Είχα κάποιες ιντερνετικές συνομιλίες με κάποιες ελλεεινίδες αυτές τις μέρες σε κάποιο φόρουμ. Και τα συμπεράσματα ήταν τα εξής:
1)Άν μιλήσεις για πατριαρχία ,για αγνότητα και ταπεινότητα τότε είσαι αυτόματα τρόλ. Δεν το χωράει ο νούς τους ότι υπάρχει άτομο που μιλάει για αυτά τα θέματα επομένως αυτό τον καθιστά αυτόματα τρόλ.
2)Έχουν πολύ παραπάνω ιδέα για τον εαυτό τους απο ότι στην πραγματικότητα είναι. Η συνομιλία ήταν ιντερνετική επομένως ανώνυμη αλλά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εγώ είμαι κάτι ανάμεσα σε 2άρι και 3άρι ενώ αυτές 2-3 επίπεδα πάνω απο εμένα. Δεν έχω εικόνα πώς είναι μπορεί και να ισχύει αυτό απλά μου έκανε εντύπωση πώς κατέληξαν όλες σε αυτό συμπέρασμα χωρίς να γνωρίζετε ο καθένας μεταξύ τους.
3)Το θράσσος και η επιθετικότητας τους. Στην πραγματικότητα έχουν καταπιεί όλες το χάπι του φεμινισμού. Μπορεί ελάχιστες να λένε ότι είναι φεμινίστριες αλλά στην πράξη όλες αναμασάνε τα επιχειρήματα του.
Καλα σου εκαναν, ξερεις γιατι;
Γιατι τους εδωσες αξια πιανοντας συζητησεις για σοβαρα και με ουσια θεματα. Τι πιστευεις δηλαδη, οτι θα σε παρουν στα σοβαρα οταν πιανεις κουβεντα μαζι τους για τετοια θεματα και θα σεβαστουν τα οσα λες επειδη αναγνωριζουν και αποδεχονται την αληθεια της κοινης λογικης;
Διαδικτυακα μιλαμε ελαχιστα με την οποια κοπελα σε πμ μονο για τα απαραιτητα. Αν μετα απο μερικα μηνυματα δεν δεχτει να τη καλεσεις ή να σε καλεσει με αποκρυψη (ωστε να νιωθει ασφαλεια) στο κινητο, δεν ασχολεισαι ποτε ξανα. 10 λεπτα το πολυ, μερικα μηνυματα και προτεινεις τηλεφωνικη συνομιλια. Δεν θελει; Ας βρει αλλου μαλακα να της δινει αξια και της ταιζει το ναρκισσισμο της.
Εσυ τωρα, επιασες ολοκληρη κουβεντα για σοβαρα θεματα...Τι σε κανει να πιστευεις οτι τους ενδιαφερουν τα οσα ειπες ή το οτιδηποτε σοβαρο θεμα;
Οι κοπελες θελουν ασφαλεια (να μη νιωθουν οτι κινδυνευουν για το οτιδηποτε), εμπειριες, χαβαλε, να περνανε καλα, καλο και συχνο σεξ, δραμα, επιβεβαιωση, συναισθηματα.
Στην εποχη μας ουτε με αντρες δεν μπορεις να συζητησεις για σοβαρα θεματα, που και καλα εχουν λογικη και μπορουν να ασχοληθουν θεωρητικα με κατι τετοιο.
Οι κοπελες δεν λειτουργουν με λογικη, λειτουργουν με βαση τα συναισθηματα τους. Αυτου του ειδους οι συζητησεις τους ειναι παγερα αδιαφορες-ανιαρες-βαρετες και απο τα νευρα τους για αυτο που ζουν εκεινη τη στιγμη (που δεν ζουν κατι μη βαρετο και γεματο με συναισθηματα) θα σου κανουν επιθεση και θα σου βγαλουν καθε ειδους μαλακισμενη συμπεριφορα.
Εχουν δυο σκανδαλες, bitchy behavior και feminine behavior. Ειναι καθαρα και αποκλειστικα θεμα δικο σου το ποια σκανδαλη θα πατησεις. Οποια τους πατησεις απο τη πρωτη στιγμη, δεν αλλαζει μετα ποτε. Για παντα θα παραμεινει αυτη πατημενη απεναντι σου.