Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Η πιο καλη θεα της πολης.
Galaxy, χιλτονΗ πιο καλη θεα της πολης. Στην υγεια σου Αλεξ-Μασαζο.
Έχεις ανέβει στο a for athens ; Μάλλον όχι .
Ρε φίλε τί προσπάθησε,11η βγήκε.Κάτω και από Τσεχία,Πολωνία.Να τους πούμε και μπράβο;
Και στο στρατό,όχι ρε φίλε δεν θυμάμαι τίποτα καλό.Μόνο όταν έπαιρνα άδεια κι έβγαζα τα σκατοχακί ξαναένιωθα άνθρωπος
και ειχες άλλη συμπεριφορά , καλυτερη από γυναικες και περιβάλλον όταν δηλωνες ότι εισαι φαντάρος
ωραίο για ποτάκι τη νύχτα πήγα για καφέ προχθές και είδε γάμο ζέστηΈχεις ανέβει στο a for athens ; Μάλλον όχι .
Αυτος που δεν ξερει να περασει καλα, δεν περναει καλα πουθενα και ποτέΚαι στο στρατό,όχι ρε φίλε δεν θυμάμαι τίποτα καλό.Μόνο όταν έπαιρνα άδεια κι έβγαζα τα σκατοχακί ξαναένιωθα άνθρωπος
Τώρα δηλαδή τύπε, μπέσα, νιώθεις άνθρωπος;
Aυτο εφταιγε τύπε
Ναι,κυρίως αυτό.
Στον Έβρο ειδικά με το που πεις είμαι φαντάρος,σου ανοίγουν όλες τα πόδια
Πάντως πουστόχαρτο σαν εσένα δεν πήρα
Αυτος που δεν ξερει να περασει καλα, δεν περναει καλα πουθενα και ποτέ
Οποιος ξερει να περναει καλα, περναει καλα παντου και παντοτε
Αχαχαχαχαχαχα κλαίωΤυπε δεν πιστευω να λες μουφες για γκομενες χαϊλικια κτλ και μολις ερθουν τα παιδια να τους πεις τιποτα για αλληλομαλακια :S :S :S
στον εβρο τυπε καθε μερα οι πιτσιρικες που περνουσαν μπροστα απο την σκοπια μας χαιρετουσαν και μας χαμογελουσαν, μας επαιζαν, σε καμμια αλλη δουλεια και σε κανενα αλλο μερος δεν μας φερονταν ετσι, ο κανονας ειναι να μην σε κοιτανε και να ξυνιζουν και τα μουτρα αμα τις κοιταξεις εσυ.
Ναι,κυρίως αυτό.
Στον Έβρο ειδικά με το που πεις είμαι φαντάρος,σου ανοίγουν όλες τα πόδια
Εσένα σε έχω ικανό να πας στο Γκάλαξι στη Σταδίου στη στοά και να περιμένεις όλη νύχτα πίνοντας γκαζοζα λουξΚαποια μερα που θα ειμαι Αθηνα, πολυ ευχαριστως
εχει αυτος τωρα ορεξη να την παει σπιτι να τη γαμησει;
αυτος εγινε ενα ρακος
στον εβρο τυπε καθε μερα οι πιτσιρικες που περνουσαν μπροστα απο την σκοπια μας χαιρετουσαν και μας χαμογελουσαν, μας επαιζαν, σε καμμια αλλη δουλεια και σε κανενα αλλο μερος δεν μας φερονταν ετσι, ο κανονας ειναι να μην σε κοιτανε και να ξυνιζουν και τα μουτρα αμα τις κοιταξεις εσυ.
Ου ναι, τι να σου πω, ετρεχε η στρατοκαυλιαση απο τα πατζακια μαςΤί να κάνω,σαν κι εσας στρατόκαυλος δεν ήμουν
Αυτος πληρωσε τύπε?λοιπον τυποι τρου στορυ απο πουλι
το πουλι πριν απο 2-3 ωρες ειχε παει για μπυρακια με γκομενακι στην παραλιακη
ακριβως πισω απο το πουλι ηρθαν και εκατσαν ενα ζευγαρι αγορι κοριτσι γυρω στα 20-21 χρονων
ε η γκομενα του γαμησε τα ραμματα του μαλακα της
απο τοτε που παραγγειλανε μεχρι που αξιωθηκανε και φυγανε ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ
πως τσακωθηκε με την ξαδερφη της, γιατι τη ζηλευει η κολλητη της, ποσο μαλακισμενες ειναι οι συμφοιτητριες της, και δωστου κατηγοριες και δωστου φωνη και και και
πρεπει να της ειχε φουσκωσει η φλεβα στο λαιμο
ο αλλος ο ταλαιπωρος δεν ακουστηκε 1μιση ωρα
μονο ενα "τον λογαριασμο" ψελλισε πριν φυγουνε
εχει αυτος τωρα ορεξη να την παει σπιτι να τη γαμησει;
αυτος εγινε ενα ρακος