Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Το να γαμιουνται ανηλικοι ειναι εξ ορισμου ανωμαλη κατασταση.

Δηλαδή 16-17 πχ είναι ανωμαλία να γαμιούνται μεταξύ τους;

Εσένα ο γιος σου στα 16 προτιμάς να έχει γκόμενα ή να πηγαίνει σε μπουρδέλα;

Επισκέπτης
Νεα παιδια ειναι γερομπισμπικη, μαζευτηκανε, αυτη, το αγορι της, μια φιλη της, και ενας φιλος του. Εννοειται οτι αμεσως τους μπηκε η ιδεα οπως ειναι ολοι μαζι σε ενα δωματιο, οτι ειναι ευκαιρια για παρτουζα. Πως εσενα οταν σε αφηναν μονο οι γονεις σου στο σπιτι εβρισκες ευκαιρια να την παιξεις;

Το ανωμαλο ηταν η τεχνητη απομονωση των ανθρωπων που ζησαμε εμεις. Σημερα οι παρεες ειναι μικτες, κοινωνικοποιουνται φυσιολογικα, και οι ορμονες τους βραζουν.

"Παιζει πολυ (η παρτουζα), ΠΑΡΑ πολυ!" λενε τα παιδια στο βιντεο.

"Μου φαινεσαι λιγο μπαμπας μου" λενε στον 28χρονο vibrator για να τον απορριψουν οι κοπελιες απο την παρτουζα. Σας ξαναλεω, ειναι το νεο σεξουαλικο ηθος που αφορα ηλικιες απο εφηβεια μεχρι πανεπιστημιο.

" Μαθαινεις συνεργασια" λεει αλλη κοπελα. Σας ειχα κανει αναλυση. Παλια οποιος πηδαγε το επαιζε μαγκας, οτι ειναι κατι ιδιαιτερο που πηδαει, και υπηρχε ενας αγριος καγκουροανταγωνισμος και αλληλουπονομευση των αντρων που εδινε πολυ εξουσια στις γυναικες.

Ε τωρα οι πιτσιρικαδες βαλαν μυαλο! Αντι να ανταγωνιζονται, λενε παιδια να τις πηδαμε ολοι μαζι. Ξεφυγανε απο την υποδουλωση στην ελλεινιδα ρεεεεεε!!!!!!

Αν στη γαλαζια λιμνη δεν αφηναμε ενα αγορι και ενα κοριτσι, αλλα δυο αγορια και δυο κοριτσια, πιστευετε οτι σαν αποτελεσμα θα παιρναμε 2 ζευγαρια; Αστεια πραγματα.

4490d7fb-file.blekitna-laguna.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δηλαδή 16-17 πχ είναι ανωμαλία να γαμιούνται μεταξύ τους;

Εσένα ο γιος σου στα 16 προτιμάς να έχει γκόμενα ή να πηγαίνει σε μπουρδέλα;
1) Nαι.
2) Στα μπουρδελα, φυσικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Νεα παιδια ειναι γερομπισμπικη, μαζευτηκανε, αυτη, το αγορι της, μια φιλη της, και ενας φιλος του. Εννοειται οτι αμεσως τους μπηκε η ιδεα οπως ειναι ολοι μαζι σε ενα δωματιο, οτι ειναι ευκαιρια για παρτουζα.
Ε ναι, τι πιο φυσιολογικο
Μαζευτηκαμε, τα ειπαμε, ας γαμηθουμε κιολας

Ούτε συμβαινει αυτο που λες ούτε φυσιολογικο ειναι.
Εκτος αν μιλαμε για διανοητικως ή συναισθηματικως καθυστερημενα ανηλικα, ή αλκοολικα, ή πρεζακια, ή με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα.

Αν τωρα μερικα ψυχολογικως ασταθη ανηλικα κάνουν τετοια πραγματα, ούτε παραδειγμα προς μιμηση ειναι, ούτε φυσιολογικο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Και μου βαζεις ενα βιντεο με μια εμφανως μεθυσμενη και ψυχολογικα ράκος κοπελιτσα, η οποια φωναζει "ναιιιι παρτουζαααα" καταμεσης της πλατείας, για να την χειροκροτανε και να την δουλευουνε καμια τριανταρια νεαροι τραβωντας την βιντεο και να γελανε εις βαρος της για την ξεφτιλα της για να μου πεις οτι αυτο ειναι καθημερινοτητα

Εγω ειδα ενα ναυαγιο που εχει αναγκη απο βοηθεια και του οποιου οι γονεις εχουν αναγκη απο κουτουλιές και σφαλιαρες για την καταντια του παιδιου τους που εχει γινει ενα νουμερο

Επισκέπτης
Και μου βαζεις ενα βιντεο με μια εμφανως μεθυσμενη και ψυχολογικα ράκος κοπελιτσα, η οποια φωναζει "ναιιιι παρτουζαααα" καταμεσης της πλατείας, για να την χειροκροτανε και να την δουλευουνε καμια τριανταρια νεαροι τραβωντας την βιντεο και να γελανε εις βαρος της για την ξεφτιλα της για να μου πεις οτι αυτο ειναι καθημερινοτητα

Εγω ειδα ενα ναυαγιο που εχει αναγκη απο βοηθεια και του οποιου οι γονεις εχουν αναγκη απο κουτουλιές και σφαλιαρες για την καταντια του παιδιου τους που εχει γινει ενα νουμερο
σταματα το τρολαρισμα γελοιε πια!

Δε μιλαει μια κοπελα στο βιντεο. Μιλανε ενα σωρο αγορια και κοριτσια.

Αλλα νομιζεις οτι οι περισσοτεροι δε θα το δουν και θα πιστεψουν το ψεμα που εγραψες δικηγορισκο της πενταρας, δολοφονε χαρακτηρων, και τρολ της κακιας ωρας

Η γενια σου καλα εφαγε, μας χρεωκοπησατε για να τα φατε στις πουτανες, οπως ειπε και ο Νταισεμπλουμ, τωρα μαλακολογειτε με ανεση...

Εμεις οι 30-40 ειμαστε οι κατεστραμενοι. Σαν πιτσιρικαδες υποφεραμε απο αγαμια. Τωρα βλεπουμε τις πιτσιρικες μπροστα στα ματια μας σε μια απλη βολτα στο Μοναστηρακι να λενε στους συνομιληκους τους παμε για παρτουζα. Βλεπουμε τα ξεκωλακια με τα σορτς να φασωνονται. Βλεπουμε την αλλη να βγαινει και φωναζει let's fuck στη μεση του δρομου οσο μαζευονται ατομα για οργιο και εμεις μενουμε με το πουλι στο χερι γιατι τους θυμιζουμε το μπαμπα τους. Τα πιο παραγωγικα μας χρονια τα θερισε η κριση που εσεις δημιουργησατε. Δε χαρηκαμε τιποτα. Εσεις σκασιλα σας και αν γαμιουνται στη μεση του δρομου, φαγατε, χορτασατε, γερασατε. Εμεις κοιταμε και αρρωσταινουμε!

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26

Αλλα νομιζεις οτι οι περισσοτεροι δε θα το δουν και θα πιστεψουν το ψεμα που εγραψες δικηγορισκο της πενταρας, δολοφονε χαρακτηρων, και τρολ της κακιας ωρας

Η γενια σου καλα εφαγε, μας χρεωκοπησατε για να τα φατε στις πουτανες, οπως ειπε και ο Νταισεμπλουμ, τωρα μαλακολογειτε με ανεση...

Εμεις οι 30-40 ειμαστε οι κατεστραμενοι. Σαν πιτσιρικαδες υποφεραμε απο αγαμια. Τωρα βλεπουμε τις πιτσιρικες μπροστα στα ματια μας σε μια απλη βολτα στο Μοναστηρακι να λενε στους συνομιληκους τους παμε για παρτουζα. Βλεπουμε τα ξεκωλακια με τα σορτς να φασωνονται. Βλεπουμε την αλλη να βγαινει και φωναζει let's fuck στη μεση του δρομου οσο μαζευονται ατομα για οργιο και εμεις μενουμε με το πουλι στο χερι γιατι τους θυμιζουμε το μπαμπα τους. Τα πιο παραγωγικα μας χρονια τα θερισε η κριση που εσεις δημιουργησατε. Δε χαρηκαμε τιποτα. Εσεις σκασιλα σας και αν γαμιουνται στη μεση του δρομου, φαγατε, χορτασατε, γερασατε. Εμεις κοιταμε και αρρωσταινουμε!
Hard times create strong men
Strong men create good times
Good times create weak men
Weak men create hard times

Ετσι ηταν παντα φιλε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

την αποτυχια την δικη σου μην την γενικευεις.
αν ησουν σε καμμια λερο ναι θα σε λυπουμασταν.
τωρα ακομη και εσυ και ο πικερ που εχετε τα ψυχολογικα και τα ψιχιατρικα σας και δεν εχετε μαθει να μιλατε σωστα, ποσο δε μαλλον σε γυναικες, εχετε την κωλοφαρδια να ειστε σε μια πολη με πουτανες.

κατα τα αλλα ναι μια τρελη μπορει και κανει και 100 σχεσεις το χρονο, εσυ και ο πικερ οχι, αλλα γαματε επι χρημασι και ερχεστε καπως στα ισα σας, οσο μπορει να σας χορτασουν 5,52 λεπτα ανα 2 μερες

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.443
Πόντοι
1.056
Συμφωνω! Εχω αντιληφθει μια αισθητη αλλαγη..
Εδω εχουν αρχισει και μπαινουν τιντερ! καθε μερα εχω ματσακια κ ΣΚ παραπανω απο ενα που για Ελλαδα ειναι κοσμογονια.
Επειδη ολοι ασχολουνται με τις μουναρες, μενουν αυτες οι πιο μετριες αγαμητες φιλε!
οποτε μουσκεψε τον πουτσο σου οσο μπορεις
κ ασε τις σχεσεις για πιο μετα
Δεν έχω tinder. Από γνωστούς μου έχω ακούσει ότι είναι χάσιμο χρόνου. Τώρα που το λες θα βάλω, να δω τι ψάρια θα πιάσω. Γενικά όμως προτιμώ τη face to face επικοινωνία και ας φάω τα μούτρα μου. Με αυτή που βγηκα προχθές δεν είναι κάτι σίγουρο. Θα ξαναβγούμε και σήμερα μετά τη δουλειά (δουλεύουμε και οι δύο πολλές ώρες). Απλώς μου έκανε εντύπωση που μια Ελληνίδα άνω των τριάντα ήταν τόσο ανοιχτή στο σεξ και δεν περίμενε τίποτα 4-5 ραντεβού πρώτα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Απολυτα σωστος. Μπραβο Αλεξ για το ποστ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
την αποτυχια την δικη σου μην την γενικευεις.

Αυτο ακριβως που εγραψες κανουν οι πιο πολλοι. Τους χρειαζεται στο να νιωθουν καλυτερα, να μη αισθανονται μονοι στην αποτυχια και διαπιστωσουν τη σκληρη πραγματικοτητα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Eμεις οι 30-40 ειμαστε οι κατεστραμενοι. Σαν πιτσιρικαδες υποφεραμε απο αγαμια. Τωρα βλεπουμε τις πιτσιρικες μπροστα στα ματια μας σε μια απλη βολτα στο Μοναστηρακι να λενε στους συνομιληκους τους παμε για παρτουζα. Βλεπουμε τα ξεκωλακια με τα σορτς να φασωνονται. Βλεπουμε την αλλη να βγαινει και φωναζει let's fuck στη μεση του δρομου οσο μαζευονται ατομα για οργιο και εμεις μενουμε με το πουλι στο χερι γιατι τους θυμιζουμε το μπαμπα τους. Τα πιο παραγωγικα μας χρονια τα θερισε η κριση που εσεις δημιουργησατε. Δε χαρηκαμε τιποτα. Εσεις σκασιλα σας και αν γαμιουνται στη μεση του δρομου, φαγατε, χορτασατε, γερασατε. Εμεις κοιταμε και αρρωσταινουμε!
Weak up Mister! Aνέκαθεν υπήρχαν αυτά.. απο τα 80s. Δεν ανακαλύφθηκε σήμερα ο τροχός. Όσο για την κρίση, πάντα σκουντώντας πήγαινε η οικονομία της ελλάδας. Κάπως μας χαμογέλασε απο το '02-'08, αλλά μέχρι εκεί.
Άρα μην ρίχνουμε σε άλλους το φταίξιμο, αν δεν μάθαμε να παίζουμε μπάλα.  :cool2:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά μπαίνουν πολύ νωρίς στο σεξουαλικό παιχνίδι. Πλέον και από τα 12. Και η ομαδογαμία είναι κι αυτή μέσα στο ρεπερτόριο. Το τι θεωρεί ο καθείς μας ελάχιστη σημασία έχει αφού αυτό δεν αναιρεί την πραγματικότητα. Παρεκτός που θεωρείται και πιθανή θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.810
Πόντοι
3.936
Νεα παιδια ειναι γερομπισμπικη, μαζευτηκανε, αυτη, το αγορι της, μια φιλη της, και ενας φιλος του. Εννοειται οτι αμεσως τους μπηκε η ιδεα οπως ειναι ολοι μαζι σε ενα δωματιο, οτι ειναι ευκαιρια για παρτουζα.
Ε τωρα οι πιτσιρικαδες βαλαν μυαλο! Αντι να ανταγωνιζονται, λενε παιδια να τις πηδαμε ολοι μαζι. Ξεφυγανε απο την υποδουλωση στην ελλεινιδα ρεε
Βρε βουκεφάλα, αυτά γινόντουσαν και από τα 80s. Πχ. φίλες στο σχολείο μαζευόντουσαν όταν έφευγαν οι γονείς, και έβλεπαν βιντεοκασέτα με τσόντα της εποχής στο σαλόνι και λόγο κάβλας το έριχναν στα λεσβιακά, συμμετείχαν και διάφορα ζαρζαβατικά στη φάση. Πχ. νυχτερινό καλοκαιρινό μπάνιο στα ζεστα νερά με οινοποσία, και έπειτα μεσονύχτια παρτούζα με έφηβους και έφηβες της εποχής. Και άλλα πολλά.. Άρα δεν ανακαλύφθηκε σήμερα η αμερική, επειδή τώρα το κατάλαβες ότι υπάρχει και αυτή  :cool2:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Τι απορεις ρε χριστιανε μου, τι συγκρινεις?

Περιμενεις ο πιτσιρικάς να καυλωσει τοσο ευκολα και γρηγορα, οταν ειναι χορτασμενος απο βυζια, κωλους και μπουτια απο το ιντερνετ?

Εμεις βλεπαμε κανενα βυζι σε καμια φωτογραφια πριν 30 χρονια και μας γινοταν πετρα κατευθειαν. Αγγιζαμε κοπελα και σπαγαμε τα φερμουαρ στο παντελονι.

Τωρα τι να δει ο πιτσιρικας και να καυλωσει που τα βλεπει ολα δεκα ωρες τη μερα?

Γιατί δεν είχαμε τσόντες τότε ;
Λιγότερες, αλλά υπήρχαν.

doberman , ccc ... και οι πορνοστάρ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.
Δεν ήταν στέκες με πλαστικά βυζιά, αλλά ΜΟΥΝΑΡΕΣ.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.741
Πόντοι
736
Γιατί δεν είχαμε τσόντες τότε ;
Λιγότερες, αλλά υπήρχαν.

doberman , ccc ... και οι πορνοστάρ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.
Δεν ήταν στέκες με πλαστικά βυζιά, αλλά ΜΟΥΝΑΡΕΣ.
Υπηρχαν αλλά επρεπε να νοικιάσεις βιντεοκασέτα απο το βίντεο κλάμπ , και δεν κρυβόταν και εύκολα η βιντεοκασέτα , να μας διαβάζει και κανενας μικρός θα πει τι είναι αυτη η βιντεοκασέτα ; :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom