You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)
Ναι Αθήνα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η γνωριμία στο μπαράκι να καταλήξει τόσο γρήγορα σε σεξ. Είχα συνηθίσει οποια Ελληνίδα γνώριζα για σχέση να το πηγαίνει λαου λαού και η αλήθεια είναι ότι με την συγκεκριμένη έπεσα από ταδεν αποκλειεται τπτ! Στα 30 χτυπανε κουδουνια!!!!
για αθηνα μηλας;
σύννεφα (ευχάριστα). Μήπως έχει αλλάξει η νοοτροπία; Ήμουν και καιρό παροπλισμένος (σε σχέση) και τον τελευταίο μήνα αφού χώρισα ξαναβγήκα για κυνήγι.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Εγώ απορώ πάντως,τις βλέπεις να κάθονται στα πόδια των πιτσιρικάδων κι αυτοί στ'αρχίδια τους εντελώς.Εμεις στα 15-18 θα χύναμε 3 φορές στο βρακί μας εαν καθόταν η άλλη με τα μπούτια της πάνω μας
Παίζει μεγάλο ρόλο στο ότι ο πιτσιρικάς σήμερα έχει χορτάσει το μάτι του και κατ' επέκταση ο εγκέφαλος του βλέποντας ότι ώρα της ημέρας θέλει βυζιά, μουνιά, κώλους και οτι είδος γαμισιου θελει στο internet. Βαρώντας 3-4 μαλακίες την ημέρα είναι φυσιολογικό να μην καυλώνει αν κάτσει στα πόδια του η πιτσιρικά. Εγω όταν ήμουν πιτσιρικάς και αγκαλιαζα κάποια κοπέλα μου γινόταν αμέσως σίδερο ομως η πρόσβαση μου σε πόρνο ήταν απο ελάχιστη ως ανύπαρκτη!
Επισκέπτης
αμα την ειχες πηδηξει τρεις φορες προηγουμενως με τον κολλητο σου και εσυ θα την εκλανεςΕγώ απορώ πάντως,τις βλέπεις να κάθονται στα πόδια των πιτσιρικάδων κι αυτοί στ'αρχίδια τους εντελώς.Εμεις στα 15-18 θα χύναμε 3 φορές στο βρακί μας εαν καθόταν η άλλη με τα μπούτια της πάνω μας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι απορεις ρε χριστιανε μου, τι συγκρινεις?Εγώ απορώ πάντως,τις βλέπεις να κάθονται στα πόδια των πιτσιρικάδων κι αυτοί στ'αρχίδια τους εντελώς.Εμεις στα 15-18 θα χύναμε 3 φορές στο βρακί μας εαν καθόταν η άλλη με τα μπούτια της πάνω μας
Περιμενεις ο πιτσιρικάς να καυλωσει τοσο ευκολα και γρηγορα, οταν ειναι χορτασμενος απο βυζια, κωλους και μπουτια απο το ιντερνετ?
Εμεις βλεπαμε κανενα βυζι σε καμια φωτογραφια πριν 30 χρονια και μας γινοταν πετρα κατευθειαν. Αγγιζαμε κοπελα και σπαγαμε τα φερμουαρ στο παντελονι.
Τωρα τι να δει ο πιτσιρικας και να καυλωσει που τα βλεπει ολα δεκα ωρες τη μερα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Α μπραβο, δεν ειχα δει οτι εχει απαντηθει σωστα το ζητημαΠαίζει μεγάλο ρόλο στο ότι ο πιτσιρικάς σήμερα έχει χορτάσει το μάτι του και κατ' επέκταση ο εγκέφαλος του βλέποντας ότι ώρα της ημέρας θέλει βυζιά, μουνιά, κώλους και οτι είδος γαμισιου θελει στο internet. Βαρώντας 3-4 μαλακίες την ημέρα είναι φυσιολογικό να μην καυλώνει αν κάτσει στα πόδια του η πιτσιρικά. Εγω όταν ήμουν πιτσιρικάς και αγκαλιαζα κάποια κοπέλα μου γινόταν αμέσως σίδερο ομως η πρόσβαση μου σε πόρνο ήταν απο ελάχιστη ως ανύπαρκτη!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ναι τύπεαμα την ειχες πηδηξει τρεις φορες προηγουμενως με τον κολλητο σου και εσυ θα την εκλανες
Ολες οι 15χρονες κανουν παρτουζες
Ωραια η εικονικη σου πραγματικοτητα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ε αλιμονο, τι θα ελεγες εσυΜάλλον το δεύτερο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύπε και ο Αργυρης Καμπουρης εβαλε για μια φορα στη ζωη του δυο στις δυο βολες στον τελικο του 1987Το ερώτημα μου είναι αν έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτήν την αλλαγή στην συμπεριφορά των ελλεινιδων ή εγώ ήμουν ο κωλοφαρδος με τα 2 στα 2;
Δεν σημαινει οτι εγινε και ειδικος στις βολες
Καμια φορα τυχαινει και καλο σερι σε αυτη τη ζωη
nikos77778
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Υπαρχει ένα ρητο : Οι γυναικες περιμενουν τον "νικητη" στη γραμμη τερματισμου....
Φροντιστε να ειστε "νικητες" και δεν θα υπαρχει θηλυκο που να σας αντιστεκεται.
οι πουτανες εννοεις
nikos77778
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
τι περιμενες στα μπαρακια ποιες νομιζεισ παν εκειΝαι Αθήνα. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η γνωριμία στο μπαράκι να καταλήξει τόσο γρήγορα σε σεξ. Είχα συνηθίσει οποια Ελληνίδα γνώριζα για σχέση να το πηγαίνει λαου λαού και η αλήθεια είναι ότι με την συγκεκριμένη έπεσα από τα
σύννεφα (ευχάριστα). Μήπως έχει αλλάξει η νοοτροπία; Ήμουν και καιρό παροπλισμένος (σε σχέση) και τον τελευταίο μήνα αφού χώρισα ξαναβγήκα για κυνήγι.
Pink_floyd
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 644
- Πόντοι
- 6.065
Ρε μάγκες έχω μια απορια. Μήπως έχουν αρχίσει σιγά σιγά και απελευθερώνονται (τουλάχιστον σεξουαλικά) οι ελλεεινιδες; Μου έτυχαν δύο περιπτώσεις τις τελευταίες 10 μέρες που με έβαλαν σε σκέψη. Την προηγούμενη βδομάδα γνώρισα μέσω κοινού γνωστού, μια τριανταρα μέτριο πρόσωπο, ωραίο σώμα. Κουβεντιαζαμε σε μια καφετερια και φαινόταν ότι δεν τραβούσε, σκυλοβαριομασταν και οι δύο. Και ξαφνικά μου λέει η τύπισσα, αφού δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούμε δεν έρχεσαι σπιτι μου για έναν "τελευταίο αποχαιρετισμό". Εγώ έμεινα μαλακας, δεν άφησα όμως την ευκαιρία χαμένη και πήγα. Η τύπισσα μου δικαιολογήθηκε μετά (λες και χρειαζόταν) ότι είχε καιρό να γαμηθει και ήθελε να ξελαμπικαρει.
Προχθές γνωρίζω σε ένα μπαράκι μια ομορφούλα μελαχρινή 32 χρόνων με ωραίο κορμάκι (κοντούλα όμως γύρω στο 1.60 με 1.62), πολύ γλυκιά, συζητήσαμε αρκετά, πέρασε ευχάριστα η ώρα και καταλήξαμε στο σπίτι της για τα ... περαιτέρω. Με την συγκεκριμένη το προχωράμε σιγά σιγά, με ενδιαφέρει και σαν χαρακτήρας, θα δουμε ομως, γιατί 32χρονων, ομορφούλα, μορφωμένη, ευχάριστη και μόνη...με βάζει σε σκεψεις. Το ερώτημα μου είναι αν έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτήν την αλλαγή στην συμπεριφορά των ελλεινιδων ή εγώ ήμουν ο κωλοφαρδος με τα 2 στα 2;
Συμφωνω! Εχω αντιληφθει μια αισθητη αλλαγη..
Εδω εχουν αρχισει και μπαινουν τιντερ! καθε μερα εχω ματσακια κ ΣΚ παραπανω απο ενα που για Ελλαδα ειναι κοσμογονια.
Επειδη ολοι ασχολουνται με τις μουναρες, μενουν αυτες οι πιο μετριες αγαμητες φιλε!
οποτε μουσκεψε τον πουτσο σου οσο μπορεις
κ ασε τις σχεσεις για πιο μετα
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.179
- Πόντοι
- 2.356
Ναι τύπε
Ολες οι 15χρονες κανουν παρτουζες
Ωραια η εικονικη σου πραγματικοτητα
σιγα μωρε τι ειναι πλεον μια παρτουζα για ενα 15χρονο!
περαν της "ειρωνειας" σου προτεινω να ερευνησεις το θεμα σεξουαλικοτητα (και ναρκωτικα) στα λυκειακα χρονια (για να μην πω στα γυμνασιακα) θα βρεις πολλους λαγους... ειδικα στα τεχνικα λυκεια.
Επισκέπτης
ζωωδεις φαινονται σε εσενα και τον Αλεξανδρος που ειστε παππουδεςΑν και γενικα οι ανθρωποι ειναι αγελαια οντα, οι γυναικες ειναι περισσοτερο και αυτο εχει τη σημασια του. Δλδ οτι κανουν οι αλλες θελουν να το κανουν και αυτες. Σημερα πχ ειναι in οι σχεσεις και τα αγορια. Πριν 20-30 χρονια δεν ηταν. Σε λεγανε πουτανα οχι μονο τα αγορια αλλα και οι αλλες γυναικες του σχολειου που σε επαιρνε ο εξωσχολικος με τη μηχανη... Τωρα αμα δεν εχεις κανει τα παντα μεχρι να τελειωσεις το λυκειο ή αντε να εχεις φυγει απ'το σπιτι ως φοιτητρια, και δεν εχεις γαμηθει, παρτουζωθει, κτλ κτλ, εισαι "περιεργη".
Επειδη ειναι in, ΤΩΡΑ, γι'αυτο υπαρχει πολυ προσφορα και τα αγορια τα σημερινα δε κουραζονται ιδιαιτερα. Το παραπανω, σε συνδυασμο με την εκθεση σε τσοντες που πλεον τις εχουν ευκολοπροσβασιμες απο παντου τα πιτσιρικια, δημιουργει υπερσεξουαλικες καταστασεις στη νεολαια. Βλεπουν τις τσοντες σου λεει ααα ετσι γινεται απ'τους μεγαλους, ε αυτα θα κανουμε και μεις... Το αποτελεσμα ειναι ζωωδεις καταστασεις.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Αν το παρουμε ετσι, για να εχουμε εγκυρη αποψη πρεπει να ρωτησουμε ενα 15χρονοσιγα μωρε τι ειναι πλεον μια παρτουζα για ενα 15χρονο!
περαν της "ειρωνειας" σου προτεινω να ερευνησεις το θεμα σεξουαλικοτητα (και ναρκωτικα) στα λυκειακα χρονια (για να μην πω στα γυμνασιακα) θα βρεις πολλους λαγους... ειδικα στα τεχνικα λυκεια.
Ούτε η δικη μου αποψη εχει βαρυτητα, ούτε η δικη σου, ούτε του Νορντεν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Το να γαμιουνται ανηλικοι ειναι εξ ορισμου ανωμαλη κατασταση.ζωωδεις φαινονται σε εσενα και τον Αλεξανδρος που ειστε παππουδες
Επισκέπτης
το λεει με μια βαρυτητα σα να ειναι κατι ανηθικο ή προχωρημενοσιγα μωρε τι ειναι πλεον μια παρτουζα για ενα 15χρονο!
Ειναι τοσο αστειος ο γεροξεκουτης
Πως λεγανε παλια "εκτος γαμου συνουσια!!!!"και στο συνουσια γουρλωναν τα ματια σαν ο Θεος να ηταν ετοιμος να ριξει φωτια.
Απο εκει προερχονται οι Αλεξανδροι. Δε μπορουν να αλλαξουν και δεν πρεπει.
Στη φυση πρεπει να φευγει το παλιο κιτρινισμενο σπερμα, και να ερχεται το νεο, το περλε.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Σιγα μην ερθει και το εμπριμέ σπερμα.το λεει με μια βαρυτητα σα να ειναι κατι ανηθικο ή προχωρημενο
Ειναι τοσο αστειος ο γεροξεκουτης
Πως λεγανε παλια "εκτος γαμου συνουσια!!!!"και στο συνουσια γουρλωναν τα ματια σαν ο Θεος να ηταν ετοιμος να ριξει φωτια.
Απο εκει προερχονται οι Αλεξανδροι. Δε μπορουν να αλλαξουν και δεν πρεπει.
Στη φυση πρεπει να φευγει το παλιο κιτρινισμενο σπερμα, και να ερχεται το νεο, το περλε.
Οσες φορες και να με πεις γερο, το αποτελεσμα δεν αλλαζει
Το να γαμιεται ενα 15χρονο και μαλιστα σε παρτουζες ειναι η απολυτη ανωμαλια.
Και οποιος το υποστηριζει ως φυσιολογικο ειναι κι αυτος ανωμαλος και αποβλητο της κοινωνιας.
Επισκέπτης
καμια διαφορα η παρτουζα απο το σεξ μεταξυ δυο, ισα ισα προσφερει μεγαλυτερη ασφαλεια, οικειοτητα, παρειστικη ατμοσφαιρα.Σιγα μην ερθει και το εμπριμέ σπερμα.
Οσες φορες και να με πεις γερο, το αποτελεσμα δεν αλλαζει
Το να γαμιεται ενα 15χρονο και μαλιστα σε παρτουζες ειναι η απολυτη ανωμαλια.
Και οποιος το υποστηριζει ως φυσιολογικο ειναι κι αυτος ανωμαλος και αποβλητο της κοινωνιας.
Επισκέπτης
Αν το παρουμε ετσι, για να εχουμε εγκυρη αποψη πρεπει να ρωτησουμε ενα 15χρονο
Ούτε η δικη μου αποψη εχει βαρυτητα, ούτε η δικη σου, ούτε του Νορντεν