αυτη την εντυπωση εχωΕπαγγελματιας η Ερη???????
νομιζω πως κανει σποραδικα ραντεβου επι πληρωμη
ισως να κανω λαθος,αν ειναι ετσι ζητω συγνωμη
αυτη την εντυπωση εχωΕπαγγελματιας η Ερη???????
Οχι τύπε καμια σχεσηαυτη την εντυπωση εχω
Συμπεριφορά Κλασικό Εικονογραφημένο. Έλα όμως που ΟΛΕΣ γνωρίζουν ότι θα τρέξουν οι Λευκοί Ιππότες του Ίντερνετ να τις προστατέψουν, οτιδήποτε κι αν πουν
Για αυτο την ετσουξε και ετρεξε να με απαξιωσει.
Φαντασου ποσο δικιο εχω οταν ερχεται μια γυναικα που δεν της εχω απευθυνει ποτε τον λογο και μιλαει ασχημα χωρις επιχειρηματα χωρις τιποτα. Ετσι απλα ερχεται, σου πεταει κατηγοριες, προσβολες και ειρωνιες χωρις να την εχεις ενοχλησει, χωρις να σε ξερει και απο χτες.
Την ετσουξε στα αληθεια, της εκαψε τα σωθικα και ετρεξαν και τα υπολοιπα τα κακομοιρα να στηριξουν την επιθεση, ολοι μαζι, ετσι δυνατα.
Καιει η αληθεια το ξερω.
Την εκαψε για τα καλα οταν ξεσκεπαζω και γραφω τα κολπα που σας κανουν και τρεχει η αλλη να με απαξιωσει μη τυχον ξυπνησω μερικους και διαδοθει η γνωση και χαλασει η μανεστρα.
Γιατι σας θελουν χαζους, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.
Ηρθε απο το πουθενα να μας ειρωνευτει και να μας προσβαλει. Χωρις επιχειρηματα, χωρις δομημενο λογο, χωρις κανενα επιπεδο, τιποτα. Μηδεν.
Ειρωνια, προσβολη, προσπαθεια απαξιωσης, μισος.
Ακολουθησαν και τα αλλα μη χασουν, τοση ωρα περιμεναν μια γυναικα να οδηγησει την επιθεση...χαχαχα.
Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.
ολο πιπες λες ρε σαβιδη
μητσο μεγαλο ξουραφι εισαιαυτη την εντυπωση εχω
πινεις?Χλωρινη φιλε μου, για τελεια λευκα.
τι να με τσουξει ρε παπαρα; καταρχας δεν εχεις καταλαβει οτι εισαι σε φορουμ νομίζεις οτι εισαι στο σπιτι σου με τους φιλους σου και ξαφνικα σου μιλησα χωρις λογο.
κατα δευτερον γραφεις σεντονια μαλακιας . φταιω μετα να σου πω συνελθε; ε τωρα βεβαια εσυ εισαι αρκετα στοκος για να μην το κατανοησεις και θα γραψεις αλλα 40 σεντονια για να εξηγησεις στα αλλα βοδια που σε ακουνε οτι εισαι ο μαστερ των γυναικων . τι να πω ρε παιδια κριμα τα νιατα σας δηλαδη..
ειναι κατι το μυστικο; τι ιδιοτητα εχει;Οχι τύπε καμια σχεση
Ειναι γνωστη η ιδιοτητα της, αν θελει ας το πει ομως η ιδια
εγω μανα μου σε καποιον που δεν μου αρεσει και μου τα σκαει δεν καθομαι. τελεια και παυλα.συμφωνω με τοποθετηση σαβιδη,δεν βλεπω τον λογο να χανω την ωρα μου με μια που μου εδειξε οτι δεν γουσταρει
παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι λεει ο λαος
και εχει δικιο
εσυ erinal γιατι διαφωνεις;
αν δεν κανω λαθος εισαι επαγγελματιας θες να μου πεις λοιπον οτι στον μπουχεσα,
(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας) που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση
προτιτζυ ο σαβιδης ρε μαλακες....να μπει η μανα του στο δωματιο να τον πλακωσει στης φαπες που ακουει αντιχριστους
προτιτζυ ο σαβιδης ρε μαλακες....να μπει η μανα του στο δωματιο να τον πλακωσει στης φαπες που ακουει αντιχριστους
δεν ηταν προσβλητικο για την μητερα σου...πιαστο κρατα το και παμε παρακατωΟταν μιλαμε, μιλαμε εμεις και δεν εχουν θεση στη κουβεντα μας μαναδες. Πιαστο, κρατα το καλα αυτο και παμε παρακατω.
Ναι, το εχουμε ξανασυζητησει. Αλλά πώς θα γινει? Βγαινει ζωη ετσι?
Εισαι και 29 χρονων ρε παιδι μου, επρεπε να κυκλοφορας με την πουτσα εξω και να καρφωνεις ό,τι κινειται
Δεν ειναι μυστικο τι ιδιοτητα εχει, αλλά δεν ειμαι αρμοδιος εγω να ενημερωνω οσους δεν ξερουν.ειναι κατι το μυστικο; τι ιδιοτητα εχει;
κανει ή οχι σεξ επι πληρωμη;
εγω μανα μου σε καποιον που δεν μου αρεσει και μου τα σκαει δεν καθομαι. τελεια και παυλα.
αν καποιος μου αρεσει μπορει να θελω να τον γνωρισω μπορει να νομιζω οτι ειναι στοκος και απλα να πηδηχτω μαζι του γιατι δεν τον θελω για κατι αλλο η μπορει και να κάνει κάτι αλλο απο αυτά γιατι απλούστατα η συμπεριφορά είναι θέμα στιγμής και ανθρώπων. τωρα τα σεντονια για να βαλουμε σε κουτακια συμπεριφορες μου φαίνονται ηλιθιότητες αγάμητων
που διαφωνεις ρε κυρα ευτερπω στο οτι δεν χρειαζεται να βγω δευτερο ραντεβου με καποια που στο πρωτο τραβηχτικε οταν εκανα κινηση να την φιλησω;δηλαδη τι να πρωτοπω για όσα γραφετε εδω μεσα. αν ειστε μεχρι 18 ετων αντε να καταλαβω οτι βρίσκεστε σε χαος. αν ειστε πανω απο αυτη την ηλικια μαλακα μου τιην εχετε ασχημα μερικοι απο εσας και πραγματικά δεν μπορώ να καταλαβω με ποιες γυναίκες συναναστρέφεστε.