savvidis, καταλήγω στο συμέρασμα ότι δεν είσαι άνθρωπος.
Είσαι κάποιο αποτυχημενό script που έχει γράψει κάποιος, για να κάνει τζέρτζελο στο φόρουμ.
Δεν έχει σημασία τι σου γράφουν οι άλλοι.
Εσύ πάντα τα ίδια λες, τα οποία έχουν να κάνουν με το δικό σου προσωπικό κόλλημα.
Με βάση αυτό , δεν υπάρχουν πέφτουλες, δεν εντυπωσιάζει κανείς γκόμενες με τίποτε,
δεν υπάρχουν τεχνικές για καμάκι ...δεν ψαρώνουν οι γκόμενες. Δεν γαμάει κανείς.
Όλοι είναι αγάμητοι .
Όλοι οι άνδρες είναι αποτυχημένοι , από την εποχή του ανθρώπου του Κρο Μανιόν , μέχρι την εποχή που θα ταξιδεύουμε
με σταρ τρεκ , με ταχύτητες πολλαπλάσιες του φωτός κι ας μην είναι εφικτό αυτό .
Με μια μοναδική εξαίρεση , εσένα.
Εσύ είσαι ο μοναδικός γαμιάς του ανθρώπινου γένους, από τον τυρανόσαυρο ρεξ , μέχρι τη διακτίνηση.
Και οι επιτυχίες σου είναι μοναδικές, αφού με μία φόρμα αντίντας και ένα σάμαρα
γάμησες μια ουκρανή λατζέρα σε καφενείο στο μενίδι και μία σερβιτόρα από το καζακστάν σε ποντιακό εστιατόρια στην καλλιθέα.
Οπότε δεν έχει νόημα καμία κουβέντα, αυτή είναι η μοναδική πραγματικότητα για σένα .
Και 2Μ posts να κάνεις, τα ίδια θα λες.
[size=16pt]
ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,
ΟΣΑ QUOTES ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΠΟΣΤ ΣΟΥ.
Στο λέω για να μην έχεις απορίες.
Για μένα δεν υπάρχεις.
[/size]
[size=20pt]
_ΤΕΛΟΣ_[/size]
Οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα απο καποιον ανθρωπο για να στηριξει τη θεση του, αυτα που γραφει-λεει, αυτο συμβαινει.
Νευρα, πανικος, προσβολες, ειρωνιες.
Ξερεις πολυ καλα οτι εχω δικιο και οτι γραφω την αληθεια αλλα η αληθεια τσουζει και μας χαλαει τη μοστρα που με τοσο κοπο εχουμε στησει απεναντι στα αλλα μελη.
Εαν επαιζες αντρικα, θα ελεγες, Σαββιδη παμε να σε δω απο κοντα ρε, να δω πως παιζεις, να μου τα δειξεις απο κοντα ζωντανα.
Δεν το εκανες, και αντι αυτου (που θα ηταν μια αντρικη αντιδραση-προταση-ενεργεια) καθεσαι και γραφεις αυτα που γραφεις και λες αυτα που λες για να δημιουργησεις εντυπωσεις και να παρεις το μερος των ανθρωπων που δεν γνωριζουν και δεν ειναι παιχτες.
Ξερεις πολυ καλα οτι αυτοι που το προσπαθουν, που θελουν να εντυπωσιαζουν, στα ματια των γυναικων φαινονται γελιοι και τους εχουν μονο για θυματα-αιμοδοτες και τιποτα αλλο.
Ξερεις πολυ καλα οτι οι γυναικες καυλωνουν μονο οταν ξερουν για εναν αντρα οτι τον θελουν αλλες ομορφες γυναικες. Καμια τους δεν καυλωνει επειδη φορας καλα ρουχα και ρολοι, αυτα δεν σε κανουν αντρα. Ουτε ειναι κουτες οι μουναρες να πιστεψουν σε μαλακιες. Εχουν πολλη παραπανω εμπειρια απο εσενα στο παιχνιδι διοτι απλα παιζουν καθημερινα με τα 100αδες μηνυματα που δεχονται απο τους απανταχου μαλακες-προσκυνητες και εχουν μαθει και ξερουν να ξεχωριζουν τα παντα στο χιλιομετρο.
Γραφεις για καφενεια και εστιατορια, οτι γαμησα κοπελες απο τετοια μερη οταν εσυ γραφεις απο μονος σου οτι ειναι καλη τακτικη να πηγαινουμε με κοστουμι στο σουπερ μαρκετ στο να ριξουμε γκομενα. Επισης οταν σου ειπα να πας να ρωτησεις για εμενα σε ακριβα μαγαζια (αφου εχεις δηλωσει εμπειρια στη νυχτα) δεν ειπες καν "Σε ποια ρε Σαββιδη"...ετσι για να δεις την αληθεια να με "ξεσκεπασεις" παρα καθεσαι και γραφεις αυτα που γραφεις, τις ειρωνιες και τις ανοησιες.
Δεν προκειται ουτε εγω φιλε μου να ασχοληθω με εσενα ξανα, δεν εισαι παιχτης, ουτε εχεις αντρικη συμπεριφορα. Δεν αξιζεις τον χρονο.
Απωθημενα εχεις και εσυ, οπως οι πιο πολλοι που σας εχουν τερματισει τα μουνακια και το παιχνιδι μαζι τους σας οδηγησε σε ταπεινωσεις και μαζικες αποτυχιες και καταφευγεις στο να λες φορεστε κοστουμι και πηγαιντε για καμακι στο σουπερ μαρκετ.
Σε πληροφορω οτι μια μουναρα 8αρι 9αρι, αν τη πετυχεις ποτε στο σουπερ, και σε πετυχει με κοστουμι στο να της τη πεφτεις θα σε θεωρησει υπαλληλακο που σχολασε απο καποια εταιρια και πηγαινοντας για το σπιτι μπηκε να ψωνισει και τωρα προσπαθει να κανει και καμακι. Συνηθως αυτοι ειναι καλοντυμενοι με κοστουμι τετοιες ωρες μεσα σε σουπερ μαρκετ. Οι παιχτες, δεν πατανε καν το ποδι τους σε σουπερ μαρκετ, λαικες αγορες. Εχουν αλλες ενασχολησεις, δεν εχουν δουλεια εκει, δεν τους αρμοζει.
Εαν ηθελες να μαθεις λοιπον την αληθεια, οπως εγω εριξα το γαντι ανοιχτα, δημοσια στο να πας να ρωτησεις (αφου δηλωσες οτι εχεις πειρα απο νυχτα) θα απαντουσες ναι ρε παμε ή θα στελνες πμ και θα ελεγες καλα τα γραφεις ρε μαγκα, ελα να σε δουμε και στη πραξη ζωντανα.
Πλεον δεν εχει νοημα να σηκωσεις κανενα γαντι, εγραψες οτι εγραψες και απεδειξες αυτα που εισαι και πιστευεις.
Καλη συνεχεια αδερφε , ευχομαι να εχεις υγεια και καλα μουνια πανω στη πουτσα σου, εστω και μεσα απο τα σουπερ μαρκετ που τα εριξες με το ακριβο και καλοραμμενο κοστουμι σου.
Εμενα, ασε με στο πονο μου, να προσπαθω να γαμησω κανα μπαζακι απο τα καφενεια και τα εστιατορια. Τι να κανουμε, δεν εχουμε ολοι τα λεφτα τα δικα σου να κανουμε φυγουρα και να καρφωνονται κατα ριπας οι μουναρες μολις μας βλεπουν πανω στη πουτσα μας στα σουπερ μαρκετ-κλαμπ-μουνοστεκια.
Αν ξερεις καλα Αγγλικα, ακου και το παρακατω κομματακι που το εχω παραθεσει ουκ ολιγες φορες μηπως και καταλαβεις τι θελει να πει ο καλλιτεχνης και παρεις στροφες.