anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.529
- Πόντοι
- 506
καλα ξεκωλα μαζι μου!
τον πουλο ....
ΠΛ(λ)άκα με κάνεις???
καλα ξεκωλα μαζι μου!
τον πουλο ....
το ριξαμε στο αψεντι και βλεπουμε νεραιδουλες;![]()
εμανε φιλε μαρεσουνε πολι η Αραβιδεσ εσενα????Έλα και σε πεθύμησα. Πάλι τέλειωσαν οι Άραβες στο Βέλγιο?? Να στείλω κανα Πακιστανό μετανάστη?? Μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί.
να ρε αγραματε κολιτεεμανε φιλε μαρεσουνε πολι η Αραβιδεσ εσενα????
Ενώ εσύ π παντρεύτηκες κ ρίχνεις τα κέρατα είσαι πιο ψαγμένος...
ξερισ μπαριδουλα τι ινε Αραβιδεσνα ρε αγραματε κολιτε
Γιατόι θεωρώ ότι είμαι πιο μάγκας από το μέσο συμφοιτητή μου π.χ. σε Ιατρική & Οδοντιατρική.
1)Δεν περίμενα καμία να είναι "έτοιμη" για να την πηδήξω. Είτε γαμούσα είτε τον πούλο και δρόμο και πάμε για άλλα.
2)Δεν παρακαλούσα ποτέ κάποια συγκεκριμένη για να κάνει κάτι μαζί μου. Έκανα ΜΙΑ πρόταση για καφέ. Αν δεχόταν , ξεκόναγα παιχνίδι , αν όχι next.Όταν την πέφτεις σε 10-15 τη βδομάδα , τουλάχιστον , δεν χρειάζεται να παρακαλάς μία συγκεκριμένη. Κάποια επόμενη , μεθεπόμενη , παραμεθεπόμενη θα κάτσει.
3)Γαμούσα πουτάνες , οπότε δεν είχα ανάγκη μπάζα στα 20-22-24 όπως άλλοι.Και δεν είχα μείνει στη μαλακία όπως άλλοι.
Αν τώρα εσύ παντρεύτηκες τον νεανικό σου έρωτα , με τον οποίο "ολοκληρώσατε" μετά από 3 χρόνια "σχέσης" και μέχρι τα ... 25 σουβάντηζες το παιδικό σου δωμάτιο , μαγκιά σου. Και αν τώρα είσαι "καλό παιδί" και δεν ξενοπηδάς , πάλι μαγκιά σου.
Απλά δεν έχεις λόγο να μπαίνεις εδώ. Εδώ το θέμα είναι οι πουτάνες , τις οποίες δεν τις γαμάνε "μοναγαμικοί" τύποι. Αν δεν σου κάνει , να ψαξεις λίγο για site που λέγεται
ή
πιασανε κατι χιρινα το ακουσεςτο κερατο ινε εξαρσι φιματιον τισ κεφαλισ τον βουδιον
το σου ινε παφαγα και ακερατα γιατι ινε μονογαμικαπιασανε κατι χιρινα το ακουσες
πιοσ τα γαμαη αυτα;το σου ινε παφαγα και ακερατα γιατι ινε μονογαμικα
ο χιροσπιοσ τα γαμαη αυτα;
αυτο ινε κολπος ρε σιο χιροσ
στι κουβανιτααυτο ινε κολπος ρε σι
ισε εξιπνος...................................................στι κουβανιτα
εγο αγαπο πολι ολεσ τισ ελινιδεσ και τα κοσμοκοριτσα
ισε εξιπνος...................................................
Για χαρα και απο εδω.........
Bρε βρε..καλώς την ελλεηνιδοπέρδικα που περπατά λεβέντικα...Μπράβο καμάρι μου, έτσι πρέπει! :-*
Ειδικά τα κοσμοκόριτσα να τα έχουμε σε εκτίμηση παρακαλώ :Ρ![]()
είσαι κακός ρε......ντροπή σου.....Bρε βρε..καλώς την ελλεηνιδοπέρδικα που περπατά λεβέντικα...
Πως και από τα μέρη μας???
Ναι της έκανα τη μούρη κρέας...είσαι κακός ρε......ντροπή σου.....