Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 872 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.972

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Εμεις οι 30-40 ειμαστε οι κατεστραμενοι. Σαν πιτσιρικαδες υποφεραμε απο αγαμια. Τωρα βλεπουμε τις πιτσιρικες μπροστα στα ματια μας σε μια απλη βολτα στο Μοναστηρακι να λενε στους συνομιληκους τους παμε για παρτουζα. Βλεπουμε τα ξεκωλακια με τα σορτς να φασωνονται. Βλεπουμε την αλλη να βγαινει και φωναζει let's fuck στη μεση του δρομου οσο μαζευονται ατομα για οργιο και εμεις μενουμε με το πουλι στο χερι γιατι τους θυμιζουμε το μπαμπα τους. Τα πιο παραγωγικα μας χρονια τα θερισε η κριση που εσεις δημιουργησατε. Δε χαρηκαμε τιποτα. Εσεις σκασιλα σας και αν γαμιουνται στη μεση του δρομου, φαγατε, χορτασατε, γερασατε. Εμεις κοιταμε και αρρωσταινουμε!

Μια χαρα γαμουσαμε και γαμαμε οι γεννημενοι στα 80's ρε

Ξεκολες συμμαθητριες ηταν λιγες αλλα οι 18-25 μια χαρα το εδιναν οταν ειμασταν συνομιλικοι

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.813
Πόντοι
216
Ρε μάγκες έχω μια απορια. Μήπως έχουν αρχίσει σιγά σιγά και απελευθερώνονται (τουλάχιστον σεξουαλικά) οι ελλεεινιδες; Μου έτυχαν δύο περιπτώσεις τις τελευταίες 10 μέρες που με έβαλαν σε σκέψη. Την προηγούμενη βδομάδα γνώρισα μέσω κοινού γνωστού, μια τριανταρα μέτριο πρόσωπο, ωραίο σώμα. Κουβεντιαζαμε σε μια καφετερια και φαινόταν ότι δεν τραβούσε, σκυλοβαριομασταν και οι δύο. Και ξαφνικά μου λέει η τύπισσα, αφού δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούμε δεν έρχεσαι σπιτι μου για έναν "τελευταίο αποχαιρετισμό". Εγώ έμεινα μαλακας, δεν άφησα όμως την ευκαιρία χαμένη και πήγα. Η τύπισσα μου δικαιολογήθηκε μετά (λες και χρειαζόταν) ότι είχε καιρό να γαμηθει και ήθελε να ξελαμπικαρει.
Προχθές γνωρίζω σε ένα μπαράκι μια ομορφούλα μελαχρινή 32 χρόνων με ωραίο κορμάκι (κοντούλα όμως γύρω στο 1.60 με 1.62), πολύ γλυκιά, συζητήσαμε αρκετά, πέρασε ευχάριστα η ώρα και καταλήξαμε στο σπίτι της για τα ... περαιτέρω. Με την συγκεκριμένη το προχωράμε σιγά σιγά, με ενδιαφέρει και σαν χαρακτήρας, θα δουμε ομως, γιατί 32χρονων, ομορφούλα, μορφωμένη, ευχάριστη και μόνη...με βάζει σε σκεψεις. Το ερώτημα μου είναι αν έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτήν την αλλαγή στην συμπεριφορά των ελλεινιδων ή εγώ ήμουν ο κωλοφαρδος με τα 2 στα 2;

Απλά σε βαρέθηκε στον καφέ, σε χρησιμοποίησε σαν sex toy και σε πέταξε.
Δεν το κάνουν μόνο οι 30άρες (απλά αυτές ψάχνονται και για γάμο) αλλά κατά κόρον οι 20άρες.
Το βλέπω συνεχώς, αφού νταραβερίζομαι τώρα με μία και έχω μπει στον κύκλο της.
Μία φίλη της 7άρι βγαίνει κάθε 3 μέρες με άλλον ψάχνοντας μοντέλο να ερωτευτεί και απορρίπτοντάς τους υπόλοιπους για λόγους όπως άσχημη μύτη κ.λ.π. ΔΕΝ γαμιέται.
Ζητάνε πακέτο και έχουν κουτάκια που τικάρουν όπως τους καυλώσει και συζητώντας το ΠΑΝΤΑ με τις φίλες τους. Παλιά αυτό το κάναν μόνο τα 9άρια, βία 8άρια. Τώρα το GNTM έχει κάψει μυαλά.
Μέχρι και άσχημες αν καταλάβουν ότι κόλλησες μαζί τους, σε πάτησαν κάτω. Εξαιρέσεις ελάχιστες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
γιαυτο ολοι mgtow και incels μεχρι να καταστραφει ο μισανδρος καπιταλιστικος κοσμος :rockon: :rockon: :rockon:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν το κάνουν μόνο οι 30άρες (απλά αυτές ψάχνονται και για γάμο) αλλά κατά κόρον οι 20άρες.
Μία φίλη της 7άρι βγαίνει κάθε 3 μέρες με άλλον ψάχνοντας μοντέλο να ερωτευτεί και απορρίπτοντάς τους υπόλοιπους για λόγους όπως άσχημη μύτη κ.λ.π. ΔΕΝ γαμιέται.
Ζητάνε πακέτο και έχουν κουτάκια που τικάρουν όπως τους καυλώσει και συζητώντας το ΠΑΝΤΑ με τις φίλες τους. Παλιά αυτό το κάναν μόνο τα 9άρια, βία 8άρια. Τώρα το GNTM έχει κάψει μυαλά.
Μέχρι και άσχημες αν καταλάβουν ότι κόλλησες μαζί τους, σε πάτησαν κάτω. Εξαιρέσεις ελάχιστες.

Σωστος.

Αυτο που γραφει στην υπογραφη σου, μεγαλη αληθεια. Ευχομαι οποιος το δει να καταλαβει και να πραξει αναλογως.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Σιγα μην ερθει και το εμπριμέ σπερμα.

Οσες φορες και να με πεις γερο, το αποτελεσμα δεν αλλαζει

Το να γαμιεται ενα 15χρονο και μαλιστα σε παρτουζες ειναι η απολυτη ανωμαλια.
Και οποιος το υποστηριζει ως φυσιολογικο ειναι κι αυτος ανωμαλος και αποβλητο της κοινωνιας.

Μαζί σου αδερφέ. Οι γκόμενες φέρονται όπως τους επιτρέπουμε.
Αν βλέπεις τώρα ότι κανονίζουν παρτούζες σαν να μην τρέχει τίποτα άντε βγάλε άκρη.
Αφού το αποδέχονται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μαζί σου αδερφέ. Οι γκόμενες φέρονται όπως τους επιτρέπουμε.
Αν βλέπεις τώρα ότι κανονίζουν παρτούζες σαν να μην τρέχει τίποτα άντε βγάλε άκρη.
Αφού το αποδέχονται...
:hi:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Τέτοιες θέλω να βρίσκω. Να με βαριουνται, να με χρησιμοποιούν σαν sex toy και μετά να με πετανε "σαν στυμμενη λεμονοκουπα". Θα τ'αντεξω πιστεύω.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Καποτε εβγαινα με μια στριπτιτζου

Ειχε δεσμο με εναν παναγιωτη αλλα ετρωγε και αλλες πουτσες

Οποτε την επαιρνε χαμπαρι την σαπιζε στο ξυλο
Τελικα παντρευτηκαν :S

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

:2funny: :2funny: :2funny:
Κάτι τύπους σαν τον Παναγιώτη ποτέ δεν τους κατάλαβα. Αν δεν γουστάρεις gree σχέση ; παράτα την και τράβα παρακάτω.  Διαφορετικά μόνο free με αυτές τις γυναίκες

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Και μετα θα ακουσουμε στις ειδησεις για αλλο ενα εγκλημα παθους. Και ο παναγιωτης θα γινει η Γιώτα των κελιων, αφου οι συγκρατουμενοι του θα τον γρασαρουν καθημερινα.  :sunglasses:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.813
Πόντοι
216
Τέτοιες θέλω να βρίσκω. Να με βαριουνται, να με χρησιμοποιούν σαν sex toy και μετά να με πετανε "σαν στυμμενη λεμονοκουπα". Θα τ'αντεξω πιστεύω.

Όπως γουστάρει ο καθένας, αν καυλώνεις έτσι τύπε πάσο...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Όπως γουστάρει ο καθένας, αν καυλώνεις έτσι τύπε πάσο...
Τυπε έχει κάνα μήνα που βγήκα από σχετικά μακροχρόνια σχέση, αυτό τον καιρό τραβολογιεμαι με μια, όχι κάτι σοβαρό, ούτε θέλω κάτι σοβαρό. Έτυχε βγήκα ένα βαρετο ραντεβού με μια τύπισσα που δεν θα ξαναδώ ποτέ στη ζωή μου και που αν δεν κατέληγε σε σεξ, θα ήταν στην κυριολεξία χάσιμο χρόνου. Εσύ τι πιστεύεις; Με χάλασε;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

:2funny: :2funny: :2funny:
Κάτι τύπους σαν τον Παναγιώτη ποτέ δεν τους κατάλαβα. Αν δεν γουστάρεις gree σχέση ; παράτα την και τράβα παρακάτω.  Διαφορετικά μόνο free με αυτές τις γυναίκες
μην τρελαινεσαι τυπε μπουρδελιαρη
απο το μυαλο του ειναι ολες αυτες οι ιστοριες
παναγιωτης πιθανοτατα δεν υπαρχει

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Νιο........ ο Κιανου ( το alter ego σου, δηλαδη ) λεει οτι στο τεταρτο Ματριξ που γυριζεται τωρα στο Hollywwod μιλανε στην παραγωγη για ενα πολυ φιλοδοξο σεναριο ..... που θα κανει παταγο .... εγω να σου πω την αληθεια μετα απο αυτο το βιντεο, ενιωσα λιγακι Unplugged για μερικα δευτερολεπτα ...τετοιο σοκ απο τα γελια εχω καιρο να παθω..... πες μου οτι το ανεβασες απο δικο σου κιολας, λογαριασμο στο youtube, το βιντεο και την ξες , να παω στην Τρινιτι και να την πω οτι ο δικος σου εχει ξεφυγει τελειως απο τοτε που κατεστρεψε τον Σμιθ.....ασε που το κλαμπακι φαινεται να ειναι τερμα παρακμιακο, τυπου παρακμιακο με drug queen τραβελια και τετοια... ακομα χειροτερο δηλαδη και απο τα rave clubakια που συχναζες πριν γινεις ο personal Jesus μας (βλ. Ματριξ 1)..... παιζει να ηταν τιποτα, τα τραβελια τα Wachowski εκει κοντα και να την σκηνοθετουσαν την γιαλαμπουκαλου.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom