Οι γκόμενες έχουν ανάγκες.
Αμα την άλλη την πιάσει η καύλα για σεξ ψάχνει γαμιά.
Αν την πιάσει η καύλα για τεκνοποίηση ψάχνει γαμπρό.
Αν την πιάσει η καύλα για οικονομική εξασφάλιση ή θέλει ανέσεις,luxury lifestyle ή βρεθεί να έχει χρέη και οικονομικές ανάγκες,ψάχνει σπόνσορα.
Οπότε αναλόγως της περίπτωσης παίζεις το ρόλο γαμιά,γαμπρού ή σπόνσορος ανάλογα με το εκάστοτε γκομενάκι.Πρέπει να είσαι χαμαιλέων,να αλλάζεις γρήγορα ρόλους και να παίζεις όλες τις γωνίες.
Αν έχεις παίξει όλες τις γωνίες ξέρεις το βάθος κάθε οπτικής δηλαδή τι κάνει ο ένας και τι ο άλλος πώς αντιδρούν οι γκόμενες και τα όρια.Δηλαδή γαμάς τη μια ενώ σε παράλληλο σύμπαν γαμάς μια άλλη,κάπως έτσι.Οπότε γίνεσαι outcome independant,δεν έχει σημασία τι γαμάς τώρα αλλά το μέλλον,δηλαδή η γκόμενα που γαμάς σε παράλληλο σύμπαν.
Δηλαδή γαμάς οχτάρι που προσωποποιείται τυχαία σε μια συγκεκριμένη γκόμενα ενώ θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη,κάπως έτσι.Είναι η μεταφυσική καμακική θεώρηση το βλέμμα του ανώτερου γερακιού που υπερίπταται του θηράματος.
Δηλαδή αυτές σκέφτονται κάπως έτσι.Τι να κάνω η κακομοίρα?
Αν είναι καλό παιδί,κατάλληλος για γαμπρός θα είναι προβλεπέ,βαρετός και δε θα γαμάει καλά.
Αν είναι γαμιάς,θα μου δώσει δυνατές συγκινήσεις,θα με σκίσει και θα με παρατήσει,δεν θα με παντρευτεί.
Αν είναι σπόνσορας,θα είναι μαλθακός και θα βαριέται δε θα θέλει σχέση ούτε θα γαμάει δυνατά.
Οπότε άτομο τρία σε ένα αποκλείεται να βρω.Η θα εξελιχθώ από γαμιά ως μικρή σε γαμπρό ως μεγαλύτερη και σπόνσορα ενδιάμεσα ή θα έχω και τους τρεις ταυτόχρονα για maximaization.Αλλιώς κάνω μία και μόνο επιλογή επιλέγοντας έναν τύπο άντρα με όλα τα ρίσκα και τους κινδύνους,να βρεθώ πεταμένη ή να σκυλοβαριέμαι ή να με εκμεταλευτούν και μετά όταν περάσει η μπογιά μου να με ρίξουν στα σκουπίδια.
Βλέπουμε εδώ την άποψη της άλλης πλευράς,δηλαδή του θηράματος.