baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.893
- Πόντοι
- 6.035
εγω γαμάω τη ζάχαρη και σκαω απο υγεία.Αν σκοτωνε η ασπαρταμη, θα ειχα πεθανει απο εικοσαετιας
Μονο με ζαχαρινη πινω τον καφε μου
εγω γαμάω τη ζάχαρη και σκαω απο υγεία.Αν σκοτωνε η ασπαρταμη, θα ειχα πεθανει απο εικοσαετιας
και η ζαχαρη σκοτωνει
και το ανθρακικο και το φωσφορικο οξυ σκοτωνουν
για αυτο εγω παραγγελνω κλαμπ σαντουιτς που εχει μηδεν ζαχαρη και σκαω απο υγεια
σκοτωνει και εχει αποδειχθει πειραματικα η καρκινογονος δραση της.Αν σκοτωνε η ασπαρταμη, θα ειχα πεθανει απο εικοσαετιας
εγω γαμάω τη ζάχαρη και σκαω απο υγεία.
οδοντιατρε και εσυ στην αρτα θα περασες κεντρο, ποια χρονια πηγες φανταρος?Κι εγώ μπύρες.
Υπάρχουν ιερογλυφικά στην αίγυπτο που δείχνουν να φτιάχνουν μπυρα το 2500 π.Χ.
Εγγύηση.
αν δεν έβλεπα την Αθήνα από κάτω θα ορκιζομουν ότι είναι του Ίσις
λοιπον τυποι τρου στορυ απο πουλι
το πουλι πριν απο 2-3 ωρες ειχε παει για μπυρακια με γκομενακι στην παραλιακη
ακριβως πισω απο το πουλι ηρθαν και εκατσαν ενα ζευγαρι αγορι κοριτσι γυρω στα 20-21 χρονων
ε η γκομενα του γαμησε τα ραμματα του μαλακα της
απο τοτε που παραγγειλανε μεχρι που αξιωθηκανε και φυγανε ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ
πως τσακωθηκε με την ξαδερφη της, γιατι τη ζηλευει η κολλητη της, ποσο μαλακισμενες ειναι οι συμφοιτητριες της, και δωστου κατηγοριες και δωστου φωνη και και και
πρεπει να της ειχε φουσκωσει η φλεβα στο λαιμο
ο αλλος ο ταλαιπωρος δεν ακουστηκε 1μιση ωρα
μονο ενα "τον λογαριασμο" ψελλισε πριν φυγουνε
εχει αυτος τωρα ορεξη να την παει σπιτι να τη γαμησει;
αυτος εγινε ενα ρακος
Σημερα δεν εχει κοριτσια η παρεα?
Εγω παλι εχω διαβασει οτι δεν εχει αποδειχθει καθολου κατι τετοιοσκοτωνει και εχει αποδειχθει πειραματικα η καρκινογονος δραση της.
τσαρλατανους θα διαβασες, δεν μπορει να λεει ο ενας ετσι και ο αλλος αλλιως,Εγω παλι εχω διαβασει οτι δεν εχει αποδειχθει καθολου κατι τετοιο
Σημερα δεν εχει κοριτσια η παρεα?
Τους χαιρετισμους μου
Δεν ειπα να ανεβασεις καμια στο φορουμ.Δεν ανεβαζω κοριτσια σε φορουμ αδερφε. Αν ησουν εδω τωρα, θα εβλεπες. Δεν με νοιαζει τι θα πει ο καθενας ουτε προσπαθω να αποδειξω κατι. Οποια μελη με εχουν δει απο κοντα, ξερουν.
Μετα χαρας σημερα αν ησουν Αθηνα, να σε ειχαμε εδω μαζι μας να σου γνωριζα και τη κοπελα που σου ειχε στειλει το μηνυμα για τα 9 γραμματα. Δικο της ειναι το δεξι ποτηρι.
Οι επιστήμονες της EFSA έχουν αξιολογήσει περίπου 500 επιστημονικές έρευνες που αφορούν την ασπαρτάμη (θετικές και αρνητικές) και βεβαιώνουν ότι η λήψη της είναι ασφαλής και δεν έχει τοξική ή καρκινογόνο δράση όταν καταναλώνεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Επιπλέον, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη (2007) επισκόπηση του συνόλου των ερευνών από τους επιστήμονες 10 διαφορετικών πανεπιστημίων που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Critical Reviews in Toxicology, «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ασπαρτάμη είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.»τσαρλατανους θα διαβασες, δεν μπορει να λεει ο ενας ετσι και ο αλλος αλλιως,
'χοντρικα να στο εξηγησω ειναι σαν να ραντιζεις μια καλλιεργεια με εκατομυρια κυτταρα και διπλα μια αλλη παρομοια καλλιεργεια οχι.
αν στην ψεκασμενη με το προς ελεγχο χημικο ανεβασει πολυ τα προκυπτοντα καρκινικα κυτταρα, δεν ειναι συμπτωση, ειναι πειραμα που μπορει και επαναλαμβανει ο οποισδηποτε πολλες φορες, δεν λες ψεματα θα εκτεθεις
Δεν ειπα να ανεβασεις καμια στο φορουμ.
Ρωτησα απλως αν μας διαβαζουν τωρα.
Τους χαιρετισμους μου στην κοπελα που εχει το δεξι ποτηρι
Οποια μελη με εχουν δει απο κοντα, ξερουν.
συμφωνουμε, μαλλον εσυ δεν καταλαβες που πηγαινε ο χαρακτηρισμος μου οταν λεω οτι ενας παραγοντας βγηκε απο πειραμα βρωμικος και καποιος αλλος τον εβγαλε καθαρο. ποιος φανταζεσαι ειναι ο λαθος? (σου θυμιζω πως αν πεις κατι κακο για ενα προιον με τετοια εμπορευσιμοτητα πλακωνουν αμεσως οι μηνυσεις για δυσφημιση, οι επιστημονες που βγαλαν την ασπαρταμη καρκινογονο γιατι δεν μηνυθηκαν αραγε ή απο ποιον μηνυθηκαν αν μηνυθηκαν για τα επιστημονικα τους λαθη????)Οι επιστήμονες της EFSA έχουν αξιολογήσει περίπου 500 επιστημονικές έρευνες που αφορούν την ασπαρτάμη (θετικές και αρνητικές) και βεβαιώνουν ότι η λήψη της είναι ασφαλής και δεν έχει τοξική ή καρκινογόνο δράση όταν καταναλώνεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Επιπλέον, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη (2007) επισκόπηση του συνόλου των ερευνών από τους επιστήμονες 10 διαφορετικών πανεπιστημίων που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Critical Reviews in Toxicology, «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ασπαρτάμη είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.»
Ο Βασιλιας Αλεξανδρος Α΄ της Γιουγκοσλαβιας, που δολοφονηθηκε το 1934 στο ΠαρισιΕχεις τη καλησπερα της. Ρωταει ποιος ειναι αυτος που εχεις στο αβαταρ σου.
Ποια μέλη σε έχουν δει;