Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.529
Πόντοι
506
το ριξαμε στο αψεντι και βλεπουμε νεραιδουλες; :grin:

Έλα και σε πεθύμησα. Πάλι τέλειωσαν οι Άραβες στο Βέλγιο?? Να στείλω κανα Πακιστανό μετανάστη?? Μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Έλα και σε πεθύμησα. Πάλι τέλειωσαν οι Άραβες στο Βέλγιο?? Να στείλω κανα Πακιστανό μετανάστη?? Μουσουλμάνοι είναι κι αυτοί.
εμανε φιλε μαρεσουνε πολι η Αραβιδεσ εσενα????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• c8.jpg
    c8.jpg
    28,9 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Ενώ εσύ π παντρεύτηκες κ ρίχνεις τα κέρατα είσαι πιο ψαγμένος...

Γιατόι θεωρώ ότι είμαι πιο μάγκας από το μέσο συμφοιτητή μου π.χ. σε Ιατρική & Οδοντιατρική.
1)Δεν περίμενα καμία να είναι "έτοιμη" για να την πηδήξω. Είτε γαμούσα είτε τον πούλο και δρόμο και πάμε για άλλα.
2)Δεν παρακαλούσα ποτέ κάποια συγκεκριμένη για να κάνει κάτι μαζί μου. Έκανα ΜΙΑ πρόταση για καφέ. Αν δεχόταν , ξεκόναγα παιχνίδι , αν όχι next.Όταν την πέφτεις σε 10-15 τη βδομάδα , τουλάχιστον , δεν χρειάζεται να παρακαλάς μία συγκεκριμένη. Κάποια επόμενη , μεθεπόμενη , παραμεθεπόμενη θα κάτσει.
3)Γαμούσα πουτάνες , οπότε δεν είχα ανάγκη μπάζα στα 20-22-24 όπως άλλοι.Και δεν είχα μείνει στη μαλακία όπως άλλοι.

Αν τώρα εσύ παντρεύτηκες τον νεανικό σου έρωτα , με τον οποίο "ολοκληρώσατε" μετά από 3 χρόνια "σχέσης" και μέχρι τα ... 25 σουβάντηζες το παιδικό σου δωμάτιο , μαγκιά σου. Και αν τώρα είσαι "καλό παιδί" και δεν ξενοπηδάς , πάλι μαγκιά σου.

Απλά δεν έχεις λόγο να μπαίνεις εδώ. Εδώ το θέμα είναι οι πουτάνες , τις οποίες δεν τις γαμάνε "μοναγαμικοί" τύποι. Αν δεν σου κάνει , να ψαξεις λίγο για site που λέγεται

ή

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γιατόι θεωρώ ότι είμαι πιο μάγκας από το μέσο συμφοιτητή μου π.χ. σε Ιατρική & Οδοντιατρική.
1)Δεν περίμενα καμία να είναι "έτοιμη" για να την πηδήξω. Είτε γαμούσα είτε τον πούλο και δρόμο και πάμε για άλλα.
2)Δεν παρακαλούσα ποτέ κάποια συγκεκριμένη για να κάνει κάτι μαζί μου. Έκανα ΜΙΑ πρόταση για καφέ. Αν δεχόταν , ξεκόναγα παιχνίδι , αν όχι next.Όταν την πέφτεις σε 10-15 τη βδομάδα , τουλάχιστον , δεν χρειάζεται να παρακαλάς μία συγκεκριμένη. Κάποια επόμενη , μεθεπόμενη , παραμεθεπόμενη θα κάτσει.
3)Γαμούσα πουτάνες , οπότε δεν είχα ανάγκη μπάζα στα 20-22-24 όπως άλλοι.Και δεν είχα μείνει στη μαλακία όπως άλλοι.

Αν τώρα εσύ παντρεύτηκες τον νεανικό σου έρωτα , με τον οποίο "ολοκληρώσατε" μετά από 3 χρόνια "σχέσης" και μέχρι τα ... 25 σουβάντηζες το παιδικό σου δωμάτιο , μαγκιά σου. Και αν τώρα είσαι "καλό παιδί" και δεν ξενοπηδάς , πάλι μαγκιά σου.

Απλά δεν έχεις λόγο να μπαίνεις εδώ. Εδώ το θέμα είναι οι πουτάνες , τις οποίες δεν τις γαμάνε "μοναγαμικοί" τύποι. Αν δεν σου κάνει , να ψαξεις λίγο για site που λέγεται

ή

Ναι τα ξέρω όλα αυτά π λες...αλλά όχι κ να φτάνουμε να εκθειάζουμε το κέρατο τώρα.. :uglystupid:
όποιος θέλει να γαμάει ό,τι να ναι κ ότι ώρα θέλει ας μην παντρευτεί..
Αυτή την νοοτροπία του "κ την πίτα ολόκληρη κ τον σκύλο χορτάτο" δεν την καταλαβαίνω..

Τσπα,τι να λέμε τώρα..
δύσκολη,δυσέυρετη,πρωτότυπη κ ultra cool η μονογαμία
αλλα νταξ μην κάνουμε κ κάτι π να ξεχωρίζουμε από το σύνηθες..
ο όχλος δεν είναι passe εξαλλου..

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το κερατο ινε εξαρσι φιματιον τισ κεφαλισ τον βουδιον

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
ισε εξιπνος...................................................
Για χαρα και απο εδω.........

Ρε φιλάρα ... σταμάτα να κανεις quote-spamming στον vothro ... έχεις χρόνο και μπράβο σου ... κάνε και λίγο κράτει όμως ρε αδερφέ ...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Μπράβο καμάρι μου, έτσι πρέπει! :-*  :P

Ειδικά τα κοσμοκόριτσα να τα έχουμε σε εκτίμηση παρακαλώ :Ρ  :sunglasses:
Bρε βρε..καλώς την ελλεηνιδοπέρδικα που περπατά λεβέντικα...
Πως και από τα μέρη μας???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom