Είμαι 30ρης και 10 χρόνια πριν μου είχε τύχει 2 φορές με διαφορετικές γκόμενες να μην μου σηκώνεται μόνο και μόνο σκεφτόμενος την ταλαιπωρία που βίωσα για να την έχω γυμνή μπροστά μου εκείνη την στιγμή.
Έπειτα από μερικές τέτοιες εμπειρίες αηδίασα τόσο πολύ που απλά έγινα μισογύνης και γαμάω μόνο ότι μου επιτρέπει το πορτοφόλι μου.
Αυτό είναι η παγίδα. Να θεωρείς ότι έγινες μισογύνης. Δεν είσαι διότι γαμας όπως λες οτι σου επιτρέπει το πορτοφόλι σου. Διαφωνω σε αυτό ως μεμονωμένη επιλογή, αλλά και πάλι δεν είσαι μισογυνης διότι θες να τις γαμησεις.
Αυτά όλα τα δημιουργούν αυτές.
Λενε έτσι για να δείξουν ότι φταίμε. Θέλουν πάντα να φταίμε.
Είσαι πανίσχυρος. Ούτε μία τρίχα από τα παπάρια σου δεν μπορούν να αγγίξουν.
Γαμας μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτές θέλουν ώρες ή μέρες. Μπορεί και μήνες.
Γαμας σερί όλες όσες θες ή μπορείς.
Αυτές δεν μπορούν να το κάνουν αυτο
γιατί φοβούνται μην τις πουν πουτανες.
Ακόμα κι οι ίδιες οι πουτανες τρελλαινονται στην λέξη αυτή.
Κι επειδή έχουν φάει μονομπλόκ σε αυτό από την γέννηση, σου επιτίθενται με αστεια τύπου "δεν εισαι φυσιολογικός και θα έπρεπε να γαμας μόνο μία"
Σε βγάζουν πάντα προβληματικό.
Εσύ δεν αναλύεις γιατί και πώς.
Σε ρωτάνε γιατί και λες "γιατί έτσι".
Ούτε καν "γιατί έτσι μου αρέσει".
Το "μου αρέσει" είναι πλεονασμός.
Αποσκοπούν να κσταστρεψουν αυτή την
τρομακτικη ιδιότητα να μπορείς να γαμησεις με το απλό "τικ" μία γκομενα που μπλεκεις επειδή αυτές το λιβανίζουν στο μυαλό τους.
Μας ζηλευουν.
Ριχνεσαι σε μία ή δημιουργείς περιβάλλον για κάτι τέτοιο και την βλέπεις να τουπεδιαζει. Αν δεις και δεν θα γαμησεις ή δεν θα πάρεις υποσχετική γερή για κάτι τέτοιο αλλά αρχίζει εμπαιγμός, την σακατεύεις πάλι.
Της λες "σε αφήνω τωρα γιατί ξέρω τον πρώην σου και τώρα έχω και την γνώμη μου".
Την σκότωσες...