tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.999
- Πόντοι
- 606
τωρα ειναι αργα,αγαπη μου γλυκιαΚαι που ειναι οι αρχες που της εδωσες και η επιρροη σου?
τωρα ειναι αργα,αγαπη μου γλυκιαΚαι που ειναι οι αρχες που της εδωσες και η επιρροη σου?
Γάμα τα, με κεφαλαια γράμματατωρα ειναι αργα,αγαπη μου γλυκια
Γάμα τα, με κεφαλαια γράμματα
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνεις ας πούμε κόρη,φτάνει στην εφηβεία,αρχίζουν οι ορμόνες να τη βαράνε,βρίσκει καναν μαλάκα αληταρά και άντε εσύ να την ελέγξεις μετά.
Μπορεις να μου πεις ενα λογο που θα αξιζει καποιος αντρας σημερα εν ετη 2019 να εχει παιδια ωστε να ισχυει αυτο που γραφεις;
Ε κάποιοι κάνουν ρε φίλε,τί να κάνουμε;Θέλουν να αφήσουν απογόνους,να χαίρονται οι παππούδες για τα εγγόνια,όλα αυτά.
Ο βασικος προαιωνιος λογος ειναι οτι καθε ζων οργανισμος επιθυμει την αναπαραγωγη και διαιωνιση τουΜπορεις να μου πεις ενα λογο που θα αξιζει καποιος αντρας σημερα εν ετη 2019 να εχει παιδια ωστε να ισχυει αυτο που γραφεις;
αν προσπαθησεις να μας πεισεις οτι το να κανεις παιδια ειναι μαλακια,εχεις παει τη βλακεια σε αλλο επιπεδο..Δεν με καλυψε η απαντηση σου. Εχεις καποια δομημενη απαντηση με επιχειρηματα που να στεκουν;
Παραδειγμα: Ναι αξιζει να κανεις αυτο για αυτον και για αυτον το λογο κτλπ.
Εχεις κατι τετοιο ως απαντηση;
Περιμενε, συντασσει σεντονι τωρααν προσπαθησεις να μας πεισεις οτι το να κανεις παιδια ειναι μαλακια,εχεις παει τη βλακεια σε αλλο επιπεδο..
δεν έχει ακούσει τύπε ότι, το μουνί δεν ειναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί.. το μουνί θέλει παιχνίδια με την πούτσα και τα αρχίδια..Το θέμα είναι ότι μεγαλώνεις ας πούμε κόρη,φτάνει στην εφηβεία,αρχίζουν οι ορμόνες να τη βαράνε,βρίσκει καναν μαλάκα αληταρά και άντε εσύ να την ελέγξεις μετά.
Ο βασικος προαιωνιος λογος ειναι οτι καθε ζων οργανισμος επιθυμει την αναπαραγωγη και διαιωνιση του
Αν δεν εχεις αυτην την επιθυμια εχεις καποιου ειδους ελλειμμα ψυχολογικής ή πνευματικής φυσεως
Παιδια εχεις?Ενας αντρας στο ηλικιακο range 30-40, με τη μορφωση του, με τα λεφτα του, τη ζωη του, την υγεια του, την ενεργο σεξουαλικη ζωη του (δεν λεμε να ειναι σε επιπεδο πρωταθλητισμου, απλα ο ανθρωπος γαμαει γκομενακια εχει μαθει να παιζει και τι πρεπει να κανει), τα χομπυ του και γενικα μια νορμαλ ενεργη αντρικη ζωη, γιατι να μπει σε διαδικασια γαμου και δημιουργια οικογενειας; Τι εχει να κερδισει μεσα απο αυτο σαν ανθρωπος;
Αυτο δεν εξηγεις με επιχειρηματα. Με εικασιες και θεωριες...ολα καλα ειναι και ολα γινονται και ολα θα πετυχουν και θα πανε καλα και θα ειμαστε ευτυχισμενοι για παντα...
Στη πραξη, στη κανονικη ζωη, εν ετη 2019...τι παιζει; Γιατι να μπει καποιος σε κατι τετοιο;
εκτός απο δικαστικός κλητήρας, είσαι και ψυχίατρος τύπε;Ο βασικος προαιωνιος λογος ειναι οτι καθε ζων οργανισμος επιθυμει την αναπαραγωγη και διαιωνιση του
Αν δεν εχεις αυτην την επιθυμια εχεις καποιου ειδους ελλειμμα ψυχολογικής ή πνευματικής φυσεως
Θεωρεις οτι την εχουν και οι αντρες αυτη την αναγκη, ειναι στο dna μας οπως συμβαινει με τις γυναικες που θελουν να γινουν μανουλες;
ακυρη ερωτηση.Παιδια εχεις?
Η λεξη "διαδοχος" δημιουργηθηκε ακριβως απο την αναγκη των ανδρων να διαιωνισθουν
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςεκτός απο δικαστικός κλητήρας, είσαι και ψυχίατρος τύπε;
Ούτε εγω εχωακυρη ερωτηση.
ουτε εγω εχω.
μυαλο χρειαζεται να εχεις.
οχι παιδια