Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για μενα ο σαντμαν ειναι απλα ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ,
ηρθες σε ενα πλανητη που καυλωνεις με γυναικες.
οι γυναικες το παιζουν δυσκολες.
καθονται σε ψευτες και λαμογια που δεν εισαι ή σε εσενα καθονται μονο οι ασχημες απο 5 και κατω. ε δεν θα την βγαζεις με την παλαμη σου θα γαμησεις 5ρι αλλιως λεγεσαι μαλακας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
τι σημαινει ασεξουαλ;

και τοτε τι ασχολειται τυπε , αυτοι που λες δεν ασχολουνται με τα γκομενιλικια ειναι της εκκλησιας και της θρησκειας.

Ειχα συμφοιτητη τετοιο, μου ειχε πει καποτε ευθεως σε συζητηση για γκομενες οτι δεν του αρεσει το γαμησι,
Μολις τελειωσε τη σχολη εφυγε για Αγιο Ορος

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Eγω θα σου προτεινω κατι.
Ριξε τα "στανταρ" σου και φτιαξε τα με ενα τεσσαρι για δεκα ημερες (και μετα επικαλεσου καποια μαλακια και διωξε την).

Εγω βαζω στοιχημα οτι με τα μυαλα που κουβαλας ΔΕΝ θα πιασεις ούτε τεσσαρι γκομενα.

Απλως το εχεις βρει σαν αλλοθι, οτι "θελεις μονο απο εξαρια και πανω" (αλλά ρε γαμωτο τι κριμα, ειναι ολες πιασμενες απο τα 18 τους) για να μην αποδεχθεις το προβλημα σου, οτι με τον τροπο σκεψης που εχεις δεν μπορεις να εχεις ΚΑΜΙΑ.
Νομίζω ότι γενικά έχει παραιτηθεί από το "σπορ" και ψάχνει δικαιολογίες τύπου οι καλές είναι πιασμένες και εγώ ένας αδικημένος από την κοινωνία.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.173
Πόντοι
206
Βασικά υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο για τύπους σαν τον Σαντ μαν ,μασαζονομάχο, shasa4ever κλπ...

Να μην το έχουν με τις γυναίκες απλά...

Είτε για λόγους χαρακτήρα, είτε συμπεριφοράς, ειτε στο μπλα μπλα, είτε οικονομικής/κοινωνικής κατάστασης, είτε ηττοπάθειας, είτε εμφάνισης είτε για χιλιους άλλους  λογους...

Γνωρίζω 40αρη εμφανίσιμο σχετικά, καλής οικονομικής κατάστασης, με διδακτορικά, δικό του σπίτι και αυτοκίνητο που δεν μπορεί να σταβρώσει γυναίκα και οι γονείς του του την λένε που δεν βρίσκει κάποια έστω για σχέση...  Δεν το έχει. Τέλος.

Συμβαίνει και σε άλλους οπότε, μην τρελένεστε.

Απλά αποδεχτείτε το και μην κλαψομουνιάζετε και υπεραναλύετε γιατί πάντα έτσι θα γίνεστε χειρότερα (ή και χειρότεροι)...

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
301
4αρια, 5αρια και 9αρια...
όποιος βλέπει τις γυναίκες έτσι και τους φέρεται ανάλογα, θα πιάνει τα παπαρια του ακόμα κι αν επεκτείνει το ρεπερτόριό του από το Ν και στο R...
όποιος κατάλαβε και το "φιλοσοφικό" κομμάτι και το μαθηματικό, κατάλαβε...

:respect:

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Μιας και μπαίνω στα 30 σε 1 μήνα και σκέφτομαι όλο και περισσότερο το θέμα της αποκατάστασης και δεδομένου ότι η γυναίκα που θέλω να βρώ δεν πρόκειται να είναι ελληνίδα έχω καταλήξει στις σλάβες. Κάπως με κάποιο τρόπο πρέπει να φέρω μια σλάβα εδώ στην ελλάδα έχω σπίτι να την βάλω μέσα, το πρόβλημα είναι να την φέρω εδώ και να με θέλει και αυτή βέβαια. Εχω ακούσει ότι διοργανώνονται ταξίδια σε κάποια μέρη όπως πχ στην οδυσσό με μπακούρια απο άντρες δυτικούς και τους πάνε εκεί για να βρούνε κοπέλα ,στο ίντερνετ έχει κάποια σάιτ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα κάποια αυτά αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο όποιος γνωρίζει θα ήταν καλή βοήθεια. Εντωμεταξύ στην περιοχή που μένω(νότια προάστια) πέφτω αρκετά σε τουρίστριες σλάβες κυρίως απο ρωσσία οι οποίες όμως και αυτές με απορρίπτουν. Ανεβάζω λίνκ και μια φωτό απο μία που έπεσα πρίν κανένα δίμηνο. Μετά απο αμέτρητους κύκλους γύρω της και μετά απο μικρή συζήτηση εξαφανίστηκε και δεν ξαναεμφανίστηκε...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
για μενα ο σαντμαν ειναι απλα ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΣ,
ηρθες σε ενα πλανητη που καυλωνεις με γυναικες.
οι γυναικες το παιζουν δυσκολες.
καθονται σε ψευτες και λαμογια που δεν εισαι ή σε εσενα καθονται μονο οι ασχημες απο 5 και κατω. ε δεν θα την βγαζεις με την παλαμη σου θα γαμησεις 5ρι αλλιως λεγεσαι μαλακας.

Εσυ πάντως από άσχημες ξέρεις καλά...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
δηλαδη αν ησουν σε ενα νησι με 10 ελευθερες 4-5ρια ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ (σεναριο αληθινο στα νησια που υπηρετουν εκπαιδευτικοι 1 αντρας με 5-10 δασκαλες και φιλολογινες) και εκει θα το επαιζες δυσκολος και θα τραβαγες μαλακια??? ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. επιλεκτικος ειναι αυτος που επιλεγει πχ την 7ρα αντι της 5ρας, το εκανα και εγω οταν ειχα 4 γκομενες για μια βδομαδα στην αθήνα. ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙς ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΩ ΤΟ 5ΡΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΤΑ 22.

Αν δεν μου άρεσε καμία,δεν θα τα έριχνα σε καμία.Δεν μπορώ να λειτουργήσω όταν η γυναίκα δεν με καυλώνει.Τώρα αν πχ βγαίναμε κανα βράδυ με κάποια,πίναμε και καταλήγαμε να γαμηθούμε μεθυσμένοι,αυτό είναι άλλο.Ξεμέθυστος δεν θα τη γαμούσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μιας και μπαίνω στα 30 σε 1 μήνα και σκέφτομαι όλο και περισσότερο το θέμα της αποκατάστασης και δεδομένου ότι η γυναίκα που θέλω να βρώ δεν πρόκειται να είναι ελληνίδα έχω καταλήξει στις σλάβες. Κάπως με κάποιο τρόπο πρέπει να φέρω μια σλάβα εδώ στην ελλάδα έχω σπίτι να την βάλω μέσα, το πρόβλημα είναι να την φέρω εδώ και να με θέλει και αυτή βέβαια. Εχω ακούσει ότι διοργανώνονται ταξίδια σε κάποια μέρη όπως πχ στην οδυσσό με μπακούρια απο άντρες δυτικούς και τους πάνε εκεί για να βρούνε κοπέλα ,στο ίντερνετ έχει κάποια σάιτ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα κάποια αυτά αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο αξιόπιστο όποιος γνωρίζει θα ήταν καλή βοήθεια. Εντωμεταξύ στην περιοχή που μένω(νότια προάστια) πέφτω αρκετά σε τουρίστριες σλάβες κυρίως απο ρωσσία οι οποίες όμως και αυτές με απορρίπτουν. Ανεβάζω λίνκ και μια φωτό απο μία που έπεσα πρίν κανένα δίμηνο. Μετά απο αμέτρητους κύκλους γύρω της και μετά απο μικρή συζήτηση εξαφανίστηκε και δεν ξαναεμφανίστηκε...
Αν θυμαμαι καλα, σου ειχα προτεινει κι εγω να βρεις μια ξενη. Νομιζω ειναι καλη λυση για την περιπτωση σου.

Τι αμετρητους κυκλους ρε τύπε, τι εισαι, το φεγγαρι?
Προφανως ζαλιστηκε απο το γυρω γυρω και πηγε να βρει κατι αλλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν δεν μου άρεσε καμία,δεν θα τα έριχνα σε καμία.Δεν μπορώ να λειτουργήσω όταν η γυναίκα δεν με καυλώνει.Τώρα αν πχ βγαίναμε κανα βράδυ με κάποια,πίναμε και καταλήγαμε να γαμηθούμε μεθυσμένοι,αυτό είναι άλλο.Ξεμέθυστος δεν θα τη γαμούσα.
Συμπερασματικά:

Οσες δεν ειναι πολυ ωραιες, δεν σε καυλωνουν αρα δεν ασχολεισαι

Οσες ειναι πολυ ωραιες, τα εχουν με αλλον αρα δεν ασχολεισαι

Αντε τύπε, καλο Αγιο Ορος ευχομαι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γιατι να μπλεξει καποιος με 5ρι γυναικα απλα για να γαμησει; Δε μπορεσα ποτε να το καταλαβω αυτο. Δε μιλαω για περιπτωσεις που υπαρχει αλλη ελξη λογω λεγειν, χαρακτηρα, κλπ

Μην το ψάχνεις,ο συγκεκριμένος είναι μέγας μπαζογάμης

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Eγω θα σου προτεινω κατι.
Ριξε τα "στανταρ" σου και φτιαξε τα με ενα τεσσαρι για δεκα ημερες (και μετα επικαλεσου καποια μαλακια και διωξε την).

Εγω βαζω στοιχημα οτι με τα μυαλα που κουβαλας ΔΕΝ θα πιασεις ούτε τεσσαρι γκομενα.

Απλως το εχεις βρει σαν αλλοθι, οτι "θελεις μονο απο εξαρια και πανω" (αλλά ρε γαμωτο τι κριμα, ειναι ολες πιασμενες απο τα 18 τους) για να μην αποδεχθεις το προβλημα σου, οτι με τον τροπο σκεψης που εχεις δεν μπορεις να εχεις ΚΑΜΙΑ.

Το 4αρι (δηλαδή μια κοντή,χοντροκώλα με μέτρια φάτσα ας την πούμε) και μόνο που θα κυκλοφορούσε μαζί μου που είμαι 1.80 και αθλητικός,θα της ήταν πολύ.Άλλο αν στην Ελλάδα βλέπεις πολλές τέτοιες με εμφανίσιμους λόγω αγαμίας/έλλειψης επιλογών των αντρών.

Και δεν είπα ποτέ ότι από 6αρια και πάνω είναι όλες πιασμένες.Πιασμένες είναι οι πολύ εμφανίσιμες,8αρια και πάνω δηλαδή.6αρια έχει πολλά έξω,αλλά αν δεν είστε παρέα,είναι για σένα πάλι σαν πιασμένες αφού δεν ασχολούνται με αγνώστους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το 4αρι (δηλαδή μια κοντή,χοντροκώλα με μέτρια φάτσα ας την πούμε) και μόνο που θα κυκλοφορούσε μαζί μου που είμαι 1.80 και αθλητικός,θα της ήταν πολύ.Άλλο αν στην Ελλάδα βλέπεις πολλές τέτοιες με εμφανίσιμους λόγω αγαμίας/έλλειψης επιλογών των αντρών.

Και δεν είπα ποτέ ότι από 6αρια και πάνω είναι όλες πιασμένες.Πιασμένες είναι οι πολύ εμφανίσιμες,8αρια και πάνω δηλαδή.6αρια έχει πολλά έξω,αλλά αν δεν είστε παρέα,είναι για σένα πάλι σαν πιασμένες αφού δεν ασχολούνται με αγνώστους.

1.80 και αθλητικός και δεν βρίσκεις καμία?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Ολο το ποσταρισμα απο την αρχη ως το τελος ειναι μια παραφροσυνη.

Λυπαμαι, δεν εχω τιποτα μαζι σου αλλα νιωθω οτι δεν εχουμε να πουμε τιποτα εμεις οι δυο. Νιωθω στραμπουληγμα στον εγκεφαλο.

Δεν προκειται να ξαναπαραθεσω ποσταρισμα σου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τα τεσσαρια δεν μου κανουν, ειναι πολυ ασχημα
Τα εξαρια ακομη κι αν δεν ειναι πιασμενα, ειναι σαν πιασμενα επειδη περιοριζονται στον κυκλο τους
Τα οκταρια ειναι πιασμενα ετσι κι αλλιως

Ο Θεος να βοηθησει

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21

Ίδια περίπτωση και εγώ μόνο που εμένα με απορρίπτουν ακόμα και αυτές ίσως λόγω και των ακροδεξιών μου απόψεων οι οποίες είναι κόκκινο πανί για το πουταναριό. Εγώ μέν έχω αθλητικό σώμα αλλά επειδή στην μούρη χάνω λόγω γυαλιών και αραίωσης όλα τα 4-5 άρια με κόβουν κοιτάζωντας παραπάνω.

Τρελέ το αθλητικός είναι δευτερεύων για τις γυναίκες δεν μετράει όσο πολύ πιστεύουν οι άντρες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συμπερασματικά:

Οσες δεν ειναι πολυ ωραιες, δεν σε καυλωνουν αρα δεν ασχολεισαι

Οσες ειναι πολυ ωραιες, τα εχουν με αλλον αρα δεν ασχολεισαι

Αντε τύπε, καλο Αγιο Ορος ευχομαι

Όσες δεν είναι ωραίες για τα δικά μου στάνταρ,δεν με απασχολούν.Εγώ τη χοντρή τη λέω χοντρή,δεν λέω ότι έχει 'μερικά κιλάκια παραπάνω' όπως λες εσύ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Όσες δεν είναι ωραίες για τα δικά μου στάνταρ,δεν με απασχολούν.Εγώ τη χοντρή τη λέω χοντρή,δεν λέω ότι έχει 'μερικά κιλάκια παραπάνω' όπως λες εσύ.
Καλη τύχη τύπε

Ασε με εμενα στο δραμα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom