Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συμφωνώ στο οτι αυτά ενδεχομένως να περνάνε σε μικρες κυρίως ηλικίες δλδ 20-25 και ανω του 7 σε εμφάνιση αλλά υπάρχουν και άλλα γκρουπ γυναικών πχ μεγαλύτερες η μιλφ χωρισμένες που δεν πέφτουν με αυτά και θέλουν να δουν κάποιο ενδιαφέρον από τον άλλο...

Οι χωρισμένες μιλφ πριν χωρίσουν και γίνουν μιλφ , έπεφταν με αυτά κι έκαναν οτι κι οι μικρες. Μονο σε αυτή την αγάμητη χώρα υποστηρίζονται μονίμως οι γυναικες.
Καμία δικαιολογία για τον άνδρα
καμία και για την γυναίκα. 300.000 σελίδες κλαψα. Βρείτε μία να μην χαλιεστε.
Όλες χάλια είναι ;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τύπε η παραπάνω παπάρα είναι σαν να λες ότι για να πετύχεις κάτι πρέπει να είσαι γόνος που λέει και ο κμαν.
Δεν λέω, παίζει τον ρόλο του, αλλά υπάρχουν και πολλοί που πετυχενουν χωρίς τα αρχιδια του μπαμπά. Και οι τελευταιοι είναι αυτοί που χρεώνονται την επιτυχία. Το να αναλάβεις την επιχείρηση του μπαμπά και να μην την ρίξεις στα βράχια δεν είναι δα και τόσο μεγάλο επιτευμα όσο να δημιουργησεις την δικη σου από το μηδέν.

Εδώ μέσα εκτός από μεγάλους γαμιαδες έχει και φτασμενους επιχειρηματίες βλέπω.
Ζηλευετε ο ένας τον άλλον και μιλάω γενικά. Όχι για τον σαντμαν.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εδώ μέσα εκτός από μεγάλους γαμιαδες έχει και φτασμενους επιχειρηματίες βλέπω.
Ζηλευετε ο ένας τον άλλον και μιλάω γενικά. Όχι για τον σαντμαν.

Είχα γράψει κάτι την προηγούμενη εβδομάδα,στο ίδιο νημα:
Πως φταίνε και οι άντρες...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Είχα γράψει κάτι την προηγούμενη εβδομάδα,στο ίδιο νημα:
Πως φταίνε και οι άντρες...

Όχι φίλε μου. Θα φταίνε όταν θα αρχίσουν να λένε κι οι γυναικες ότι φταίνε.
Στην πράξη κι όχι στα λόγια για να αλλάζουν συζήτηση.
Είμαστε λιγότεροι άρα περισσότερη ζήτηση.
Μην ακούτε τον φρενοβλαβή με τον κανόνα 80-20 στο γιουτουμπ. Αυτός τα έλεγε για να έχει δικαιολογία.
Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Κουμάντο κάνει ο άνδρας. Έχουμε χούντα!!!

Πουτσα και φαπα...μάθαμε τώρα να λύνουμε τα προβλήματα των γυναικών και των πουτανων. Λύνουμε μόνο τα δικά μας και της μιας που έλιωσε για παρτη μας.
Οι άλλες στα τέσσερα!

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι οι κάποιες.
Μπορείς να τρως 2-3 το 3μηνο.
Εσένα το πρόβλήμά σου είναι το καθόλου.

Πήγαινε σε παρουσιάσεις βιβλίων , τσαμπέ συναυλίες, live που κάνουν κωλογκρουπ που δεν τους ξέρει ούτε η γάτα τους,
κάνε μαθήματα χορού, αγγειοπλαστικής, πήγαινε σε ομιλίες ........
Παντού σε τέτοια μέρη , τα μουνιά είναι πιο πολλά, επειδή το ξύνουν.
Αρχικά πίανε κουβέντα σαν να ήταν άνδρες.Δεν δαγκώνουν . Μην έχεις στο νου σου το καμάκι και το γαμήσι.
Οι ενδιαφερόμενες θα το φέρουν αυτές στο προσκήνιο !!!!!!!!

Και ψάξε κάτι που να σε κάνει διαφορετικό και λίγο ιστορία.
Αν υπάρχουν άλλοι 50 ίδιοι , δεν μετράς.

Θες να σε πάρω μαζί μου σε σούπερ μάρκετ , καθημερινή πρωί , να αγοράσουμε σαλάμια
και να είμαι με κουστούμι 3 τεμαχίων , να σου δείξω σε πόσες νοικοκυρές θα πιάσω κουβέντα ;;;;;;

Λίγο ιστορία, πολύ μπλα μπλα .... τα αμολάς και τα ψάρια τσιμπάνε.

ο σουκερ ειχε γραψει  πως  εχει  50 %  επιτυχια στο καμακι σε  σουπερ  μαρκετ .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Τύπε η παραπάνω παπάρα είναι σαν να λες ότι για να πετύχεις κάτι πρέπει να είσαι γόνος που λέει και ο κμαν.
Δεν λέω, παίζει τον ρόλο του, αλλά υπάρχουν και πολλοί που πετυχενουν χωρίς τα αρχιδια του μπαμπά. Και οι τελευταιοι είναι αυτοί που χρεώνονται την επιτυχία. Το να αναλάβεις την επιχείρηση του μπαμπά και να μην την ρίξεις στα βράχια δεν είναι δα και τόσο μεγάλο επιτευμα όσο να δημιουργησεις την δικη σου από το μηδέν.
Αδελδε μιας και μιλας για επιχειρησεις , ποια ακριβως ειναι η σχεση σου με αυτες?

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ο σουκερ ειχε γραψει  πως  εχει  50 %  επιτυχια στο καμακι σε  σουπερ  μαρκετ .

Δεν γίνεται αυτό. Ο άνδρας το πολύ να πιάσει 20% στα πολύ καλά του σε μαζικη εξόρμηση. 50% για να πιάσεις πρέπει να έχεις 5.000 πάνω στο τραπέζι να φαίνονται και δύο μπουκάλια ανοικτά χωρίς να μιλας καθόλου.
Ποιος θα το κάνει αυτό;

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
Δεν γίνεται αυτό. Ο άνδρας το πολύ να πιάσει 20% στα πολύ καλά του σε μαζικη εξόρμηση. 50% για να πιάσεις πρέπει να έχεις 5.000 πάνω στο τραπέζι να φαίνονται και δύο μπουκάλια ανοικτά χωρίς να μιλας καθόλου.
Ποιος θα το κάνει αυτό;

μιλφοκατεστραμενες λοκαρει  απο οτι ξερω ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο σουκερ ειχε γραψει  πως  εχει  50 %  επιτυχια στο καμακι σε  σουπερ  μαρκετ .
μαλλον ειχε 100% επιτυχια από τις 2 που εφερε σπιτι του και τις γνωρισε σουπερ μαρκετ.
αν ειχε τετοια ποσοστα θα την επεφτε κάθε μερα σε 2 γκομενες στο σουπερ μαρκετ και κάθε μερα θα εριχνε και 1 γκομενα, ουτε ο μπραντ πιτ.

τωρα στο σουπερ μαρκετ σε ολη του την ζωη θα ειδε 2000, θα τον κοιταξαν οι 200, σε αυτές θα μιλησε σε 20, θα αλλαξαν τηλεφωνα με τις 8, θα βγηκε με τις 4 και τελικα θα πηδηξε τις ...2,

αν εσυ αυτό το λες 50% μαλλον αλλιως το εννοουμε

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
μαλλον ειχε 100% επιτυχια από τις 2 που εφερε σπιτι του και τις γνωρισε σουπερ μαρκετ.
αν ειχε τετοια ποσοστα θα την επεφτε κάθε μερα σε 2 γκομενες στο σουπερ μαρκετ και κάθε μερα θα εριχνε και 1 γκομενα, ουτε ο μπραντ πιτ.

τωρα στο σουπερ μαρκετ σε ολη του την ζωη θα ειδε 2000, θα τον κοιταξαν οι 200, σε αυτές θα μιλησε σε 20, θα αλλαξαν τηλεφωνα με τις 8, θα βγηκε με τις 4 και τελικα θα πηδηξε τις ...2,

αν εσυ αυτό το λες 50% μαλλον αλλιως το εννοουμε
θα μας τα πει αναλυτικα .

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955

Πες μας ένα πραγματικό παράδειγμα για να υποστηρίξεις την άποψη σου. Εγώ που είμαι 41 πάντως πετυχημένο αυτοδημιούργητο της δικής μου γενιάς δεν ξέρω κανέναν!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
μιλφοκατεστραμενες λοκαρει  απο οτι ξερω ...

50% δεν γίνεται.
Έχω φάει την ζωή μου.
Το ξεκίνημα γίνεται με την πρώτη προσπάθεια και πρέπει να ολοκληρωθει με χρονικό όριο. Όχι στο διηνεκές.
Τουτέστιν αν ακούσει καλημέρα στην καλημέρα του, δεν γαμησε άρα πρέπει να φάει χυλοπιτα ή να γαμησει. Αν λακισει από την προσπάθεια με την έστω μιλφοκατεστραμενη επειδη κολωσε δεν σημαίνει ότι του χαριζεται η ριξια.
Έχει ήδη 0 στα 1 γιατί πήγε για να γαμησει. Αρα όχι, δεν έχει 0 στα 0 αλλά 0 στα 1. Συνεπώς πρέπει να κλείσει πάνω στον κύκλο της όλη η στατιστική. Υποχρεούται αφου την επέλεξε να πάει να μιλήσει. Αν λάβει κάτι θετικό πρέπει να πάρει τηλεφωνο και να γαμησει. Τότε θα έχει 1 στα 1. Αν αναβάλλει όλες όσες μιλάει κι απλά επικεντρώνεται στις καλημερες ή στο ότι χσιδεψαν τα μαλλιά τους και το κάνει αυτό 8 φορές , έχει 0 στα 8 γιατί τις επέλεξε. Οφείλει να τελειώσει τις προσπάθειες. Αρα όπως καταλαβαίνεις το ποσοστό αυτό του 50% είναι αδύνατον ακόμα και για ήρωες.
Ακόμα κι αν γαμουσε όμως , θα χαλαρωνε κσι θα στοπαρε την ακολουθία γιατί δεν γίνεται να είσαι ψυχρό αίμα. Όταν γαμας χαλαρώνεις. Αρα θα έπεφτε πολύ εξω
όλη η στατιστική.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Αδελδε μιας και μιλας για επιχειρησεις , ποια ακριβως ειναι η σχεση σου με αυτες?
Χωρίς να υπονοουσα τον εαυτό μου στο παραπάνω ποστ, έχω τεχνικό γραφείο τα τελευταία 15 χρονια το οποίο δημιουργησα μόνο μου. Εσένα?

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Πες μας ένα πραγματικό παράδειγμα για να υποστηρίξεις την άποψη σου. Εγώ που είμαι 41 πάντως πετυχημένο αυτοδημιούργητο της δικής μου γενιάς δεν ξέρω κανέναν!
Έχω φίλο χρυσοχόο. Ξεκίνησε από 15 χρονών να μαθαινει απλά την τέχνη της αργυροχρυσοχοιας. Άνοιξε μαγαζάκι 10τμ μόνο επισκευές στα 20. Έβαλε και 2 πραγματακια ασημένια στην βιτρίνα. Πλέον στα 40 φεύγα του έχει μαγαζί γωνια, με εμπόρευμα μισό μυριο μέσα. Δεν χρωστάει πουθενά.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Κάποιοι από τους πιτσιρικάδες που είχαν οι υπεργολαβοι μου. Π.χ. εκλείνα μια δουλειά και επερνα συνεργείο ηλεκτρολόγων. Το συνεργείο αποτελείται από τον εργολάβο και 2-3 πιτσιρικάδες του 30€. Κάποιοι από αυτούς τους πιτσιρικάδες σήμερα έχουν γίνει εργολάβοι με δικό τους συνεργειο και αντίστοιχους πιτσιρικάδες να τρέχουν για πάρτυ τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Ούτε εγώ.
Αυτοδημιούργητος λέγεται αυτός που κατάφερε μπλα μπλα μπλα βασιζόμενος μόνο στις δικές του δυνάμεις.
Λογικά υπάρχουν ελάχιστοι αν υπάρχουν κιόλας και είχαν τύχη σε αυτό που επιχείρησαν.
Γίνεται με ικανότητα, προσπάθεια και τύχη. Κσι τα τρία. Ξέρω ανθρώπους που ήταν έτοιμοι να κυριαρχήσουν στα επιτρεπόμενα κυβικά τους και με πολαπλο χτύπημα ατυχιας τους γαμηθηκαν τα πάντα.
Μετά και μόνο τότε καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται τίποτα με σχέδια κσι μαλακιες και κανείς κοντινά βήματα ανεξάρτητα μεταξύ τους για να μην χαθούν όλα.
Νομίζω ότι αυτός με τις γνωστες διώρυγες όσον αφορά τις επιχειρήσεις έχασε από την μία ότι έβγαλε από την άλλη. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Θες κι άλλα?

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955

Επειδή έχουν ενδιαφέρον οι περιπτώσεις που περιγράφεις ναι θέλω να διαβάσω κι άλλα!

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε είναι πως τα παραδείγματα σου έχουν κοινό χαρακτηριστικό τον τεχνικό ίσως και χειρωνακτικό χαρακτήρα της δουλειάς!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κάποιοι από τους πιτσιρικάδες που είχαν οι υπεργολαβοι μου. Π.χ. εκλείνα μια δουλειά και επερνα συνεργείο ηλεκτρολόγων. Το συνεργείο αποτελείται από τον εργολάβο και 2-3 πιτσιρικάδες του 30€. Κάποιοι από αυτούς τους πιτσιρικάδες πλέον έχουν γίνει εργολάβοι με δικό τους συνεργειο και πιτσιρικάδες να τρέχουν για πάρτυ τους.

Φίλε αυτό που λες το έχουν κάνει πολλοί.
Λέγονται ελ επαγγελματιες. Ο άλλος όταν λέει αυτοδημιούργητος έχει επικρατήσει να εννοούμε κάτι πολύ σημαντικό. Δεν εννοώ εφοπλιστές αλλά κάτι δυνατό. Η λέξη αποδίδεται αν δεις όταν κάποιος έχει κάνει κάτι μεγάλο και λέμε ήταν ή είναι αυτοδημιούργητος. Δεν μειωνω ότι λες αλλά διαφωνω στην παρουσίαση.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δηλαδή ο υδραυλικός της γειτονιάς μου λέγεται αυτοδημιούργητος;
μία δουλειά αβέβαιη έχει.

Stories

Νέο!