Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
το 1990 επι μητσοτακη οικουμενικη ξενοφων ζολωτα απο το 1989, συμμετειχε το κκε ως συνιστωσα του συνασπισμου τοτενεςόταν ήταν το ΚΚΕ κυβέρνηση
το 1990 επι μητσοτακη οικουμενικη ξενοφων ζολωτα απο το 1989, συμμετειχε το κκε ως συνιστωσα του συνασπισμου τοτενεςόταν ήταν το ΚΚΕ κυβέρνηση
Τα πιανει ολα τα αφροδισια τυπε.Επισης η μπλε πιανει και το κακο ματιHIV και χλαμύδια τυπε ;
Μηπως ζητας να στην ανοιξουν και μπροστα σου μη τυχον και σου εχουν ριξει τιποτα μεσα?Μια λουξ και ενα παγωμενο νερο ζηταω ρε τύπε, τα αναμιγνυω μονος μου
Μπορει να μην πετυχει την αναλογία
το 1990 επι μητσοτακη οικουμενικη
το πιασα αλλα βγηκε αστειο γιατι οντως εστω για καποιους μηνες τυπικα κυβερνησε και το κκε τοτες, η κυβερνηση του βουνου και η εθνικης ενοτητας μετα την απελευθερωση απο τους γερμανους παει πολυ πισωΣυγκυβερνηση.
δεν κατάλαβες μάλλον πως το εννοούσα το αστειάκι,συσχετίζοντας το με την τελευταία θετική σκέψη του κλάψμαν.
Εν τω μεταξυ περιμενω ακομη απο τον σαντμαν να μου πει πότε εκανε τελευταια φορα θετικη σκεψη για το ο,τιδηποτε
και με τις 6ρες γιατι δεν προχωραει το παιχνιδι?7 Ιουλίου όταν βγήκε ο Κούλης
Κλειστη μου την φερνουν ρε τύπεΜηπως ζητας να στην ανοιξουν και μπροστα σου μη τυχον και σου εχουν ριξει τιποτα μεσα?![]()
![]()
σου βάζουν και λίγη να δοκιμάσεις μην τυχόν έχει αρπάξει μυρωδιά απ' τον φελο που σε συνοδεύει ;Κλειστη μου την φερνουν ρε τύπε
Οχι αλλά κοιταω αν εχει πλησιασει η ημερομηνια ληξηςσου βάζουν και λίγη να δοκιμάσεις μην τυχόν έχει αρπάξει μυρωδιά απ' τον φελο που σε συνοδεύει ;![]()
Κοκα κολα λάιτ ή λεμοναδα
εμενα αυτο μου εχει τυχει με 3-4 ελληνιδες και ηταν ανακουφιστικο που χωρισαμε και γι αυτο, αλλα με τις περισσοτερες το θεμα ηταν η γκρινια και η ασυνενοησια, οικονομικα μπορει να μην κοστιζαν και τιποτα ιδιαιτεροοποτε ειχα ελεεινιδα χρειαζομουνα γυρω στα 500-700 ευροπουλα τον μηνα για σουρτα φερτα γενεθλια επετείους εκδρομες γιορτες ,ανεχόμουνα υστεριες νευρα ανακρίσεις ιδιοτροπίες ταμπου στο κρεβατι και παει λεγοντας. πλεον επιλεγω σωστες εργαζόμενες του αρχαιοτερου επαγγέλματος με κασε 80-100 χαλαω τα ιδια λεφτα , και αισθάνομαι πασας στα γιαννενα , .αν προκυψει ελεεινιδα της δειχνω πως να βαδισει και αν συμμορφωθεί εχει καλως,αν όχι τον πουλο .κορίτσια σαν την αννα πιπινακη η την αννα 590 η την αντριαννα και πλειστα αλλα να είναι καλα
Αν σκοτωνε η ασπαρταμη, θα ειχα πεθανει απο εικοσαετιαςμην πίνετε ασπαρτάμη !!!
σκοτώνει !
Τυπε υπαρχουν και ανδρες που ζουνε τη ζωη τους στα οριαμην πίνετε ασπαρτάμη !!!
σκοτώνει !
και η ζαχαρη σκοτωνειμην πίνετε ασπαρτάμη !!!
σκοτώνει !
Αν σκοτωνε η ασπαρταμη, θα ειχα πεθανει απο εικοσαετιας
Μονο με ζαχαρινη πινω τον καφε μου
πρόσεχε μη σκάσεις απο το φαι.και η ζαχαρη σκοτωνει
και το ανθρακικο και το φωσφορικο οξυ σκοτωνουν
για αυτο εγω παραγγελνω κλαμπ σαντουιτς που εχει μηδεν ζαχαρη και σκαω απο υγεια