Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
αυτη την εντυπωση εχω
νομιζω πως κανει σποραδικα ραντεβου επι πληρωμη
ισως να κανω λαθος,αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη
Οχι τύπε καμια σχεση

Ειναι γνωστη η ιδιοτητα της, αν θελει ας το πει ομως η ιδια

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Συμπεριφορά Κλασικό Εικονογραφημένο. Έλα όμως που ΟΛΕΣ γνωρίζουν ότι θα τρέξουν οι Λευκοί Ιππότες του Ίντερνετ να τις προστατέψουν, οτιδήποτε κι αν πουν

χαχαχαχα

Καλα τα εγραψες φιλε μου, ετσι ακριβως ειναι. Ελπιζουν τα παιδια και πανω στην ελπιδα...μαχονται εως τελους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για αυτο την ετσουξε και ετρεξε να με απαξιωσει.

Φαντασου ποσο δικιο εχω οταν ερχεται μια γυναικα που δεν της εχω απευθυνει ποτε τον λογο και μιλαει ασχημα χωρις επιχειρηματα χωρις τιποτα. Ετσι απλα ερχεται, σου πεταει κατηγοριες, προσβολες και ειρωνιες χωρις να την εχεις ενοχλησει, χωρις να σε ξερει και απο χτες.

Την ετσουξε στα αληθεια, της εκαψε τα σωθικα και ετρεξαν και τα υπολοιπα τα κακομοιρα να στηριξουν την επιθεση, ολοι μαζι, ετσι δυνατα.

Καιει η αληθεια το ξερω.

Την εκαψε για τα καλα οταν ξεσκεπαζω και γραφω τα κολπα που σας κανουν και τρεχει η αλλη να με απαξιωσει μη τυχον ξυπνησω μερικους και διαδοθει η γνωση και χαλασει η μανεστρα.

Γιατι σας θελουν χαζους, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.

Ηρθε απο το πουθενα να μας ειρωνευτει και να μας προσβαλει. Χωρις επιχειρηματα, χωρις δομημενο λογο, χωρις κανενα επιπεδο, τιποτα. Μηδεν.

Ειρωνια, προσβολη, προσπαθεια απαξιωσης, μισος.

Ακολουθησαν και τα αλλα μη χασουν, τοση ωρα περιμεναν μια γυναικα να οδηγησει την επιθεση...χαχαχα.

Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.

τι να με τσουξει ρε παπαρα; καταρχας δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ νομίζεις οτι εισαι στο σπιτι σου με τους φιλους σου και ξαφνικα σου μιλησα χωρις λογο.
κατα δευτερον γραφεις σεντονια μαλακιας . φταιω μετα να σου πω συνελθε; ε τωρα βεβαια εσυ εισαι αρκετα στοκος για να μην το κατανοησεις και θα γραψεις αλλα 40 σεντονια για να εξηγησεις στα αλλα βοδια που σε ακουνε οτι εισαι ο μαστερ των γυναικων . τι να πω ρε παιδια κριμα τα νιατα σας δηλαδη..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
τι να με τσουξει ρε παπαρα; καταρχας δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ νομίζεις οτι εισαι στο σπιτι σου με τους φιλους σου και ξαφνικα σου μιλησα χωρις λογο.
κατα δευτερον γραφεις σεντονια μαλακιας . φταιω μετα να σου πω συνελθε; ε τωρα βεβαια εσυ εισαι αρκετα στοκος για να μην το κατανοησεις και θα γραψεις αλλα 40 σεντονια για να εξηγησεις στα αλλα βοδια που σε ακουνε οτι εισαι ο μαστερ των γυναικων . τι να πω ρε παιδια κριμα τα νιατα σας δηλαδη..

Συνεχισε να δειχνεις το επιπεδο σου. Εχω βαλει δευτερο ποτακι, γουσταρω.

Λατρευω να σας καιει τα σωθικα η αληθεια οταν τη γραφω και να σας πιανει πανικος που σας οδηγει στο μισος και δειχνετε πλεον το πραγματικο σας προσωπο.

Παμε, δυνατα, ολοι μαζι, που ειναι οι λευκουληδες;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.169
Πόντοι
5.506
προτιτζυ ο σαβιδης ρε μαλακες....να μπει η μανα του στο δωματιο να τον πλακωσει στης φαπες που ακουει αντιχριστους

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
συμφωνω με τοποθετηση σαβιδη,δεν βλεπω τον λογο να χανω την ωρα μου με μια που μου εδειξε οτι δεν γουσταρει
παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι λεει ο λαος
και εχει δικιο

εσυ erinal γιατι διαφωνεις;
αν δεν κανω λαθος εισαι επαγγελματιας θες να μου πεις λοιπον οτι στον μπουχεσα,
(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας)  που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση  
εγω μανα μου σε καποιον που δεν μου αρεσει και μου τα σκαει δεν καθομαι. τελεια και παυλα.
αν καποιος μου αρεσει μπορει να θελω να τον γνωρισω μπορει να νομιζω οτι ειναι στοκος και απλα να πηδηχτω μαζι του γιατι δεν τον θελω για κατι αλλο η μπορει και να κάνει κάτι αλλο απο αυτά γιατι απλούστατα η συμπεριφορά είναι θέμα στιγμής και ανθρώπων. τωρα τα σεντονια για να βαλουμε σε κουτακια συμπεριφορες μου φαίνονται ηλιθιότητες αγάμητων

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.327
Πόντοι
2.606
προτιτζυ ο σαβιδης ρε μαλακες....να μπει η μανα του στο δωματιο να τον πλακωσει στης φαπες που ακουει αντιχριστους

Μαίριλυν Μάνσον έβαλε, πρόντιτζι είναι για τους σκληροπυρηνικούς...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Οταν μιλαμε, μιλαμε εμεις και δεν εχουν θεση στη κουβεντα μας μαναδες. Πιαστο, κρατα το καλα αυτο και παμε παρακατω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.169
Πόντοι
5.506
Οταν μιλαμε, μιλαμε εμεις και δεν εχουν θεση στη κουβεντα μας μαναδες. Πιαστο, κρατα το καλα αυτο και παμε παρακατω.

δεν ηταν προσβλητικο για την μητερα σου...πιαστο κρατα το και παμε παρακατω

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.831
Πόντοι
216
Ναι, το εχουμε ξανασυζητησει. Αλλά πώς θα γινει? Βγαινει ζωη ετσι?

Εισαι και 29 χρονων ρε παιδι μου, επρεπε να κυκλοφορας με την πουτσα εξω και να καρφωνεις ό,τι κινειται

Τέτοια πες του εσύ τώρα να τον γράφουν αύριο τα site.
Μάζεψε τα κλειδιά από την τύπισσα στο γυμναστήριο χωρίς αυτή να το πάρει χαμπάρι
και μετά την ρώταγε για ξεκάρφωμα τι έχασε.
Προηγουμένως είχε ξεκλειδώσει το ντουλάπι που είχε αυτή τα πράγματά της,
τον έκανε σφεντόνα με τα στριγκάκια της και μετά ανέβηκε πάνω παίζοντάς το Αλέκος.
Το θέμα είναι να μας πει πού άφησε τελικά τα κλειδιά μετά το άκυρο που του ριξε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δηλαδη τι να πρωτοπω για όσα γραφετε εδω μεσα. αν ειστε μεχρι 18 ετων αντε να καταλαβω οτι βρίσκεστε  σε χαος. αν ειστε πανω απο αυτη την ηλικια μαλακα μου τιην εχετε ασχημα μερικοι απο εσας και πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω με ποιες γυναίκες συναναστρέφεστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
εγω μανα μου σε καποιον που δεν μου αρεσει και μου τα σκαει δεν καθομαι. τελεια και παυλα.
αν καποιος μου αρεσει μπορει να θελω να τον γνωρισω μπορει να νομιζω οτι ειναι στοκος και απλα να πηδηχτω μαζι του γιατι δεν τον θελω για κατι αλλο η μπορει και να κάνει κάτι αλλο απο αυτά γιατι απλούστατα η συμπεριφορά είναι θέμα στιγμής και ανθρώπων. τωρα τα σεντονια για να βαλουμε σε κουτακια συμπεριφορες μου φαίνονται ηλιθιότητες αγάμητων

Αυτα ειναι τα επιχειρηματα σου;

Εβγαλες και συμπερασμα οτι ειμαι και αγαμητος...χαχαχα.

Μπουρδολογιες ανυποστατες παπαριες του κιλου, χωρις καμια ουσια και συνοχη με το θεμα. Οτι να ναι με μπολικο τζατζικι.

Πιες μια λεμοναδιτσα, δυνατη εισπνοη, εκπνοη, ξεκινα τωρα να βριζεις και ασε εμενα τον αγαμητο να γραφω σεντονια με μαλακιες.

Το πως γραφεις, η ολη σου συμπεριφορα ενω δεν σε εχω ενοχλησει ποτε, δεν εχουμε μιλησει ποτε, δειχνει οτι εχω δικιο και οτι βρισκεσαι σε πανικο περιμενοντας τους λευκουληδες να στηριξουν τον εγωισμο σου που δεν καταφερε ποτε να διαχειριστει τον αρρωστημενο σου ναρκισσισμο εδω και δεκαετιες που φλεγονται τα σωθικα σου απο τα διαφορα απωθημενα που εχεις μεσα σου και σε πονουν καθε μερα. Τη καθε ημερα που προσπαθεις να ξεχασεις το ποσο πολυ πονας. Που πονας τοσο πολυ που βριζεις και προσβαλεις απο το πουθενα εναν Σαββιδη που δεν σε ενοχλησε, δεν σε ξερει, δεν σου εχει μιλησει αλλα με αυτα που εγραψε σου θυμησε το ποσο αρρωστη εισαι και ποσο πολυ πονας μεσα σου.

Συνεχισε να ξεσπας, καταλαβαινω, ποναει. Ετσι ειναι, αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει. Ευχομαι να εχεις υγεια και να βρεις τη χαρα καποια στιγμη μεσα σου πριν ειναι αργα και περασεις στο επομενο σταδιο.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
δηλαδη τι να πρωτοπω για όσα γραφετε εδω μεσα. αν ειστε μεχρι 18 ετων αντε να καταλαβω οτι βρίσκεστε  σε χαος. αν ειστε πανω απο αυτη την ηλικια μαλακα μου τιην εχετε ασχημα μερικοι απο εσας και πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω με ποιες γυναίκες συναναστρέφεστε.
που διαφωνεις ρε κυρα ευτερπω στο οτι δεν χρειαζεται να βγω δευτερο ραντεβου με καποια που στο πρωτο τραβηχτικε οταν εκανα κινηση να την φιλησω;

αυτο ειπε ο ανθρωπος στο πεμπτο ραντεβου με φιλησε ενω στα πρωτα 4 οταν εκανα κινηση τραβιοταν
σιγα μην χασω τον χρονο μου με καποια που δεν με γουσταρει
βγηκα ραντεβου δεν υπαρχει χημεια στα παπαρια μου, παω για αλλα
σιγα μην βγαινω 5 χρονια με το ιδιο ατομο μην τυχον και καποια στιγμη με δει διαφορετικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom