Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οι επιστήμονες της EFSA έχουν αξιολογήσει περίπου 500 επιστημονικές έρευνες που αφορούν την ασπαρτάμη (θετικές και αρνητικές) και βεβαιώνουν ότι η λήψη της είναι ασφαλής και δεν έχει τοξική ή καρκινογόνο δράση όταν καταναλώνεται εντός των επιτρεπόμενων ορίων. Επιπλέον, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη (2007) επισκόπηση του συνόλου των ερευνών από τους επιστήμονες 10 διαφορετικών πανεπιστημίων που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Critical Reviews in Toxicology, «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η ασπαρτάμη είναι καρκινογόνος για τον άνθρωπο.»
συμφωνω με οσα λενε αλεξ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΠΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Ή ΤΗΝ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ.
επισης ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , αφου οι ανθρωποι δεν χρησιμοπουνται ως πειραματοζωα, χρησιμοποιουνται ειτε μεμονομενες κυτταρικες σειρες ή οργανισμοι οπως τα ποντικια και τα κουνελια.

εχουν θεσει ποτέ επιτρεπομενα ορια για ουσιες και τροφιμα που ειναι ακινδυνες πρακτικα? οπως το γαλα, το νερο, το ασβεστιο???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαλλον αλεξ δεν καταλαβες τι διαβαζεις.
ειναι σαν να σου λεω εγω ειναι ακινδυνο να καπνιζεις 3 τσιγαρα την ημερα και το θετω αυτο ως οριο.

ναι πρακτικα κανεις δεν θα με πει ψευτη γιατι δεν μπορει να αποδεικτει οτι ο καρκινος του ταδε ειναι σιγουρα απο τα τσιγαρα ειδικα αν αυτα ειναι μονο 3 την ημερα, αλλα το πρωτο που μας ειπαν οταν μας μιλησαν για καρκινογονο δραση ουσιων ηταν ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΚΡΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, σημερα τα ορια ειναι τετοια πχ που να μην παθαινει στατιστικα προβλημα 1 στους 10.000 καταναλωτες ενω παλιοτερα μπορει το ορια να ηταν να μην παθαινει στατιστικα προβλημα 1 στους 1.000

στην παργαμτικοτητα ο 1 στους 1000 παθαινε καρκινο λογω της ουσια παλιοτερα
και τωρα να παθαινει 1 στους 10.000 αν εχουν μειωσει την ουσια στα καινουρια επιτρεπτα ΝΟΜΙΚΑ ορια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Είμαι σίγουρος ότι τον ξέρουν

Ας πουμε οτι η κοπελα δεν τον ξερει ρε τύπε

Θα καθισω να της εξηγησω λοιπον. Θα της πω ποιος τον σκοτωσε, τι συνεπειες ειχε αυτο τότε που εγινε, θα της βρω και το σχετικο βιντεακι με την δολοφονια που υπαρχει στο youtube

Τυχον αγνοια της, θα αποτελουσε ωραια ευκαιρια να της μεταφερω καποια ενδιαφεροντα ιστορικα συμβαντα.

Θα το εβλεπα ως ευκαιρια δηλαδη να ξεδιπλωσω καποιες γνωσεις μου.
Πιθανον αυτο να εκανε θετικη εντυπωση (συνηθως κάνει).

Το "πιανεις" καθολου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μαλλον αλεξ δεν καταλαβες τι διαβαζεις.
ειναι σαν να σου λεω εγω ειναι ακινδυνο να καπνιζεις 3 τσιγαρα την ημερα και το θετω αυτο ως οριο.

ναι πρακτικα κανεις δεν θα με πει ψευτη γιατι δεν μπορει να αποδεικτει οτι ο καρκινος του ταδε ειναι σιγουρα απο τα τσιγαρα ειδικα αν αυτα ειναι μονο 3 την ημερα, αλλα το πρωτο που μας ειπαν οταν μας μιλησαν για καρκινογονο δραση ουσιων ηταν ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΗ ΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΚΡΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, σημερα τα ορια ειναι τετοια πχ που να μην παθαινει στατιστικα προβλημα 1 στους 10.000 καταναλωτες ενω παλιοτερα μπορει το ορια να ηταν να μην παθαινει στατιστικα προβλημα 1 στους 1.000

στην παργαμτικοτητα ο 1 στους 1000 παθαινε καρκινο λογω της ουσια παλιοτερα
και τωρα να παθαινει 1 στους 10.000 αν εχουν μειωσει την ουσια στα καινουρια επιτρεπτα ΝΟΜΙΚΑ ορια.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ)
Ωραια ρε τύπε, εχεις δικιο, θα πεθανω όπου να' ναι

Παμε παρακατω τωρα?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ας πουμε οτι η κοπελα δεν τον ξερει ρε τύπε

Θα καθισω να της εξηγησω λοιπον. Θα της πω ποιος τον σκοτωσε, τι συνεπειες ειχε αυτο τότε που εγινε, θα της βρω και το σχετικο βιντεακι με την δολοφονια που υπαρχει στο youtube

Τυχον αγνοια της, θα αποτελουσε ωραια ευκαιρια να της μεταφερω καποια ενδιαφεροντα ιστορικα συμβαντα.

Θα το εβλεπα ως ευκαιρια δηλαδη να ξεδιπλωσω καποιες γνωσεις μου.
Πιθανον αυτο να εκανε θετικη εντυπωση (συνηθως κάνει).

Το "πιανεις" καθολου?

Και πιστεύεις θα έχει όρεξη να τα ακούσει;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είμαι σίγουρος ότι τον ξέρουν

Οχι, δεν τον ξεραμε. Για αυτο ρωτησαμε τον ανθρωπο.

Ουτε εσυ ξερεις ουτε και θα μαθεις ποτε πως ειναι να σπαρταραει πανω σου μια μουναρα απο την ωρα που θα χυνει πανω στα αρχιδια σου απο τη καυλα της για εσενα.

Οπως δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να σε κανει πιπα μεσα σε ασανσερ, οταν θα σου ζηταει συνεχεια να τη χυνεις.

Επισης δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να εχεις δυο μουναρες μαζι σου και χαζευουν ολοι οπου και να σκας μαζι τους και να τριβονται πανω σου, να βλεπεις ποσο καυλωμενα θα σε κοιταζουν μετα ολες οι μουναρες μεσα στο μαγαζι.

Εννοειται λογω τεμπελιας-αχρηστιας-μιζεριας-κακοψυχιας σου δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να πετυχαινεις επαγγελματικα και να εισαι σε θεση να αγοραζεις οτι γουσταρεις, να ζεις οπως γουσταρεις.

Ναι, δεν ξεραμε ποιος ειναι ο κυριος στη φωτο του Αλεξ, ρωτησαμε, μαθαμε.

Εσυ ομως, δεν θα μαθεις ποτε σου ολα τα παραπανω και πανω απο ολα δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να ξυπνας και να εχεις καλη διαθεση, χαρα μεσα σου γιατι ζεις μια ζωη που σου αρεσει.

θα ζεις εως τελους μιζερα, κακοψυχα, σιχαμερα.

Τραβα να μαθεις πως ειναι να μη τρεμεις απο τα νευρα σου τωρα και πως θα γινει να μην σε πιανουν τα διαφορα τικ που σε πιανουν κατω απο συνθηκες πιεσης, και μετα τραβα κλαψε πιο περα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εξαλλου αν αντιλαμβανομαι ορθως, η κοπελα μάς διαβαζει αυτη τη στιγμη, οπότε μπορει να πει η ιδια αν θα το εβρισκε ενδιαφερον χωρις να ερμηνευω εγω την σκεψη της.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πες μου εναν λογο να μην εχει.

Αλεξ, το παρακατω κομματι για να μην παρεξηγηθω και θεωρηθω φλωρος, δεν ειναι δικη μου αφιερωση, στο αφιερωνει η κοπελα στα δεξια για τα οσα εγραψες πριν στον μιζερο.

Σου ευχεται καλη ακροαση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ωραια ρε τύπε, εχεις δικιο, θα πεθανω όπου να' ναι

Παμε παρακατω τωρα?
εσυ το πιο πιθανο να μην πεθανεις οπως δεν πεθαινουν οι 9.999 απο τους 10.000 καταναλωτες ασπαρταμης.
η γιαγια μου και ο γαμπρος της(συζυγος της θειας μου) που καταναλωναν ασπαρταμη καθημερινα περασαν καρκινο στο εντερο, ΟΧΙ απο γενετικους λογους, ισως καποιος απο τους 2 απο την καταναλωση ασπαρταμης , να ηταν ο ατυχος 1 στπους 1000 τοτε τελος της δεκαετις του 80 ο ενας και αρχες της δεακαετιας του 90 η αλλη.

για το κλασιμο ειναι το παρακατω και δεν ειπες απο ποτε αρχισες να κλανεις και μετα απο ποσο καιρο σταματησε η σχεση σου με την συζυγο?

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Βαλε στο google galaxy bar athens hilton και θα δεις τι ειναι.

Πριν από πολλά χρόνια, όταν ήμουν φοιτητής, σύχναζα εκεί τα καλοκαίρια για καμάκι στις Αμερικάνες τουρίστριες.

Πολύ ωραίο το Galaxy!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Την ευχαριστω εκ βαθους καρδιας και εκτιμω ιδιαίτερα το γεγονος οτι αφιερωσε παλιο τραγουδι, κατι που σημαινει οτι αφιερωσε κατι που εχει κατασταλαξει μεσα της εδω και καιρο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Την ευχαριστω εκ βαθους καρδιας και εκτιμω ιδιαίτερα το γεγονος οτι αφιερωσε παλιο τραγουδι, κατι που σημαινει οτι αφιερωσε κατι που εχει κατασταλαξει μεσα της εδω και καιρο

Αυτο ειναι δικο μου, στην υγεια σου φιλε και καλη ακροαση αν το ακουσεις.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ουτε εσυ ξερεις ουτε και θα μαθεις ποτε πως ειναι να σπαρταραει πανω σου μια μουναρα απο την ωρα που θα χυνει πανω στα αρχιδια σου απο τη καυλα της για εσενα.

Οπως δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να σε κανει πιπα μεσα σε ασανσερ, οταν θα σου ζηταει συνεχεια να τη χυνεις.

Επισης δεν θα μαθεις ποτε πως ειναι να εχεις δυο μουναρες μαζι σου και χαζευουν ολοι οπου και να σκας μαζι τους και να τριβονται πανω σου, να βλεπεις ποσο καυλωμενα θα σε κοιταζουν μετα ολες οι μουναρες μεσα στο μαγαζι.

Ο μόνος που έχει νεύρα (δεν ξέρω αν έχεις και τικ) είσαι εσύ.

Δηλαδή εσύ (λέμε τώρα) είσαι σε τραπέζι με γκόμενα,γράφεις στο bou για μουνάρες και πίπες κι αυτή τα διαβάζει;Και κάνεις και τον Άλεξ να νομίζει ότι κάποια του αφιερώνει τραγούδια;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδή εσύ (λέμε τώρα) είσαι σε τραπέζι με γκόμενα,γράφεις στο bou για μουνάρες και πίπες κι αυτή τα διαβάζει;Και κάνεις και τον Άλεξ να νομίζει ότι κάποια του αφιερώνει τραγούδια;
Α πα πα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom