Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
22 είναι πολύ για να μην της άρεσε κανένας μέχρι τώρα.Εκτός αν την είχαν πουθενά κλεισμένη.
εσενα που δεν σου κανουν τα 5ρια και τα 6ρια και θεωρεις την παλαμη σου πιο ομορφη απο την 1,60 με την κυτταριτιδα εισαι φυσιολογικος?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
οπως και ενω εισαι σαρκοφαγο, πραγμα που μπορεις να επιβεβαιωσεις απλα βλεποντας τους κυνοδοντες σου στον καθρεφτη, να λες οχι θα ειμαι φυτοφαγος και δεν θα τρωω σουβλακια επισης λεγεται ανωμαλια-ψυχολογικα προβληματα-τρελα

Αυτό πήγαινε πες το σε εναν vegeterian.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Νik1410,αποδέχεσαι τον τίτλο του σαβουρογάμη?
(νομίζω είχε δίκιο το πουλί in your case)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το εχω πει σε πολλους βετζετεριαν.
οπως και οι γιατροι λενε στον καπνιστη να κοψει το καπνισμα, στον χοντρο να αδυνατισει, και στην αυταρεσκη να παρει φαρμακα που θα καταστρεψουν τις αναλογιες της

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νik1410,αποδέχεσαι τον τίτλο του σαβουρογάμη?
(νομίζω είχε δίκιο το πουλί in your case)
οχι διοτι σαβουρογαμης ειναι αυτος που γαμαει ΜΟΝΟ σαβουρες, οχι αυτος που γαμησε μερικες σαβουρες.
ειναι αντιθετο απο τον πουστη που εστω και μια φορα σου κολαει την ρετσινια βλεπε πικερ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα 6αρια μου κάνουν
και αφου εσυ εισαι ψηλος και γυμνασμενος γιατι δεν την πεφτεις αβερτα στα 6ρια να εχεις 6ρα γκομενα.
εδω εγω εχω βγαλει αρκετες 6ρες που ειμαι κοντος και χοντρος.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
και αφου εσυ εισαι ψηλος και γυμνασμενος γιατι δεν την πεφτεις αβερτα στα 6ρια να εχεις 6ρα γκομενα.
εδω εγω εχω βγαλει αρκετες 6ρες που ειμαι κοντος και χοντρος.

γιατι απλα δεν εχει το στατους για να το κανει και γιατι οι γκομενες εχουν χιλιαδες αλλες αντιστοιχες επιλογες

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Τα 6αρια μου κάνουν
Το 6αρι για σενα ειναι μια αδυνατη, μετρίου αναστήματος με ωραίο γυμνασμενο σώμα αν κατάλαβα καλά. Δεν μπορείς να πεις παράδειγμα; Γιατί όπως την περιγράφεις για κάποιον άλλον μπορεί να είναι 9ρι. Δηλαδή για μένα το ιδανικό σε γυναίκα είναι μελαχρινή, με ύψος 1.65-1.68 αδύνατη, γυμνασμενη με μεγάλο στήθος και πετάχτο γυμνασμενο κωλο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το 6αρι για σενα ειναι μια αδυνατη, μετρίου αναστήματος με ωραίο γυμνασμενο σώμα αν κατάλαβα καλά. Δεν μπορείς να πεις παράδειγμα; Γιατί όπως την περιγράφεις για κάποιον άλλον μπορεί να είναι 9ρι. Δηλαδή για μένα το ιδανικό σε γυναίκα είναι μια μελαχρινή, με ύψος 1.65-1.68 αδύνατη, γυμνασμενη με μεγάλο στήθος και πετάχτο γυμνασμενο κωλο.

Αδύνατη,με μέτριο προς καλό πρόσωπο και πιο κοντή απ'ότι θα την ήθελα.Αυτή είναι 6αρι για μένα.

Όποια έχει πεταχτό γυμνασμένο κώλο και μεγάλο στήθος,είναι πάνω από 6αρι

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Αδύνατη,με μέτριο προς καλό πρόσωπο και πιο κοντή απ'ότι θα την ήθελα.Αυτή είναι 6αρι για μένα.

Εντάξει όπως φαίνεται δεν πρέπει να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις εμφανισιακά, αν κατάλαβα καλά. Οπότε εικάζω ότι είτε οι κοινωνικές σου δεξιότητες με το άλλο φύλο είναι ανύπαρκτες, είτε (το πιθανότερο) δεν προσπαθείς καν.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

στην θεσσαλονικη που μενω επισης οι γκομενες εχουν χιλιαδες επιλογες, κανενα φοβερο στατους δεν εχω, καθηγητης σε γυμνασιο ειμαι,
στην αθήνα οταν ημουν με ακομη πιο χαμηλο στατους ως αναπληρωτης και οχι μονιμος ειχα βγαλει 5 γκομενες σε 10 μηνες , οι 3 ηταν 6ρια, γιατι εσυ δεν εισαι με καποια απο αυτα τα 6ρια???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
στον χωρο σου εισαι κυριαρχος
δεν θα το ελεγα,
οι υπολοιποι στην δουλεια μου ειχαν πιο ακριβα αυτοκινητα και ηταν πιο ψηλοι, σε τι ημουν κυριαρχος?
απλα πχ στην αθηνα, μιλαγα τοτε στο ιντερνετ σε 50 και εκλεινα 5 ραντεβου την εβδομαδα, σε δυο βδομαδες ειχα βρει τι ηθελα και σταματησα.
περσι μιλαγα σε οσες κολυμπουσαν διπλα μου στο κολυμβητηριο, μιλησα σε 5 βγηκα ραντεβου με την 1 , στο πεμπτο ραντεβου με φιλησε μονη της ενω στα πρωτα τεσσερα τραβιοταν να μην την φιλησω εγω και εκανε την δυσκολη.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
στο πεμπτο ραντεβου με φιλησε μονη της ενω στα πρωτα τεσσερα τραβιοταν να μην την φιλησω εγω και εκανε την δυσκολη.

Με ολη τη καλη διαθεση θα διαφωνησω σε αυτο το κομματι και μονο φιλε.

Μια γυναικα, εαν σε γουσταρει μεσα της, εαν της αρεσεις, εαν σε θελει, εαν καυλωνει για εσενα, το ξερει απο τα πρωτα 5 λεπτα του πρωτου ραντεβου. Εαν αρνηθηκε το φιλι στο πρωτο ραντεβου, δεν επρεπε να ξαναβγεις.

Οταν εκδηλωνεις ενδιαφερον και τρως πορτα-ακυρο, δεκτο αλλα παμε παρακατω. Δεν υπαρχει λογος να το προσπαθεις για να σε παει στο 5ο ραντεβου και να σε κανει να νιωθεις οτι και καλα τη "καταφερες" και να θρεφεις τον ναρκισσισμο της.

Τη στιγμη που σωστα εκανες κινηση σαν αντρας απο το πρωτο ραντεβου και εκδηλωσες ερωτικο ενδιαφερον, σου ριχνει το ακυρο, τελος. Παμε παρακατω. Πληρωνεις, χαιρετας ομορφα σαν να μη τρεχει κατι, λες οτι ετυχε μια δουλεια που πρεπει να πας και τελος.

Τωρα τι εγινε στο 5ο ραντεβουμ, δεν εχει καμια αξια φιλε. Αν σε ηθελε πραγματικα, θα στο ειχε δωσει στο πιατο απο την αρχη οπως αλλωστε το δινουν εκει που καυλωνουν ως φυσιολογικες γυναικες. Οταν δεν καυλωνουν και θελουν να πετυχουν αλλα πραγματα, τοτε το παιζουν δυσκολες. Τοτε κανουν ολα αυτα τα κολπα.

Οταν σε θελει, στο δινει στο πιατο. Γιατι; Γιατι σε θελει ρε φιλε και αυτη ως γυναικα να περασει καλα θελει οταν βρει κατι που τη καυλωνει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Με ολη τη καλη διαθεση θα διαφωνησω σε αυτο το κομματι και μονο φιλε.

Μια γυναικα, εαν σε γουσταρει μεσα της, εαν της αρεσεις, εαν σε θελει, εαν καυλωνει για εσενα, το ξερει απο τα πρωτα 5 λεπτα του πρωτου ραντεβου. Εαν αρνηθηκε το φιλι στο πρωτο ραντεβου, δεν επρεπε να ξαναβγεις.

Οταν εκδηλωνεις ενδιαφερον και τρως πορτα-ακυρο, δεκτο αλλα παμε παρακατω. Δεν υπαρχει λογος να το προσπαθεις για να σε παει στο 5ο ραντεβου και να σε κανει να νιωθεις οτι και καλα τη "καταφερες" και να θρεφεις τον ναρκισσισμο της.

Τη στιγμη που σωστα εκανες κινηση σαν αντρας απο το πρωτο ραντεβου και εκδηλωσες ερωτικο ενδιαφερον, σου ριχνει το ακυρο, τελος. Παμε παρακατω. Πληρωνεις, χαιρετας ομορφα σαν να μη τρεχει κατι, λες οτι ετυχε μια δουλεια που πρεπει να πας και τελος.

Τωρα τι εγινε στο 5ο ραντεβουμ, δεν εχει καμια αξια φιλε. Αν σε ηθελε πραγματικα, θα στο ειχε δωσει στο πιατο απο την αρχη οπως αλλωστε το δινουν εκει που καυλωνουν ως φυσιολογικες γυναικες. Οταν δεν καυλωνουν και θελουν να πετυχουν αλλα πραγματα, τοτε το παιζουν δυσκολες. Τοτε κανουν ολα αυτα τα κολπα.

Οταν σε θελει, στο δινει στο πιατο. Γιατι; Γιατι σε θελει ρε φιλε και αυτη ως γυναικα να περασει καλα θελει οταν βρει κατι που τη καυλωνει.
εσυ πουλάκι μου το έχεις κάψει πιθανον πιο πολυ απο ολους εδω μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom