Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 823
- Πόντοι
- 146
Είσαι μισογυνης?
Εσυ τι νομιζεις;
Είσαι μισογυνης?
Ναι, το εχουμε ξανασυζητησει. Αλλά πώς θα γινει? Βγαινει ζωη ετσι?
Εισαι και 29 χρονων ρε παιδι μου, επρεπε να κυκλοφορας με την πουτσα εξω και να καρφωνεις ό,τι κινειται
Ρε τύπε σοβαρά τώρα. Πραγματικά βλαμμένος είσαι ή τρολάρεις;
Μας λες εδώ να γίνει νομος να επιτρέπεται να δέρνει ο αντρας ατιμώρητος τη γυναίκα του, να μπορεί να κατέχει όπλο και να μπουμπουνίζει αβέρτα και αδιακρίτως και τα λες και στις Ρωσίδες αυτά, που η κακοποίηση πάει σύννεφο από τους μπεκρούλιακες Ρώσους; Τι να μη σε αποφεύγουν και αυτές;
με συγχωρεις πολυ , αλλα αλλο ακροδεξιος ,αλλο φασιστας και αλλο εθνικοσοσιαλιστης .ναί και κρυφοφασίστας.
προκο λες ο νικ να επλυνε τα πιατα με ζεστο νερο τουλαχιστον η ουτε καν? :-με συγχωρεις πολυ , αλλα αλλο ακροδεξιος ,αλλο φασιστας και αλλο εθνικοσοσιαλιστης .
ξες τι ειναι την πεμπτη μερα του γαμου να ουρλιαζει γιατι δεν εφαγες μαζι της πρωινο για να μην την ξυπνησεις; Να κλαιει γιατι στο αεροπλάνο δεν σας βαλανε σε διπλανες θεσεις; Να κάνει φασαρία επειδη απο τα δεκα πηρουνια που επλυνες το ενα δεν το ξεπλυνες καλα; Τολμησες να ξεστομισεις το γνωστο καλαμπουρι "κι ο κουμπαρος την κουμπαρα" και κλαμα μεχρι το βραδυ
Δεν σου έχει συμβεί στο σπίτι η δικιά σου να σου σπάει ένα-ένα τα πιάτα γιατί βαρέθηκε το σερβίτσιο και θέλει να σε αναγκάσει να αγοράσεις καινούριο. Ή μια άλλη να έχετε πάει διακοπές μαζί και να σου μπήγει τα κλάματα πηγαίνοντας το πρωϊ για μπάνιο στη θάλασσα γιατί της λες δεν χάθηκε ο κόσμος αντί φάμε πρωϊνό μια μέρα ας πάρουμε κάτι από ένα περίπτερο για να μην χάσουμε τη μισή μέρα...Δεν σου έβγαλε φαίνεται την ψυχή η άλλη τα βράδια που επιστρέφετε από κλαμπάκι διότι είχε βαφτεί και ντυθεί σπέσιαλ και ΔΕΝ της έδειχνες όση προσοχή ήθελε εκείνη. Μάλλον είστε μπακούρια όλοι εσείς που απαντάτε θεωρητικά, σε αληθινές συμπεριφορές ελεϊνίδων. Αυτό είναι το πραγματικό συμπέρασμα. Η ανδρική αξιοπρέπεια είναι αυτοσεβασμός και όχι μισογυνισμός (για όλους εσάς που έχουν να μαθαίνουν ακόμα πράγματα στη ζωή).
προκο λες ο νικ να επλυνε τα πιατα με ζεστο νερο τουλαχιστον η ουτε καν? :-
τον λυπηθηκα λιγο τον κεφτεεξαρταται .. ειχε ηλιακο θερμοσιφωνα ;;;
μη ξεχναμε πως παντρευτηκε για να κανει σεξ οπως εχει δηλωσει σε γνωστο πικεριστικο νημα.
υγ.
εντοπιστηκε νεος nik43458495849589 σε τραβελοθρεντ....
εβαζε τα κλαματα το γυναικακι ειπε επειδη ελεγε για πλακα το " ο κουμπαρος και η κουμπαρα" ...τον λυπηθηκα λιγο τον κεφτε
θα ετρωγε και σουτια στανταρ
Ρε τυπε τι είναι αυτά που γράφεις;Είχα αρκετές σχέσεις στη ζωή μου και ποτέ δεν μου έτυχε κοπέλα να σπάει πιάτα (έλεος) και άλλα τέτοια περιστατικά που περιγράφεις. Είχαμε μικροεντασεις κυρίως σε περιόδους συγκατοίκησης αλλά ως εκεί. Οι σχέσεις οδηγήθηκαν στον χωρισμό λόγω βαρεμάρας κυρίως και αδιαφορίας (από την πλευρά μου).Δεν σου έχει συμβεί στο σπίτι η δικιά σου να σου σπάει ένα-ένα τα πιάτα γιατί βαρέθηκε το σερβίτσιο και θέλει να σε αναγκάσει να αγοράσεις καινούριο. Ή μια άλλη να έχετε πάει διακοπές μαζί και να σου μπήγει τα κλάματα πηγαίνοντας το πρωϊ για μπάνιο στη θάλασσα γιατί της λες δεν χάθηκε ο κόσμος αντί φάμε πρωϊνό μια μέρα ας πάρουμε κάτι από ένα περίπτερο για να μην χάσουμε τη μισή μέρα...Δεν σου έβγαλε φαίνεται την ψυχή η άλλη τα βράδια που επιστρέφετε από κλαμπάκι διότι είχε βαφτεί και ντυθεί σπέσιαλ και ΔΕΝ της έδειχνες όση προσοχή ήθελε εκείνη. Μάλλον είστε μπακούρια όλοι εσείς που απαντάτε θεωρητικά, σε αληθινές συμπεριφορές ελεϊνίδων. Αυτό είναι το πραγματικό συμπέρασμα. Η ανδρική αξιοπρέπεια είναι αυτοσεβασμός και όχι μισογυνισμός (για όλους εσάς που έχουν να μαθαίνουν ακόμα πράγματα στη ζωή).
good pointεβαζε τα κλαματα το γυναικακι ειπε επειδη ελεγε για πλακα το " ο κουμπαρος και η κουμπαρα" ...
κατα τα αλλα πηγαινανε παρεα λεει βολτα για ματι στις τραβελοπιατσες μαζι....
μαλλον εννοει οτι τα εσπσε "κατα λαθος" για να παρει καινουργιαΡε τυπε τι είναι αυτά που γράφεις;Είχα αρκετές σχέσεις στη ζωή μου και ποτέ δεν μου έτυχε κοπέλα να σπάει πιάτα (έλεος) και άλλα τέτοια περιστατικά που περιγράφεις. Είχαμε μικροεντασεις κυρίως σε περιόδους συγκατοίκησης αλλά ως εκεί. Οι σχέσεις οδηγήθηκαν στον χωρισμό λόγω βαρεμάρας κυρίως και αδιαφορίας (από την πλευρά μου).
Με αυτά που γράφεις μου θυμίζεις κάτι γκόμενες που λένε ότι έχουν τον μαλακομαγνητη και τα φτιάχνουν με μαλακες. Εσύ φταις αν τα φτιάχνεις με υστερικές, όπως και αυτές φταίνε που τα φτιάχνουν με μαλακες. Απλά τα πράγματα.
good point
μας ελεγε ψεμματα οτι παει με την γυναικα του τραβελοτσαρκα για να μας εντυπωσιασει
Ακόμα χειρότερα δηλαδή.μαλλον εννοει οτι τα εσπσε "κατα λαθος" για να παρει καινουργια
ξες τι ειναι την πεμπτη μερα του γαμου να ουρλιαζει γιατι δεν εφαγες μαζι της πρωινο για να μην την ξυπνησεις; Να κλαιει γιατι στο αεροπλάνο δεν σας βαλανε σε διπλανες θεσεις; Να κάνει φασαρία επειδη απο τα δεκα πηρουνια που επλυνες το ενα δεν το ξεπλυνες καλα; Τολμησες να ξεστομισεις το γνωστο καλαμπουρι "κι ο κουμπαρος την κουμπαρα" και κλαμα μεχρι το βραδυ
χοντροΌσες δεν είναι ωραίες για τα δικά μου στάνταρ,δεν με απασχολούν.Εγώ τη χοντρή τη λέω χοντρή,δεν λέω ότι έχει 'μερικά κιλάκια παραπάνω' όπως λες εσύ.
κατι πρεπει να αλλαξεις τυπε ξεκινα με το xhamster δοκιμασε xnxxΤο ξέρω εκεί είναι το πρόβλημα για αυτό και μπαίνω εδώ και κλαίγομαι.
Βλέπω όλα τα καυλάκια έξω και φαντασιώνομαι να τα γαμάω όλα το ένα μετά το άλλο. Αν αυτού γυρνάω σπίτι και τραβάω 2-3 μαλακίες την ημέρα κυρίως στο xhamster.
Και όσο περνάν τα χρόνια γίνεται όλο και χειρότερο και μου μπαίνουν και ανώμαλες σκέψεις στο μυαλό. Πραγματικά το πουταναριό με έχει ισοπεδώσει.