Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Αν δεν γαμάς πουτάνες, τα νούμερα είναι μικρά.
Πουτάνες, μπορεί κάποιος με γυναίκα και μόνιμη σχέση , να γαμάει εξτρά, 50-80 το χρόνο , για πλάκα.
Κανείς δεν γαμάει τόσες τσάμπα.

Μεγάλη υπόθεση σε ένα χρόνο να έχεις γαμήσει 100.

ή σε 30 χρόνια , να έχεις γαμήσει χιλιάδες.
Δηλαδή κάτι σαν Σπαλιάρας;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Συμφωνώ απόλυτα!  Οι γυναίκες είναι εκπαιδευμένες από 11-12 χρονών να αναγνωρίζουν τους Alpha Males, δηλαδή Κυρίαρχα Αρσενικά.
Το μυρίζονται στην κυριολεξία.  Το ξέρω γιατί έχω κόρη και μιλάω μαζί της και για τέτοια θέματα.  Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι μετράει η ματιά, το ύφος, η άνεση, η ευγένεια και όχι κολακεία και "σάλια"!
Τέλος, εξόχως σημαντικό το χαμόγελο!  Το χαμόγελο στον άντρα δηλώνει: σας έχω όλους!  Δηλώνει κυριαρχία τελικά!  Χαμογελάτε και θα γαμάτε!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Συμφωνώ απόλυτα!  Οι γυναίκες είναι εκπαιδευμένες από 11-12 χρονών να αναγνωρίζουν τους Alpha Males, δηλαδή Κυρίαρχα Αρσενικά.
Το μυρίζονται στην κυριολεξία.  Το ξέρω γιατί έχω κόρη και μιλάω μαζί της και για τέτοια θέματα.  Θα συμφωνήσω απόλυτα ότι μετράει η ματιά, το ύφος, η άνεση, η ευγένεια και όχι κολακεία και "σάλια"!
Τέλος, εξόχως σημαντικό το χαμόγελο!  Το χαμόγελο στον άντρα δηλώνει: σας έχω όλους!  Δηλώνει κυριαρχία τελικά!  Χαμογελάτε και θα γαμάτε!
Μιλάς στην 11χρονη κόρη σου για Alpha males; Κι αφού στα 11 ήταν ήδη εκπαιδευμένη, την εκπαίδευση ποιός την ξεκίνησε και από ποιά ηλικία;

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Επίσης να συμπληρώσω:  Πολύ σημαντικό στον άντρα όταν μπαίνει σε έναν πολυσύχναστο χώρο είναι να χαιρετάει τον κόσμο.  Όσο μπορεί!  Δε λέμε να χαιρετάει σαν βλαχοδήμαρχος τους πάντες!  Αυτό σε συνδυασμό με το χαμόγελο δίνει όγκο στον άντρα και αφοπλίζει τις όποιες αναστολές της γυναίκας αφού έτσι φαίνεται ξεκάθαρα μέσα στην "αγέλη" το who is who in the zoo!  Εσύ είσαι σίγουρα ο Alpha Male!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.829
Πόντοι
216
Mιλάς στο 12χρονο για alpha males?
Είσαι βλαμμένος τύπε;

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Μιλάς στην 11χρονη κόρη σου για Alpha males; Κι αφού στα 11 ήταν ήδη εκπαιδευμένη, την εκπαίδευση ποιός την ξεκίνησε και από ποιά ηλικία;
Αρχηγέ μου είναι ενστικτωδώς εκπαιδευμένες!  Όσο για την κόρη μου είναι αρκετά μεγαλύτερη.  Αλλά και πιο μικρή όταν είχε κάτι παιδικές σχέσεις όπως κάνουν τα παιδάκια του Γυμνασίου, όταν έβλεπε κάποιο αγόρι "μαλθακό" λυπάμαι πολύ για εμάς αλλά μου έλεγε ότι τον "έστελνε" αδιάβαστο!  Δυστυχώς κολλάνε στους Κυρίαρχους κακά τα ψέμματα!

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Επίσης δείτε σας παρακαλώ την ουσία των όσων γράφω.  Μην κολλάτε σε ένα παράδειγμα το οποίο δυστυχώς ισχύει για τα θηλυκά!  Τι να κάνουμε δηλαδή!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αρχηγέ μου είναι ενστικτωδώς εκπαιδευμένες!  Όσο για την κόρη μου είναι αρκετά μεγαλύτερη.  Αλλά και πιο μικρή όταν είχε κάτι παιδικές σχέσεις όπως κάνουν τα παιδάκια του Γυμνασίου, όταν έβλεπε κάποιο αγόρι "μαλθακό" λυπάμαι πολύ για εμάς αλλά μου έλεγε ότι τον "έστελνε" αδιάβαστο!  Δυστυχώς κολλάνε στους Κυρίαρχους κακά τα ψέμματα!
Ενστικτώδη εκπαίδευση δεν έχω ματαδεί, ούτε καν στα αγρίμια. Κι αυτά αν ορφανέψουν πριν τους μάθει η μάνα τους τα χρειώδη καθίστανται ακατάλληλα για επιβίωση. Κοίτα εσύ μπορεί να λυπάσαι για μας, εγώ πάλι όχι. Λυπάμαι όταν ακούω κουταμάρες για Αlpha και Βeta males και το ότι ένας πατέρας μιλάει στην κόρη του για κάτι τέτοιο. Η δική μου δεν κολλάει με κανέναν "κυρίαρχο" που 101% είναι γυμνασιακός ψευτομαγκάκος. Κολλάει με αυτόν που της αρέσει για όποιον λόγο της αρεσει. Και το ίδιο και οι φίλες της και οι συμμαθήτριές της. Που ο λόγος μπορεί να είναι ότι ο τυπάκος είναι καλός μουσικός πχ. Αυτές που κολλάνε με "κυρίαρχους" είναι κάτι καμμένες περιπτώσεις που δικαιολογούν όλα τα κλισέ για διαλυμένες οικογένειες και όλα τα συναφή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ενστικτώδη εκπαίδευση δεν έχω ματαδεί, ούτε καν στα αγρίμια. Κι αυτά αν ορφανέψουν πριν τους μάθει η μάνα τους τα χρειώδη καθίστανται ακατάλληλα για επιβίωση. Κοίτα εσύ μπορεί να λυπάσαι για μας, εγώ πάλι όχι. Λυπάμαι όταν ακούω κουταμάρες για Αlpha και Βeta males και το ότι ένας πατέρας μιλάει στην κόρη του για κάτι τέτοιο. Η δική μου δεν κολλάει σε κανέναν "κυρίαρχο" που 101% είναι γυμνασιακός ψευτομαγκάκος. Κολλάει με αυτόν που της αρέσει για όποιον λόγο της αρεσει. Και το ίδιο και οι φίλες της και οι συμμαθήτριές της. Που ο λόγος μπορεί να είναι ότι ο τυπάκος είναι καλός μουσικός πχ. Αυτές που κολλάνε με "κυρίαρχους" είναι κάτι καμμένες περιπτώσεις που δικαιολογούν όλα τα κλισέ για διαλυμένες οικογένειες και όλα τα συναφή.
Aυστηρος αλλά απολυτα σωστος.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Ενστικτώδη εκπαίδευση δεν έχω ματαδεί, ούτε καν στα αγρίμια. Κι αυτά αν ορφανέψουν πριν τους μάθει η μάνα τους τα χρειώδη καθίστανται ακατάλληλα για επιβίωση. Κοίτα εσύ μπορεί να λυπάσαι για μας, εγώ πάλι όχι. Λυπάμαι όταν ακούω κουταμάρες για Αlpha και Βeta males και το ότι ένας πατέρας μιλάει στην κόρη του για κάτι τέτοιο. Η δική μου δεν κολλάει με κανέναν "κυρίαρχο" που 101% είναι γυμνασιακός ψευτομαγκάκος. Κολλάει με αυτόν που της αρέσει για όποιον λόγο της αρεσει. Και το ίδιο και οι φίλες της και οι συμμαθήτριές της. Που ο λόγος μπορεί να είναι ότι ο τυπάκος είναι καλός μουσικός πχ. Αυτές που κολλάνε με "κυρίαρχους" είναι κάτι καμμένες περιπτώσεις που δικαιολογούν όλα τα κλισέ για διαλυμένες οικογένειες και όλα τα συναφή.
Μπορεί να είναι όντως ο γνωστός ψευτομαγκάκος αλλά δεν παύει να "φέρεται" ως κυριάρχος που ελκύει!  Επαναλαμβάνω ότι δεν μίλησα ποτέ για τέτοια θέματα σε ηλικία 12!  Το έχετε παρεξηγήσει!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Μπορεί να είναι όντως ο γνωστός ψευτομαγκάκος αλλά δεν παύει να "φέρεται" ως κυριάρχος που ελκύει!  Επαναλαμβάνω ότι δεν μίλησα ποτέ για τέτοια θέματα σε ηλικία 12!  Το έχετε παρεξηγήσει!
Κι η χαρτόκολλα η fly trap ελκύει αλλά μύγες τύπε.
Το θέμα είναι αν και τι ελκύει ο "κυρίαρχος".

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Δεν έχει σημασία αλλά ελκύει!  Μετά μπορεί να φάει χυλόπιτα αφού θα είναι μαλάκας τελικά!

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Κουράστηκα να με απορρίπτουν ελλεεινίδες.
Πήγα σήμερα στο gym το βράδυ κατά τις 10. Είδα προς το τέλος της προπόνησης μου ένα καυλάκι να ψάχνει δεξιά και αριστερά απο οργανό σε οργανό κάτι. Λέω εδώ είμαστε της κολλάω αμέσως και την ρωτάω τι έχασε. Μου απαντάει τα κλειδιά της. Ξεκινώ να ψάχνω όλο το γυμναστήριο για τα κλειδιά της. Μετά απο ένα πεντάλεπτο βλέπω με την άκρη μού την ίδια να βρίσκει τα κλειδιά της,εγώ έκανα ότι έψαχνα ακόμα για να έρθει να μου μιλήσει ότι τα βρήκε. Τελικά δεν ήρθε ποτέ,ενώ ειδοποίησε για τον ίδιο λόγο την γυμνάστρια που έψαχνε και αυτή, εμένα γραμμένο τελείως με είχε σαν να μην υπήρχα ας έψαχνα σαν τον μαλάκα όλο το γυμναστήριο,αδιαφόρησε τελείως ούτε την στοιχειώδη ευγένεια δεν μου έδειξε. Κουράστηκα να με απορρίπτουν ξανά και ξανά σε μια ατέρμονη loop όλες οι ελλεεινίδες,κουράστηκα να προσπαθώ μάταια,κουράστηκα να με αντιμετωπίζουν σαν να μην υπάρχω.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
Κουράστηκα να με απορρίπτουν ελλεεινίδες.
Πήγα σήμερα στο gym το βράδυ κατά τις 10. Είδα προς το τέλος της προπόνησης μου ένα καυλάκι να ψάχνει δεξιά και αριστερά απο οργανό σε οργανό κάτι. Λέω εδώ είμαστε της κολλάω αμέσως και την ρωτάω τι έχασε. Μου απαντάει τα κλειδιά της. Ξεκινώ να ψάχνω όλο το γυμναστήριο για τα κλειδιά της. Μετά απο ένα πεντάλεπτο βλέπω με την άκρη μού την ίδια να βρίσκει τα κλειδιά της,εγώ έκανα ότι έψαχνα ακόμα για να έρθει να μου μιλήσει ότι τα βρήκε. Τελικά δεν ήρθε ποτέ,ενώ ειδοποίησε για τον ίδιο λόγο την γυμνάστρια που έψαχνε και αυτή, εμένα γραμμένο τελείως με είχε σαν να μην υπήρχα ας έψαχνα σαν τον μαλάκα όλο το γυμναστήριο,αδιαφόρησε τελείως ούτε την στοιχειώδη ευγένεια δεν μου έδειξε. Κουράστηκα να με απορρίπτουν ξανά και ξανά σε μια ατέρμονη loop όλες οι ελλεεινίδες,κουράστηκα να προσπαθώ μάταια,κουράστηκα να με αντιμετωπίζουν σαν να μην υπάρχω.

Μπορείς να το δεις και αλλιώς : Ρ20 και ξέχνα τις ελλεεινίδες....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
Δηλαδή οι περισσότερες ελλεεινίδες....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom