Δωστου πυρηνικο οπλοστασιο, θα το οδηγησει στην αχρηστια και αυτο. Θα βρει το προβλημα και εκει.
Μια δοκιμη θα σε πεισει. Παρτον μαζι σου (αν ερθει) και δωστου τη δυνατοτητα να παιξει εκει που παιζεις. Ελα να μας γραψεις μετα τι εγινε. Ζηστο πρωτα, δες το να συμβαινει και μετα ελα να μας γραψεις τι παιχτηκε.
Μη νομίζεις ο Σάντμαν έχει καλά κριτήρια.Π.χ. αρνείται να μπαζώσει.Λέει εγώ δε ρίχνω τα στάνταρτς μου να γαμάω τεσσάρια.Αυτό είναι καλή αρχή,άλλοι ξεκινούν μπαζώνοντας μέχρι να χτίσουν.
Δεύτερον ζηλεύει τα άτομα που κυκλοφορούν μουνάρες,άρα έχει κίνητρο.Επίσης έλκεται από τις μουνάρες.Και καταλαβαίνει τι του λείπει.
Αν του δώσεις αυτό που του λείπει,θα κάνει αυτό που πρέπει αφού έχει το κίνητρο.
Αυτός δηλαδή αν τον ρίξεις στην αρένα με τα μουνιά και του δώσεις όπλο,θα χωθεί,θα βάλει δηλαδή το κεφάλι του στο ντορβά.Δε χώνεται όταν είναι όλα εναντίον του και θεωρεί οτι δεν έχει καμία πιθανότητα.
Γενικά βάζει αντικειμενικά κριτήρια εμφάνιση,ηλικία,εισόδημα,κοινωνικός κύκλος και αυτό είναι καλό.Δε λέει υποκειμενικά πράγματα.
Δεν είναι βέβαια εξτρεμιστής σαν εμένα που πάω και χωρίς καμία απολύτως προυπόθεση απλά για να τεστάρω τα νερά.
Μερικές φορές συμφέρει να σε χυλοπιτιάσουν παρά να βγάλεις γρήγορα γκόμενα αφού με το χυλοπίτιασμα ζυγίζεις σωστότερα το μέρος.
Δηλαδή πολλές φορές κυνηγάς χυλόπιττες σα μουνοκυνηγός,σαν τον κυνηγό που καλιμπράρει το τουφέκι του.