Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πάντως σερβιτόρα δύσκολα τρως εαν δεν δουλεύεις στο ίδιο μαγαζί.Συνήθως πηδιούνται ή με τον ιδιοκτήτη ή με άλλους του μαγαζιού,μπαρμεν,ντι τζέι,σερβιτόρους.Αυτοί όλοι είναι η κλίκα του κάθε μαγαζιού που δεν αφήνουν κανέναν να μπει.

Γενικά ισχύουν αυτά που λες.
Πρόσφατα όμως, γνωστός μου, έφαγε σε καφέ που πάμε μεσημέρια , σερβιτόρα , 25 χρόνια νεότερη από αυτόν !
Βέβαια και αυτή και αυτός, παντρεμένοι .
Ο τύπος όμως σε ψέμμα και ιστορία, είναι μία κατηγορία μόνος του.
Είναι και παντρεμένος 30+ χρόνια και ποτέ δεν ήταν πουτανιάρης, οπότε είναι πολύ δυνατός στο να παίζει με παντρεμένες
και να εντοπίζει αδύνατα σημεία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δεν εχω αναγκη να αποδειξω κατι σε καποιον τυπε. Αν ηθελα να κανω τη πλακα μου, θα ειχα ανεβασει 1000 φωτο.

Κανω αυτο που θελω, οχι αυτο που θελεις εσυ. Πιστευε οτι θελεις, στα αρχιδια μου. Ετσι και αλλιως δεν εχουν αξια τα οσα λες, ουτε τα οσα κανεις.

Ζητας φωτογραφιες ενω στο παρελθον σε καλεσα να ερθεις να τα δεις απο κοντα και ουτε καν απαντησες. Με φωτογραφιες ασχολουνται οι γυναικες και τα παιδια. Οι αντρες, τα λενε απο κοντα αυτα που εχουν να πουν, αν γουσταρουν να πουν κατι με καποιον.

Ούτε τα δικά σου έχουν καμιά αξία εφόσον δεν βάζεις καμία απόδειξη.

Άσε που πιστεύω ότι μια χαρά θ'ανέβαζες φώτο εαν είχες.Aλλά τα μόνα που ανεβάζεις είναι άσχετα τραγούδια απ'το youtube

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Άσε που πιστεύω ότι μια χαρά θ'ανέβαζες φώτο εαν είχες.Aλλά τα μόνα που ανεβάζεις είναι άσχετα τραγούδια απ'το youtube

Το παιζεις ή εισαι τερματισμενος;

Σου λεει καποιος: Ελα απο κοντα να δεις την αληθεια.

Δεν πας, δεν απαντας καν. Του λες βαλε φωτογραφιες. Επειδη δεν βαζει τον λες ψευτη.

Με τις χουφτες τα παιρνεις; Εκει εχεις φτασει;

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ω ρε τι εχει να γινει ..... θα μου τον αναψετε παλι και θα χουμε τραβαλα .....

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Μπορεί και οι Αλβανοί να ήταν σερβιτόροι στο μαγαζί
αυτα παλια,τωρα με τη φτωχεια που παιζει στα μαγαζια τα καλα μουνια -πελατισσες και υπάλληλοι -τα τρωνε ιδιοκτητης και η κλικα του,το αρρεν προσωπικο ερχεται μετα και τσιμπαει οτι απομενει απο β διαλογης πελάτισσες,εντελως αγαμητοι φευγουν οι ασχετοι πελάτες

Επισκέπτης
Οχι ρε τύπε δεν εννοω αυτο.
Αλλά μονο στα 15 μου ζηλευα κατι μαντραχαλους που τα ειχαν με σερβιτορες.
Ελεος δηλαδη.
Τα εφτιαξε ο Αλβανος με σερβιτορα και τον ζηλευουμε κιολας.
ποιον θες να ζηλευουμε, εσενα;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Στην δουλειά μου(δεν χρειάζεται να αναφέρω που) 5 Ελληνίδες σερβιτόρες(20-25 ετων) τα έχουν με Αλβανους οι οποίοι είναι οι κλασικοι αμόρφωτοι πέφτουλες. Και όμως μια χαρά τα έχουν μαζί τους. Οι συγκεκριμένοι πέφτουλες την πέφτουν και σε άλλες και συζητουσαν ακόμα και μπροστά μου πως θα κανονίσουν να παρτουζώσουν τις γκόμενες τους και την έπεφταν και σε άλλες γκόμενες χυδαία.

Σκέφτηκα να παω να τους καρφώσω στις γκόμενες τους ,αλλά μάλλον θα με εβγαζαν και ρατσιστή. Να τις χαίρονται οι γονείς τους και απλά λυπάμαι τον μαλάκα τον Ελληνα που οταν θα 30αρισουν οι γκόμενες θα τις παντρευτει ενω πριν τις εχουν ξεκωλιάσει οι τηγανοκέφαλοι Αλβανοί
Μα αυτά λέμε τόσα χρόνια.. Τις βατεύει και τις ξεφτιλίζει το κάθε 'ρρέε τηγανοκέφαλο' αλητρόνι, ή ο κάθε μπίχλας ισλαμολάθρο. Και απο τους έλληνες ζητάνε να είναι ο τζέιμς μπόντ με εμφάνιση μαρτάκη και σαβουάρ βίβρ. Μήπως μια υποχρεωτική θητεία στον ε.σ. θα επανέφερε κάπως το καμένο και ονειροπαρμένο μυαλουδάκι τους στην κανονικότητα.  :cool2:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μα αυτά λέμε τόσα χρόνια.. Τις βατεύει και τις ξεφτιλίζει το κάθε 'ρρέε τηγανοκέφαλο' αλητρόνι, ή ο κάθε μπίχλας ισλαμολάθρο. Και απο τους έλληνες ζητάνε να είναι ο τζέιμς μπόντ με εμφάνιση μαρτάκη και σαβουάρ βίβρ. Μήπως μια υποχρεωτική θητεία στον ε.σ. θα επανέφερε κάπως το καμένο και ονειροπαρμένο μυαλουδάκι τους στην κανονικότητα.  :cool2:

Τυπε για ποιο λογο να δινεις αξια σε κατι που δεν εχει αξια; Οταν ασχολεισαι, αυτοματως λαμβανουν προσοχη και θεωρουν οτι εχουν αξια και πως λογω της αξιας που εχουν, ασχολεισαι.

Απαξιωση, δεν σε ενδιαφερει καν τι κανουν τετοιου ειδους γυναικες και ασχολεισαι με τις χιλιαδες αλλες που ειναι μια χαρα γκομενακια. Εχουμε πλεον διαθεσιμο μουνι απο ολο το κοσμο, γιατι να κολλας σε αυτες; Αστες εκει να κανουν αυτα που θελουν, δεν σε απασχολει, καν.

Δεν τα γραφω για εσενα προσωπικα, γενικα μιλαμε για τον καθε αντρα που ασχολειται με τετοιες γυναικες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Τυπε για ποιο λογο να δινεις αξια σε κατι που δεν εχει αξια; Οταν ασχολεισαι, αυτοματως λαμβανουν προσοχη και θεωρουν οτι εχουν αξια και πως λογω της αξιας που εχουν, ασχολεισαι.
Απαξιωση, δεν σε ενδιαφερει καν τι κανουν τετοιου ειδους γυναικες και ασχολεισαι με τις χιλιαδες αλλες που ειναι μια χαρα γκομενακια. Εχουμε πλεον διαθεσιμο μουνι απο ολο το κοσμο, γιατι να κολλας σε αυτες; Αστες εκει να κανουν αυτα που θελουν, δεν σε απασχολει, καν.
Δεν τα γραφω για εσενα προσωπικα, γενικα μιλαμε για τον καθε αντρα που ασχολειται με τετοιες γυναικες.
Καλά τα λες απλά έκανα μια ανοφορά για το τι γίνεται.. Το πιο καλό είναι, εαν μπορεί κάποιος φυσικά, να έχει βρει 2-3 δεσμευμένες αλλοδαπές καβάτζα, και να τις προγραμματίζει ανάλογα με την πιο διαθέσιμη ανα σ/κ. Το έχω κάνει παλιότερα και δούλευε μια χαρά. Με ελλεεινίδες δύσκολο να γίνει..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλά τα λες απλά έκανα μια ανοφορά για το τι γίνεται.. Το πιο καλό είναι, εαν μπορεί κάποιος φυσικά, να έχει βρει 2-3 δεσμευμένες αλλοδαπές καβάτζα, και να τις προγραμματίζει ανάλογα με την πιο διαθέσιμη ανα σ/κ. Το έχω κάνει παλιότερα και δούλευε μια χαρά. Με ελλεεινίδες δύσκολο να γίνει..

Και με τις ελληνιδες μια χαρα ολα γινονται. Ειναι θεμα επιλογης ανθρωπου.

Μη νομιζεις οτι και ολες οι ξενες εχουν καλο χαρακτηρα. Καθε γυναικα, ειναι αυτο που ειναι. Αναλογα τι εσυ θα της βγαλεις, το πως θα σε κοψει απο τα πρωτα λεπτα που θα γνωριστειτε. Οτι γραψει μεσα της για εσενα τοτε, δεν ξεγραφει ποτε.

Η ιδια γυναικα που στον χ αντρα φερεται σκατα και του γαμαει τη ψυχη, στον ψ αντρα φερεται γατουλα και της γαμαει αυτος τη ψυχη και αυτη γουσταρει και ζηταει και αλλο...ενω στον χ αντρα του γαμει τη ψυχη, σε ολους μοιραζει ακυρα-ξυνιλα.

Ειναι το πως θα σε κοψει απο την αρχη, τι γραψει μεσα της για εσενα. Αυτο συμβαινει πολυ γρηγορα, στο μπαμ.

Οταν βλεπεις μια γυναικα, καταλαβαινεις στο μπαμ μεσα σου αν τη γουσταρεις και θελεις να τη γαμησεις, σωστα;

Ετσι ακριβως και η γυναικα, οταν δει εναν αντρα, γνωριζει απο τις πρωτες στιγμες στο μπαμ τι ειναι αυτος ο τυπος και απλα του φερεται αναλογως.

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Σαββιδη τα ειπες ολα στο παραπανω post!!  :heavymetalbig:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.385
Πόντοι
3.936
Και με τις ελληνιδες μια χαρα ολα γινονται. Ειναι θεμα επιλογης ανθρωπου.
Ειναι το πως θα σε κοψει απο την αρχη, τι γραψει μεσα της για εσενα. Αυτο συμβαινει πολυ γρηγορα, στο μπαμ.
Οταν βλεπεις μια γυναικα, καταλαβαινεις στο μπαμ μεσα σου αν τη γουσταρεις και θελεις να τη γαμησεις, σωστα;
Ετσι ακριβως και η γυναικα, οταν δει εναν αντρα, γνωριζει απο τις πρωτες στιγμες στο μπαμ τι ειναι αυτος ο τυπος και απλα του φερεται αναλογως.
Αυτό το 'μπάμ' όπως πολύ σωστά είπες.. από έφηβος μέχρι σήμερα μου βγαίνει με τις ξένες. Ενα πράγμα δηλαδή που γινόταν στο έργο με τον Κωνσταντάρα που χλιμίντριζε ένα άλογο μέσα του. Αυτό παθαίνω όταν βλέπω ξένη να κουνάει την ουρά της. Με ελλεεινίδα πολύ σπάνια να συμβεί αυτό.Και μου δίνει την εντύπωση ότι μετά το πρώτο 5λεπτο ομιλίας έχει χαθεί η μαγεία του φλέρτ. Ενω με μία ξένη όσο συζητάμε τόσο με ελκύει σαν μαγνήτης.  :cool2:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό το 'μπάμ' όπως πολύ σωστά είπες.. από έφηβος μέχρι σήμερα μου βγαίνει με τις ξένες. Ενα πράγμα δηλαδή που γινόταν στο έργο με τον Κωνσταντάρα που χλιμίντριζε ένα άλογο μέσα του. Αυτό παθαίνω όταν βλέπω ξένη να κουνάει την ουρά της. Με ελλεεινίδα πολύ σπάνια να συμβεί αυτό.Και μου δίνει την εντύπωση ότι μετά το πρώτο 5λεπτο ομιλίας έχει χαθεί η μαγεία του φλέρτ. Ενω με μία ξένη όσο συζητάμε τόσο με ελκύει σαν μαγνήτης.  :cool2:

Και σε μένα το ίδιο.Και σε πολλούς ακόμα φαντάζομαι.Σε τραβάει αυτό που δεν βλέπεις συχνά.Ειδικά καλοκαίρι που σκάνε μύτη τόσες πολλές και κάνεις τη σύγκριση με ελλεεινίδες,τρελαίνεσαι.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Έχεις παιδιά μικρά και μένεις στην ελλάδα ;
Εγώ μόλις τελειώσουν τα δικά μου το σχολείο .....

θα μιλάω μόνο με ξένες!

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281
Και σε μένα το ίδιο.Και σε πολλούς ακόμα φαντάζομαι.Σε τραβάει αυτό που δεν βλέπεις συχνά.Ειδικά καλοκαίρι που σκάνε μύτη τόσες πολλές και κάνεις τη σύγκριση με ελλεεινίδες,τρελαίνεσαι.

ετσι ακριβως ειναι
καμια σχεση η συγκριση με ξενες και με ελληνιδες
το καλοκαιρι γνωρισα μια γερμανιδα ενιωθα λες και την ηξερα 20 χρονια
φοβερη οικοιοτητα

τα ωραια ειναι εκει τους μηνες απο μαιο μεχρι αυγουστο

μετα τρωμε στην μαπα τις ελληνιδες

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Με ελεινιδες το εκανα παλιά φίλε. Μια χαρά όλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Το πως θα σου φερθει καθε γυναικα εξαρταται απο εσενα. Αυτη που εσυ λες ξυνη, εκει που γουσταρει μια χαρα κοπελα ειναι. Σε εσενα εβγαλε ξυνιλα, εσυ ευθυνεσαι για αυτο, οχι η κοπελα.

Δεν εχει εθνικοτητα η γυναικεια φυση πλεον. Απο τοτε που ηρθαν τα σοσιαλ στη ζωη μας, τερμα αυτα που υπηρχαν παλια. Τωρα οποια γυναικα εχει προσβαση στο διαδικτυο, το παιχνιδι και οι κανονες ειναι ακριβως τα ιδια.

Ειτε για ελληνιδα, ειτε για σλαβα, ειτε για οτιδηποτε.

Το θεμα ειναι το εξης: ή θα της γαμησεις απο τα πρωτα δευτερα τον ναρκισσισμο της ή τραβα παρακατω και μη καις ασκοπα χρονο πανω της.

Οταν βλεπεις συμπεριφορα προς το προσωπο σου με στοιχεια γυναικοκεντρισμου και ναρκισσισμου, απετυχες, μην ασχολεισαι αλλο.

Οταν αυτα τα σημαδια τα λαμβανεις συχνα απο τις γυναικες, ειναι σχεδον βεβαιο οτι δεν εισαι παιχτης, εισαι ενας αμπαλος μαλακας και απλα δεν θελεις να το δεχτεις και ριχνεις το βαρος σε αλλους. Σου φταινε τα κοριτσια, οι εθνικοτητες, η οικονομικη κριση, ο καιρος, η αστρικη σκονη, το μουνι της κατσαριδας και οτι αλλο...ολα φταινε εκτος απο τη μαλακια που σε δερνει και που δεν μπορεις να δεις οτι εισαι ενα αποτυχημενο μαλακισμενο μουνοδουλακι που απο τα πολλα ακυρα και τα λεμονια που τον κερασαν τα γκομενακια...εχεις αναπτυξει πλεον μισος για τις γυναικες.

Εχετε παρατηρησει ποτε πως ακριβως ειναι σε ολα τα επιπεδα ενας τυπος που κατηγορει-κραζει τις ελληνιδες;

Το μονο σιγουρο, δεν εχει επιτυχια στις γυναικες απο κανενα σημειο του πλανητη. Κατα τα αλλα...του φταινε οι ελληνιδες. Μα, οπου και να τον πας το τυπο, σε οτι γυναικες και να του πεις να παιξει μπαλα, δεν προκειται να πετυχει τιποτα. Ειναι ανικανος, απλα. Αχρηστος. Αμπαλος. Βλαμμενος.

Στον επομενο που θα λεει αυτα που λεει για τις ελληνιδες, στειλτε του πμ και ζητηστε του να βρεθειτε και να βγειτε εξω να σας γνωρισει τις κατακτησεις του (ανευ πληρωμης φυσικα) απο γυναικες με καταγωγη απο αλλα κρατη.

Στη καλυτερη περιπτωση, θα σας φερει καμια μετρια που τον εχει βαλει κατω και τον μαδαει ή που τον εχει βαλει σε πορεια σχεση-γαμος-διαζυγιο.

Καλα μουνια και χοντρο παιχνιδι, ουτε σε ταινια δεν εχει δει. Γιατι; Γιατι απλα ο τυπος ειναι μια αστοχια. Αποτυχια στα παντα. Μαλακας γνησιος, ανοθευτη βλακεια.

Κατα τα αλλα, του φταινε οι ελληνιδες ενω ολες τις αλλες ας πουμε τις γαμαει στα 4 με το καλημερα...;

Δηλαδη ο καθε βλακας εχει την απαιτηση να ειναι οτι να ναι...και να του καθονται τα γκομενακια να τα γαμαει...τι λες ρε τυπε; Γιατι; Στο χρωστανε; Γιατι να πανε με εσενα και να μη πανε με εναν αλλο αντρα που ξερει να φερθει και που ειναι αντρας;

Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι αντρας; Επειδη ετσι νομιζεις και ετσι θελεις να πιστευεις;

Και αφου εισαι αντρας οπως επιμενεις, ποια ειναι η ζωη σου; Η πορεια σου; Ποια ειναι η σχεση σου με τις γυναικες; Να κραζεις και να κλαψουριζεις; Να βγαζεις μισος;

Μια χαρα ειναι οι ελληνιδες και ολες οι γυναικες του κοσμου. Απλα τα σοσιαλ τους εδωσαν τη δυνατοτητα της επιλογης, του να κανουν παιχνιδι και να επιλεγουν. Καλα κανουν, απολυτη δικαιοσυνη.

Οποιος ειναι αντρας, ζει αντρικα, φερεται αντρικα, μια χαρα του φερονται και χαιρονται τη ζωη τους και το σεξ μαζι του.

Οποιος δεν ειναι, ας κατσει στην ακρη να κλαψουριζει και να μουνοκλαιγεται. Ετσι ειναι. Δεν ειναι ολα για ολους, ουτε μπορουμε ολοι να ειμαστε πιλοτοι-χειρουργοι ή οτιδηποτε αλλο. Γιατι να ειμαστε ολοι γαμιαδες και παιχτες; Ναι, το ξερω οτι ειναι ωραιο...δεν γινεται ομως. Πληγωνεται ο εγωισμος σου και ποναει, το ξερω, λες γιατι να μη μπορω και εγω, φορτωνεις τις ευθυνες σε αλλους και το φταιξιμο...δεν ειναι ομως ετσι.

Παρτε το αποφαση, δεν ειναι ολα για ολους. Ειδικα σημερα, εχει ανεβει επιπεδα το παιχνιδι (ευτυχως) και ξεκαθαριζει πιο απλα και συντομα η φαση. Τρως και γαμας ή τρως το ακυρο και τη μπιτσιλα στα μουτρα με το καλημερα.

Ζουμε σε μια κοινωνια σκληρου καπιταλισμου, τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε τρελε σε παω πολυ.... εχεις αφασια και συ ...... :grin: ;)
εδω ρε man δεν εχουν μπαναρει τον αλλον τον ψυχακια που μιλαει με τερματισμενα νευρα και σχιζοφρενικη μανια για alfa males, για το πως να τα λεει ολα υπερ των γυναικων για να αποδειξει που ? => στο μπουρδελα τελεια Κομ, οτι ειναι τι ? => γαμιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δακρυα γελιου σταζουν ηδη στο πληκτρολογιο .....και μας πειραξε το τρολ με τα πολιτικο πολιτισμικο κοινωνικο ψυχασθενικα Posts......
ΑΛΛΑ τωρα ειδα κατι warned και ανησυχησα ...... ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ....ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ONLINE ΙΚΕΣΙΑ που ελαβε ποτε χωρα ..... please...... Μη μου τον μπαναρετε τον λατρευω τον μπουσταρα ..... ειναι μεγας μυστης ... εχω ριξει το γελιο με την παρτη του .....

Ο Καπαμαρου Σαββίδης με νευρα και σχιζοφρένεια ρε γατάκι;
Κάτσε τωρα μην σου γράψει σεντόνι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom