Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αναμενουμε με αγωνια τοποθετηση Σαββιδη για το απαξιωτικο σχολιο της Ερης

Το εχουμε πελωρια αναγκη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Γνωστό αυτό αν και στο συγκεκριμένο ποστ σωστά τα λέει

Για αυτο την ετσουξε και ετρεξε να με απαξιωσει.

Φαντασου ποσο δικιο εχω οταν ερχεται μια γυναικα που δεν της εχω απευθυνει ποτε τον λογο και μιλαει ασχημα χωρις επιχειρηματα χωρις τιποτα. Ετσι απλα ερχεται, σου πεταει κατηγοριες, προσβολες και ειρωνιες χωρις να την εχεις ενοχλησει, χωρις να σε ξερει και απο χτες.

Την ετσουξε στα αληθεια, της εκαψε τα σωθικα και ετρεξαν και τα υπολοιπα τα κακομοιρα να στηριξουν την επιθεση, ολοι μαζι, ετσι δυνατα.

Καιει η αληθεια το ξερω.

Την εκαψε για τα καλα οταν ξεσκεπαζω και γραφω τα κολπα που σας κανουν και τρεχει η αλλη να με απαξιωσει μη τυχον ξυπνησω μερικους και διαδοθει η γνωση και χαλασει η μανεστρα.

Γιατι σας θελουν χαζους, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.

Ηρθε απο το πουθενα να μας ειρωνευτει και να μας προσβαλει. Χωρις επιχειρηματα, χωρις δομημενο λογο, χωρις κανενα επιπεδο, τιποτα. Μηδεν.

Ειρωνια, προσβολη, προσπαθεια απαξιωσης, μισος.

Ακολουθησαν και τα αλλα μη χασουν, τοση ωρα περιμεναν μια γυναικα να οδηγησει την επιθεση...χαχαχα.

Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
συμφωνω με τοποθετηση σαβιδη,δεν βλεπω τον λογο να χανω την ωρα μου με μια που μου εδειξε οτι δεν γουσταρει
παρακαλετο μουνι,ξινο γαμησι λεει ο λαος
και εχει δικιο

εσυ erinal γιατι διαφωνεις;
αν δεν κανω λαθος εισαι επαγγελματιας θες να μου πεις λοιπον οτι στον μπουχεσα,
(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας)  που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Φαντασου ποσο δικιο εχω οταν ερχεται μια γυναικα που δεν της εχω απευθυνει ποτε τον λογο και μιλαει ασχημα χωρις επιχειρηματα χωρις τιποτα. Ετσι απλα ερχεται, σου πεταει κατηγοριες, προσβολες και ειρωνιες χωρις να την εχεις ενοχλησει, χωρις να σε ξερει και απο χτες.

Την ετσουξε στα αληθεια, της εκαψε τα σωθικα και ετρεξαν και τα υπολοιπα τα κακομοιρα να στηριξουν την επιθεση, ολοι μαζι, ετσι δυνατα.

Καιει η αληθεια το ξερω.

Την εκαψε για τα καλα οταν ξεσκεπαζω και γραφω τα κολπα που σας κανουν και τρεχει η αλλη να με απαξιωσει μη τυχον ξυπνησω μερικους και διαδοθει η γνωση και χαλασει η μανεστρα.

Γιατι σας θελουν χαζουν, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.

Ηρθε απο το πουθενα να μας ειρωνευτει και να μας προσβαλει. Χωρις επιχειρηματα, χωρις δομημενο λογο, χωρις κανενα επιπεδο, τιποτα. Μηδεν.

Ακολουθησαν και τα αλλα μη χασουν, τοση ωρα περιμεναν μια γυναικα να οδηγησει την επιθεση...χαχαχα.

Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξαατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.

That is my boy

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
συμφωνω με τοποθετηση σαβιδη,δεν βλεπω τον λογο να χανω την ωρα μου με μια που μου εδειξε οτι δεν γουσταρει
και εχει δικιο

(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας)  που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση 

Τωρα θα στη πεσουν και εσενα, χαχαχα....

Να σαι καλα φιλε, καλη δυναμη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Καιει η αληθεια το ξερω.
Γιατι σας θελουν χαζους, αμπαλους, να περιμενετε 87 ραντεβου για ενα φιλι και να προσκυνατε.
Ελατε καλα μου παιδια, παμε. Ολοι μαζι, με ρυθμο, αρξατε πυρ. Λυσσαξτε, βγαλτε το προσωπειο και αποκαλυψτε το πραγματικο σας προσωπο, δειξτε μας ποσο πολυ πονατε, ποσο στιμμενοι ειστε.

Συμπεριφορά Κλασικό Εικονογραφημένο. Έλα όμως που ΟΛΕΣ γνωρίζουν ότι θα τρέξουν οι Λευκοί Ιππότες του Ίντερνετ να τις προστατέψουν, οτιδήποτε κι αν πουν

Συνημμένα

• internet white knight2.jpg
    internet white knight2.jpg
    79 KB · Εμφανίσεις: 14

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
και εχει δικιο

(σε αυτον που τον βλεπεις και ξερνας)  που στα σκαει του καθεσαι αμεσως και του το παιζεις και παθιασμενη αλλα στον αλλον που ειναι μετριος προς καλος τοσο ωστε να βγεις ραντεβου μαζι του θες 4-5 εξοδους για να τον φιλησεις και στα πρωτα ραντεβου τραβιεσαι αν κανει καμια κινηση 
Επαγγελματιας η Ερη???????

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Τωρα θα στη πεσουν και εσενα, χαχαχα....

Να σαι καλα φιλε, καλη δυναμη.
κοιτα σε γενικες γραμμες συμφωνω με τις τοποθετησεις σου αν και υπαρχουν στοιχεια υπερβολης και καπου διαφωνω (θα ελεγα πως ειμαι 70 υπερ 30 κατα σε αυτα που λες)
αλλα πραγματικα δε νβλεπω τον λογο να πας δευτερο ραντεβου απο τη νστιγμη που στο πρωτο ειδες αρνητικη κινηση
και φυσικα ποτε δεν ζητας πανω απο δυο φορες να βγεις
(αν στην πρωτη φορα σου εχει πει μια δικαιολογια που στεκει τοτε δινεις αλλη μια ευκαιρια)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ωπ? καταφερε η Ερη να σε νευριασει? Δεν ειπα οτι διαφωνω σε κατι.

Με εσενα μιλαω, οχι με την Ερη. Διακρινεις απο τα γραφομενα μου οτι εχω νευριασει;

Μαλλον αυτοι που ανευ λογου και αφορμης βριζουν και ειρωνευονται εχουν χασει τον ελεγχο Αλεξ, οχι εγω.

Ασε τα δικηγοριστικα κολπα, μην οδηγεις αλλου τη κουβεντα με πραγματα που δεν ισχυουν. Γνωστη τακτικη αλλα δεν μας χρειαζεται πιστευω.

Αν διαφωνεις σε κατι, σε θελω να διαφωνεις με επιχειρηματα, τουλαχιστον απο εσενα που εισαι σοβαρος ανθρωπος το περιμενω κατι τετοιο.

Απο τους αλλους...βλεπεις και μονος σου το τι παθαινουν οταν γραφω...πανικος που τους οδηγει στη κακια και το μισος. Τοσο πολυ εχω δικιο, τοσο τσουζει η αληθεια που γραφω.

Οταν σου κανουν επιθεσεις απο το πουθενα τυποι που δεν εχεις ενοχλησει ποτε, τοτε καταλαβαινεις το ποσο δικιο εχεις.

Πανικος που οδηγει στη κακια και το ανοθευτο μισος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom