Ρε μάγκες έχω μια απορια. Μήπως έχουν αρχίσει σιγά σιγά και απελευθερώνονται (τουλάχιστον σεξουαλικά) οι ελλεεινιδες; Μου έτυχαν δύο περιπτώσεις τις τελευταίες 10 μέρες που με έβαλαν σε σκέψη. Την προηγούμενη βδομάδα γνώρισα μέσω κοινού γνωστού, μια τριανταρα μέτριο πρόσωπο, ωραίο σώμα. Κουβεντιαζαμε σε μια καφετερια και φαινόταν ότι δεν τραβούσε, σκυλοβαριομασταν και οι δύο. Και ξαφνικά μου λέει η τύπισσα, αφού δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούμε δεν έρχεσαι σπιτι μου για έναν "τελευταίο αποχαιρετισμό". Εγώ έμεινα μαλακας, δεν άφησα όμως την ευκαιρία χαμένη και πήγα. Η τύπισσα μου δικαιολογήθηκε μετά (λες και χρειαζόταν) ότι είχε καιρό να γαμηθει και ήθελε να ξελαμπικαρει.
Προχθές γνωρίζω σε ένα μπαράκι μια ομορφούλα μελαχρινή 32 χρόνων με ωραίο κορμάκι (κοντούλα όμως γύρω στο 1.60 με 1.62), πολύ γλυκιά, συζητήσαμε αρκετά, πέρασε ευχάριστα η ώρα και καταλήξαμε στο σπίτι της για τα ... περαιτέρω. Με την συγκεκριμένη το προχωράμε σιγά σιγά, με ενδιαφέρει και σαν χαρακτήρας, θα δουμε ομως, γιατί 32χρονων, ομορφούλα, μορφωμένη, ευχάριστη και μόνη...με βάζει σε σκεψεις. Το ερώτημα μου είναι αν έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτήν την αλλαγή στην συμπεριφορά των ελλεινιδων ή εγώ ήμουν ο κωλοφαρδος με τα 2 στα 2;