Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008

Επισκέπτης
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
γεια σου καυλεουρα μου!!!!πεσ τα αρχοντα μου!
να αγιασει το στομα σου!!! :rockon:
θανατοσ απο αγριο ξεκολιασμα στισ πονιρεσ και ξεδιαντροπεσ ελεινιδεσ :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άντε βλέπω ότι έχετε αρχίσει να ξυπνάτε μερικοί. Γιατί μέχρι τώρα έβγαζα εγώ και 1-2 άλλοι το φίδι απ' την τρύπα. Και μου τη λέγανε 4-4 μαζί οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΤΣΟΥΛΟΕΛΕΗΝΙΔΕΣ.

Περίμενες κάτι διαφορετικό;
Τι περίμενες ;
Να συμφωνήσει μαζί σου ο τύπος που μέχρι τα 22 είχε ως μοναδική σεξουαλική δραστηριότητα τη Μαλακία , στα 23 τα έφτιαξε με συμφοιτήτρια , την πήδηξε ένα χρόνο μετά στα 24 όταν ήταν ... "έτοιμη" και από τα 25 άρχισαν να πληρώνουν δόσεις για ΙΧΕ , διαμέρισμα και πλάσμα tv ;

Τέτοια άτομα , "πολιτικώς ορθά" , περιμένουν το χάρο από όταν γεννήθηκαν.
Μην περιμένεις ούτε να σε καταλάβουν , ούτε να συμφωνήσουν.

Μόνο από άτομα που κάνουν ό,τι οι ίδιοι θέλουν και γαμάνε όποτε τους καυλώνει μπορεί να δείξουν κατανόηση. Τους άλλους άστους να τους γαμάνε οι τράπεζες για να πληρώνουν τη χωριάτικη 10€ στις Κυκλάδες , άνευ φέτας , μόνο συνοδεία ... "ηλιοβασιλέματος" για να πηδήξουν μια (και μοναδική στη ζωή τους) μαλακισμένη μικροαστή που την έχει δει Πάρις Χίλτον ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εγο αγαπο πολι ολεσ τισ ελινιδεσ και τα κοσμοκοριτσα

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Περίμενες κάτι διαφορετικό;
Τι περίμενες ;
Να συμφωνήσει μαζί σου ο τύπος που μέχρι τα 22 είχε ως μοναδική σεξουαλική δραστηριότητα τη Μαλακία , στα 23 τα έφτιαξε με συμφοιτήτρια , την πήδηξε ένα χρόνο μετά στα 24 όταν ήταν ... "έτοιμη" και από τα 25 άρχισαν να πληρώνουν δόσεις για ΙΧΕ , διαμέρισμα και πλάσμα tv ;

Τέτοια άτομα , "πολιτικώς ορθά" , περιμένουν το χάρο από όταν γεννήθηκαν.
Μην περιμένεις ούτε να σε καταλάβουν , ούτε να συμφωνήσουν.

Μόνο από άτομα που κάνουν ό,τι οι ίδιοι θέλουν και γαμάνε όποτε τους καυλώνει μπορεί να δείξουν κατανόηση. Τους άλλους άστους να τους γαμάνε οι τράπεζες για να πληρώνουν τη χωριάτικη 10€ στις Κυκλάδες , άνευ φέτας , μόνο συνοδεία ... "ηλιοβασιλέματος" για να πηδήξουν μια (και μοναδική στη ζωή τους) μαλακισμένη μικροαστή που την έχει δει Πάρις Χίλτον ...

Ενώ εσύ π παντρεύτηκες κ ρίχνεις τα κέρατα είσαι πιο ψαγμένος... :jerking:
Πάρτε έναν μάγκα ρε...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
το σοστο ινε να αγαπασ το γινεκακι σου και να καμισ οτι σου λεη ,ξερι αφτο παντα ξαρι το γινακακι για ολα,ακομα και για τι δουλια ξερι αφτι διεφτινι το γραφιο απο δο και μπροσ,μου πλενι τα ρουχα,μς κανι μπανιο,μου βανι να φαο,με κανι διετα,με αφινι να δο το ΘΡΥΛΟ και γιαφτο εγο τιν αγαπαο αρκι βεβεα να μι τι παρι τιλεφονο η μαμα γιατι αφτοι ξερι καλιτερα και τοτε παο και γο μαζι να ακουσο τα κουτσομπολια,ινε ομοσ και κι πολι ορεα γιατι η μαμακουλα τισ μου χι ετιμο καφεδακι ορεο με κουλουρακια σμιρδεικα και αλα πολι ορεα φαγιτα και ορεα γλικα για να γιομισι ο σκεμπεσ!!!!!!!!!!!
Ιμε φτιχισμενοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙνεκακι σε φχαριστο ολα πανε ρολοι ιλιακο σα τουσ αεριδεσ κοντα στο γιουσουρουμ,απο κι που με αφινισ να ψονιζο για να κανουμε ικονομια και μι δε μπορισ να κανισ δορα ορεα στισ φιλεσ σου και στι μαμαμακα σου,οταν ομοσ θελι να παμε σε γαμο για να με εκτεσι μαγοραζι ρουχα απο κιριλομουρικα μαγαζια παρολο που δε μου καννιουνε και τα παμε στο ραφτι στα πετραλαονα που μου μαντερνι τα παντελονια τισ δουλιασ!!!!!!!!!!!!!!

εγο ομοσ δε ιμε πολι καλο πεδι γιατι πιγενο στα καφενια πολε φορεσ και περνο φορτο,αλα δε ππιραζι κανισ δε ινε τελιοσ μονο ο ΘΕΟΣ φιλοσ του γινεκακιου ο Περικλισ που ολα τα κανι πολι καλα και ορεα και ινε μοεφοτιρασ πολι καλοσ και τορα ζι στο κιΠαρισι τισ γαλιασ και ινε κοντακτορασ σε οχιστα,και ολο λεη το γινεκαι οτι αφτοσ ινε πολι καλοσ αθροποσ και εκαμε λαθοσ που τον παρετισι για μενα τον Μπουμπι και οτι τινε τιφλοσιανε η προκιλιακι μου και η σβελτιαδια που τροο τα κοτο!!!!!!!!!!!

ΓΙΝΕΚΑΚΙ ΙΣΕ Η ΖΟΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.074
Πόντοι
22.785
ρε σι γιατι γραφις πολα κυραζομε