Αυτό το νημα θα ζει μου φαίνεται μέχρι να αλλάξουν οι Ελληνίδες μυαλά , δλδ ποτέ. 8/10 ανδρες τις θεωρούν ζαβες. Μόνο 2-3 τις βλέπουν νορμάλ. Μιλάω για τις εμφανίσιμες κυρίως γιατί οι λοιπές και ειδικά οι άσχημες απασχολούν πολύ λίγους άνδρες.
Έπαψα να ασχολούμαι με τις Ελληνίδες και να επηρεάζομαι αρνητικά από τις απανωτές χυλοπίτες εδώ και χρόνια.
Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου αλλά βλέπω ότι σε σχέση με πολλές ξένες, οι δικές μας είναι κατώτερες κοινωνικά και με κλειστά αντικοινωνικα μυαλια και τουπε που σπάνια συναντάς στις ξένες. Δεν χρειάζεται καν να έχεις συναντήσει ξένη για να καταλάβεις την διαφορά. Την βλέπεις στα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα και στις εφαρμογές-σαιτ γνωριμιών. Εγώ απορώ με τα σάπια μυαλά τους. Εξωτερικά πάντως από την αγαμία δεν φαίνεται να υποφέρουν οι περισσότερες. Δεν αγχώνονται. Βγαίνουν, ψωνίζουν ρούχα κλπ μαλακίες, κάνουν χαζομάρες με φίλες, πολλές φορές χάνοντας κάθε ίχνος θηλυκότητας, σέρνουν σκυλιά στον δρόμο, βάζουν αυτά τα χαζά ακουστικά, παίζουν με το κινητό και προσταρουν λες και τις πληρώνουν να το κάνουν.
Ο Αλέξης θα έπρεπε να τις απελάσει να πάνε στο εξωτερικό να ησυχάσουμε και να φέρει Ρωσίδες, Λατινες, Ταυλανδες, της προκοπής όμως,όχι θειτσες.