Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
και η ζαχαρη σκοτωνει
και το ανθρακικο και το φωσφορικο οξυ σκοτωνουν
για αυτο εγω παραγγελνω κλαμπ σαντουιτς που εχει μηδεν ζαχαρη και σκαω απο υγεια

Κι εγώ μπύρες.
Υπάρχουν ιερογλυφικά στην αίγυπτο που δείχνουν να φτιάχνουν μπυρα το 2500 π.Χ.
Εγγύηση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν σκοτωνε η ασπαρταμη, θα ειχα πεθανει απο εικοσαετιας

Μονο με ζαχαρινη πινω τον καφε μου
σκοτωνει και εχει αποδειχθει πειραματικα η καρκινογονος δραση της.
και οι καπνιστες δεν εχουν παθει ολοι καρκινο κι ας καπνιζουν καποιοι δεκαετιες, συνεχιζουν ομως με πολλαπλασιες πιθανοτητες απο οτι λενε τα αρχεια των νοσοκομειων

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Συνημμένα

• IMG_03554.jpg
    IMG_03554.jpg
    2,8 MB · Εμφανίσεις: 48

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
λοιπον τυποι τρου στορυ απο πουλι
το πουλι πριν απο 2-3 ωρες ειχε παει για μπυρακια με γκομενακι στην παραλιακη
ακριβως πισω απο το πουλι ηρθαν και εκατσαν ενα ζευγαρι αγορι κοριτσι γυρω στα 20-21 χρονων
ε η γκομενα του γαμησε τα ραμματα του μαλακα της
απο τοτε που παραγγειλανε μεχρι που αξιωθηκανε και φυγανε ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ
πως τσακωθηκε με την ξαδερφη της, γιατι τη ζηλευει η κολλητη της, ποσο μαλακισμενες ειναι οι συμφοιτητριες της, και δωστου κατηγοριες και δωστου φωνη και και και
πρεπει να της ειχε φουσκωσει η φλεβα στο λαιμο
ο αλλος ο ταλαιπωρος δεν ακουστηκε 1μιση ωρα
μονο ενα "τον λογαριασμο" ψελλισε πριν φυγουνε
εχει αυτος τωρα ορεξη να την παει σπιτι να τη γαμησει;
αυτος εγινε ενα ρακος

Γαματο σκηνικο, γουσταρω να τις βλεπω να τους γαμανε τη ψυχη, να τους πατανε κατω διχως ελεος.

Καλα τους κανουν, ειναι αξιοι για οτι συμβαινει, τους αρεσει, το ζηταει το κορμι τους και η ψυχη τους.

Πολυ απλα, αν δεν το γουσταρε, δεν θα ηταν εκει, απλα θα ειχε φυγει, δεν θα ηταν με αυτον τον ανθρωπο. Τη στιγμη που καθοταν και ανεχοταν ολο αυτο, καλα του εκανε. Εδειξε οτι γουσταρει.

Παιζει μετα να τον παει και να του ριξει και ενα golden rain στη μαπα και να τον εχει μαθει να του αρεσει και αυτο. Αυτα γουσταρουν, στραπον στο κωλο, ταπεινωσεις και δημοσιους εξευτελισμους, με αυτα καυλωνουν μετα, αυτα του λεει μετα οταν τον κατουραει και του παταει τα αρχιδια κατω.

Ετσι γουσταρουν αυτοι, και χειροτερα. Για αυτο καθονται.

Αγαπημενες μου περιπτωσεις στο να παρατηρω οταν τους πετυχω καπου τυχαια ειναι η σκατοψυχη χοντρη μαζι με τον κοτα αδυνατο. Εκει να δεις τι σκηνικα παιζονται, ξεφτιλικια μεσα στο κοσμο αν τολμησει και πει το οτιδηποτε. Ειδικα αν εχει και φιλες της μαζι...αστο...διακοπτω το οτιδηποτε κανω και τους παρατηρω. Μια φορα ενας δεν αντεξε αλλο και διαμαρτυρηθηκε για κατι και του εχυσε το ποτο στα μουτρα, κανονικα μεσα στο κοσμο χυμα. Χοντρη 3ψηφια με αδυνατο-στεκα ευνουχισμενο πιθηκο. Περιμενα να του χωσει και μαπες-κλωτσιδια αλλα ντραπηκε. Προφανως θα του τα κερασε μετα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω παλι εχω διαβασει οτι δεν εχει αποδειχθει καθολου κατι τετοιο
τσαρλατανους θα διαβασες, δεν μπορει να λεει ο ενας ετσι και ο αλλος αλλιως,

'χοντρικα να στο εξηγησω ειναι σαν να ραντιζεις μια καλλιεργεια με εκατομυρια κυτταρα και διπλα μια αλλη παρομοια καλλιεργεια οχι.
αν στην ψεκασμενη με το προς ελεγχο χημικο ανεβασει πολυ τα προκυπτοντα καρκινικα κυτταρα, δεν ειναι συμπτωση, ειναι πειραμα που μπορει και επαναλαμβανει ο οποισδηποτε πολλες φορες, δεν λες ψεματα θα εκτεθεις

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σημερα δεν εχει κοριτσια η παρεα?

Τους χαιρετισμους μου

Δεν ανεβαζω κοριτσια σε φορουμ αδερφε. Αν ησουν εδω τωρα, θα εβλεπες. Δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας ουτε προσπαθω να αποδειξω κατι. Οποια μελη με εχουν δει απο κοντα, ξερουν.

Μετα χαρας σημερα αν ησουν Αθηνα, να σε ειχαμε εδω μαζι μας να σου γνωριζα και τη κοπελα που σου ειχε στειλει το μηνυμα για τα 9 γραμματα. Δικο της ειναι το δεξι ποτηρι.

Ποτε δεν βγαινω βραδυ εξω χωρις κοπελα, ποτε. Αν δεν εχω κοπελα, απλα δεν βγαινω. Επειδη ξερω πολυ καλα τι ακριβως λενε μεταξυ τους οταν βλεπουν αντρες εξω νυχτα σε μαγαζια μονους τους, για αυτο ακριβως απο τα 15 μου δεν βγαινω ποτε εξω βραδυ χωρις κοπελα διπλα μου.

Οποιος ξερει και εχει ζησει με γυναικες, καταλαβαινει. Οι υπολοιποι που θα πειτε τις γνωστες μαλακιες, στα αρχιδια μου.

Στην υγεια σας ο επομενος γυρος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δεν ανεβαζω κοριτσια σε φορουμ αδερφε. Αν ησουν εδω τωρα, θα εβλεπες. Δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας ουτε προσπαθω να αποδειξω κατι. Οποια μελη με εχουν δει απο κοντα, ξερουν.

Μετα χαρας σημερα αν ησουν Αθηνα, να σε ειχαμε εδω μαζι μας να σου γνωριζα και τη κοπελα που σου ειχε στειλει το μηνυμα για τα 9 γραμματα. Δικο της ειναι το δεξι ποτηρι.
Δεν ειπα να ανεβασεις καμια στο φορουμ.
Ρωτησα απλως αν μας διαβαζουν τωρα.

Τους χαιρετισμους μου στην κοπελα που εχει το δεξι ποτηρι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τσαρλατανους θα διαβασες, δεν μπορει να λεει ο ενας ετσι και ο αλλος αλλιως,

'χοντρικα να στο εξηγησω ειναι σαν να ραντιζεις μια καλλιεργεια με εκατομυρια κυτταρα και διπλα μια αλλη παρομοια καλλιεργεια οχι.
αν στην ψεκασμενη με το προς ελεγχο χημικο ανεβασει πολυ τα προκυπτοντα καρκινικα κυτταρα, δεν ειναι συμπτωση, ειναι πειραμα που μπορει και επαναλαμβανει ο οποισδηποτε πολλες φορες, δεν λες ψεματα θα εκτεθεις
Οι επιστήμονες της EFSA έχουν αξιολογήσει περίπου 500 επιστημονικές έρευνες που αφορούν την ασπαρτάμη (θετικές και αρνητικές) και βεβαιώνουν ότι η λήψη της είναι ασφαλής και δεν έχει τοξική ή καρκινογόνο δράση όταν καταναλώνεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Επιπλέον, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη (2007) επισκόπηση του συνόλου των ερευνών από τους επιστήμονες 10 διαφορετικών πανεπιστημίων που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Critical Reviews in Toxicology, «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ασπαρτάμη είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.»

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν ειπα να ανεβασεις καμια στο φορουμ.
Ρωτησα απλως αν μας διαβαζουν τωρα.

Τους χαιρετισμους μου στην κοπελα που εχει το δεξι ποτηρι

Εχεις τη καλησπερα της. Ρωταει ποιος ειναι αυτος που εχεις στο αβαταρ σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Η ασπαρτάμη συγκαταλέγεται στα πιο ενδελεχώς μελετημένα συστατικά τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Η ασφάλειά της έχει κατ' επανάληψη επιβεβαιωθεί από αξιόπιστες ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο, στις οποίες μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), καθώς και το Υπουργείο Υγείας του Καναδά (Health Canada). Το Αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο έχει βάσει ερευνών καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ασπαρτάμη δεν σχετίζεται με την ανάπτυξη καρκίνου του εγκεφάλου, λευχαιμία ή λέμφωμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι επιστήμονες της EFSA έχουν αξιολογήσει περίπου 500 επιστημονικές έρευνες που αφορούν την ασπαρτάμη (θετικές και αρνητικές) και βεβαιώνουν ότι η λήψη της είναι ασφαλής και δεν έχει τοξική ή καρκινογόνο δράση όταν καταναλώνεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Επιπλέον, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη (2007) επισκόπηση του συνόλου των ερευνών από τους επιστήμονες 10 διαφορετικών πανεπιστημίων που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Critical Reviews in Toxicology, «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ασπαρτάμη είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.»
συμφωνουμε, μαλλον εσυ δεν καταλαβες που πηγαινε ο χαρακτηρισμος μου οταν λεω οτι ενας παραγοντας βγηκε απο πειραμα βρωμικος και καποιος αλλος τον εβγαλε καθαρο. ποιος φανταζεσαι ειναι ο λαθος? (σου θυμιζω πως αν πεις κατι κακο για ενα προιον με τετοια εμπορευσιμοτητα πλακωνουν αμεσως οι μηνυσεις για δυσφημιση, οι επιστημονες που βγαλαν την ασπαρταμη καρκινογονο γιατι δεν μηνυθηκαν αραγε ή απο ποιον μηνυθηκαν αν μηνυθηκαν για τα επιστημονικα τους λαθη????)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ποια μέλη σε έχουν δει;

Οταν πριν απο μερες σου προτεινα με ολη τη καλη διαθεση να σου δωσω λεφτα να εχεις να γαμας, ουτε καν απαντησες, απαξιωσες ακομα και να απαντησεις κατι.

Οταν παλι πριν μερες σε καλεσε μια κοπελα (επειδη ειρωνευτηκες) να ερθεις να μας βρεις, παλι ουτε ηρθες ουτε απαντησες.

Θα μπορουσες να εισαι και εσυ ενα απο αυτα τα μελη αλλα δεν εισαι και ουτε θα γινεις ποτε γιατι δεν φερεσαι σωστα, δεν εχεις σωστο χαρακτηρα, δεν εχεις καλοσυνη μεσα σου, δεν εχεις καλη προθεση, εισαι μιζερος και κακοψυχος.

Τωρα με ρωτας κιολας ποια μελη ειναι; Δεν εχω το δικαιωμα να πω, αν θελουν ας μιλησουν μονοι-μονες τους.

Εγω δεν εχω δικαιωμα να πω για αλλους.

Τραβα να κλαοψομουνιασεις πιο περα τωρα και μη μας ζαλιζεις με τις μιζεριες σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom