barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.274
- Πόντοι
- 5.506
Δηλαδη να χαρτζιλικωνω την σερβιτορα μπας και μου κανει πασα καμια φιλη της
[size=13pt]Δεν μας τα λες καλα ρε τύπε αποψε[/size]
Απόψε.
Απόψε;;;;;;
Δηλαδη να χαρτζιλικωνω την σερβιτορα μπας και μου κανει πασα καμια φιλη της
[size=13pt]Δεν μας τα λες καλα ρε τύπε αποψε[/size]
15 ετών τύπε, έτρωγες σερβιτόρες;
Ρε τύπε ... λόγω δουλειάς και μόνο , θα έπρεπε να έχεις καλύτερη κατανόηση της ... ελληνικής.
Είπα να χαρτζηλικώνεις ;;;;; Για τι κόστος μιλάς ;;;
Το θεωρείς πολύ δύσκολο , να έχουν καλή γνώμη για σένα , άτομα που δουλεύουν σε μαγαζιά που πας συχνά;;;
ή πολύ δαπανηρό ;;;;
Στο φούρνο με πατάτες μπορεί να τις έτρωγε
να χαιρεται ο ιδιος αν είναι με καμμια χοντρη με κυτταριτιδα και ο άλλος γαμαει διπλα μπιμπελο?
Αντιληφθηκες πληρως το πνευμα μου.ακριβως απο τη δουλεια του και μονο εχει (λογικα) καλυτερη κατανοηση απο σενα, που το να κοιτας σερβιτορες μπορει να ειναι ταβανι των ονειρων/ονειρωξεων σου!
οι δικηγοροι/γιατροι/αγγελοπουλοι δεν ασχολουνται με βρωμερες παρτουζιαρες της γειτονιας! οπως ενας fan των city tours δε παει στο στουντιο των 20 ευρω!
καλη γνωμη για αυτον μπορουν να εχουν απο την ιδιοτητα του και μονο χωρις ουτε καν καλημερα σε προσωπικο επιπεδο!
όταν είμαι με ωραια γκομενα χαιρομαι, όταν δεν είμαι ζηλευω, φυσιολογικο.Εσύ χαίρεσαι;
Εχω δει τύπους να ειναι με ωραιες γκομενες, οι οποιες οταν ανοιγαν το στομα τους να μιλησουν εσκυβα μην με βρει η κοτσανα στο δοξα πατριόταν είμαι με ωραια γκομενα χαιρομαι, όταν δεν είμαι ζηλευω, φυσιολογικο.
Αντιληφθηκες πληρως το πνευμα μου.
Καμία εμφανίσιμη δεν μένει με σκυλάκια και γατάκια στα 35,όλες με σύζυγο/πρώην σύζυγο και παιδιά είναι.
ετσι ειναι! σαν τις γκομενες που νομιζουν οτι απλα με την ομορφια τους θα παρουν τον "πριγκηπα" και θα φανε λεφταΑντιληφθηκες πληρως το πνευμα μου.
Καμια φωτογραφία μαζί τους θα μας βάλεις ποτέ να δούμε;
Ή κι εσύ από το 'ελληνίδες διάσημες' του bou τις βλέπεις;
την σερβιτορα που δεν την ξες, βλέπεις μονο την ομορφια της.Εχω δει τύπους να ειναι με ωραιες γκομενες, οι οποιες οταν ανοιγαν το στομα τους να μιλησουν εσκυβα μην με βρει η κοτσανα στο δοξα πατρι
Ε αυτους πιστεψε με δεν τους ζηλευω καθολου
την σερβιτορα που δεν την ξες, βλέπεις μονο την ομορφια της.
το να προτρεχεις και να λες ότι ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ είναι και βουρλο, οποτε δεν ζηλευω τον αλβανο, είναι παρηγορια στον αρρωστο επειδή δεν την εχεις εσυ
τυπε δικηγοροι και γιατροι παιζουν με το κιλο και ειδικα οι πρωτοι περνανε πολυ δυσκολα να ξερεις,δικηγορος δε σημαινει κουγιαςοι δικηγοροι/γιατροι/αγγελοπουλοι δεν ασχολουνται με βρωμερες παρτουζιαρες της γειτονιας!
τυπε υπηρχε εποχη δηλαδη που ο alex71 ηξερε απο πουτανες ,κωλομπαρα γενικα νυχτερινη ζωη και τα τοιαυτα?Τύπε , κάποτε, πριν κυριαρχήσει μέσα σου το πνεύμα του γαλάζιου παπαγάλου, μπορούσαμε να κάνουμε χαβαλέ
για θέματα άσχετα της πολιτικής .
το μουνο που τον εχουν βαλει σε μαγαζι λογω εμφανισης και μονο το τρωει ο σκιπταρης?εχετε σπασει κοντερ με τη μαλακια σας τα κομματοσκυλα του κουλη αποψε,πατε παραπέρα αφου δε νογάτεΕντάξει ρε τύπε, κάτσε και ζήλευε τον αλβανό, τον τατουαζάκια, το μουσάτο πορτιέρη, εμείς θα σου το χαλάσουμε;
Ακόμη να σε μπανάρουν εσένα?
ασε ρε τυπε με τον αλβανο πηδιουνται,μας τα πανε τα κομματοσκυλα του κουλη,που ζεις εσύ :SΣυνήθως πηδιούνταιήμε τον ιδιοκτήτη
Πάντως σερβιτόρα δύσκολα τρως εαν δεν δουλεύεις στο ίδιο μαγαζί.Συνήθως πηδιούνται ή με τον ιδιοκτήτη ή με άλλους του μαγαζιού,μπαρμεν,ντι τζέι,σερβιτόρους.Αυτοί όλοι είναι η κλίκα του κάθε μαγαζιού που δεν αφήνουν κανέναν να μπει.
δεν ειπαμε να παιξεις τιποτα και πουθενα! ουτε καν να ξοδεψεις χρημα για εφε!τυπε δικηγοροι και γιατροι παιζουν με το κιλο και ειδικα οι πρωτοι περνανε πολυ δυσκολα να ξερεις,δικηγορος δε σημαινει κουγιαςτυπε υπηρχε εποχη δηλαδη που ο alex71 ηξερε απο πουτανες ,κωλομπαρα γενικα νυχτερινη ζωη και τα τοιαυτα?
δεν τον θυμαμαι να σου πω την αληθεια,μαλλον ειναι νυχτωμενος απ όλα αυτα το μουνο που τον εχουν βαλει σε μαγαζι λογω εμφανισης και μονο το τρωει ο σκιπταρης?εχετε σπασει κοντερ με τη μαλακια σας τα κομματοσκυλα του κουλη αποψε,πατε παραπέρα αφου δε νογάτε