Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ενώ τύπε για τις παπάρες που λες εσύ υπάρχει άπειρη βιβλιογραφία... :S

Το να παίρνει κανείς στα σοβαρά τον Σαββίδη είναι σαν να πιστεύει κανείς ότι θα ξανακυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τυπε τα εχουμε γραψει αυτα κι επιμενεις ακομα με τα δικα σου. Ο λογος ειναι η εμφυτη βιολογικη ταση σε καθε εμβιο ον να σπειρει το dna του και να διαιωνισει το ειδος του. Αυτο κραταει την αλυσιδα των ειδων εκατομμυρια χρονια τωρα και θα συνεχισει να την κραταει για αλλα τοσα (οσο συνεχισει να υπαρχει αυτος ο πλανητης). Οτι και να κανουμε η φυση ειναι πανω απο ψυχολογιες, προσωπικοτητες, αποψεις κι οτι αλλο.
Θα σου πει κι εσενα ο Νιο οτι το παιζεις ψυχιατρος τύπε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνεις ας πούμε κόρη,φτάνει στην εφηβεία,αρχίζουν οι ορμόνες να τη βαράνε,βρίσκει καναν μαλάκα αληταρά και άντε εσύ να την ελέγξεις μετά.
Καλα ναι. Ας φερθει ασχημα στο κοριτσι και μετα θα φυγει για εξαμηνακι all inclusive στο κοντινοτερο νοσοκομειο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ερωτηση:

Εισαι αντρας με τα λεφτα σου, την υγεια σου, το παιχνιδι σου με τις γυναικες, την ενεργο ζωη σου.

Αν 100 αντρες ηταν ετσι, ποσοι πιστευεις οτι θα εμπαιναν σε λογικη γαμος-παιδια;

Εαν ειχαν προσβαση και οι 100 σε καλα μουνια και επαιζαν καλη μπαλιτσα, ποσοι θα εμπαιναν σε γαμος-παιδια mode;

Εσύ έχεις απάντηση στο γιατί πολλοί πλούσιοι και διάσημοι,που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 100000000 καλά μουνιά,επιλέγουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Υπαρχει καποια επιστημονικη μελετη πανω σε αυτο που λες; Μπορουμε να ανατρεξουμε καπου να τη διαβασουμε ή απλα λες αυτο που πιστευεις;
Σιγα μην γραφω και βιβλιογραφια σε καθε ποσταρισμα που ανεβαζω για να θεμελιωσω αυτο που γραφω, σοβαρεψου επιτελους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσύ έχεις απάντηση στο γιατί πολλοί πλούσιοι και διάσημοι,που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 100000000 καλά μουνιά,επιλέγουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά;
Μην πολυασχολεισαι τύπε

Αυτα που γραφει καταδεικνυουν βαθια συναισθηματικη ανηλικοτητα

Και οχι, δεν εχω καποια προχειρη βιβλιογραφια τύπε, το αυτονοητο λεω

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Μην πολυασχολεισαι τύπε

Αυτα που γραφει καταδεικνυουν βαθια συναισθηματικη ανηλικοτητα

Και οχι, δεν εχω καποια προχειρη βιβλιογραφια τύπε, το αυτονοητο λεω

Και γενικά τα σχόλια του δείχνουν έναν μισάνθρωπο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Αν η πεθερά της γυναίκας σας ήταν κουγκαρ, θα της σφυράγατε κάνα πούτσο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ναι είμαι ανώμαλος εγώ μου αρέσουν να φανταστείς οι ντυμένες και να βγάζω λίγο βρακάκι να δω μουνακι απλά για να μπω
Στην πεθερα της γυναικας σου λεμε παντα ε?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ναι είμαι ανώμαλος εγώ μου αρέσουν να φανταστείς οι ντυμένες και να βγάζω λίγο βρακάκι να δω μουνακι απλά για να μπω
Η "πεθερά της γυναίκα σου είναι η μάνα σου" αν δεν το κατάλαβες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

τυπε πεταω business jet
οι επιβατες ειναι κανονικα πλουσιοι

οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοι με ''κανονικες'' γυναικες και εχουν αρκετα παιδια συνηθως

εχουμε και επιβατες με πορνιδια αλλα ειναι ειτε τα εχουν βρει απο πετρελαια ειτε απο αλλα ειδη εμποριου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε πεταω business jet
οι επιβατες ειναι κανονικα πλουσιοι

οι περισσοτεροι ειναι παντρεμενοι με ''κανονικες'' γυναικες και εχουν αρκετα παιδια συνηθως

εχουμε και επιβατες με πορνιδια αλλα ειναι ειτε τα εχουν βρει απο πετρελαια ειτε απο αλλα ειδη εμποριου

Κι εγώ είμαι εναντίον του γάμου εαν είσαι πλούσιος και με πρόσβαση σε τοπ κλας μουνιά,το ξεκαθαρίζω.

Επισκέπτης
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνεις ας πούμε κόρη,φτάνει στην εφηβεία,αρχίζουν οι ορμόνες να τη βαράνε,βρίσκει καναν μαλάκα αληταρά και άντε εσύ να την ελέγξεις μετά.
τι να ελεγξεις; θα σου εχει κοψει τα αρχιδια η μανα της και θα κανει κουμαντο. Δεν εχετε καταλαβει οτι οι σημερινες εικοσαρες καθοδηγουνται απο την πενηνταρα μανα τους για να ζησουν οσα ηθελε να ζησει εκεινη και δε μπορεσε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom