Επισκέπτης
ιτε παιδες βαρβαρων...
(αφιερωμενο :-*)
εγω Ελληνας ειμαι αλλα την αληθεια τη λεω
ιτε παιδες βαρβαρων...
(αφιερωμενο :-*)
φρονω οτι το ενα δεν αναιρει το αλλοεγω Ελληνας ειμαι αλλα την αληθεια τη λεω
Καλα φιλε μου τα ειχα με μια κυπρια......πολυ ξεκωλιαρες ειναι,το μυαλο τους ειναι στην πουτσα
Τελικα μηπως η συμπεριφορα ολων αυτων των κοριτσιων απεναντι σου ειναι ακριβως για τον λογο του "μικροπεους".....;
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά, ένα είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό των ελληνίδων:
η ΑΓΕΝΕΙΑ.
Είναι το θεμέλιο της συμπεριφοράς τους. Ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά των ανδρών αυτό είναι απαράδεκτο, δεν μπορώ να χωνέψω πως σε αυτή τη χώρα μεγαλώνουν τόσο αγενείς άνθρωποι.
Ούτε το ότι είναι λιγότερο ελκυστικές από τις βόρειο-ευρωπαίες, ούτε πιο συντηρητικές ούτε τίποτα άλλο δεν παίζει ρόλο. Είναι απλά ΑΓΕΝΕΙΣ.
Evangelost
τι ομορφα που περναμε
τι ομορφα που περναμε
Γιατί μωρή?? Έχεις παράπονο?? Μόλις πιο πάνω επαίνεσα και την Κυπριακή .......φαρα. Έτσι για να νιώθεις και συ ωραία.
Καλα φιλε μου τα ειχα με μια κυπρια......πολυ ξεκωλιαρες ειναι,το μυαλο τους ειναι στην πουτσα
μα οχι βεβαια
μολις σε διαβασα ευφρανθηκε η ψυχη μου
πες μου τωρα οτι χαλαστηκες να τραβηξω τις κοτσιδες μου
σε χαλασε το πολυ κοτετσοφορουμ.Μαλλον τα βλεπεις ολα ροζ πλεον![]()
Το ζήτημα είναι να ευραίνεται και το μ....ί σου.
μα τωρα
θα χαλιομουν απ τις βλακειες των κα(η)μενων?
μη με πληγωνεις μαχατμα.. δεν εγινα τοσο ροζζζ ακομη
αυτο ποτε ειναι αμαρτια
το μιτελιτσεςτελιτσεςτελιτσεςι μου εσενα γιατι σε απασχολει?
Μην κολακεύεσαι. Το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ πράγμα που θα με ενδιέφερε θα ήταν το μ...ί μιας Κύπριας (ή μήπως δεν είσαι??). Ακόμη και οι Ελεηνίδες είναι κατά τι καλύτερες. Έτσι τόπα...κουβέντα να γίνεται.
η αληθεια ειναι οτι οταν δεν σκεφτεται το μιτελιτσεςι μου ενας ανατολ καθε ωρα κ στιγμη κ να το κολακευει επισης... δεν εχει νοημα η υπαρξη μου κ η ζωη μου ειναι ενα τουνελ χωρις φως...
Είναι η πρώτη φορά που μιλάς ειλικρινά σ' αυτό το site.