Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τρελέ το αθλητικός είναι δευτερεύων για τις γυναίκες δεν μετράει όσο πολύ πιστεύουν οι άντρες.
Εσυ τουλαχιστον εχεις την ικανοτητα να αντιληφθεις καποια στοιχειωδη πραγματα, οπως αυτο.

Χεστηκανε οι γυναικες για τα αθλητικα σωματα.

Δεν εχει υπαρξει ουτε ΜΙΑ γυναικα που να μου εχει πει οτι την ενοχλει η κοιλιτσα. Δυστυχως καποιοι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για τις γυναικες αλλά εχουν αποψαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ίδια περίπτωση και εγώ μόνο που εμένα με απορρίπτουν ακόμα και αυτές ίσως λόγω και των ακροδεξιών μου απόψεων οι οποίες είναι κόκκινο πανί για το πουταναριό. Εγώ μέν έχω αθλητικό σώμα αλλά επειδή στην μούρη χάνω λόγω γυαλιών και αραίωσης όλα τα 4-5 άρια με κόβουν κοιτάζωντας παραπάνω.
Κατσε ρε τύπε
Με το που βλεπεις καποια, της λες γεια σας ειμαι ο ταδε και ειμαι ακροδεξιος?

Εγω θυμαμαι τα ειχα φτιαξει με καποια και αντιληφθηκα οτι ηταν χρυσαυγιτισσα μετα απο κανενα διμηνο. Πολιτικα θα μιλατε?

Τα γυαλια δεν παιζουν κανενα ρολο. Αν σε ενοχλουν, βαλε φακους.
Η αραιωση επισης. Τα ξυριζεις εξυπνα και αποκτάς και τύπο.

Συγκεντρωθειτε μεγαλοι ανθρωποι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δεν εχει υπαρξει ουτε ΜΙΑ γυναικα που να μου εχει πει οτι την ενοχλει η κοιλιτσα. Δυστυχως καποιοι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για τις γυναικες αλλά εχουν αποψαρα.

Χεστήκανε αυτές που κυνηγάς εσύ,δηλαδή οι χοντρές.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Κατσε ρε τύπε
Με το που βλεπεις καποια, της λες γεια σας ειμαι ο ταδε και ειμαι ακροδεξιος?

Εγω θυμαμαι τα ειχα φτιαξει με καποια και αντιληφθηκα οτι ηταν χρυσαυγιτισσα μετα απο κανενα διμηνο. Πολιτικα θα μιλατε?

Τα γυαλια δεν παιζουν κανενα ρολο. Αν σε ενοχλουν, βαλε φακους.
Η αραιωση επισης. Τα ξυριζεις εξυπνα και αποκτάς και τύπο.

Συγκεντρωθειτε μεγαλοι ανθρωποι.
Οχι στην αρχή αλλά καθώς ανταλλάζουμε μηνύματα και συζητάμε θέματα βγαίνουν ένα ένα στην επιφάνεια.

Δεν μπορώ να βάλω φακούς έχω προσπαθήσει 2-3 φορές απέτυχα σε όλες μου τις προσπάθειες.
Αν τα ξυρίσω πολύ δεν πάει ωραία με τα γυαλιά μετά,σκέψου ένα καράφλα με γυαλιά,το γυαλί θέλει μαλλί.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Sad_man για πες μια γνωστή που θεωρείς 6αρι. Για να καταλάβω λίγο το γούστο σου και πως είναι αυτές που σε απορρίπτουν όπως λες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.025
Πόντοι
25.467
Εσυ τουλαχιστον εχεις την ικανοτητα να αντιληφθεις καποια στοιχειωδη πραγματα, οπως αυτο.

Δείτε,

Εξαρτάται.  Αν η άλλη είναι πλαστοζυμαράκι, με πόδια σαν μπουκάλες υγραερίου, είναι λίγο απίθανο να στην πει για την μπυροκοιλίτσα, γιατί την απάντηση την γνωρίζει ήδη. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Οχι στην αρχή αλλά καθώς ανταλλάζουμε μηνύματα και συζητάμε θέματα βγαίνουν ένα ένα στην επιφάνεια.

Δεν μπορώ να βάλω φακούς έχω προσπαθήσει 2-3 φορές απέτυχα σε όλες μου τις προσπάθειες.
Αν τα ξυρίσω πολύ δεν πάει ωραία με τα γυαλιά μετά,σκέψου ένα καράφλα με γυαλιά,το γυαλί θέλει μαλλί.
Μου φαινεται οτι κι εσυ βρισκεις ενα προβλημα για καθε λυση.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Χεστήκανε αυτές που κυνηγάς εσύ,δηλαδή οι χοντρές.
Κοίταξε να δείς το πρωτεύων σε μια γυναίκα είναι να βρεί τον λεφτά. Για αυτό και βλέπεις μέσα σε μερσέντες μουνάρες και δίπλα τους κάτι άντρες μπάζα ακόμα και σαπιοκοιλιάδες.
Ενδιαφέρονται για μεγαλοστελέχη με εξουσία με μεγάλο εισόδημα με κύρος αυτούς πρώτα κοιτάνε.
Άμα αυτή την στιγμή είχες μια μερσέντες slk την απλή την κάμπριο που έχουν όλοι νεόπλουτοι θα είχες τις δεκαπλάσιες μουνάρες απο ότι τώρα που είσαι γυμνασμένος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κοίταξε να δείς το πρωτεύων σε μια γυναίκα είναι να βρεί τον λεφτά. Για αυτό και βλέπεις μέσα σε μερσέντες μουνάρες και δίπλα τους κάτι άντρες μπάζα ακόμα και σαπιοκοιλιάδες.
Ενδιαφέρονται για μεγαλοστελέχη με εξουσία με μεγάλο εισόδημα με κύρος αυτούς πρώτα κοιτάνε.
Άμα αυτή την στιγμή είχες μια μερσέντες slk την απλή την κάμπριο που έχουν όλοι νεόπλουτοι θα είχες τις δεκαπλάσιες μουνάρες απο ότι τώρα που είσαι γυμνασμένος.

Είσαι μισογυνης?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ναί δεν πατάω σε μπουρδέλα για πολλούς και διάφορους λόγους.
Ναι, το εχουμε ξανασυζητησει. Αλλά πώς θα γινει? Βγαινει ζωη ετσι?

Εισαι και 29 χρονων ρε παιδι μου, επρεπε να κυκλοφορας με την πουτσα εξω και να καρφωνεις ό,τι κινειται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
το πιο ευκολο ειναι να βρεις γκομενα σημερα ρε τυπε εσυ πιστευεις αμα ήθελαν δεν θα ειχαν βρει;
Εγω πρωτος ειπα τις προαλλες οτι για να μην γαμαει καποιος, σημαινει οτι δεν το θελει πραγματικα.

Αναρωτιεμαι ομως, τι θελουν? Σχέση ή να γαμανε γενικως? Δεν ειναι το ιδιο. Και εχουν διαφορετικο δεικτη δυσκολιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom