Wolfman 42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2019
- Like
- 2.387
- Πόντοι
- 456
Το θέμα δείχνει να έχει εξαντληθεί και να μεταφέρεται από τις Ελλεεινίδες στους Έλληνες!
Παιδες ποια ειναι η αποψη σας για κατεψυγμενα ετοιμα γευματα;
Εχω ακουσει οτι εχουν πολυ νατριο και πολλα συντηρητικα γενικα και δεν κανουν καλο
Σε συγκριση με φαγητο τυπου mac donalds, kfc κλπ ποιο απ τα δυο ειναι καλυτερο-χειροτερο;
Μα είναι δυνατόν ενήλικοι άνθρωποι να τρώνε κρουασάν και αναψυκτικά;Εγώ κρουασάν τελευταία φορά πρέπει να έφαγα στο στρατό.Από γλυκό,εαν εξαιρέσω σε γιορτές,μόνο σοκολάτες κατάμαυρες.
Μα είναι δυνατόν ενήλικοι άνθρωποι να τρώνε κρουασάν και αναψυκτικά;Εγώ κρουασάν τελευταία φορά πρέπει να έφαγα στο στρατό.Από γλυκό,εαν εξαιρέσω σε γιορτές,μόνο σοκολάτες κατάμαυρες.
δρακουλινιμια χαρα ειμαι παντως και ας τρωω που και που κανα γαριδακι με την μπυριτσα μου...
ω ναι καυλαδρακουλινι
Κοίτα, επειδή γαμάμε, τα καίμε.
Εσύ κακώς έφαγες κρουασάν τελευταία φορά στο στρατό.
Αφού έχεις να γαμήσεις από πριν το στρατό .
Mια χαρα ειναι οι εξετασεις μου.Κάνεις τουλάχιστον καμια αιματολογική;Γιατί παραπανίσια κιλά + κρουασάν,δρακουλίνια και αναψυκτικά ξέρεις πού οδηγούν.Εδώ ο Γεωργίου θα πήγαινε απ'τα γαριδάκια
Μου θυμισες τον αλλον τον κατεστραμμενο, που εχει να φαει δυο χρονια παγωτο και πιτσα για "να μην λιπωσει".Μα είναι δυνατόν ενήλικοι άνθρωποι να τρώνε κρουασάν και αναψυκτικά;Εγώ κρουασάν τελευταία φορά πρέπει να έφαγα στο στρατό.Από γλυκό,εαν εξαιρέσω σε γιορτές,μόνο σοκολάτες κατάμαυρες.
Κοίτα, επειδή γαμάμε, τα καίμε.
Εσύ κακώς έφαγες κρουασάν τελευταία φορά στο στρατό.
Αφού έχεις να γαμήσεις από πριν το στρατό .
ρε διαβητικός δεν είσαι?Mια χαρα ειναι οι εξετασεις μου.
Τις εξετασεις τις χαλανε τα τσιπουρα, τα ουισκια και τα κρεατα.
Οχι τα κρουασαν, τα αναψυκτικα και τα γαριδακια.
Φουντούνια σαλάμ, φουντούνια μαλέκομ, φουντούνια φατάχ, φαντούνια ουλουάχατα, ουλουάχατα...ξεροχυνω με φουντουνια.
μετα κολλανε στα δοντια σα στοκος πιστολιου