Επισκέπτης
Μπραβο του. Αλβανου και του 21χρονου. Ξεμπροστιαστε τις πηδιολες!
ακριβωςΚαι ρωτάω κι εγώ:άντε πες ότι οι ελλεηνίδες κάνουν ότι κάνουν με τουρίστες και με μας το παίζουν βαριά πεπόνια.Ο Έλληνας μπορεί να βρει εύκολα τουρίστρια που να τον τσιμπουκώσει και να την γαμήσει την ίδια μέρα;Όχι.Ή πρέπει να έχει όλη την τύχη με το μέρος του.
Το να βρει πλέον πούτσα η γυναίκα,είτε ξένη είτε ελληνική,είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει.
Και ρωτάω κι εγώ:άντε πες ότι οι ελλεηνίδες κάνουν ότι κάνουν με τουρίστες και με μας το παίζουν βαριά πεπόνια.Ο Έλληνας μπορεί να βρει εύκολα τουρίστρια που να τον τσιμπουκώσει και να την γαμήσει την ίδια μέρα;Όχι.Ή πρέπει να έχει όλη την τύχη με το μέρος του.
Το να βρει πλέον πούτσα η γυναίκα,είτε ξένη είτε ελληνική,είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει.
οι τουριστριες ασχολουνται με αλλους τουριστες κυριως ή με καναν παιδαρα Ελληνα που ανηκει στο 1% εμφανισιακα ή με ατομα που δουλευουν σε ποστα, σερβιτορος, μπαρμαν, υπαλληλος ξενοδοχειου/χοστελ.κανε μια βολτα στη πλακα ...
θα εχεις τουλαχιστον 50% επιτυχια .οταν δεν εχω τι να κανω παω για τουριστικο καμακι ..
εχει ψωμι στο κεντρο ...οι τουριστριες ασχολουνται με αλλους τουριστες κυριως ή με καναν παιδαρα Ελληνα που ανηκει στο 1% εμφανισιακα ή με ατομα που δουλευουν σε ποστα, σερβιτορος, μπαρμαν, υπαλληλος ξενοδοχειου/χοστελ.
οταν εγραφα οτι γαμιουνται με οτι βρουν μπροστα τουςΚαι ρωτάω κι εγώ:άντε πες ότι οι ελλεηνίδες κάνουν ότι κάνουν με τουρίστες και με μας το παίζουν βαριά πεπόνια.Ο Έλληνας μπορεί να βρει εύκολα τουρίστρια που να τον τσιμπουκώσει και να την γαμήσει την ίδια μέρα;Όχι.Ή πρέπει να έχει όλη την τύχη με το μέρος του.
εσυ καλα τα ελεγες. ο Ελληνας ρε συ εχει φαει ολη την προπαγανδα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι, οτι οι γυναικες σοκαρονται με τη σεξουαλικη ευθυτητα κλποταν εγραφα οτι γαμιουνται με οτι βρουν μπροστα τους
και καθε μουνι εχει μαζεψει πουτσο για 10 ζωες
μου βαζατε ερευνες του κωλου οτι και καλα μενουν αγαμητες για χρονια και δεν εχουν αναγκη να φανε πουτσο γιατι χορταινουν απο τα πεσιματα ομως
σαλιαριδες για σκοτωμα απλαεσυ καλα τα ελεγες. ο Ελληνας ρε συ εχει φαει ολη την προπαγανδα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι, οτι οι γυναικες σοκαρονται με τη σεξουαλικη ευθυτητα κλπ
Και μαζι μου να ηταν μερικοι χτες να βλεπανε το τσιμπουκωμα στους θαμνους, δεν θα το πιστευαν.
Ολο γλειψιμο, παρακαλι, κοπλιμεντα στα σοσιαλ.. εχω αηδιασει με τους Ελληνες.
πλυση εγκεφαλου μιλαμεσαλιαριδες για σκοτωμα απλα
θεοποιουν τις μπαζαρες για να τους εχει "φιλους" και απο κοντα μηπως και μυρισουν λιγο μουνι
και παει αλλος και την μπουκωνει πουτσα στο 15" στις τουαλετες
Η Ελληνιδες βλεπουν τους τουριστες οπως βλεπουμε εμεις τις πουτανες
Σου λεει θα κανω οτι κανω και μετα θα φυγει και ησυχαζει το κεφαλι μου
Εξαρτάται τι τουρίστρια. Αν θες 5αρι, 6αρι μια χαρά βρίσκεις διαθέσιμη αν την βολταρεις και την ξεναγησεις. Παραπάνω είναι το δύσκολο τυπε. Εκεί αν σε συμπαθήσει, ανάλογα και την προέλευσή της, πχ Ασιατισσα, Πολωνέζα, Λατίνα μπορεί να είναι σχετικά εύκολη, αν είναι ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στην Ελλάδα και θαυμάζει τους Έλληνες.Και ρωτάω κι εγώ:άντε πες ότι οι ελλεηνίδες κάνουν ότι κάνουν με τουρίστες και με μας το παίζουν βαριά πεπόνια.Ο Έλληνας μπορεί να βρει εύκολα τουρίστρια που να τον τσιμπουκώσει και να την γαμήσει την ίδια μέρα;Όχι.Ή πρέπει να έχει όλη την τύχη με το μέρος του.
Για ελατε.
Ειμαι σε καβατζα ορεινη που συχναζουν ζευγαρια για φικι φικι. Σκαει ελλεινιδα ψηλολιγνη με τουριστα αγκαζε. Ποιοτικο κομματι η δικη μας αν και δεν διακρινω πολλα στο σκοταδι. Αραζουν σε κατι δεντρα και αναβουν τσιγαριλικι. Μυριζει ωραια σαν μπασμας Ξανθης. Πιανουν την κουβεντα (στα αγγλικα) . Περισσοτερο μιλαει εκεινη. Του λεει κατι για την αρχαια δημοκρατια. Μετα του λεει κατι φιλοσοφικο για το δημοσιο αυνανισμο. Καλα παμε λεω, θα πεσει πουτσα. Πραγματι μετα απο λιγο παρνει τσιμπουκι του τουριστα πισω απ τα δεντρα, στα μουγγα. Ουτε μαλακια δεν τραβηξα αλλα πρεπει να τα καταπιε. Αν δεν ειχαν περασει κατι καγκουρες με μηχανακια μπορει να ειχαν ξεσκιστει κανονικα. Μετα φυγαν, προφανως για ξεκωλιασμα στο ξενοδοχειο.
Ρωταω τα εξης:
Η συγκεκριμενη ελλεινιδα παιρνει το ελληνοπουλο για βολτα και τσιμπουκι στα δεντρα; Προφανως οχι. Του ριχνει χυλοπιτα ή το βαζει να την πεισει οτι περναει τα χιλια στανταρ της για γκομενος και μελλοντικος συζυγος, μεσα απο μια μακροπνοη διαδικασια φλερτ, παρακαλητου και ραντεβου.
Ο τουριστας ομως δε χρειαστηκε να παρακαλεσει. Απο την πρωτη μερα τσιγαριλικι και σεξακι.
Το ελληνοπουλο ειχε παρεα αποψε; Οχι, το ελληνοπουλα εμεινε μονο του γιατι η ελλεινιδα δεν το θελει. Ο τουριστας ομως που ταξιδευει σε ξενη χωρα μονος του και θα κατσει δυο μερες Αθηνα, αμεσως βρηκε και παρεα και να γαμησει.
Αχυστος τραβηξα για μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας οπου ειδα μια ομαδα απο μικρες ελληνιδες γυρω στα 20 να καθονται με μια παρεα απο συνομιληκους τουριστες. Tον ενα τον φωναζαν Ελιοτ.
Αυτο δεν θα το βλεπαμε παλια. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ΦΕΤΟΣ για πρωτη φορα οι ελληνιδες εφτιαξαν λογαριασμους στο τιντερ με προφιλ στα αγγλικα (μεχρι περσι το συμπληρωναν στα ελληνικα ή καθολου), οδηγουμαστε στο γεγονος οτι η Ελληνιδα πλεον αναζητα και τρωει τουριστικη πουτσα οσο τα ελληνοπουλα μενουν με το πιυλι στο χερι.
Θα μου πειτε εχεις δικιο θα γραψουμε τις ελλεινιδες στα παπαρια μας. Ξερετε ομως οτι αν αυτη που ξεναγει τους τουριστες στην Αθηνα και στο μουνι της, σας σηκωσει λιγο το φρυδι, αμεσως θα πεσετε στα ποδια της και θα ορκιστειτε αιωνια αφοσιωση.
Ο Ελιοτ ομως δεν ορκιστηκε αφοσιωση για να γαμησει αποψε. Απλα εγραψε στο προφιλ του οτι θα ειναι 2 μερες Αθηνα και θελει γυναικα.
Δυστυχως ο σημερινος Ελληνας μεγαλωσε με την ιδεα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι και οτι πρεπει να ντρεπεται να ζηταει ευθεως σεξ απο τις γυναικες, ενω οι Ελληνιδες μεγαλωνουν με την ιδεα οτι ειναι κοροιδα και οπισθοδρομικες αν δεν ξεσκιστουν.
Αοοτελεσμα τωρα τις σκιζουν στα πουρναρια οι ξενοι.
εσυ καλα τα ελεγες. ο Ελληνας ρε συ εχει φαει ολη την προπαγανδα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι, οτι οι γυναικες σοκαρονται με τη σεξουαλικη ευθυτητα κλπ
Και μαζι μου να ηταν μερικοι χτες να βλεπανε το τσιμπουκωμα στους θαμνους, δεν θα το πιστευαν.
Ολο γλειψιμο, παρακαλι, κοπλιμεντα στα σοσιαλ.. εχω αηδιασει με τους Ελληνες.
για αυτο μονη λυση η βορειοκορεατοποιηση και ο εθνικογαμισμος
οταν εγραφα οτι γαμιουνται με οτι βρουν μπροστα τους
και καθε μουνι εχει μαζεψει πουτσο για 10 ζωες
μου βαζατε ερευνες του κωλου οτι και καλα μενουν αγαμητες για χρονια και δεν εχουν αναγκη να φανε πουτσο γιατι χορταινουν απο τα πεσιματα ομως