Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Τωρα στον open tv στην τρελοΑννιτα εχει μια μοικάνα-τσιμπούκλο και μια νηστικια ανατολικου μπλοκ, που θελουν λενε αντρες μοντελα με λεφτα και κοτερο.  :S Το γελιο ειναι  οτι αυτες οι δυο δεν αξιζουν ουτε 10 για μεταξι. Και οι πυρφοροι εχουν σπασει τα τηλεφωνα  :grin: 

Ελα ρε τύπε, πληρωμένοι είναι ολοι αυτοί.
Τηλεφωνο παίρνει ο μπούμαν!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τι λες τώρα?Οι Λευκορρωσίδες σπονσοράρονται αγρίως.Είναι τεράστια η κουλτούρα του σπόνσορινγκ στη χώρα.

Μιλαω για κοριτσια απο σπιτι και οικογενεια με αρχες και ηθος οχι για αυτες τις γ δ κατηγοριας γυναικες που ασχολεισαι και σου μασανε λεφτα.

Δεν ειναι ολες οι σλαβες πουτανες ουτε γουσταρουν μαλακες να τους ακουμπανε λεφτα για να γαμηθουν μαζι τους. Εχει και κοριτσια απο σπιτι, που εχουν μεγαλωσει αλλιως και εχουν σπουδες και υψηλα στανταρ και θελουν να ζησουν ομορφα στο πλαι ενος αξιου αντρα.

Αν δεν καταλαβες, τραβα να πεις τις μαλακιες σου σε αυτους που σε πιστευουν και δεν ξερουν ουτε καν πως ειναι μια νορμαλ σλαβικη οικογενεια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιλαω για κοριτσια απο σπιτι και οικογενεια με αρχες και ηθος οχι για αυτες τις γ δ κατηγοριας γυναικες που ασχολεισαι και σου μασανε λεφτα.

Δεν ειναι ολες οι σλαβες πουτανες ουτε γουσταρουν μαλακες να τους ακουμπανε λεφτα για να γαμηθουν μαζι τους. Εχει και κοριτσια απο σπιτι, που εχουν μεγαλωσει αλλιως και εχουν σπουδες και υψηλα στανταρ και θελουν να ζησουν ομορφα στο πλαι ενος αξιου αντρα.

Αν δεν καταλαβες, τραβα να πεις τις μαλακιες σου σε αυτους που σε πιστευουν και δεν ξερουν ουτε καν πως ειναι μια νορμαλ σλαβικη οικογενεια.

Εχεις να ποστάρεις καμιά φωτό σου με μια νορμάλ σλαβική οικογένεια ή αρχίσαμε πάλι τις θεωρητικολογίες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αφού θα ανοίξουμε σουβλατζίδικο στο...Μινσκ και θα τα οικονομήσουμε...
Και θα κάνουν ουρά οι πεινασμένες Λευκορωσίδες να μας παντρευτούν..

Ο Έλληνας επιλέγει την παραμύθα που τον βολεύει και μέχρι να πεθάνει επιμένει στην παραμύθα του.
Πιστεύει σε κάτι που του είπε ο θείος του που μετανάστευσε στη Γερμανία το...1970..

Η Ελλάδα φίλε και ειδικά η Αθήνα έχει γίνει μπουρδέλο,ξέρω όμως άτομα που με πολύ μικρά ανοίγματα,βγάζουν κωλόχρημα ειδικά από το τελευταίο πράγμα που έχει απομείνει στην Ελλάδα...τον τουρισμό.

Γνωστός μου επαρχία επένδυσε ούτε 5 χιλιάδες ευρώ σε σαντουιτσάδικο/καφέ ελαχίστων τετραγωνικών, θεωρείται επιχειρηματίας :S και τον πλευρίζουν νεαρές ελληνίδες που δουλεύουν 8ωρο για 500ευρώ.

Με 5χιλιάδες ευρώ στην σημερινή Πολωνία,Τσεχία,κ.λ.π. δεν ανοίγεις ούτε περίπτερο σε χωριό..

Αλλά τέσπα,ας συντηρήσουμε την παραμύθα ότι κάπου στην άκρη του ορίζοντα υπάρχουν Σλάβες 9άρια που ανοίγουν και φύλλο για πίτα..

Ετσι είναι.Σλαβικές χώρες αν βρεις δουλειά σαν υπάλληλος άστο καλύτερα.

Θα σε κάνουν οι Σλάβοι κιμά.
Αν ανοίξεις ελληνικό ρεστωράν προσπαθώντας να μάθεις τους Ρώσους να ..τρώνε σουβλάκι που λέει και ο δημητράκης... δημητράκης θα γίνεις.
Αν πας να αγοράσεις σοβαρή επιχείρηση θα σε εκτελέσει η μαφία.
Μένει μόνο ένα.Να αγοράσεις ακίνητα και να τα νοικιάζεις ελπίζοντας οτι όλα θα πάνε καλά θα ανέβει η οικονομία,δε θα γίνει πόλεμος κτλ,πάρ το αυγό και κούρευτο δηλαδή.
Οι ξένοι αν είναι άφραγκοι πάνε σα δάσκαλοι αγγλικών και αν έχουν κάποια γκαφρά αγοράζουν ακίνητα και τα νοικιάζουν.Δεν υπάρχουν πρακτικά άλλες οικονομικές δραστηριότητες εκτός αν είσαι βύσμα και σε στέλνει η πολυεθνική ή η χώρα σου με δυτικό μισθό στο μπλοκ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εχεις να ποστάρεις καμιά φωτό σου με μια νορμάλ σλαβική οικογένεια ή αρχίσαμε πάλι τις θεωρητικολογίες?

Ναι, τωρα...θα αρχισω να ανεβαζω φωτογραφιες απο ανθρωπους εν αγνοια τους για να τις δεις εσυ και ετσι να σε πεισω οτι λεω αληθεια.

Κμαν, στα αρχιδια μου φιλε. Στο εχω ξαναπει. Δεν εχω να αποδειξω κατι, δεν εχω τετοια κομπλεξ. Ξερω ποιος ειμαι. Δεν εχω αναγκη επιβεβαιωσης απο καποιον.

Ευχομαι να εχεις υγεια και να γαμας συνεχεια οτι γουσταρεις φιλε, καλη συνεχεια.

Επισκέπτης
Ελπίζουμε μόνο αυτή η νέα τοξική δυτικού τύπου τάση, "ο Μινιμαλισμός" όπως τη λέει ο Δημητράκης να μην καταστρέψει και τη ρωσία!
Αν μια κοπέλα αρκείται με τα ελάχιστα όπως προτείνει η εκφυλη αυτή τάση τότε τι να τον κάνει τον επιτυχημένο και οικονομικά ισχυρό?
Αν δούμε μάλιστα ωραία Ρώσικα κοριτσάκια με το υπέροχο κορμάκι να συμπεριφέρονται μινιμαλιστικά θα είναι το τελειωτικό χτυπημα κατά του άντρα...  
για δες στη Ροδο ποσες ρωσιδες καλλιγωνουν οι πιτσιρικαδες και ποσες οι μπρπαρμπαδες με τα λεφτα χαχα!

Επισκέπτης
Πηγα κλαμπακι σημερα. Παλι τυχερος και ημουν αναμεσα σε γκομενακια. Πολυ ωραια μουνακια 20-25 χρονια μικροτερα μου. Γιαμ γιαμ.
Πολυ κωλοακουμπημα και σουπερ σεξυ χορευτικα απο πρωτοετη φοιτητονια με μινι.  :walkingpenis:
Παντως μπορει να ακουμπουσαν, να τριβονταν, να εκαναν κολπακια με το μαλλι να δειχνουν λαιμουδακι κλπ αλλα δεν κοιτουσαν. Χορευαν μεταξυ τους. Κανα 2-3 που εκαναν κινηση εφαγαν ακυρο. Η μια συνεννοουνταν ποτε θα την παρει ο μπαμπας  :babycry:
σε ποιο κλαμπακι ησουν τυπε;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι, τωρα...θα αρχισω να ανεβαζω φωτογραφιες απο ανθρωπους εν αγνοια τους για να τις δεις εσυ και ετσι να σε πεισω οτι λεω αληθεια.

Κμαν, στα αρχιδια μου φιλε. Στο εχω ξαναπει. Δεν εχω να αποδειξω κατι, δεν εχω τετοια κομπλεξ. Ξερω ποιος ειμαι. Δεν εχω αναγκη επιβεβαιωσης απο καποιον.

Ευχομαι να εχεις υγεια και να γαμας συνεχεια οτι γουσταρεις φιλε, καλη συνεχεια.

Ξέρω,δεν έχεις να αποδείξεις κάτι.Οπότε μπορείς να συνεχίσεις να θεωρητικολογείς.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Tι ρωτάς και εσύ,αφού ο συγκεκριμένος σου έχει ξαναδώσει την ίδια απάντηση με τώρα..

Δεν έχω να αποδείξω κάτι,έχω όμως δικαίωμα να ασκώ κριτική σε εσένα που μας δείχνεις υλικό ενώ εγώ μπορώ να γράφω ότι είμαι Άλφα male,γαμάω και δέρνω,έχω supercars...

Σαββίδη,εσύ που ξέρεις από νορμάλ Σλαβικές οικογένειες μπορείς να μου πεις από ποια πόλη ή χώρα κατέχεις;

Γιατί βάζω στοίχημα ότι αν σε βάλω να πας από Πράγα 1->Πράγα 7 θα πάρεις κανά τελεφερίκ για να πας.

Πάντως κρίμα να κατέχεις και να μην έχεις παράσχει ούτε ΜΙΑ πληροφορία για τα σλαβικά μουνολίβαδα πέρα από θεωρητικολογίες..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ξέρω,δεν έχεις να αποδείξεις κάτι.Οπότε μπορείς να συνεχίσεις να θεωρητικολογείς.

Παλι καλα που ανεβαζεις εσυ κανα μουνι και βλεπουμε και εμεις οι φτωχοι και αμπαλοι κατι και παιζουμε το πουλακι μας.

Να εισαι καλα φιλε, ανεβαζε υλικο να εχουμε να τον παιζουμε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.357
Πόντοι
2.356
Πάντως κρίμα να κατέχεις και να μην έχεις παράσχει ούτε ΜΙΑ πληροφορία για τα σλαβικά μουνολίβαδα πέρα από θεωρητικολογίες..
Απειροι ειναι αυτου του ειδους ... σου λενε εχω πολυ χρημα αλλα δεν γαμαω με λεφτα ,δεν βαζω φωτο για να μην εκθεσω τις γκομενες, απο κοντα αν βρεθουμε θα σου δειξω οτι θελεις κτλ
και οταν τους γνωρισεις ... αστο καλυτερα  :grin:

Δεν πειραζει φυσικα ,το να λες και να γραφεις σεντονια με αναλυσεις τζαμπα ειναι ... δεν κοστζει τιποτα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Εχω ξαναγραψει, δεν ειναι ολα για ολους.

Σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για επι πληρωμη κοπελες. Μιλαω για κοριτσια που εχουν μεγαλωσει σε σπιτι οπου ο μπαμπας εχει χρημα και δυναμη και δεν ειναι κανας τελειωμενος και μεθυσος μαλακας που εχει παρατησει την οικογενεια του και επαιξε τη κορη του στα ζαρια.

Με αυτα τα κοριτσια, δεν μπορει να παιξει μπαλα ο χ ψ ασχετος. Αν δεν εισαι δικος τους (στη καταγωγη και στην οικονομικη επιφανεια), δεν εχεις καποιον απο τη παρεα-οικογενεια να σε βαλει μεσα δεν προκειται ποτε να δεις αυτα τα κοριτσια απο κοντα. Ακομα και αν τα δεις, μολις θα πας να τη πεσεις θα σε κοπανανε κατω σαν το χταποδι τα καλα παιδια (αδερφια-φιλοι-ξαδερφια της) και δεν θα προλαβεις να δεις ποτε θα καταληξεις στο τμημα να μαζευεις μαπες απο τους φιλους του μπαμπα-θειου.

Τωρα με τις αλλες τις φτωχες, εχει πολλες να παιξεις αλλα και παλι θα σε βλεπουν σαν χρημα και μονο. Ποτε σαν αντρα. Γιατι απλα δεν εισαι δικος τους. Δεν σεβονται ποτε καποιον που σκαει λεφτα για μουνι. Ποτε.

Θελουν να εισαι δυνατος και να εχεις φραγκα ναι. Οχι ομως να πηγαινεις και να τα σκας επι τουτου για να γαμησεις και μονο. Να εχεις να χαλας για αυτην, εξοδοι-διακοπες-ψωνια ναι αλλα οχι παρε τοσα να σε γαμησω. Εισαι βητα μετα. Να της προσφερεις ενα χ επιπεδο ζωης ναι θα γουσταρει αλλα και παλι θα κρυφομιλαει-γαμιεται με καναν δικο της και παλι και οταν σε βαρεθει ή παρει οτι θελει θα σε παρατησει διχως ουτε γεια. Γραμμενο σε εχει και σε βριζει συνεχεια στις φιλες της και στους δικους της ανθρωπους. Σε θεωρει σιχαμερο, γλοιωδη.

Εχει πολλους Ελληνες επιχειρηματιες που πηγαινουν τακτικα ταξιδια στα σλαβικα κρατη για δουλειες (εμποριο και κατασκευες κυριως) και ναι, αυτους τους καλουν στα σπιτια τους οι σλαβοι. Σεβονται. Σου λεει ο ανθρωπος ειναι κατι, εχει αξιοπρεπεια. Αρκετα συχνα, παιζει παιχνιδι ετσι. Μπαινεις στη παρεα τους και ζυμωνεσαι μαζι τους, εισαι συνεργατης του μπαμπα-θειου δεν εισαι ο χ ξεκαρφωτος μαλακας δυτικος που θεωρει οτι ολες οι σλαβες ειναι πουτανες. Πολλοι εχουν κανει καλη κατασταση ετσι, ειτε οι γιοι τους με τις κορες των σλαβων ειτε οι ιδιοι με πιο μεγαλες κοπελες. Δεν πηγαν ομως ετσι επι τουτου. Πηγαν για δουλεια, ειναι κατι, εχουν λεφτα, αξιοπρεπεια, τον σεβασμο απο τους σλαβους, τους καλεσαν σπιτι τους για φαγητο κτλπ.

Αν καταλαβες, καταλαβες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για επι πληρωμη κοπελες.

Παντως οι επι πληρωμη λευκορωσιδες που εχω πετυχει εγω ηταν ολες παρα πολυ καυλιαρες. Και αλλη μια που ηταν 1/4 λευκορωσιδα και αυτη πολυ καλη... Για κανονικες λευκορωσιδες στη λευκορωσια δεν εχω ιδεα :sunglasses:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Εχω ξαναγραψει, δεν ειναι ολα για ολους.

Σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για επι πληρωμη κοπελες. Μιλαω για κοριτσια που εχουν μεγαλωσει σε σπιτι οπου ο μπαμπας εχει χρημα και δυναμη και δεν ειναι κανας τελειωμενος και μεθυσος μαλακας που εχει παρατησει την οικογενεια του και επαιξε τη κορη του στα ζαρια.

Με αυτα τα κοριτσια, δεν μπορει να παιξει μπαλα ο χ ψ ασχετος. Αν δεν εισαι δικος τους (στη καταγωγη και στην οικονομικη επιφανεια), δεν εχεις καποιον απο τη παρεα-οικογενεια να σε βαλει μεσα δεν προκειται ποτε να δεις αυτα τα κοριτσια απο κοντα. Ακομα και αν τα δεις, μολις θα πας να τη πεσεις θα σε κοπανανε κατω σαν το χταποδι τα καλα παιδια (αδερφια-φιλοι-ξαδερφια της) και δεν θα προλαβεις να δεις ποτε θα καταληξεις στο τμημα να μαζευεις μαπες απο τους φιλους του μπαμπα-θειου.

Τωρα με τις αλλες τις φτωχες, εχει πολλες να παιξεις αλλα και παλι θα σε βλεπουν σαν χρημα και μονο. Ποτε σαν αντρα. Γιατι απλα δεν εισαι δικος τους. Δεν σεβονται ποτε καποιον που σκαει λεφτα για μουνι. Ποτε.

Θελουν να εισαι δυνατος και να εχεις φραγκα ναι. Οχι ομως να πηγαινεις και να τα σκας επι τουτου για να γαμησεις και μονο. Να εχεις να χαλας για αυτην, εξοδοι-διακοπες-ψωνια ναι αλλα οχι παρε τοσα να σε γαμησω. Εισαι βητα μετα. Να της προσφερεις ενα χ επιπεδο ζωης ναι θα γουσταρει αλλα και παλι θα κρυφομιλαει-γαμιεται με καναν δικο της και παλι και οταν σε βαρεθει ή παρει οτι θελει θα σε παρατησει διχως ουτε γεια. Γραμμενο σε εχει και σε βριζει συνεχεια στις φιλες της και στους δικους της ανθρωπους. Σε θεωρει σιχαμερο, γλοιωδη.

Εχει πολλους Ελληνες επιχειρηματιες που πηγαινουν τακτικα ταξιδια στα σλαβικα κρατη για δουλειες (εμποριο και κατασκευες κυριως) και ναι, αυτους τους καλουν στα σπιτια τους οι σλαβοι. Σεβονται. Σου λεει ο ανθρωπος ειναι κατι, εχει αξιοπρεπεια. Αρκετα συχνα, παιζει παιχνιδι ετσι. Μπαινεις στη παρεα τους και ζυμωνεσαι μαζι τους, εισαι συνεργατης του μπαμπα-θειου δεν εισαι ο χ ξεκαρφωτος μαλακας δυτικος που θεωρει οτι ολες οι σλαβες ειναι πουτανες. Πολλοι εχουν κανει καλη κατασταση ετσι, ειτε οι γιοι τους με τις κορες των σλαβων ειτε οι ιδιοι με πιο μεγαλες κοπελες. Δεν πηγαν ομως ετσι επι τουτου. Πηγαν για δουλεια, ειναι κατι, εχουν λεφτα, αξιοπρεπεια, τον σεβασμο απο τους σλαβους, τους καλεσαν σπιτι τους για φαγητο κτλπ.

Αν καταλαβες, καταλαβες.

Κατάλαβα...
Ούτε καν χώρα αναφέρεις γιατί ξέρεις ότι θα επακολουθήσει τρελό γλέντι. :thumbsup:

Εσύ που μας έχεις πει ότι σνόμπαρες τα σχολεία και τα πανεπιστήμια φυσικά και είσαι επιχειρηματίας Αλφα Male που προφανώς εμαθες Αγγλικά βλέποντας φιλαράκια στο Star.

Με αυτα τα κοριτσια, δεν μπορει να παιξει μπαλα ο χ ψ ασχετος. Αν δεν εισαι δικος τους (στη καταγωγη

Α,είσαι και δικός τους στην καταγωγή τώρα :grin:

Δηλαδή είσαι και από μεγάλο τζάκι.

Εσύ δε μας έγραφες πως δεν υπάρχει οικογενεια,φίλοι,κ.λ.π.;

Αποφάσισε ρε τύπε επιτέλους...
Αυτοδημιούργητος Νίκος Ξανθόπουλος ή μεγάλο τζάκι..

Τέσπα,δεν είσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος σεντονακιας του forum που άμα μιλήσουμε για καμιά Σλαβική πόλη με πληροφορίες που δεν βρίσκονται στο internet θα κάνεις να ξανά λογκάρεις σε κανά χρόνο..

Επισκέπτης
Αφού θα ανοίξουμε σουβλατζίδικο στο...Μινσκ και θα τα οικονομήσουμε...
Και θα κάνουν ουρά οι πεινασμένες Λευκορωσίδες να μας παντρευτούν..

Ο Έλληνας επιλέγει την παραμύθα που τον βολεύει και μέχρι να πεθάνει επιμένει στην παραμύθα του.
Πιστεύει σε κάτι που του είπε ο θείος του που μετανάστευσε στη Γερμανία το...1970..

Η Ελλάδα φίλε και ειδικά η Αθήνα έχει γίνει μπουρδέλο,ξέρω όμως άτομα που με πολύ μικρά ανοίγματα,βγάζουν κωλόχρημα ειδικά από το τελευταίο πράγμα που έχει απομείνει στην Ελλάδα...τον τουρισμό.

Γνωστός μου επαρχία επένδυσε ούτε 5 χιλιάδες ευρώ σε σαντουιτσάδικο/καφέ ελαχίστων τετραγωνικών, θεωρείται επιχειρηματίας :S και τον πλευρίζουν νεαρές ελληνίδες που δουλεύουν 8ωρο για 500ευρώ.

Με 5χιλιάδες ευρώ στην σημερινή Πολωνία,Τσεχία,κ.λ.π. δεν ανοίγεις ούτε περίπτερο σε χωριό..

Αλλά τέσπα,ας συντηρήσουμε την παραμύθα ότι κάπου στην άκρη του ορίζοντα υπάρχουν Σλάβες 9άρια που ανοίγουν και φύλλο για πίτα..
σας τα λεγαμε με τον Δημητρακη! Εχει γινει η κωλοτρυπιδα σας ροκφορ στο εξωτερικο. Γυριστε Ελλαδα για ενα καλυτερο μελλον.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Απειροι ειναι αυτου του ειδους ... σου λενε εχω πολυ χρημα αλλα δεν γαμαω με λεφτα ,δεν βαζω φωτο για να μην εκθεσω τις γκομενες, απο κοντα αν βρεθουμε θα σου δειξω οτι θελεις κτλ
και οταν τους γνωρισεις ... αστο καλυτερα  :grin:

Δεν πειραζει φυσικα ,το να λες και να γραφεις σεντονια με αναλυσεις τζαμπα ειναι ... δεν κοστζει τιποτα

Γειά σου Τάσο :hi:

Εντάξει,το forum λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης για πολλά μέλη,οπότε δεν τρέχει και τίποτα...

Απλά ο συγκεκριμένος Σλαβολόγος δεν έχει γράψει το παραμικρό που να αποδεικνύει πως έχει περάσει τα σύνορα της Αττικής,πόσο μάλλον της Λευκορωσίας..

Άσε που την μπαίνει και στον Αρχηγό και θα έχουμε θέμα :knuppel:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
σας τα λεγαμε με τον Δημητρακη! Εχει γινει η κωλοτρυπιδα σας ροκφορ στο εξωτερικο. Γυριστε Ελλαδα για ενα καλυτερο μελλον.

Ναι Πέτερ Παν, σχεδόν κάθε απόγευμα Oktoberfest,την Πέμπτη αργία πάλι θα τα κάνουμε όλα πουτάνα,φουλ γυναίκες παντού,κακοπερνάμε..

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Πατηστε τους υποτιτλους και δειτε προσεκτικα τι λεει μια κοπελα απο το 3:20 και μετα. Δειτε το ξανα και ξανα να το καταλαβετε καλα.

Αν δεν καταλαβουν μερικοι ουτε με αυτο, δεν εχω να πω κατι αλλο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.357
Πόντοι
2.356
Γειά σου Τάσο :hi:

Εντάξει,το forum λειτουργεί σαν βαλβίδα αποσυμπίεσης για πολλά μέλη,οπότε δεν τρέχει και τίποτα...

Απλά ο συγκεκριμένος Σλαβολόγος δεν έχει γράψει το παραμικρό που να καταδεικνύει πως έχει περάσει τα σύνορα της Αττικής,πόσο μάλλον της Λευκορωσίας..

Άσε που την μπαίνει και στον Αρχηγό και θα έχουμε θέμα :knuppel:
Χαιρετω ΒΠ  :hi:

δεν ειχα προσεξει οτι εξειδικευεται στη Λευκορωσια  :grin: καλα στο Μινσκ ημουνα τον προηγουμενο μηνα ,δεν υπαρχει καμια τεραστια διαφορα νοοτροπιας απο τις υπολοιπες σλαβικες πρωτευουσες.
λιγο πιο ψωνισμενες ειναι χωρις να ειναι ομορφοτερες στο μεσο ορο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom