Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Α πα πα...
Γράψε μου έναν υποθετικό διάλογο Sad Man και emperor σε υποτιθέμενη εξοδο τους...
Α πα πα...
Ο μόνος που έχει νεύρα (δεν ξέρω αν έχεις και τικ) είσαι εσύ.
Δηλαδή εσύ (λέμε τώρα) είσαι σε τραπέζι με γκόμενα,γράφεις στο bou για μουνάρες και πίπες κι αυτή τα διαβάζει;Και κάνεις και τον Άλεξ να νομίζει ότι κάποια του αφιερώνει τραγούδια;
Γράψε μου έναν υποθετικό διάλογο Sad Man και emperor σε υποτιθέμενη εξοδο τους...
Τύπε τοσο μεγαλη ικανοτητα και ταλεντο δεν εχω, ειδικα δεν μπορω να μπω στον τροπο σκεψης του εμπερορ με τιποτα. Θα τον αδικησω. Ειναι φανταστικα και μοναδικα τραγικος.
αστον το μαλακα. Εχεις προσεξει οτι οι οι ποντικες τωρα αφηνουν μουστακακι σαν πουστηδες;Πες μου συγκεκριμένη μονάδα και σκοπιά που βλέπατε πιτσιρίκες.
[...]
Εισαι τραγικος και κακος ανθρωπος. Αξια υποφερεις.
να σπαρταραει πανω σου μια μουναρα απο την ωρα που θα χυνει πανω στα αρχιδια σου απο τη καυλα της για εσενα.
να σε κανει πιπα μεσα σε ασανσερ, οταν θα σου ζηταει συνεχεια να τη χυνεις.
να εχεις δυο μουναρες μαζι σου και χαζευουν ολοι οπου και να σκας μαζι τους να τριβονται πανω σου, να βλεπεις ποσο καυλωμενα θα σε κοιταζουν μετα ολες οι μουναρες μεσα στο μαγαζι.
να πετυχαινεις επαγγελματικα και να εισαι σε θεση να αγοραζεις οτι γουσταρεις, να ζεις οπως γουσταρεις.
να ξυπνας και να εχεις καλη διαθεση, χαρα μεσα σου γιατι ζεις μια ζωη που σου αρεσει
Η πιο καλη θεα της πολης. Στην υγεια σου Αλεξ-Μασαζο.
Στην υγεια σου ρε τυπε
Ωραια ρε τύπε, εχεις δικιο, θα πεθανω όπου να' ναι
Παμε παρακατω τωρα?
«δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ασπαρτάμη είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.»
Καλά ρε τύπε. Έχεις πεις σε κοπέλα που βγαίνεις μαζί της ότι μπαίνεις στο μπου ; Για ποιο λόγο ; Για να σε θαυμάσει ;Αλεξ, το παρακατω κομματι για να μην παρεξηγηθω και θεωρηθω φλωρος, δεν ειναι δικη μου αφιερωση, στο αφιερωνει η κοπελα στα δεξια για τα οσα εγραψες πριν στον μιζερο.
Σου ευχεται καλη ακροαση.
Η στεβια με αηδιαζει.Ρε τύπε , δεν θα πεθάνεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Απλά η ασπαρτάμη , είναι ΤΕΧΝΙΤΗ ΟΥΣΙΑ. Δεν υπάρχει στη φύση.
Για καρκινογόνο δράση δεν ξέρουμε σίγουρα. Πιθανότατα σχετίζεται όμως με αυτοάνοσα.
Φιλική συμβουλή είναι και από μένα . ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ;;;
ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ . ΚΑΘΟΛΟΥ.
Αν για άλλο λόγο , θες καφέ ή αναψυκτικό χωρίς θερμίδες, υπάρχει τώρα λύση. ΣΤΕΒΙΑ.
Μιλας σοβαρα?παρακαλάς τον Σαντ μαν να του γνωρίσεις γκόμενα χωρίς να τους λες ότι πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα, που στο κάτω κάτω [size=20pt]δεν νομίζω ότι δείχνει προβληματικός[/size].
Τύπε αναψυκτικά πίνουν οι τινειτζερ που έχουν άγνοια. Μορφωμένος άνθρωπος που έχει μια ηλικία σκέφτεται και λίγο την υγεία του. Εσύ μάλλον δεν σε νοιάζει και πολύ.Η στεβια με αηδιαζει.
Ολα οσα ανεφερες, ανεξαιρετως.Τύπε αναψυκτικά πίνουν οι τινειτζερ που έχουν άγνοια. Μορφωμένος άνθρωπος που έχει μια ηλικία σκέφτεται και λίγο την υγεία του. Εσύ μάλλον δεν σε νοιάζει και πολύ.
Μήπως τρως και φουντούνια, δρακουλινια, πατατάκια, σοκολάτα ιόν αμυγδάλου, πουρακια και σοκοφρετα ;
Τυπε κοψε τη Λουξ και ξεκινα τα ουισκια να σωθεις :S :SΟλα οσα ανεφερες, ανεξαιρετως.
Οσον αφορα τα αναψυκτικα, τα ανεφερα σε σχεση με το αλκοολ, που δεν πινω. Αφου λοιπον δεν πινω αλκοολ, τι πρεπει να κανω, να κοψω και τα αναψυκτικα? Και τι θα πινω? Νερο μονο?
Η σοκολατα που την ανεφερες με τοση απαξιωση, τι εχει δηλαδη?
Μα τι να πωΤυπε κοψε τη Λουξ και ξεκινα τα ουισκια να σωθεις :S :S
Τύπε αναψυκτικά πίνουν οι τινειτζερ που έχουν άγνοια. Μορφωμένος άνθρωπος που έχει μια ηλικία σκέφτεται και λίγο την υγεία του. Εσύ μάλλον δεν σε νοιάζει και πολύ.
Μήπως τρως και φουντούνια, δρακουλινια, πατατάκια, σοκολάτα ιόν αμυγδάλου, πουρακια και σοκοφρετα ;