raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Ή ο ραοπαο με τον τρουμπάκη μπαοκ.
Τραβα να δεις αν ερχομαι ρε αναρχιδο μουνοπανο
Ή ο ραοπαο με τον τρουμπάκη μπαοκ.
Mη μας πεις μονάχα ότι εσύ και ο Άλεξ, εραστές της εποχής της βάτας και της περμανάντ,
γαμούσατε πιο εύκολα και πιο πολύ από 'οτι τα 18χρονα σήμερα...
Έχω πάει συνοδός σε δύο 5ήμερες εκδρομές και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας στόχος ήταν να μη μείνει κάποια μαθήτρια έγκυος.
Λύκειο της Θεσσαλονίκης,ανατολικά,καλή περιοχή.
Κάποια στιγμή ήρθαν γονείς στο σχολείο και μας είπαν ότι υπάρχει μια κλίκα 10ατόμων που μαζεύεται μεσοβδόμαδα σε εξοχικό ενός μαθητή και κάνουν "σεξουαλικά όργια".
Οι γονείς μιας συγκεκριμένης μαθήτριας ήρθαν,γιατί η μικρή θεώρησε πως κάποιος συμμαθητής την έχει καταγράψε να παρτουζώνεται ενώ ήταν μεθυσμένη.
Η πλειοψηφία των αγοριών της Α'Λυκείου(είχα όλα τα τμήματα της Α' σε συγκεκριμένο μαθήμα εγώ)είχαν ήδη γαμήσει.
Όλα τα παραπάνω δικές σας εποχές ήταν όνειρα θερινής νυκτός..
Αυτο που περιεγραψες, συμβαινει καθημερινα γυρω μας. Ολοενα και πιο συχνα και ακραια περιστατικα.
Ειδικα στο γυμναστηριο, βλεπεις ο αλλος να ειναι τερμα και να εχει για γκομενα μια μπαζολα 3αρι με το ζορι.
Παντου, σε καφε, σε νυχτερινα μαγαζια, στο δρομο, σε γαμους, σε ταβερνες, στις διακοπες, παντου οπου και να πας βλεπεις τετοιου ειδους φαινομενα και ακομα πιο ακραια, πιο τραγικα.
Να ακουσεις πως τους μιλανε οταν γινει το παραμικρο που δεν αρεσει στη χοντρη...γαματα...μαυρα χαλια.
Ολοι αυτοι ειναι αναμεσα μας, εχουν δικαιωμα ψηφου, εχουν διπλωμα οδηγησης και ισα δικαιωματα στα παντα.
Τραγικοι ανθρωποι, μιζεροι, αποτυχημενοι, μαλθακοποιημενοι και πληρως υποταγμενοι στη ψυχικη τους αρρωστεια.
Κορυφαια στιγμη, να ακουσεις τι λενε γυναικες μεταξυ τους οταν μιλανε για τετοιες περιπτωσεις, εκει θα μαθεις πολλα για τη γυναικεια φυση.
Να τις ακουσεις τι λενε στο μεταξυ τους και τι λενε μετα μπροστα στο τραγικο ζευγαρι (αν γνωριζονται και μιλανε).
Θεωρω οτι ειναι 1.000.000 φορες καλυτερο για εναν αντρα να πηγαινει με επαγγελματια αν δεν εχει προσβαση σε καλα μουνια και να γαμαει μουναρες και να εχει αξιοπρεπεια.
Η επαφη του με τις μουναρες επαγγελματιες, θα του ανεβασει και τη ψυχολογια, θα του δωσει γενικα ενα ψυχικο boost.
Να ειναι καλα τα εργαζομενα κοριτσια και να γλυτωνουν τους αμπαλους απο τετοιες τραγικες και θλιβερες αρρωστημενες καταστασεις.
Mη μας πεις μονάχα ότι εσύ και ο Άλεξ, εραστές της εποχής της βάτας και της περμανάντ,
Η πλειοψηφία των αγοριών της Α'Λυκείου(είχα όλα τα τμήματα της Α' σε συγκεκριμένο μαθήμα εγώ)είχαν ήδη γαμήσει.
+1Αυτο που περιεγραψες, συμβαινει καθημερινα γυρω μας. Ολοενα και πιο συχνα και ακραια περιστατικα.
Ειδικα στο γυμναστηριο, βλεπεις ο αλλος να ειναι τερμα και να εχει για γκομενα μια μπαζολα 3αρι με το ζορι.
Παντου, σε καφε, σε νυχτερινα μαγαζια, στο δρομο, σε γαμους, σε ταβερνες, στις διακοπες, παντου οπου και να πας βλεπεις τετοιου ειδους φαινομενα και ακομα πιο ακραια, πιο τραγικα.
Να ακουσεις πως τους μιλανε οταν γινει το παραμικρο που δεν αρεσει στη χοντρη...γαματα...μαυρα χαλια.
Ολοι αυτοι ειναι αναμεσα μας, εχουν δικαιωμα ψηφου, εχουν διπλωμα οδηγησης και ισα δικαιωματα στα παντα.
Τραγικοι ανθρωποι, μιζεροι, αποτυχημενοι, μαλθακοποιημενοι και πληρως υποταγμενοι στη ψυχικη τους αρρωστεια.
Κορυφαια στιγμη, να ακουσεις τι λενε γυναικες μεταξυ τους οταν μιλανε για τετοιες περιπτωσεις, εκει θα μαθεις πολλα για τη γυναικεια φυση.
Να τις ακουσεις τι λενε στο μεταξυ τους και τι λενε μετα μπροστα στο τραγικο ζευγαρι (αν γνωριζονται και μιλανε).
Θεωρω οτι ειναι 1.000.000 φορες καλυτερο για εναν αντρα να πηγαινει με επαγγελματια αν δεν εχει προσβαση σε καλα μουνια και να γαμαει μουναρες και να εχει αξιοπρεπεια.
Η επαφη του με τις μουναρες επαγγελματιες, θα του ανεβασει και τη ψυχολογια, θα του δωσει γενικα ενα ψυχικο boost.
Να ειναι καλα τα εργαζομενα κοριτσια και να γλυτωνουν τους αμπαλους απο τετοιες τραγικες και θλιβερες αρρωστημενες καταστασεις.
Προσωπικά, επειδή ήμουν μεγαλόσωμος και έδειχνα μεγαλύτερος, γάμαγα σε μπουρδέλα από το καλοκαίρι μετά την 6η δημοτικού.
Τελειώνοντας το σχολείο , είχα ήδη γαμήσει 3ψηφιο αριθμό από πουτάνες, σε ρδέλα , μασατζίδικα της εποχής (καμία σχέση με τα τωρινά) και βίζιτες ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.
Οι φλούφληδες που λες , είναι σχεσάκηδες ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ 1 ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΠΟΛΥ ... ΑΝΤΕ 2 ...
Κανένα άλλο μουνί !!!!!!!
ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!!!!
Τυχαίνει ξέρεις να έχω πολλές γνωστές, συνομίληκες κτλ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΌ 20.
Ξέρω προσωπικά πολλές περιπτώσεις 20ρηδων οικογενειακώς.
Πολλές από τις μανάδες έχουν πρρόβλημα ότι οι γιοί τους είναι ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ !!!!!!
Στη δική μας εποχή, αν είχες γαμήσει γκόμενα πριν τελειώσεις το σχολείο , ήσουν μάγκας.
Οι πιο μάγκες όμως, είχαν φάει ήδη περιουσίες σε πουτάνες.
ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ευγε πολυ ορθη η παρατηρηση σου!Η επαφη του με τις μουναρες επαγγελματιες, θα του ανεβασει και τη ψυχολογια, θα του δωσει γενικα ενα ψυχικο boost.
επιτελους και καποιες αληθειεςMη μας πεις μονάχα ότι εσύ και ο Άλεξ, εραστές της εποχής της βάτας και της περμανάντ,
Έχω πάει συνοδός σε δύο 5ήμερες εκδρομές και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μας στόχος ήταν να μη μείνει κάποια μαθήτρια έγκυος.
Λύκειο της Θεσσαλονίκης,ανατολικά,καλή περιοχή.
Κάποια στιγμή ήρθαν γονείς στο σχολείο και μας είπαν ότι υπάρχει μια κλίκα 10ατόμων που μαζεύεται μεσοβδόμαδα σε εξοχικό ενός μαθητή και κάνουν "σεξουαλικά όργια".
Οι γονείς μιας συγκεκριμένης μαθήτριας ήρθαν,γιατί η μικρή θεώρησε πως κάποιος συμμαθητής την έχει καταγράψε να παρτουζώνεται ενώ ήταν μεθυσμένη.
Ρε συ,δε μας νοιάζει εσύ η ΕΞΑΊΡΕΣΗ που γαμούσες στα μπουρδέλα από 6η δημοτικού...
Ο μέσος όρος μας νοιάζει.
Και ο μέσος όρος των αντρών της εποχής σου, είναι ΑΓΑΜΗΤΟΙ που παντρεύονταν νέοι για να σωθουν από την αγαμία.
Εποχές που για να γαμήσεις κανά γυμνασμένο κορμί,έπρεπε να πέσεις σε αθλήτρια.
Οι πιτσιρικαδες σήμερα μπορεί να φαίνονται για φλούφληδες,αλλά ούτε σχεσάκηδες είναι,ούτε ρομαντικοί μουνόδουλοι.
Έχουν γαμησει ηδη πολλές συνομίληκές τους και τις πουτάνες απλά δεν τις χρειάζονται...
Με ένα snapchat,Tinder,κ.λ.π. σήμερα γίνεται δουλειά.
Οι βλάκες νέρντουλες που λες,υπήρχαν σε κάθε εποχή..
Και εγώ είχαν συμφοιτητές που έφυγαν ΑΓΑΜΗΤΟΙ από τη σχολή.
Εγω ειμαι 40+
Φυσικα και θα προτιμουσα να ήμουν πιτσιρικας σήμερα παρα τοτε. Οσο μαλακας και φλωρος να εισαι και οι σημερινοι ειναι πολυ, οταν σου προσφερεται το μουνι στο πιατο, σίγουρα θα γαμησεις.
. ξεχέζουν μωρά .... απλώνουν βρακιά ....
Αν έχεις κολλητούς γυναικολόγους ...Εδω οι πιτσιρίκες πλεον εχουν απενεχοποιησει το βιζιτιλικι και εμεις συζηταμε αν γαμιουνται...
Ρε συ Λάκη, έκλεισες το Ιατρείο και άνοιξες μαγαζί για γάμους και βαπτίσεις και γραφείο τελετών?
Δλδ από γνωριμίες πας στις τελετές? Δεν άνοιξες γραφείο?Πάντα ήμουν τύπος των δημοσίων σχέσεων !
Από τις οποίες είχα μόνο κέρδη .
Τώρα που είμαι εισοδηματίας , αναπόφευκτα έγινα και ακόμη κοινωνικότερος και ... πιο κουτσομπόλης !
Με ένα snapchat,Tinder,κ.λ.π. σήμερα γίνεται δουλειά.