Αυτα ειναι τα επιχειρηματα σου;
Εβγαλες και συμπερασμα οτι ειμαι και αγαμητος...χαχαχα.
Μπουρδολογιες ανυποστατες παπαριες του κιλου, χωρις καμια ουσια και συνοχη με το θεμα. Οτι να ναι με μπολικο τζατζικι.
Πιες μια λεμοναδιτσα, δυνατη εισπνοη, εκπνοη, ξεκινα τωρα να βριζεις και ασε εμενα τον αγαμητο να γραφω σεντονια με μαλακιες.
Το πως γραφεις, η ολη σου συμπεριφορα ενω δεν σε εχω ενοχλησει ποτε, δεν εχουμε μιλησει ποτε, δειχνει οτι εχω δικιο και οτι βρισκεσαι σε πανικο περιμενοντας τους λευκουληδες να στηριξουν τον εγωισμο σου που δεν καταφερε ποτε να διαχειριστει τον αρρωστημενο σου ναρκισσισμο εδω και δεκαετιες που φλεγονται τα σωθικα σου απο τα διαφορα απωθημενα που εχεις μεσα σου και σε πονουν καθε μερα. Τη καθε ημερα που προσπαθεις να ξεχασεις το ποσο πολυ πονας. Που πονας τοσο πολυ που βριζεις και προσβαλεις απο το πουθενα εναν Σαββιδη που δεν σε ενοχλησε, δεν σε ξερει, δεν σου εχει μιλησει αλλα με αυτα που εγραψε σου θυμησε το ποσο αρρωστη εισαι και ποσο πολυ πονας μεσα σου.
Συνεχισε να ξεσπας, καταλαβαινω, ποναει. Ετσι ειναι, αυτη η στανη αυτο το γαλα βγαζει. Ευχομαι να εχεις υγεια και να βρεις τη χαρα καποια στιγμη μεσα σου πριν ειναι αργα και περασεις στο επομενο σταδιο.