Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτεστε όλοι εδώ μέσα,αλλά πώς προέκυψε να λέτε όλες τις Ελληνίδες <<Ελλεεινίδες>> τόσα χρόνια τώρα ;; Γιατί τις τσουβαλιάζετε όλες μαζί ;;

Γιατί αυτή είναι η πλειονοψηφία. Και μην μου μιλήσεις για τις λίγες εξαιρέσεις που δεν κλαίγονται, δεν γκρινιάζουν και είναι περήφανες. Αυτές προιόντα σκληρής πατριαρχίας είναι και βγήκαν διαφορετικές

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ε μα να μη λέμε μαλακίες.
Και όλοι κολλητηλίκια με τις πεθερές, που μπορεί να μένουν απέναντι !
Ούτε καν σε άλλη περιοχή !
Όπως ακριβώς είναι τα γράφεις. Κάτι παραπλήσιο είχα γράψει κι εγώ πριν κάποιο διάστημα. Ότι οι άνθρωποι είναι κατά βάση οικογενειάρχες όπως όλοι μας. Και για το φυσιογνωμικο όχι 90 αλλά 110% μέσα είσαι. Κι επειδή έχω δουλέψει με αρκετούς όσες χωρισμένες είχα γνωρίσει, τους είχαν παρατήσει αυτές και ζώα, τεμπέληδες και αλκοολικούς τους ανέβαζαν και τομάρια, άχρηστους και ανίκανους τους κατέβαζαν τους πρώην. Και μαζί τους συμφωνούσε και επαυξανε η υπόλοιπη κοινότητα. Οι μόνοι που ξεχώριζαν σε σωματοδομή ήταν καθαρόαιμοι Ρώσοι, που όμως δήλωναν Πόντιοι για το διαβατήριο και από αυτούς όχι όλοι. Πολλοί έμοιαζαν με Γεωργιανούς σε ύψος και μελαχρινιλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οκ , αποτελούν το 99% .

Με προξενιά παντρεύονται όλοι.
Από τα 18-20. Στην ίδια ηλικία έχουν παιδιά.
Οι κυράδες είναι πιο κοντές από αλβανίδες και μαυροτσούκαλα ΟΛΕΣ. Και κάτι μύτες σαν λαβή από γκλίτσα.

Ισχύουν για όλους όσους βλέπει κανείς στην αττική , που είναι χιλιάδες.

Οπότε που είναι η μαγκιά τους ;;;
Ποιά ανωτερότητα σε σχέση με τους μαλάκες της υπόλοιπης ελλάδας ;;;;;

Παρακάτω είναι , όχι παραπάνω.

Εχεις τη δικη σου γνωμη, δικαιωμα σου. Δεν εχει νοημα να μιλαμε περι του θεματος ασκοπα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εχεις τη δικη σου γνωμη, δικαιωμα σου. Δεν εχει νοημα να μιλαμε περι του θεματος ασκοπα.

Έχεις γράψει σεντόνια εδώ μέσα, για τη μαλακία των νεοελλήνων . Σε πολλά συμφωνώ, τα λες σωστά.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, σε τι είναι καλύτερη η συγκεκριμένη υποομάδα. Εγώ μπορεί να έχω λάθος γνώμη, εσύ που κατέχεις την πραγματική αλήθεια

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ , δεν υπάρχει στους ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ.

Δεν χορεύουν αγκαλιά με τα πεθερικά σε όλα τα ποντιακά γλέντια ;;;
Δεν παντρεύονται την πρώτη τους και μάλιστα πολύ πριν τα 25 ;;;

Πες μας.

Γιατί για όλους τους άλλους, είσαι πολυγραφότατος ... κι εδώ τίποτε ;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Κι επειδή έχω δουλέψει με αρκετούς όσες χωρισμένες είχα γνωρίσει, τους είχαν παρατήσει αυτές και ζώα, τεμπέληδες και αλκοολικούς τους ανέβαζαν και τομάρια, άχρηστους και ανίκανους τους κατέβαζαν τους πρώην. Και μαζί τους συμφωνούσε και επαυξανε η υπόλοιπη κοινότητα.

Και μάλιστα, έχει περιπτώσεις, που η νύφη ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΤΑΝ , όταν χώρισαν , πήρε το πατρικό σπίτι του ανδρός από ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ και συνεχίζει και ζει μαζί τους και την κανακεύουν ... επειδή "έχει τα παιδιά" (ενώ γαμιέται αβέρτα)
ΕΝΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΒΙΕΤΑΙ ... ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ !!!!!!!

Τουλάχιστον στις υπόλοιπες υπο-κοινότητες ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ , ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ
δεν υποστηρίζουν τις γαμιόλες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Έχεις γράψει σεντόνια εδώ μέσα, για τη μαλακία των νεοελλήνων . Σε πολλά συμφωνώ, τα λες σωστά.

ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, σε τι είναι καλύτερη η συγκεκριμένη υποομάδα. Εγώ μπορεί να έχω λάθος γνώμη, εσύ που κατέχεις την πραγματική αλήθεια

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΩΝ , δεν υπάρχει στους ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ.

Δεν χορεύουν αγκαλιά με τα πεθερικά σε όλα τα ποντιακά γλέντια ;;;
Δεν παντρεύονται την πρώτη τους και μάλιστα πολύ πριν τα 25 ;;;

Πες μας.

Γιατί για όλους τους άλλους, είσαι πολυγραφότατος ... κι εδώ τίποτε ;;;;;;

Αυτοι που αναφερεις ειναι χειροτεροι απο το οτιδηποτε. Φυσικα και δεν εννοω αυτους. Σε καμια περιπτωση. Αυτοι που λες, ειναι ετσι οπως τα λες και χειροτερα. Δεν θελουμε καν να τους βλεπουμε-ξερουμε-κανουμε παρεα.

Το θεμα του νηματος ειναι αλλο, δεν χρειαζεται να το μπαχαλεψουμε. Επικεντρωσου στο θεμα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο πηδιας που της γαμαει ολες τις τρυπες, ουτε τυροπιτα δεν την εχει κερασει. Οχι σε γαμο να τη παει...για αυτο καυλωνει με αυτον και χυνει και μονο που γραφει μηνυματα μαζι του, επειδη την εχει μονο για πουτσα, επειδη την αντιμετωπιζει οπως αρμοζει ως αντρας...επειδη γνωριζει την αληθεια και δεν ειναι μαλακας και μολις παει να σηκωσει κεφαλι η κυρια (ναι ακομα και σε αυτον θα κανει τα τεστακια της επιβεβαιωσης οτι ειναι αντρας) θα της λεει αφου την εχει χυσει και ριξει καμια μπατσα στα μουτρα "τραβα στον αντρα σου μωρη πουτανα που θα μου πεις και....".

Στους ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ παίζουν τέτοιοι "πηδιάδες" ;;;;;;

Στα δικά τους μαγαζιά, οι σερβιτόροι δεν φαντάζονται καν να πάνε λογαριασμό σε γυναίκες !
Μόνο άνδρες πληρώνουν . ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ.
Αν βγάλει κάποιος με κολλητό του , 4-5 κοκόνες από δαύτες , με αδελφάδες, ξαδελφάδες , θείες ξέρω 'γω ό,τι ναναι
ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ !!!!

Δεν είναι έτσι ;;;;
Κάνω λάθος ;;;;
Πες μας πως είναι το σωστό !!!!
Μπορεί να μην τα ξέρω καλά !!!!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτοι που αναφερεις ειναι χειροτεροι απο το οτιδηποτε. Φυσικα και δεν εννοω αυτους. Σε καμια περιπτωση. Αυτοι που λες, ειναι ετσι οπως τα λες και χειροτερα. Δεν θελουμε καν να τους βλεπουμε-ξερουμε-κανουμε παρεα.

Α εντάξει !!! ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΩ.Δεν είναι πλάσματα της φαντασίας μου.

Και όχι μόνο υπάρχουν . Εϊναι το 99,999998% των μελών της κοινωνίας των ομογενών από την πρώην ΕΣΣΔ.
Και αν θες να είσαι μέλος της κοινωνίας ... ή να γίνεις συγγενές εξ αγχιστείας ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΙΔΙΟΣ.

Συν ότι πρέπει να ... μάθεις και να χορεύεις και σαν αυτούς, στα 175 πανηγύρια και γάμους ετησίως!

Αλλιώς ουστ.

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Οι μονοι πραγματικοι πηδιαδες ειναι "κοσμοπολιτες" που εχουν μαθει να κινουνται σε πολλους κυκλους, στα πανηγυρια του χωριου, τα φοιτητικα παρτι, στα κλαμπ των νησιων, τα κουλτουριαρικα μιλφοθεατρα των εξαρχειων, τα lounge των ξενοδοχειων και τις ακριβες καφετεριες του συνταγματος με τις bitchy καριεριστριες.

Παρε εναν τετοιο και βαλτον στους γαμους και τα πανηγυρια των ποντιων, για να δεις τι παει να πει mogging. Το ιδιο ισχυει και σεαλλες περιπτωσεις εισοδου "alpha male" στις διαφορες κλειστες καστες της χωρας μας (αλτερνατιβ γκομενες, πιτσιρικες με αντιντας και σκουλαρικια, καλοπαντρεμενα ευτυχισμενα ζευγαρια κ.ο.κ)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε κλειστούς κύκλους, δεν μπαίνουν παρείσακτοι . Δεν θέλουν κι όλας.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.209
Πόντοι
7.865
Γενικότεροι οι πρώην σοβιετικοί Έλληνες του Πόντου,οι κανονικοί Έλληνες,μας έχουν σπάσει τα παπάρια για μια κάποια ανωτερότητα που λένε πως έχουν στα πάντα,αλλά όλα αυτα είναι καταπιεσμένα κόμπλεξ.Ιδιαίτερα στο σεξουαλικό και γυπαετικό κομμάτι,που το παίζουν γκόμενοι τρομάρα τους, τα πράγματα είναι έτσι.Και με λύπη λέω ότι ιδιαίτερα οι νεότεροι είναι σε χειρότερη μοίρα.Όταν ήμουν στα εφηβικά μου χρόνια στην Θεσσαλονίκη,είχαν έρθει απο την Σοβιετική ένωση ομογενείς.Οι τότε πόντιοι πρόλαβαν και γκομένισαν λίγο.Αργότερα σπούδασα και πήγα στο στρατό.Όλοι τους ήταν αρραβωνιασμένοι ή και είχαν ήδη παιδιά στα 19-20 (εγώ ήμουν 25 και κάτι όταν πήγα στρατό,λόγω προπτυχιακών,μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών).Τώρα το παίζουν γαμιάδες,για κάποιο λόγο και εν γένει δεν ξέρει κανείς γιατί,καθώς φορτώνονται,συνήθως,μια γυναίκα και τέλος.Δεν λέω ότι είναι κακο να έχεις οικογένεια,ίσα ίσα κιόλας.Αλλά δεν γίνεται να είσαι φορτωμένος απο τα 18 και να το παίζεις εραστής.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γενικότεροι οι πρώην σοβιετικοί Έλληνες του Πόντου,οι κανονικοί Έλληνες,μας έχουν σπάσει τα παπάρια για μια κάποια ανωτερότητα που λένε πως έχουν στα πάντα,αλλά όλα αυτα είναι καταπιεσμένα κόμπλεξ.Ιδιαίτερα στο σεξουαλικό και γυπαετικό κομμάτι,που το παίζουν γκόμενοι τρομάρα τους, τα πράγματα είναι έτσι.Και με λύπη λέω ότι ιδιαίτερα οι νεότεροι είναι σε χειρότερη μοίρα.Όταν ήμουν στα εφηβικά μου χρόνια στην Θεσσαλονίκη,είχαν έρθει απο την Σοβιετική ένωση ομογενείς.Οι τότε πόντιοι πρόλαβαν και γκομένισαν λίγο.Αργότερα σπούδασα και πήγα στο στρατό.Όλοι τους ήταν αρραβωνιασμένοι ή και είχαν ήδη παιδιά στα 19-20 (εγώ ήμουν 25 και κάτι όταν πήγα στρατό,λόγω προπτυχιακών,μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών).Τώρα το παίζουν γαμιάδες,για κάποιο λόγο και εν γένει δεν ξέρει κανείς γιατί,καθώς φορτώνονται,συνήθως,μια γυναίκα και τέλος.Δεν λέω ότι είναι κακο να έχεις οικογένεια,ίσα ίσα κιόλας.Αλλά δεν γίνεται να είσαι φορτωμένος απο τα 18 και να το παίζεις εραστής.

Τα ίδια παίζουν και στην κρήτη .
Ακριβώς όμως.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο λόγος για τον οποίο αρκετοί από εσάς δεν μπορείτε να σταυρώσετε γκόμενα είναι αυτός..Τις τσουβαλιάζετε όλες μαζί λέγοντας και καλά ότι όλες θέλουν τον πλούσιο γαμπρό,τον αλήτη,τον μπάρμαν,τον τραπεζίτη,τον νταβατζή,κλπ..

Εάν ήταν έτσι όπως τα λέτε,σχεδόν κανείς δε θα είχε γκόμενα ή σύζυγο.Ούτε αυτός που βγάζει 3.000 ευρώ το μήνα (που δεν το λες και πλούσιο),ούτε ένας απλός καθημερινός φοιτητής,ούτε ο ταξιτζής,ούτε ο νταλικέρης,αλλά μόνο οι μπάρμεν,οι φραγκάτοι και ο κάθε <<ξεχωριστός>> ή δήθεν..Δείτε εκεί έξω τα ζευγάρια,ειδάλλως καθίστε σε ένα φόρουμ να βρίζετε όλη την ώρα τις <<Ελλεεινίδες>>..

Σκεφτείτε το..Ίσως σας βοηθήσει στο να καταλάβετε καλύτερα την πραγματικότητα..

Τις τσουβαλιάζουμε γιατί εαν βγάλεις ένα 10% που συνδυάζουν εμφάνιση και συμπεριφορά αλλά είναι πιασμένο από αυτούς,όλες οι άλλες είναι για τα σκουπίδια.Αλλά τις χρειαζόμαστε γιατί θέλουμε να γαμάμε και για να μην πήξουμε στις ψωλοπαρέες

Επισκέπτης
Ο αδερφος της ειχε πρωταγωνιστησει σε γκευ ταινια που παρουσιαζε τους ρωσοποντιους ως κοινοτητα επιβητορων των γκευ.

reiki master

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ που εισαι ο δυνατος, ατρομητος και ικανος, κανε σχεση, αγαπα, ερωτευσου και ευχαριστησου τη ζωη σου οπως εσυ γουσταρεις. Εαν πραγματικα μεσα στη ψυχη σου αυτο γουσταρεις, καντο. Τιποτα δεν θα σε εμποδισει. Ζηστο. Σου ευχομαι να το ευχαριστηθεις.

Ευχομαι τα καλυτερα και σε εσενα.

Επισκέπτης
Ειδα πολλες μαθητριουλες μπομπα στο δρομο! Σορτσακια μεχρι την κωλοτρυπιδα. Κοιλιτσες εξω. Βυζακια εξω. Μπομπα τα κοριτσια!

Αυτα δυστυχως μεχρι β λυκειου το πολυ. Οι μεγαλυτερες τα παντελονια ως τον αστραγαλο. Και εμφανως λιγοτερες καβλες απο τις μικρες.

Μονο οι πιτσιρικαδες καλοπερνανε στην Ελλαδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom