Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αρκετά μεγαλύτερο. Υπάρχουν πάρα πολλές που γουστάρουν τρίο. Απλώς στις γυναίκες κυριαρχεί ο φόβος να μην "κυκλοφορήσει". Αν είσαι εχέμυθος και δεν βγάλεις τελάλη, η μία θα σου φέρει τις άλλες.

το πιο σημαντικο ειναι η εχεμυθεια

κλειστος κυκλος

πιο κλειστος πεθαινεις

εχω συναντηση τουλαχιστον 4-5 περιστατικα στη ζωη μου

απο 19 μεχρι 40+

και εχω δει πολλα

παλια εγραφε ενας εδω ειχε και θρεντ ο κωστακης θυμαται

τεσπα μην το κουραζουμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αρκετά μεγαλύτερο. Υπάρχουν πάρα πολλές που γουστάρουν τρίο. Απλώς στις γυναίκες κυριαρχεί ο φόβος να μην "κυκλοφορήσει", και τυ κολλήσει  η "ρετσινιά". Αν είσαι εχέμυθος και δεν βγάλεις τελάλη, η μία θα σου φέρει τις άλλες.

τυπε ειναι παγιδα

αν σε ρωτησει η γκομενα σου με ποια φιλη της θα εκανες τριο ειναι για να τσκαρει ποια γουσταρεις

Επισκέπτης

Ξεστραβωθειτε σκατογεροι. Δε μπαινουν πιτσιρικαδες πια στο σαιτ να σας τα πουν. Οι ιδιοι εχουμε μεινει 15 χρονια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε ειναι παγιδα

αν σε ρωτησει η γκομενα σου με ποια φιλη της θα εκανες τριο ειναι για να τσκαρει ποια γουσταρεις
Σωστο αυτο.
Μολαταυτα θελω να καταθεσω μια δικη μου εμπειρια, ισως το εχω ξαναπει

Πριν 5-6 χρονια ειχα σχεση με μια 23χρονη
Υπηρχε μια φιλη της, η οποια μου αρεσε
Της προτεινα λοιπον της δικιας μου να την ψησει να κανουμε ενα τριο
Η δικια μου δεχθηκε αλλά οταν την καλεσε σπιτι της να της το προτεινει, καταληξανε να το κανουνε μεταξυ τους οι δυο τους χωρις να με φωναξουνε

Κοινως, η γκόμενά μου μού εφαγε την γκόμενα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
παραπανω ηταν. Τωρα ειναι 100%. Δεν υπαρχουν οι οροι παρτουζιαρης, παρτουζιαρα. Δεν κανουν κατι περιεργο τα παιδια. Γαμανε με τους φιλους τους.

Αν ήταν έτσι όπως τα γράφεις, ο Πίκης δεν θα χρειαζόταν να γράψει νόμο. Θα γαμούσε αβέρτα τζάμπα και δεν θα μυξοκλαιγόταν γονυπετής έξω από τσαρδί πουτάνας του δεκάρικου.

Το ίδιο ισχύει για όλους του Πικεριστές βέβαια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Ξεστραβωθειτε σκατογεροι. Δε μπαινουν πιτσιρικαδες πια στο σαιτ να σας τα πουν. Οι ιδιοι εχουμε μεινει 15 χρονια.
Αυτο παλι, που εχεις και την βεβαιοτητα οτι παρακολουθούμε με προσοχη αυτα που λες ως μεγαλες σοφίες...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
τυπε ειναι παγιδα

Δεν μιλάμε για δεσμούς. Μιλάμε για "χωσίματα".

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Σωστο αυτο.
Μολαταυτα θελω να καταθεσω μια δικη μου εμπειρια, ισως το εχω ξαναπει

Πριν 5-6 χρονια ειχα σχεση με μια 23χρονη
Υπηρχε μια φιλη της, η οποια μου αρεσε
Της προτεινα λοιπον της δικιας μου να την ψησει να κανουμε ενα τριο
Η δικια μου δεχθηκε αλλά οταν την καλεσε σπιτι της να της το προτεινει, καταληξανε να το κανουνε μεταξυ τους οι δυο τους χωρις να με φωναξουνε

Κοινως, η γκόμενά μου μού εφαγε την γκόμενα

πιο παντοφλακιας δεξιο soy boy πεθαινεις :2funny: :2funny: :2funny:

προδοτη του εθνους και φυλους γερομπιζμπικη,κλεβεις την γκομενα του καθε Sadman και δεν μπορεις να την ριξεις κιολας :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πιο παντοφλακιας δεξιο soy boy πεθαινεις :2funny: :2funny: :2funny:

προδοτη του εθνους και φυλους γερομπιζμπικη,κλεβεις την γκομενα του καθε Sadman και δεν μπορεις να την ριξεις κιολας :2funny: :2funny: :2funny:

οταν καποιος σου λεει τις εμπειριες του καλο θα ειναι να καθεσαι στη γωνια σου και να σωπαινεις

καποιοι μιλανε σοβαρα εδω ακουσε τους χωρις πολλα πολλα στα πολιτικα ξεσκισε τους εδω ξεκολλα τις ασυναρτησιες σ ομως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οταν καποιος σου λεει τις εμπειριες του καλο θα ειναι να καθεσαι στη γωνια σου και να σωπαινεις

καποιοι μιλανε σοβαρα εδω ακουσε τους χωρις πολλα πολλα στα πολιτικα ξεσκισε τους εδω ξεκολλα τις ασυναρτησιες σ ομως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πληρης απαξιωση απο πουσι βαγκον

Επισκέπτης

εκει που λεει η κοπελα οτι ηταν δυο ζευγαρια και ψηνονταν ειναι ο πιο συνηθισμενος τροπος. Παραλλαγη να ειναι φιλοι και οι τεσσερις. Παραλλαγη ειναι τρεις και γνωριζουν αλλον εναν, οπως στο περιστατικο στο Ακου νεε με τον τουριστα (ναι γαμιουνται και με τουριστες πλεον).

Αλλη συνηθισμενη φαση ειναι δυο φιλοι την πεφτοτν σε μια γκομενα. Σε διακοπες παιζει ποκυ αυτο. Υπαρχει βιντεακι μεσα σε σκηνη καμπιγκ.

Παρτε ενα με φοιτητες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96

αριστεροι και δεξιοι το ιδιο μλκες γυναικοκεντρικοι τζοβενομπιζμπικηδες ειστε

αντε να καταρρευσει το ψεμα του γυναικοκεντρισμου μαζι με τον καπιταλισμο

συντριβετε το θεμελιο καθε κοινωνιας δλδ τον αυτοχθονα νεο ανδρα σε ολα τα επιπεδα διαστρεφοντας την φυση και την κανονικοτητα και περιμενετε να μην σας εκδικηθει? :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εκει που λεει η κοπελα οτι ηταν δυο ζευγαρια και ψηνονταν ειναι ο πιο συνηθισμενος τροπος. Παραλλαγη να ειναι φιλοι και οι τεσσερις. Παραλλαγη ειναι τρεις και γνωριζουν αλλον εναν, οπως στο περιστατικο στο Ακου νεε με τον τουριστα (ναι γαμιουνται και με τουριστες πλεον).

Αλλη συνηθισμενη φαση ειναι δυο φιλοι την πεφτοτν σε μια γκομενα. Σε διακοπες παιζει ποκυ αυτο. Υπαρχει βιντεακι μεσα σε σκηνη καμπιγκ.

Παρτε ενα με φοιτητες.

αυτοι δεν ειναι φοιτητες
αυτη με το πρασινο μαλλι και η φιλης της ειναι ανθυποβιζιτακια wannabe
αυτη ειναι γνωστη στο ινστα την εχετε αναφερει και εδω

δεν ειναι τοσες πολλες οι περιπτωσεις παντως και ακομα πιο λιγες τραβανε βιντεο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αριστεροι και δεξιοι το ιδιο μλκες γυναικοκεντρικοι τζοβενομπιζμπικηδες ειστε

αντε να καταρρευσει το ψεμα του γυναικοκεντρισμου μαζι με τον καπιταλισμο

συντριβετε το θεμελιο καθε κοινωνιας δλδ τον αυτοχθονα νεο ανδρα σε ολα τα επιπεδα διαστρεφοντας την φυση και την κανονικοτητα και περιμενετε να μην σας εκδικηθει? :2funny: :2funny:
Τύπε εργαζεσαι? Ειμαι περιεργος. Τι δουλεια κανεις?

Επισκέπτης
Αν ήταν έτσι όπως τα γράφεις, ο Πίκης δεν θα χρειαζόταν να γράψει νόμο. Θα γαμούσε αβέρτα τζάμπα και δεν θα μυξοκλαιγόταν γονυπετής έξω από τσαρδί πουτάνας του δεκάρικου.

Το ίδιο ισχύει για όλους του Πικεριστές βέβαια.
δεν πανε με μεγαλυτερους λεμε. Εκτος αν πιστευεις το χασοδικη που το παιζει πιπινοπνιχτης

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν πανε με μεγαλυτερους λεμε. Εκτος αν πιστευεις το χασοδικη που το παιζει πιπινοπνιχτης

μεγαλυτερους μια 15αετια πιστεψε με πανε

τι θες να σ πω δηλαδη

τ καλοκαιρι γνωρισα δυο με την μια π εγραψα στο λοχαν ηταν 23 μου ειπε τα φτιαχνει με μεγαλυτερους και μ ειπε πως εχει κανει και παρτουζα στη μυκονο με δυο ηλικιας εκει 32-35

η αλλη ηταν 19

μην επιμενεις σ λεω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

Άστο!

Δεν το σώζεις!

Άλλωστε άν ήταν έτσι όπως τα γράφεις, θα είχαν μείνει από δουλειά τουλάχιστον οι μισές πουτάνες.

Εδώ, κάθε μέρα σχεδόν, ξεφυτρώνει κι από μια  καινούργια ανεξάρτητη.

Επισκέπτης
αυτοι δεν ειναι φοιτητες
αυτη με το πρασινο μαλλι και η φιλης της ειναι ανθυποβιζιτακια wannabe
αυτη ειναι γνωστη στο ινστα την εχετε αναφερει και εδω

δεν ειναι τοσες πολλες οι περιπτωσεις παντως και ακομα πιο λιγες τραβανε βιντεο
ρε τυπε ενδεικτικα ενα βιντεο απο τα χιλιαδες. Τεσπα ο, τι σας αρεσει να πιστευετε. Σαμπως οι παππουδες μας καταλαβαιναν τι καναμε εμεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom