το σοστο ινε να αγαπασ το γινεκακι σου και να καμισ οτι σου λεη ,ξερι αφτο παντα ξαρι το γινακακι για ολα,ακομα και για τι δουλια ξερι αφτι διεφτινι το γραφιο απο δο και μπροσ,μου πλενι τα ρουχα,μς κανι μπανιο,μου βανι να φαο,με κανι διετα,με αφινι να δο το ΘΡΥΛΟ και γιαφτο εγο τιν αγαπαο αρκι βεβεα να μι τι παρι τιλεφονο η μαμα γιατι αφτοι ξερι καλιτερα και τοτε παο και γο μαζι να ακουσο τα κουτσομπολια,ινε ομοσ και κι πολι ορεα γιατι η μαμακουλα τισ μου χι ετιμο καφεδακι ορεο με κουλουρακια σμιρδεικα και αλα πολι ορεα φαγιτα και ορεα γλικα για να γιομισι ο σκεμπεσ!!!!!!!!!!!
Ιμε φτιχισμενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙνεκακι σε φχαριστο ολα πανε ρολοι ιλιακο σα τουσ αεριδεσ κοντα στο γιουσουρουμ,απο κι που με αφινισ να ψονιζο για να κανουμε ικονομια και μι δε μπορισ να κανισ δορα ορεα στισ φιλεσ σου και στι μαμαμακα σου,οταν ομοσ θελι να παμε σε γαμο για να με εκτεσι μαγοραζι ρουχα απο κιριλομουρικα μαγαζια παρολο που δε μου καννιουνε και τα παμε στο ραφτι στα πετραλαονα που μου μαντερνι τα παντελονια τισ δουλιασ!!!!!!!!!!!!!!
εγο ομοσ δε ιμε πολι καλο πεδι γιατι πιγενο στα καφενια πολε φορεσ και περνο φορτο,αλα δε ππιραζι κανισ δε ινε τελιοσ μονο ο ΘΕΟΣ φιλοσ του γινεκακιου ο Περικλισ που ολα τα κανι πολι καλα και ορεα και ινε μοεφοτιρασ πολι καλοσ και τορα ζι στο κιΠαρισι τισ γαλιασ και ινε κοντακτορασ σε οχιστα,και ολο λεη το γινεκαι οτι αφτοσ ινε πολι καλοσ αθροποσ και εκαμε λαθοσ που τον παρετισι για μενα τον Μπουμπι και οτι τινε τιφλοσιανε η προκιλιακι μου και η σβελτιαδια που τροο τα κοτο!!!!!!!!!!!
ΓΙΝΕΚΑΚΙ ΙΣΕ Η ΖΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!