bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Σαββιδη γιστι σε κανανε warned?
Εβαζε τραγουδια απο το youtube στο ασχετοΣαββιδη γιστι σε κανανε warned?
Την σερβιτορα ρε τύπε? 15 ετων ειμαστε?αν είναι ωραια γιατι να μην τον ζηλευει.
να χαιρεται ο ιδιος αν είναι με καμμια χοντρη με κυτταριτιδα και ο άλλος γαμαει διπλα μπιμπελο?
γιατι ρε σνομπαρεις την σερβιτορα? εσενα σε καυλωνουν τα πτυχια αντι τα μπούτια για να καταλαβωΤην σερβιτορα ρε τύπε? 15 ετων ειμαστε?
Την σερβιτορα ρε τύπε? 15 ετων ειμαστε?
Οχι ρε τύπε δεν εννοω αυτο.15 ετών τύπε, έτρωγες σερβιτόρες;
Δεν πατε καθολου καλαγιατι ρε σνομπαρεις την σερβιτορα? εσενα σε καυλωνουν τα πτυχια αντι τα μπούτια για να καταλαβω
Οχι ρε τύπε δεν εννοω αυτο.
Αλλά μονο στα 15 μου ζηλευα κατι μαντραχαλους που τα ειχαν με σερβιτορες.
Ελεος δηλαδη.
Τα εφτιαξε ο Αλβανος με σερβιτορα και τον ζηλευουμε κιολας.
Ok.thanks για την ενημερωση.Εβαζε τραγουδια απο το youtube στο ασχετο
Γιατι να κανω κολλητή μου την σερβιτορα ρε τύπε?Η ζήλια ποτέ δεν είναι καλή. Ούτε χρήσιμη.
Αλλά σερβιτόρες, υπάρχουν μουνέτα.
Στην ηλικία τη δικιά μας, είναι καλές για κολλητές οι σερβιτόρες. Κάτι εύκολο , γιατί όλοι είναι τσίπηδες.
Σαββιδη γιστι σε κανανε warned?
Γιατι να κανω κολλητή μου την σερβιτορα ρε τύπε?
δεν εχει φιλους ελεγε! ειναι μοναχικος λυκοςΟύτε εμένα μου είπε που είμαστε και κολλητοί!
Γιατι να κανω κολλητή μου την σερβιτορα ρε τύπε?
Γιατι να σου πει? Αν δεις το ιστορικο των ποσταρισματων του, φαινεται πότε εφαγε το warned και υπαρχει και σχολιο του διαχειριστη για τον λογο.Ούτε εμένα μου είπε που είμαστε και κολλητοί!
Δηλαδη να χαρτζιλικωνω την σερβιτορα μπας και μου κανει πασα καμια φιλη τηςινφο και παίζει και ρόλο πίβοτ ....
αν κάθεσαι κάποιες ώρες σε μαγαζί τύπε .... όχι σε μαγαζί που πέρασες για μια φορά ....
μετράει το προσωπικό να είναι "δικοί σου" ......
και δεν κοστίζει και πολλά ........
Εχει φιλους ο Σαββιδης??? Αυτος εγαφε οτι δεν πιστευει στη φιλια κλπ κλπΟύτε εμένα μου είπε που είμαστε και κολλητοί!
Δηλαδη να χαρτζιλικωνω την σερβιτορα μπας και μου κανει πασα καμια φιλη της
Δεν μας τα λες καλα ρε τύπε αποψε
Γιατι να σου πει? Αν δεις το ιστορικο των ποσταρισματων του, φαινεται πότε εφαγε το warned και υπαρχει και σχολιο του διαχειριστη για τον λογο.
Και ουτε και θα γνωρισεις ποτε, ουτε καν που θα βρεθεις τυχαια στον ιδιο χωρο με μια απο αυτες. Απλα.
Δικαιοσυνη της ζωης λεγεται.