Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Προσωπικώς είμαι ο ορισμός αυτού που περιγράφει chris Savidis, δηλαδή μέσα σε μια χρονιά απο υπάλληλος του 30ευρου πήρα ρίσκα που θα με κατέστρεφαν ή θα με απογείωναν ! Συνέβει το δεύτερο!
Προκοπή όμως στις Ελλεινίδες δεν είδα! Αυτές συνέχιζαν να γουστάρουν τον παραμυθά και λαμογιότυπο ψωλά γόνο και ίσως και τριτοκοσμικό(αυτό δεν το ξέρω αλλά υπάρχουν σοβαρες ενδείξεις πλέον)
Η μέση Ελλεινίδα σκέφτεται όπως το νορμαλ μαγαζί της παραπάνω περιγραφής! Οι κάποιες λίγες που αντιλαμβάνονται τον λεφτά με τρόπους και άλλη ενέργεια και αύρα, πάνε σε τύπους ακόμα παραπάνω απο εμένα οικονομικά διότι στην Ελλάδα τα χοντρά λεφτά γίνονται με τη λαμογιά και όχι με τις ικανότητες και τη δημιουργία όπως τα κατάφερα εγω...
Αντιθέτως μου εκτίναξε τις επιλογές σε Ρωσίδες και γενικώς ανατολικές εντυπωσιακής εμφάνισης που δεν μου ζήτησαν ποτέ τίποτα, απλά τους άρεσε να είναι δίπλα μου!!!
Ας ζήσουν λοιπόν οι Ελλεινίδες καλά κι εμείς καλύτερα!
Εχει και ελληνιδες που θα καταλαβουν και θα εκτιμησουν μια κατασταση και θα παιξουν καλη μπαλα.
Κορυφαιες ομως στο ειδος ειναι οι σλαβες. Καμια σχεση. Σε ολα τα επιπεδα. Δεν μπορει να γινει καμια συγκριση. Ειναι γυναικες, απλα. Η τελευταια ελπιδα της ανθρωποτητας για να διατηρηθει το γυναικειο φυλλο και να υπαρχουν γυναικες και μετα στο μελλον. Μονο αυτα τα αιματα βγαζουν γυναικες με γυναικεια συμπεριφορα.
Το πως θα σου φερθει τωρα μια σλαβα, ειναι καθαρα στο χερι σου. Απο το πως θα σε κοψει τα πρωτα 3 λεπτα που θα σε γνωρισει. Οτι γραψει εκει, δεν ξεγραφει.
Κορυφαιες σλαβες για καποιον που θελει να ζησει ως αντρας την εμπειρια "ειμαι με γυναικα" ειναι τα κοριτσια απο Λευκορωσια.
Βγαλτε λεφτα και πηγαιντε για λιγες εβδομαδες εκει. Οχι ως μαλακες σπονσορες (θα σας γραψουν ως ω κατηγοριας αντρα). Απλα πηγαιντε εκει, σωστα ντυμενοι (εχει ειδικους πανω στο θεμα να σας βοηθησουν στα σοβαρα μαγαζια με ρουχα), στο σωστο ξενοδοχειο, σωστο αμαξι, σωστο στυλ-συμπεριφορα και απλα ζηστε εκει στα διαφορα σωστα στεκια. Καντε φιλους, στηστε καποια δουλεια εκει μια συνεργασια, κατι. Μπειτε σε παρεες.
Οταν θα γνωρισετε τη πρωτη σας γυναικα απο Λευκορωσια, θα ξεχασετε ολες τις αλλες θα θελετε να μεινετε εκει.
Προσοχη, οταν τη παρεις απο εκει και τη φερεις στη δυση, μοιραια θα γινει συντομα αλλος ανθρωπος.
Πας εκει, μενεις εκει αν τη θες τοσο πολυ. Δεν φερνεις ποτε μια γυναικα απο εκει στη δυση.
Αν καποιος εχει τα λεφτα στο να στησει κατι καλο εκει, ας παει και θα περασει ζωη χαρισαμενη. Εκει ομως, ποτε στη δυση επιστροφη μαζι της. Ουτε καν διακοπες.
Ευχομαι για οποιον το κανει, να περασει καλα και να εκτιμησει σωστα τις καταστασεις και να φερθει αναλογα οπως αρμοζει.
Εγω δεν το εκανα διοτι δεν θελω να μεινω μονιμα εκει, ουτε θελω να ειμαι μονιμα με μια γυναικα.
Για οποιον ομως το θελει, ειναι μονοδρομος.