Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
Παρτουζες κανουν ολες οι κανονικες κοπελες Ελλαδας και Ευρωπης. Ουτε ξεκωλα, ουτε με ψυχολογικα, ουτε περιεργες. Για Αλβανια κλπ δεν ξερω τι ισχυει.

Τωρα αν ενα μικρο ποσοστο που δε μπορουν να περασουν σε σχολες τη βλεπουν ντιβες, μοντελα και πηγαινουν να δουλεψουν νυχτα για να γινουν γκομενες καποιου πλουσιου, προφανως ανηκουν στο 1% το πολυ.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μια παρατήρηση διαβάζοντας εδώ και πολύ καιρό τόσες χιλιάδες δημοσιεύσεις στο συγκεκριμένο νήμα.

Φέρονται έτσι επειδή τους το ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ.

Patrinos1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2019
Like
22
Πόντοι
0
Οι πιο πολλοι απο τους σημερινους νεους, δεν εχουν καν την αυτοπεποιθηση να γραψουν και να ερθουν σε πιθανη αντιπαραθεση εστω και διαδικτυακα με καποιον. Οπως επισης δεν εχουν το θαρρος να ρωτησουν ή να εκφραστουν ελευθερα.

Οι πιο πολλοι ειναι με μηδενικα ποσοστα αυτοπεποιθησης, για αυτο και βλεπεις ολα αυτα τα καθε ειδους ξεσπασματα τους.

Ενας απο τους λογους που δεν πηγαινουν στους οικους ανοχης και προτιμουν να καθονται αγαμητοι μπροστα σε πορνοσαιτ και να ειναι αυνανες, ειναι ακριβως ο ιδιος λογος. Ελλειψη αυτοπεποιθησης.

Αυτα που λενε μερικοι οτι οι νεοι γαμανε κτλπ...δεν ισχυουν.

Τα καλα μουνια τα βλεπουν απλα, τα κοιταζουν με τα κυαλια καθως γλεντανε τη ζωη τους η καθε κοπελα με 30+ ετων αντρες που εχουν να τους προσφερουν τα παντα, υλικα και ψυχικα.

Τωρα τιποτα μετριες, ναι. Μετα απο πολλα βασανα, ισως κανουν και κατι. Εκτος απο τις περιπτωσεις που καποιες κοπελες ειναι δημοσιας χρησης (ξεσπασματα για τη κατασταση που βιωσε στο σπιτι της, ελλειψη αγωγης, ψυχολογικα προβληματα) και ναι, εκει γαμανε σχεδον ολοι και ακουτε αυτα περι παρτουζας κτλπ.

Μουναρες κοπελες, δεν πηγαινουν με αγορια της ηλικιας τους. Ενα 5% το κανει αυτο λογο ερωτα οντως της κοπελας με το αγορι (δεν θα κρατησει πολυ συντομα θα τον παρατησει μολις πιασει το νοημα της εποχης) ειτε αν το αγορι ειναι γνωστος ή γονος πλουσιας οικογενειας.

Μουναρα να γαμηθει με ασημο και φτωχο παλικαρακι...χλωμο και αν θα το κανει θα το κανει απλα για να πειραματιστει μαζι του, να μαθει το να χειριζεται αντρες, να μαθει το σωμα της και μετα παρατημα και παμε για τα μεγαλα ψαρια.

Μετριες και μπαζακια, ναι. Αυτες δεν εχουν κανονες και σταθερες. Θα γαμηθουν με οτι να ναι.
Τι λετε ρε μαγκες, διαφωνω καθετσα και εγω 34 ειμαι αλλα εχω συναδελφους 29-30 και σας πληροφορω οτι γαμανε απο 23 χρονες μεχρι 45χρονες...Επειδ δν καθονται να ψωλαρουν εδω μεσα σαν εμας νομιζετε οτι δν πεφτει μπεκος?τησ πουτανας γινεται...εχω συναδελφο που δν παει να γαμησει γιατι εχει 5 μνμ απο 5 διαφορετικες και εχει πηξει (προεσεξ δε λεω για μενα εγω δν εχω )..Αφηστε το μια χαρα γαμαμανε τα παιδια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τις μουναρες τις κοιτανε με τα κυαλια.

Υπάρχουν μουνάρες με μπατήρια. Αλλά είναι σχέσεις ζωής, από μικροί και οι 2 κτλ.
Το έχω δει πολλές φορές. Και μάλιστα έχω δει μουνάρες να μένουν πιστές , ενώ έχουν προτάσεις από σπόνσορες γόνους κτλ .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μουναρες κοπελες, δεν πηγαινουν με αγορια της ηλικιας τους. Ενα 5% το κανει αυτο λογο ερωτα οντως της κοπελας με το αγορι (δεν θα κρατησει πολυ συντομα θα τον παρατησει μολις πιασει το νοημα της εποχης) ειτε αν το αγορι ειναι γνωστος ή γονος πλουσιας οικογενειας.

Μουναρα να γαμηθει με ασημο και φτωχο παλικαρακι...χλωμο και αν θα το κανει θα το κανει απλα για να πειραματιστει μαζι του, να μαθει το να χειριζεται αντρες, να μαθει το σωμα της και μετα παρατημα και παμε για τα μεγαλα ψαρια.

Μουνάρες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές έτσι κι αλλιώς.Αν μιλάμε όμως για 7αρια μέχρι και κάποια 8αρια,μια χαρά γαμιούνται με συνομηλίκους τους.Πλέον έχει πάμπολλες γαμήσιμες ειδικά 25- και βρίσκουν σχεδόν όλοι.

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Καλησπέρα παίδες ..έστειλα σε μουνάκι από το τιντερ ..είναιελληνο Αμερικανίδα και θα είναι ως το Σάββατο Ελλάδα.μου είπε να βγούμε για ποτό..στην ερώτηση μου αν ψάχνει για περιπέτεια δεν απάντησε..ψάχνει πουτσα;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παίδες ..έστειλα σε μουνάκι από το τιντερ ..είναιελληνο Αμερικανίδα και θα είναι ως το Σάββατο Ελλάδα.μου είπε να βγούμε για ποτό..στην ερώτηση μου αν ψάχνει για περιπέτεια δεν απάντησε..ψάχνει πουτσα;

Δεν απάντησε ακριβώς γιατί θέλει να σε έχει στο περίμενε και οποιαδήποτε στιγμή κάνει κέφι να την κοπανήσει και να σε αφήσει με τις ελπίδες και το πουλί στο χέρι. Κλασικό Εικονογραφημένο

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Μηπως ειναι βιζιτα;Εχε κι αυτο στο νου σου ,την ωρα που τη χαλβαδιαζεις στο αυτοκινητο εξω απο το χοτελι σου σκασει τη βομβα:πεσε μια κατοσταρα να μπω μεσα"!

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Μηπως ειναι βιζιτα;Εχε κι αυτο στο νου σου ,την ωρα που τη χαλβαδιαζεις στο αυτοκινητο εξω απο το χοτελι σου σκασει τη βομβα:πεσε μια κατοσταρα να μπω μεσα"!
όχι δεν είναι βίζιτα κατά 99 τοις εκατό..

Εγγρ.
17 Ιουν 2017
Κριτικές
25
Like
966
Πόντοι
311
Δεν απάντησε ακριβώς γιατί θέλει να σε έχει στο περίμενε και οποιαδήποτε στιγμή κάνει κέφι να την κοπανήσει και να σε αφήσει με τις ελπίδες και το πουλί στο χέρι. Κλασικό Εικονογραφημένο
παίζει αλλά το;έχει πιθανότητα να θέλει να γαμηθει

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Τοτε κανε επιθεση και καλο βολι!!!

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Είχα κάποιες ιντερνετικές συνομιλίες με κάποιες ελλεεινίδες αυτές τις μέρες σε κάποιο φόρουμ. Και τα συμπεράσματα ήταν τα εξής:
1)Άν μιλήσεις για πατριαρχία ,για αγνότητα και ταπεινότητα τότε είσαι αυτόματα τρόλ. Δεν το χωράει ο νούς τους ότι υπάρχει άτομο που μιλάει για αυτά τα θέματα επομένως αυτό τον καθιστά αυτόματα τρόλ.
2)Έχουν πολύ παραπάνω ιδέα για τον εαυτό τους απο ότι στην πραγματικότητα είναι. Η συνομιλία ήταν ιντερνετική επομένως ανώνυμη αλλά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εγώ είμαι κάτι ανάμεσα σε 2άρι και 3άρι ενώ αυτές 2-3 επίπεδα πάνω απο εμένα. Δεν έχω εικόνα πώς είναι μπορεί και να ισχύει αυτό απλά μου έκανε εντύπωση πώς κατέληξαν όλες σε αυτό συμπέρασμα χωρίς να γνωρίζετε ο καθένας μεταξύ τους.
3)Το θράσσος και η επιθετικότητας τους. Στην πραγματικότητα έχουν καταπιεί όλες το χάπι του φεμινισμού. Μπορεί ελάχιστες να λένε ότι είναι φεμινίστριες αλλά στην πράξη όλες αναμασάνε τα επιχειρήματα του. 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Υπάρχουν μουνάρες με μπατήρια. Αλλά είναι σχέσεις ζωής, από μικροί και οι 2 κτλ.
Το έχω δει πολλές φορές. Και μάλιστα έχω δει μουνάρες να μένουν πιστές , ενώ έχουν προτάσεις από σπόνσορες γόνους κτλ .

Εχω ηδη γραψει σχετικα με αυτο που λες, διαβασε λιγο πριν και θα καταλαβεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Είχα κάποιες ιντερνετικές συνομιλίες με κάποιες ελλεεινίδες αυτές τις μέρες σε κάποιο φόρουμ. Και τα συμπεράσματα ήταν τα εξής:
1)Άν μιλήσεις για πατριαρχία ,για αγνότητα και ταπεινότητα τότε είσαι αυτόματα τρόλ. Δεν το χωράει ο νούς τους ότι υπάρχει άτομο που μιλάει για αυτά τα θέματα επομένως αυτό τον καθιστά αυτόματα τρόλ.
2)Έχουν πολύ παραπάνω ιδέα για τον εαυτό τους απο ότι στην πραγματικότητα είναι. Η συνομιλία ήταν ιντερνετική επομένως ανώνυμη αλλά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εγώ είμαι κάτι ανάμεσα σε 2άρι και 3άρι ενώ αυτές 2-3 επίπεδα πάνω απο εμένα. Δεν έχω εικόνα πώς είναι μπορεί και να ισχύει αυτό απλά μου έκανε εντύπωση πώς κατέληξαν όλες σε αυτό συμπέρασμα χωρίς να γνωρίζετε ο καθένας μεταξύ τους.
3)Το θράσσος και η επιθετικότητας τους. Στην πραγματικότητα έχουν καταπιεί όλες το χάπι του φεμινισμού. Μπορεί ελάχιστες να λένε ότι είναι φεμινίστριες αλλά στην πράξη όλες αναμασάνε τα επιχειρήματα του. 

Καλα σου εκαναν, ξερεις γιατι;

Γιατι τους εδωσες αξια πιανοντας συζητησεις για σοβαρα και με ουσια θεματα. Τι πιστευεις δηλαδη, οτι θα σε παρουν στα σοβαρα οταν πιανεις κουβεντα μαζι τους για τετοια θεματα και θα σεβαστουν τα οσα λες επειδη αναγνωριζουν και αποδεχονται την αληθεια της κοινης λογικης;

Διαδικτυακα μιλαμε ελαχιστα με την οποια κοπελα σε πμ μονο για τα απαραιτητα. Αν μετα απο μερικα μηνυματα δεν δεχτει να τη καλεσεις ή να σε καλεσει με αποκρυψη (ωστε να νιωθει ασφαλεια) στο κινητο, δεν ασχολεισαι ποτε ξανα. 10 λεπτα το πολυ, μερικα μηνυματα και προτεινεις τηλεφωνικη συνομιλια. Δεν θελει; Ας βρει αλλου μαλακα να της δινει αξια και της ταιζει το ναρκισσισμο της.

Εσυ τωρα, επιασες ολοκληρη κουβεντα για σοβαρα θεματα...Τι σε κανει να πιστευεις οτι τους ενδιαφερουν τα οσα ειπες ή το οτιδηποτε σοβαρο θεμα;

Οι κοπελες θελουν ασφαλεια (να μη νιωθουν οτι κινδυνευουν για το οτιδηποτε), εμπειριες, χαβαλε, να περνανε καλα, καλο και συχνο σεξ, δραμα, επιβεβαιωση, συναισθηματα.

Στην εποχη μας ουτε με αντρες δεν μπορεις να συζητησεις για σοβαρα θεματα, που και καλα εχουν λογικη και μπορουν να ασχοληθουν θεωρητικα με κατι τετοιο. 

Οι κοπελες δεν λειτουργουν με λογικη, λειτουργουν με βαση τα συναισθηματα τους. Αυτου του ειδους οι συζητησεις τους ειναι παγερα αδιαφορες-ανιαρες-βαρετες και απο τα νευρα τους για αυτο που ζουν εκεινη τη στιγμη (που δεν ζουν κατι μη βαρετο και γεματο με συναισθηματα) θα σου κανουν επιθεση και θα σου βγαλουν καθε ειδους μαλακισμενη συμπεριφορα.

Εχουν δυο σκανδαλες, bitchy behavior και feminine behavior. Ειναι καθαρα και αποκλειστικα θεμα δικο σου το ποια σκανδαλη θα πατησεις. Οποια τους πατησεις απο τη πρωτη στιγμη, δεν αλλαζει μετα ποτε. Για παντα θα παραμεινει αυτη πατημενη απεναντι σου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Θα της τζουλέψεις ευρώ ή δολάρια;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

οι γυναίκες μίλησαν. Θεωρούν ότι το 80% από τον ανδρικό πληθυσμό δεν είναι θελκτικό.  Έτσι κι αλλιώς, Δεν θα πηδήξουμε, αφού είμαστε άσχημοι γι αυτές, άσχετα αν δεν κοιτάνε στον καθρέφτη
ok cupid study Women Find 80% Of Men Unattractive
Women, on the other hand, are harsh with their ratings. According to the study, they rate a whopping 80% of men on the site as ‘below average’. 

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
γιαυτο πρεπει το κρατος να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων

Stories

Νέο!

Stories