Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
εσυ πουλάκι μου το έχεις κάψει πιθανον πιο πολυ απο ολους εδω μεσα.
Όλοι τον έχουν πάρει πρεφα τον τύπο.
Γνωστό αυτό αν και στο συγκεκριμένο ποστ σωστά τα λέει
Αναμενουμε με αγωνια τοποθετηση Σαββιδη για το απαξιωτικο σχολιο της Ερης
Το εχουμε πελωρια αναγκη
Πολλοι επισκεπτες μπαινουν για να διαβαζουν Alex71 τύπεΕγω φίλε ευχομαι να μην διαβάσει ποτέ κανενα 18χρονο τα μισανθρωπικά σεντόνια του
Δεν ικανοποιηθηκαΠουλα αυτα που λες εκει που τα αγοραζουν.
Επιτηδες το εκαναόχι ρε άλεξ, μου θύμισες kostaki τώρα...
αυτό μάλιστα. καλό...
Γνωστό αυτό αν και στο συγκεκριμένο ποστ σωστά τα λέει
Για αυτο την ετσουξε και ετρεξε να με απαξιωσει.
Φαντασου ποσο δικιο εχω οταν ερχεται μια γυναικα που δεν της εχω απευθυνει ποτε τον λογο και μιλαει ασχημα χωρις επιχειρηματα χωρις τιποτα. Ετσι απλα ερχεται, σου πεταει κατηγοριες, προσβολες και ειρωνιες χωρις να την εχεις ενοχλησει, χωρις να σε ξερει και απο χτες.
Την ετσουξε στα αληθεια, της εκαψε τα σωθικα και ετρεξαν και τα υπολοιπα τα κακομοιρα να στηριξουν την επιθεση, ολοι μαζι, ετσι δυνατα.
Καιει η αληθεια το ξερω.
Την εκαψε για τα καλα οταν ξεσκεπαζω και γραφω τα κολπα που σας κανουν και τρεχει η αλλη να με απαξιωσει μη τυχον ξυπνησω μερικους και διαδοθει η γνωση και χαλασει η μανεστρα.
Γιατι σας θελουν χαζουν, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.
Ηρθε απο το πουθενα να μας ειρωνευτει και να μας προσβαλει. Χωρις επιχειρηματα, χωρις δομημενο λογο, χωρις κανενα επιπεδο, τιποτα. Μηδεν.
Ειρωνια, προσβολη, προσπαθεια απαξιωσης, μισος.
Ακολουθησαν και τα αλλα μη χασουν, τοση ωρα περιμεναν μια γυναικα να οδηγησει την επιθεση...χαχαχα.
Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξαατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.
συμφωνω με τοποθετηση σαβιδη,δεν βλεπω τον λογο να χανω την ωρα μου με μια που μου εδειξε οτι δεν γουσταρει
παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι λεει ο λαος
και εχει δικιο
εσυ erinal γιατι διαφωνεις;
αν δεν κανω λαθος εισαι επαγγελματιας θες να μου πεις λοιπον οτι στον μπουχεσα,
(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας) που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση
That is my boy
Ωπ? καταφερε η Ερη να σε νευριασει? Δεν ειπα οτι διαφωνω σε κατι.Διαφωνεις με κατι Αλεξ; Εχεις καποιο επιχειρημα να στηριξεις τη διαφωνια σου ή ετσι ειδες φως και μπηκες;
Για αυτο την ετσουξε και ετρεξε να με απαξιωσει.
Φαντασου ποσο δικιο εχω οταν ερχεται μια γυναικα που δεν της εχω απευθυνει ποτε τον λογο και μιλαει ασχημα χωρις επιχειρηματα χωρις τιποτα. Ετσι απλα ερχεται, σου πεταει κατηγοριες, προσβολες και ειρωνιες χωρις να την εχεις ενοχλησει, χωρις να σε ξερει και απο χτες.
Την ετσουξε στα αληθεια, της εκαψε τα σωθικα και ετρεξαν και τα υπολοιπα τα κακομοιρα να στηριξουν την επιθεση, ολοι μαζι, ετσι δυνατα.
Καιει η αληθεια το ξερω.
Την εκαψε για τα καλα οταν ξεσκεπαζω και γραφω τα κολπα που σας κανουν και τρεχει η αλλη να με απαξιωσει μη τυχον ξυπνησω μερικους και διαδοθει η γνωση και χαλασει η μανεστρα.
Γιατι σας θελουν χαζους, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.
Ηρθε απο το πουθενα να μας ειρωνευτει και να μας προσβαλει. Χωρις επιχειρηματα, χωρις δομημενο λογο, χωρις κανενα επιπεδο, τιποτα. Μηδεν.
Ειρωνια, προσβολη, προσπαθεια απαξιωσης, μισος.
Ακολουθησαν και τα αλλα μη χασουν, τοση ωρα περιμεναν μια γυναικα να οδηγησει την επιθεση...χαχαχα.
Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.
Επαγγελματιας η Ερη???????συμφωνω με τοποθετηση σαβιδη,δεν βλεπω τον λογο να χανω την ωρα μου με μια που μου εδειξε οτι δεν γουσταρει
παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι λεει ο λαος
και εχει δικιο
εσυ erinal γιατι διαφωνεις;
αν δεν κανω λαθος εισαι επαγγελματιας θες να μου πεις λοιπον οτι στον μπουχεσα,
(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας) που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση
κοιτα σε γενικες γραμμες συμφωνω με τις τοποθετησεις σου αν και υπαρχουν στοιχεια υπερβολης και καπου διαφωνω (θα ελεγα πως ειμαι 70 υπερ 30 κατα σε αυτα που λες)Τωρα θα στη πεσουν και εσενα, χαχαχα....
Να σαι καλα φιλε, καλη δυναμη.
Ωπ? καταφερε η Ερη να σε νευριασει? Δεν ειπα οτι διαφωνω σε κατι.