barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.277
- Πόντοι
- 5.506
γιαυτο πρεπει το κρατος να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων
Σου το 'χω ξαναπεί, εσύ δε θα γαμάς ούτε με κουπόνι.
γιαυτο πρεπει το κρατος να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων
Σου το 'χω ξαναπεί, εσύ δε θα γαμάς ούτε με κουπόνι.
Women, on the other hand, are harsh with their ratings. According to the study, they rate a whopping 80% of men on the site as ‘below average’.
Πρεπει να εχει ατελειωτο χρονο ο τυπος αυτοςΤον εμπεροράκο τον έχω πετύχει και σε άλλο site,να λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες μαλακίες.
Αυτα τα λεγαμε 18 χρονων τύπε που δυσκολευομασταν να βρουμε γκομεναγιαυτο πρεπει το κρατος να μεριμνα για την υγιη σεξουαλικη ζωη των ανδρων
Πρεπει να εχει ατελειωτο χρονο ο τυπος αυτος
Εγω τον ρωτησα τι δουλεια κανει αλλά απαντηση δεν πηρα
Πραγματικα θα ηθελα να δω σε ποια παραγωγικη διαδικασια μπορει να εχει συμμετοχη αυτος ο εγκεφαλος
Πρεπει να εχει ατελειωτο χρονο ο τυπος αυτος
Πραγματικα θα ηθελα να δω σε ποια παραγωγικη διαδικασια μπορει να εχει συμμετοχη αυτος ο εγκεφαλος
Τον εμπεροράκο τον έχω πετύχει και σε άλλο site,να λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες μαλακίες.
Πίστευες οτι ο συγκεκριμένος μπορεί να ΜΗ λέει μαλακίες;
Πιο πιθανό ο λεγκόρο να γίνει ΟΣΦΠ.
Ή ο ραοπαο με τον τρουμπάκη μπαοκ.
Ο ραοπάο ρε εσύ?Το γαμησες ρε εσύ.
Τρώω ήδη τα νύχια μου πότε θα λογκάρει και πως θα με στολίσει.
Εχουν συνηθισει να τις πηδαν τα σκυλια τους τυπε.
ΕΛΑ ΤΩΡΑ .. κι εσυ που το παιζεις δικηγορος εδω μεσα , ενω ψωλοβροντας ολη μερα..Πρεπει να εχει ατελειωτο χρονο ο τυπος αυτος
Αυτα τα λεγαμε 18 χρονων τύπε που δυσκολευομασταν να βρουμε γκομενα
Γιατί δυσκολευόσουν ;
Ήταν καριόλες στο Λύκειο αμαρουσίου ;
Δεν ήσουν μούρη αυτοκίνηση και αγκορά ;;;
Σε πιο εναλλακτικά παρτάκια στο νεότροπο δεν πήγαινες ;;;
Πέτυχα τις προάλλες σε αστικό ένανπιτσιρικά[size=20pt]δικηγόρο[/size] αδύνατο με μια χοντρή.Και τί έγινε θα πείτε.Ο τυπάκος να την κοιτάει σαν σκυλάκι,να τη φιλάει στα χοντρομάγουλά της κι αυτή να τον έχει γραμμένο.Αντί να συμβαίνει το αντίθετο.Ρε φίλε πόσο ανάρχιδος,πόσο beta μπορεί να είσαι για να σε γράφει μια χοντρή;Και φανταστείτε πόσοι είναι σαν κι αυτόν.
Πέτυχα τις προάλλες σε αστικό έναν πιτσιρικά αδύνατο με μια χοντρή.Και τί έγινε θα πείτε.Ο τυπάκος να την κοιτάει σαν σκυλάκι,να τη φιλάει στα χοντρομάγουλά της κι αυτή να τον έχει γραμμένο.Αντί να συμβαίνει το αντίθετο.Ρε φίλε πόσο ανάρχιδος,πόσο beta μπορεί να είσαι για να σε γράφει μια χοντρή;Και φανταστείτε πόσοι είναι σαν κι αυτόν.