Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

prokos 00

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2019
Like
1
Πόντοι
1
κακα τα ψεματα ..( τελεια τελεια  δικηγορεεεεεε)

το μουνι μυριζεται τα ευρω σαν το μαραφετι των μπατσων στην εθνικη οδο που μετρα τα χιλιομετρα..
εδω και 5μηνες που βρεθηκα ξαφνικα με  πολλα λεφτα μονες τους με πλησιαζουν με ....διαφορες  προφασεις ...

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
κακα τα ψεματα ..( τελεια τελεια  δικηγορεεεεεε)

το μουνι μυριζεται τα ευρω σαν το μαραφετι των μπατσων στην εθνικη οδο που μετρα τα χιλιομετρα..
εδω και 5μηνες που βρεθηκα ξαφνικα με  πολλα λεφτα μονες τους με πλησιαζουν με ....διαφορες  προφασεις ...

Κερδισες το τζοκερ τυπε ??  :rockon:
Μηπως μπορεις να μου χαρισεις 10-15 χιλιαρικα  ?? :grin:

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.173
Πόντοι
206
Ποτέ δεν παίζω με μικρότερες από 30 τύπε.

Δλδ έχεις δει και σε μεγαλύτερες ηλικίες να θέλουν το φτυσιμο για να κολλήσουν; Ενδιαφέρον...

Συνήθως αυτό πιάνει σε ηλικίες κάτω των 25..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Δλδ έχεις δει και σε μεγαλύτερες ηλικίες να θέλουν το φτυσιμο για να κολλήσουν; Ενδιαφέρον...

Συνήθως αυτό πιάνει σε ηλικίες κάτω των 25..
Δεν μιλας σοβαρα. Δεν μπορει.
Η αποτελεσματικοτητα του φτυσιματος ειναι αναλογη της αυξησης της ηλικιας.
Προσωπικα εχω ιδρωσει για να ξεκολλησω απο πανω μου δυο γυναικες 40+ οι οποιες κολλουσαν απο το φτυσιμο (το οποιο μαλιστα ηταν και πραγματικο, οχι προσχηματικο).

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Βλέπω επίσης τον καπαμαρούκο πολύ ορεξάτο...
Με το που ειδα αρχικα το σχολιο του μεγαλου Κουγια του site , πηγα ευθυς αμεσως να γραψω 'καλα ρε μαλακα Λυκουρεζο , ξεχασες τον απολυτο και μοναδικο Influencer της καρδιας μας , το μεγα μυστη και γνωστη των μυστικων για το πως να υγρανθουν τα μουνακια της απανταχου ανθρωποτητος, τον αδυσωπητο διακορευτη απειρων μουνιων ανα την επικρατεια του Ελλαδισταν , τον μεγαλο fun ενος απο τα θρυλικοτερα anime ( μετα το Death Note ) που ειδαμε ποτε, το συγγραφεα απειρων σεντονιων αυτοβελτιωσης και αυτοβοηθειας των υπολοιπων κοινων θνητων κατοικων του Ελλαδισταν που ποτε δεν θα το εχουν με τα μουνακια οσο τα εχει ΑΥΤΟΣ , ο μπαμπας τους... τον εν δυναμει γιο του ιδιοκτητη του ΜΠΑΟΚ και του OΠΕΝ tv , τον εναν και μοναδικο και ανεπαναληπτο δωρητη βοηθειας στα απειρα αρσενικα , τοσο ικανο αυτοβελτιωτη poy δεν τον φτανουν ουτε ολοι αυτοι οι κομπγιανιτες που βγαινουν και λενε πως να ντυνεστε πως να γαματε πως να χεζετε για να προσελκυσετε την οποια πουτανα εκει εξω κλπ κλπ..... ΑΛΛΑ μετα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ειδα το σχολιο του Τρελακια και ησυχασα ...... ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ κανεις σας ανιδεοι να ξεχασει να αανφερει τον μεγα INFLEUNCER ,τον μπαμπα σας ( ειδικα στο γκομενικο θεμα ) ..... μην τολμησει γιατι εγω ο ιδιος θα ερθω και θα σας φαω τον καριτσαφλο.....ποταπα ανθρωπακια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Προσωπικα εχω ιδρωσει για να ξεκολλησω απο πανω μου δυο γυναικες 40+ οι οποιες κολλουσαν απο το φτυσιμο (το οποιο μαλιστα ηταν και πραγματικο, οχι προσχηματικο).

Έχουμε τεράστια ανάγκη και για ένα θέμα για γκόμενες άγια δισκοπότηρα, ύψιστους σκοπούς !!!!!!
Δεν ξέρω αν έχει άλλος κάτι τέτοιο .
Προσωπικά είχα γνωρίσει μία πριγκίπισσα όταν ήμουν 15.
Την έβλεπα με σχολικές παρέες, την έχασα μετά (δεν ζούσε και πολύ στην ελλάδα).
Μετά fb , με κάτι συναντήσεις αρχαίων γνωστών σχολικής περιόδου, την ξαναείδα.

Είναι η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη , που θα ήθελα να φάω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Οπότε δεν θα κάνω καμία βιαστική κίνηση.
Κάνω κινήσεις εντυπωσιασμού και χάνομαι , χωρίς ουσιαστική κίνηση από μέρους μου.

Αν τη φάω , παίζει να γίνω και πιστός σύζυγος μετά και να κόψω και τις πουτάνες !!!!!!!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βλέπω επίσης τον καπαμαρούκο πολύ ορεξάτο...
Βάζει και πινελιές πολιτικής που μέχρι τωρα την απαξίωνε και όσους τη σχολιάζουν. Οσονούπω και αθλητικό σχόλιο. Τεράστια στροφή....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.209
Πόντοι
2.606
είσαι είδωλο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βάζει και πινελιές πολιτικής που μέχρι τωρα την απαξίωνε και όσους τη σχολιάζουν. Οσονούπω και αθλητικό σχόλιο. Τεράστια στροφή....

Καλά,ας προχωρούσε κι αλλο στο Mr Malakas...
Τότε δεν νομίζω να έγραφε...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γενικά είναι αυτή η μαλακία των ελλεηνίδων να μην κάνουν κάτι με όσους δεν ξέρουν.Δηλαδή μπορεί να σε κοιτάξουν στο δρόμο περνώντας δίπλα σου,αλλά δεν θα σε κοιτάξουν ποτέ σε μαγαζί γιατί εκεί φοβούνται μην πας και τις μιλήσεις.Τί σκατά φοβούνται τόσο;Πώς θα σε δικαιολογήσουν στις καριόλες τις φίλες τους ως άγνωστο;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.157
Πόντοι
1.686
Έχουμε τεράστια ανάγκη και για ένα θέμα για γκόμενες άγια δισκοπότηρα, ύψιστους σκοπούς !!!!!!
Δεν ξέρω αν έχει άλλος κάτι τέτοιο .
Προσωπικά είχα γνωρίσει μία πριγκίπισσα όταν ήμουν 15.
Την έβλεπα με σχολικές παρέες, την έχασα μετά (δεν ζούσε και πολύ στην ελλάδα).
Μετά fb , με κάτι συναντήσεις αρχαίων γνωστών σχολικής περιόδου, την ξαναείδα.

Είναι η μοναδική γυναίκα στον πλανήτη , που θα ήθελα να φάω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
Οπότε δεν θα κάνω καμία βιαστική κίνηση.
Κάνω κινήσεις εντυπωσιασμού και χάνομαι , χωρίς ουσιαστική κίνηση από μέρους μου.

Αν τη φάω , παίζει να γίνω και πιστός σύζυγος μετά και να κόψω και τις πουτάνες !!!!!!!!!

Τις πουτάνες δεν είχε κόψει ούτε ο Ωνάσης.
Του έβρισκε η Μαντάμ Κλωντ στο Παρίσι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Με το που ειδα αρχικα το σχολιο του μεγαλου Κουγια του site , πηγα ευθυς αμεσως να γραψω 'καλα ρε μαλακα Λυκουρεζο , ξεχασες τον απολυτο και μοναδικο Influencer της καρδιας μας , το μεγα μυστη και γνωστη των μυστικων για το πως να υγρανθουν τα μουνακια της απανταχου ανθρωποτητος, τον αδυσωπητο διακορευτη απειρων μουνιων ανα την επικρατεια του Ελλαδισταν , τον μεγαλο fun ενος απο τα θρυλικοτερα anime ( μετα το Death Note ) που ειδαμε ποτε, το συγγραφεα απειρων σεντονιων αυτοβελτιωσης και αυτοβοηθειας των υπολοιπων κοινων θνητων κατοικων του Ελλαδισταν που ποτε δεν θα το εχουν με τα μουνακια οσο τα εχει ΑΥΤΟΣ , ο μπαμπας τους... τον εν δυναμει γιο του ιδιοκτητη του ΜΠΑΟΚ και του OΠΕΝ tv , τον εναν και μοναδικο και ανεπαναληπτο δωρητη βοηθειας στα απειρα αρσενικα , τοσο ικανο αυτοβελτιωτη poy δεν τον φτανουν ουτε ολοι αυτοι οι κομπγιανιτες που βγαινουν και λενε πως να ντυνεστε πως να γαματε πως να χεζετε για να προσελκυσετε την οποια πουτανα εκει εξω κλπ κλπ..... ΑΛΛΑ μετα ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ειδα το σχολιο του Τρελακια και ησυχασα ...... ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ κανεις σας ανιδεοι να ξεχασει να αανφερει τον μεγα INFLEUNCER ,τον μπαμπα σας ( ειδικα στο γκομενικο θεμα ) ..... μην τολμησει γιατι εγω ο ιδιος θα ερθω και θα σας φαω τον καριτσαφλο.....ποταπα ανθρωπακια

Ο Καπαμαρού Σαββίδης είναι ο Chuck Norris του μπου (λεμε τώρα)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Γενικά είναι αυτή η μαλακία των ελλεηνίδων να μην κάνουν κάτι με όσους δεν ξέρουν.Δηλαδή μπορεί να σε κοιτάξουν στο δρόμο περνώντας δίπλα σου,αλλά δεν θα σε κοιτάξουν ποτέ σε μαγαζί γιατί εκεί φοβούνται μην πας και τις μιλήσεις.Τί σκατά φοβούνται τόσο;Πώς θα σε δικαιολογήσουν στις καριόλες τις φίλες τους ως άγνωστο;

Ψιτ κύριος!
Σε εσένα κάνει μπαμ η μιζέρια και η μίρλα,για αυτό είσαι ετσι.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
756
Πόντοι
531
Οι γκόμενες έχουν ανάγκες.
Αμα την άλλη την πιάσει η καύλα για σεξ ψάχνει γαμιά.
Αν την πιάσει η καύλα για τεκνοποίηση ψάχνει γαμπρό.
Αν την πιάσει η καύλα για οικονομική εξασφάλιση ή θέλει ανέσεις,luxury lifestyle ή βρεθεί να έχει χρέη και οικονομικές ανάγκες,ψάχνει σπόνσορα.
Οπότε αναλόγως της περίπτωσης παίζεις το ρόλο γαμιά,γαμπρού ή σπόνσορος ανάλογα με το εκάστοτε γκομενάκι.Πρέπει να είσαι χαμαιλέων,να αλλάζεις γρήγορα ρόλους και να παίζεις όλες τις γωνίες.
Αν έχεις παίξει όλες τις γωνίες ξέρεις το βάθος κάθε οπτικής δηλαδή τι κάνει ο ένας και τι ο άλλος πώς αντιδρούν οι γκόμενες και τα όρια.Δηλαδή γαμάς τη μια ενώ σε παράλληλο σύμπαν γαμάς μια άλλη,κάπως έτσι.Οπότε γίνεσαι outcome independant,δεν έχει σημασία τι γαμάς τώρα αλλά το μέλλον,δηλαδή η γκόμενα που γαμάς σε παράλληλο σύμπαν.
Δηλαδή γαμάς οχτάρι που προσωποποιείται τυχαία σε μια συγκεκριμένη γκόμενα ενώ θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη,κάπως έτσι.Είναι η μεταφυσική καμακική θεώρηση το βλέμμα του ανώτερου γερακιού που υπερίπταται του θηράματος.

Δηλαδή αυτές σκέφτονται κάπως έτσι.Τι να κάνω η κακομοίρα?
Αν είναι καλό παιδί,κατάλληλος για γαμπρός θα είναι προβλεπέ,βαρετός και δε θα γαμάει καλά.
Αν είναι γαμιάς,θα μου δώσει δυνατές συγκινήσεις,θα με σκίσει και θα με παρατήσει,δεν θα με παντρευτεί.
Αν είναι σπόνσορας,θα είναι μαλθακός και θα βαριέται δε θα θέλει σχέση ούτε θα γαμάει δυνατά.
Οπότε άτομο τρία σε ένα αποκλείεται να βρω.Η θα εξελιχθώ από γαμιά ως μικρή σε γαμπρό ως μεγαλύτερη και σπόνσορα ενδιάμεσα ή θα έχω και τους τρεις ταυτόχρονα για maximaization.Αλλιώς κάνω μία και μόνο επιλογή επιλέγοντας έναν τύπο άντρα με όλα τα ρίσκα και τους κινδύνους,να βρεθώ πεταμένη ή να σκυλοβαριέμαι ή να με εκμεταλευτούν και μετά όταν περάσει η μπογιά μου να με ρίξουν στα σκουπίδια.
Βλέπουμε εδώ την άποψη της άλλης πλευράς,δηλαδή του θηράματος.
Μπράβο για την ωραία ανάλυση φίλε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom