Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τον εμπεροράκο τον έχω πετύχει και σε άλλο site,να λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες μαλακίες.
Πρεπει να εχει ατελειωτο χρονο ο τυπος αυτος

Εγω τον ρωτησα τι δουλεια κανει αλλά απαντηση δεν πηρα

Πραγματικα θα ηθελα να δω σε ποια παραγωγικη διαδικασια μπορει να εχει συμμετοχη αυτος ο εγκεφαλος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
γιαυτο πρεπει το κρατος να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων
Αυτα τα λεγαμε 18 χρονων τύπε που δυσκολευομασταν να βρουμε γκομενα

Εσυ μαλλον ακομη και τωρα εχεις αναγκη απο κρατικη προνοια για να γαμησεις, κριμα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206

Πραγματικα θα ηθελα να δω σε ποια παραγωγικη διαδικασια μπορει να εχει συμμετοχη αυτος ο εγκεφαλος

Ξέρω εγώ τι δουλειά κάνει,μην αγχωνεσαι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

Γράφεις κάτι πετυχημένα ώρες ώρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Εχουν συνηθισει να τις πηδαν τα σκυλια τους τυπε.  :uglykiss:

Όταν το 90% των γυναικών συνωστίζονται για να τις πηδήξει το 5% των αντρών, οι αριθμοί δεν βγαίνουν. Εξ άλλου αυτό το 5% γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την αξία του και διαλέγει πάντα από το πάνω ράφι. Έτσι, είτε θα αυτοικανοποιηθούν είτε μόνες, είτε με έρωτικά βοηθήματα, είτε κάποιες θα διαλέξουν το υποκατάστατο του σύντροφου / παιδιού, τουτέστιν το σκύλο

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

ΕΛΑ ΤΩΡΑ .. κι  εσυ που το παιζεις δικηγορος   εδω μεσα , ενω  ψωλοβροντας  ολη μερα..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτα τα λεγαμε 18 χρονων τύπε που δυσκολευομασταν να βρουμε γκομενα

Γιατί δυσκολευόσουν ;
Ήταν καριόλες στο Λύκειο αμαρουσίου ;
Δεν ήσουν μούρη αυτοκίνηση και αγκορά ;;;
Σε πιο εναλλακτικά παρτάκια στο νεότροπο δεν πήγαινες ;;;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πέτυχα τις προάλλες σε αστικό έναν πιτσιρικά αδύνατο με μια χοντρή.Και τί έγινε θα πείτε.Ο τυπάκος να την κοιτάει σαν σκυλάκι,να τη φιλάει στα χοντρομάγουλά της  :vomit:  κι αυτή να τον έχει γραμμένο.Αντί να συμβαίνει το αντίθετο.Ρε φίλε πόσο ανάρχιδος,πόσο beta μπορεί να είσαι για να σε γράφει μια χοντρή;Και φανταστείτε πόσοι είναι σαν κι αυτόν.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Γιατί δυσκολευόσουν ;
Ήταν καριόλες στο Λύκειο αμαρουσίου ;
Δεν ήσουν μούρη αυτοκίνηση και αγκορά ;;;
Σε πιο εναλλακτικά παρτάκια στο νεότροπο δεν πήγαινες ;;;

Mη μας πεις μονάχα ότι εσύ και ο Άλεξ, εραστές της εποχής της βάτας και της περμανάντ,
γαμούσατε πιο εύκολα και πιο πολύ από 'οτι τα 18χρονα σήμερα...

Έχω πάει συνοδός σε δύο 5ήμερες εκδρομές και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας στόχος ήταν να μη μείνει κάποια μαθήτρια έγκυος.
Λύκειο της Θεσσαλονίκης,ανατολικά,καλή περιοχή.

Κάποια στιγμή ήρθαν γονείς στο σχολείο και μας είπαν ότι υπάρχει μια κλίκα 10ατόμων που μαζεύεται μεσοβδόμαδα σε εξοχικό ενός μαθητή και κάνουν "σεξουαλικά όργια".
Οι γονείς μιας συγκεκριμένης μαθήτριας ήρθαν,γιατί η μικρή θεώρησε πως κάποιος συμμαθητής την έχει καταγράψε να παρτουζώνεται ενώ ήταν μεθυσμένη.
Η πλειοψηφία των αγοριών της Α'Λυκείου(είχα όλα τα τμήματα της Α' σε συγκεκριμένο μαθήμα εγώ)είχαν ήδη γαμήσει.

Όλα τα παραπάνω δικές σας εποχές ήταν όνειρα θερινής νυκτός..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πέτυχα τις προάλλες σε αστικό έναν πιτσιρικά [size=20pt]δικηγόρο[/size] αδύνατο με μια χοντρή.Και τί έγινε θα πείτε.Ο τυπάκος να την κοιτάει σαν σκυλάκι,να τη φιλάει στα χοντρομάγουλά της  :vomit:  κι αυτή να τον έχει γραμμένο.Αντί να συμβαίνει το αντίθετο.Ρε φίλε πόσο ανάρχιδος,πόσο beta μπορεί να είσαι για να σε γράφει μια χοντρή;Και φανταστείτε πόσοι είναι σαν κι αυτόν.

Ζουν ανάμεσά μας τύπε :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πέτυχα τις προάλλες σε αστικό έναν πιτσιρικά αδύνατο με μια χοντρή.Και τί έγινε θα πείτε.Ο τυπάκος να την κοιτάει σαν σκυλάκι,να τη φιλάει στα χοντρομάγουλά της  :vomit:  κι αυτή να τον έχει γραμμένο.Αντί να συμβαίνει το αντίθετο.Ρε φίλε πόσο ανάρχιδος,πόσο beta μπορεί να είσαι για να σε γράφει μια χοντρή;Και φανταστείτε πόσοι είναι σαν κι αυτόν.

Αυτο που περιεγραψες, συμβαινει καθημερινα γυρω μας. Ολοενα και πιο συχνα και ακραια περιστατικα.

Ειδικα στο γυμναστηριο, βλεπεις ο αλλος να ειναι τερμα και να εχει για γκομενα μια μπαζολα 3αρι με το ζορι.

Παντου, σε καφε, σε νυχτερινα μαγαζια, στο δρομο, σε γαμους, σε ταβερνες, στις διακοπες, παντου οπου και να πας βλεπεις τετοιου ειδους φαινομενα και ακομα πιο ακραια, πιο τραγικα.

Να ακουσεις πως τους μιλανε οταν γινει το παραμικρο που δεν αρεσει στη χοντρη...γαματα...μαυρα χαλια.

Ολοι αυτοι ειναι αναμεσα μας, εχουν δικαιωμα ψηφου, εχουν διπλωμα οδηγησης και ισα δικαιωματα στα παντα.

Τραγικοι ανθρωποι, μιζεροι, αποτυχημενοι, μαλθακοποιημενοι και πληρως υποταγμενοι στη ψυχικη τους αρρωστεια.

Κορυφαια στιγμη, να ακουσεις τι λενε γυναικες μεταξυ τους οταν μιλανε για τετοιες περιπτωσεις, εκει θα μαθεις πολλα για τη γυναικεια φυση.

Να τις ακουσεις τι λενε στο μεταξυ τους και τι λενε μετα μπροστα στο τραγικο ζευγαρι (αν γνωριζονται και μιλανε).

Θεωρω οτι ειναι 1.000.000 φορες καλυτερο για εναν αντρα να πηγαινει με επαγγελματια αν δεν εχει προσβαση σε καλα μουνια και να γαμαει μουναρες και να εχει αξιοπρεπεια.

Η επαφη του με τις μουναρες επαγγελματιες, θα του ανεβασει και τη ψυχολογια, θα του δωσει γενικα ενα ψυχικο boost.

Να ειναι καλα τα εργαζομενα κοριτσια και να γλυτωνουν τους αμπαλους απο τετοιες τραγικες και θλιβερες αρρωστημενες καταστασεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom