Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
Για ελατε.

Ειμαι σε καβατζα ορεινη που συχναζουν ζευγαρια για φικι φικι. Σκαει ελλεινιδα ψηλολιγνη με τουριστα αγκαζε. Ποιοτικο κομματι η δικη μας αν και δεν διακρινω πολλα στο σκοταδι. Αραζουν σε κατι δεντρα και αναβουν τσιγαριλικι. Μυριζει ωραια σαν μπασμας Ξανθης. Πιανουν την κουβεντα (στα αγγλικα) . Περισσοτερο μιλαει εκεινη. Του λεει κατι για την αρχαια δημοκρατια. Μετα του λεει κατι φιλοσοφικο για το δημοσιο αυνανισμο. Καλα παμε λεω, θα πεσει πουτσα. Πραγματι μετα απο λιγο παρνει τσιμπουκι του τουριστα πισω απ τα δεντρα, στα μουγγα. Ουτε μαλακια δεν τραβηξα αλλα πρεπει να τα καταπιε. Αν δεν ειχαν περασει κατι καγκουρες με μηχανακια μπορει να ειχαν ξεσκιστει κανονικα. Μετα φυγαν, προφανως για ξεκωλιασμα στο ξενοδοχειο.

Ρωταω τα εξης:

Η συγκεκριμενη ελλεινιδα παιρνει το ελληνοπουλο για βολτα και τσιμπουκι στα δεντρα; Προφανως οχι. Του ριχνει χυλοπιτα ή το βαζει να την πεισει οτι περναει τα χιλια στανταρ της για γκομενος και μελλοντικος συζυγος, μεσα απο μια μακροπνοη διαδικασια φλερτ, παρακαλητου και ραντεβου.

Ο τουριστας ομως δε χρειαστηκε να παρακαλεσει. Απο την πρωτη μερα τσιγαριλικι και σεξακι.

Το ελληνοπουλο ειχε παρεα αποψε; Οχι, το ελληνοπουλα εμεινε μονο του γιατι η ελλεινιδα δεν το θελει. Ο τουριστας ομως που ταξιδευει σε ξενη χωρα μονος του και θα κατσει δυο μερες Αθηνα, αμεσως βρηκε και παρεα και να γαμησει.

Αχυστος τραβηξα για μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας οπου ειδα μια ομαδα απο μικρες ελληνιδες γυρω στα 20 να καθονται με μια παρεα απο συνομιληκους τουριστες. Tον ενα τον φωναζαν Ελιοτ.

Αυτο δεν θα το βλεπαμε παλια. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ΦΕΤΟΣ για πρωτη φορα οι ελληνιδες εφτιαξαν λογαριασμους στο τιντερ με προφιλ στα αγγλικα (μεχρι περσι το συμπληρωναν στα ελληνικα ή καθολου), οδηγουμαστε στο γεγονος οτι η Ελληνιδα πλεον αναζητα και τρωει τουριστικη πουτσα οσο τα ελληνοπουλα μενουν με το πιυλι στο χερι.

Θα μου πειτε εχεις δικιο θα γραψουμε τις ελλεινιδες στα παπαρια μας. Ξερετε ομως οτι αν αυτη που ξεναγει τους τουριστες στην Αθηνα και στο μουνι της, σας σηκωσει λιγο το φρυδι, αμεσως θα πεσετε στα ποδια της και θα ορκιστειτε αιωνια αφοσιωση.

Ο Ελιοτ ομως δεν ορκιστηκε αφοσιωση για να γαμησει αποψε. Απλα εγραψε στο προφιλ του οτι θα ειναι 2 μερες Αθηνα και θελει γυναικα.

Δυστυχως ο σημερινος Ελληνας μεγαλωσε με την ιδεα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι και οτι πρεπει να ντρεπεται να ζηταει ευθεως σεξ απο τις γυναικες, ενω οι Ελληνιδες μεγαλωνουν με την ιδεα οτι ειναι κοροιδα και οπισθοδρομικες αν δεν ξεσκιστουν.

Αοοτελεσμα τωρα τις σκιζουν στα πουρναρια οι ξενοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και ρωτάω κι εγώ:άντε πες ότι οι ελλεηνίδες κάνουν ότι κάνουν με τουρίστες και με μας το παίζουν βαριά πεπόνια.Ο Έλληνας μπορεί να βρει εύκολα τουρίστρια που να τον τσιμπουκώσει και να την γαμήσει την ίδια μέρα;Όχι.Ή πρέπει να έχει όλη την τύχη με το μέρος του.

Το να βρει πλέον πούτσα η γυναίκα,είτε ξένη είτε ελληνική,είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει.

Επισκέπτης
Και ρωτάω κι εγώ:άντε πες ότι οι ελλεηνίδες κάνουν ότι κάνουν με τουρίστες και με μας το παίζουν βαριά πεπόνια.Ο Έλληνας μπορεί να βρει εύκολα τουρίστρια που να τον τσιμπουκώσει και να την γαμήσει την ίδια μέρα;Όχι.Ή πρέπει να έχει όλη την τύχη με το μέρος του.

Το να βρει πλέον πούτσα η γυναίκα,είτε ξένη είτε ελληνική,είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει.
ακριβως

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

κανε  μια  βολτα στη πλακα ...

θα εχεις τουλαχιστον 50% επιτυχια .οταν δεν εχω τι  να κανω παω για τουριστικο καμακι ..

Επισκέπτης
0 match στο τιντερ

Ολο το κακο ξεκιναει απο οταν οι γονεις επετρεψαν στις κορες τους να πηγαινουν διακοπες χωρις συνοδεια συγγενη.

Ηταν δυνατον ποτε να μην φανε τουριστικο πουτσο;

Τον γνωρισαν εδω και χρονια στα νησια. Απο φετος τον τρωνε και στην Αθηνα. Τους ξεναγουν και τους κερνανε και πιπες ρε!!!!!

Και απο τον Ελληνα εχουν απαιτηση να της κερναει ποτα, φαγητα, εξοδους. Ειναι να τρελαινεσαι! :headbang:

Ακομα πιο τρελο ειναι οτι ελαχιστοι Ελληνες συνειδητοποιοιουν οτι οι Ελληνιδες τα τελευταια 20 χρονια (και βαλε) γευονται τουριστικο πουτσο στα νησια που δεν τις ξερει κανεις. Ειμαστε τελειως ζωα!

Επισκέπτης
κανε  μια  βολτα στη πλακα ...

θα εχεις τουλαχιστον 50% επιτυχια .οταν δεν εχω τι  να κανω παω για τουριστικο καμακι ..
οι τουριστριες ασχολουνται με αλλους τουριστες κυριως ή με καναν παιδαρα Ελληνα που ανηκει στο 1% εμφανισιακα ή με ατομα που δουλευουν σε ποστα, σερβιτορος, μπαρμαν, υπαλληλος ξενοδοχειου/χοστελ.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
οι τουριστριες ασχολουνται με αλλους τουριστες κυριως ή με καναν παιδαρα Ελληνα που ανηκει στο 1% εμφανισιακα ή με ατομα που δουλευουν σε ποστα, σερβιτορος, μπαρμαν, υπαλληλος ξενοδοχειου/χοστελ.
εχει  ψωμι  στο κεντρο  ...

ισως  γινουν καποια  πικεριστικα σεμιναρια για το θεμα αυτο !
ειναι κριμα να χανεται πολυτιμο ελληνικο σπερμα σε  αυνανισμο και να  μην το ριχνουμε επανω σε τουριστικα βυζια.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
περισυ  ημουν στην  οδο αθηνας και ετρωγα σε ενα σουβλατζιδικο .. διπλα 2 αμερικανες μιλφ χαριεντιζοντουσαν με αλβανο σερβιτορο .
ε ΟΧΙ  ειπα απο μεσα  μου !
εγω γκολ  μεσα στο γηπεδο μου δε θα φαω !
εκανα  κινηση ματ  .. πιανω κουβεντα , και τις ρωτησα εαν η πρεσβεια τους τους εχει  βγαλει ταξιδιωτικη  οδηγια στο να αποφευγουν αλβανους διοτι ο σερβιτορος ειναι τετοιος ..
με τα πολλα αλλαξαμε viber και το  βραδυ  πιναμε ποτακι στο apolis !

this iS sparta !

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056

οταν εγραφα οτι γαμιουνται με οτι βρουν μπροστα τους
και καθε μουνι εχει μαζεψει πουτσο για 10 ζωες
μου βαζατε ερευνες του κωλου οτι και καλα μενουν αγαμητες για χρονια και δεν εχουν αναγκη να φανε πουτσο γιατι χορταινουν απο τα πεσιματα ομως :2funny:

Επισκέπτης
μου βαζατε ερευνες του κωλου οτι και καλα μενουν αγαμητες για χρονια και δεν εχουν αναγκη να φανε πουτσο γιατι χορταινουν απο τα πεσιματα ομως :2funny:
εσυ καλα τα ελεγες. ο Ελληνας ρε συ εχει φαει ολη την προπαγανδα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι, οτι οι γυναικες σοκαρονται με τη σεξουαλικη ευθυτητα κλπ

Και μαζι μου να ηταν μερικοι χτες να βλεπανε το τσιμπουκωμα στους θαμνους, δεν θα το πιστευαν.

Ολο γλειψιμο, παρακαλι, κοπλιμεντα στα σοσιαλ.. εχω αηδιασει με τους Ελληνες.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
674
Πόντοι
96
Η Ελληνιδες βλεπουν τους τουριστες οπως βλεπουμε εμεις τις πουτανες
Σου λεει θα κανω οτι κανω και μετα θα φυγει και ησυχαζει το κεφαλι μου

Οτι νιωθουμε και εμεις δηλαδη δινοντας το εικοσαρικο στην πουτανα, για να παψει οποιαδηποτε περαιτερω σχεση μαζι της (κλαψες, γκρινιες, κλπ)

Που να μπλεκει τωρα με Ελληνες που μπορει να κολλησουν πανω της με κλαψες, παρακαλητα, κυνηγητα, επιδειξεις στο fb, τραβηγμα με φιλους, σογια, κλπ

Για τον ιδιο λογο κυνηγανε και αυτους που γαμανε συνεχεια και διαφορετικες
Σου λεει θα γαμηθω λιγο καιρο μαζι του και μετα αυτος θα βρει αλλη και θα με ξεχασει

Αν μπλεξει με καναν αγαμητο, μπορει να την κυνηγαει για χρονια, να πηγαινει κατω απ το σπιτι της, κ.ο.κ.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
εσυ καλα τα ελεγες. ο Ελληνας ρε συ εχει φαει ολη την προπαγανδα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι, οτι οι γυναικες σοκαρονται με τη σεξουαλικη ευθυτητα κλπ

Και μαζι μου να ηταν μερικοι χτες να βλεπανε το τσιμπουκωμα στους θαμνους, δεν θα το πιστευαν.

σαλιαριδες για σκοτωμα απλα

θεοποιουν τις μπαζαρες για να τους εχει "φιλους" και απο κοντα μηπως και μυρισουν λιγο μουνι
και παει αλλος και την μπουκωνει πουτσα στο 15" στις τουαλετες

Επισκέπτης
σαλιαριδες για σκοτωμα απλα

θεοποιουν τις μπαζαρες για να τους εχει "φιλους" και απο κοντα μηπως και μυρισουν λιγο μουνι
και παει αλλος και την μπουκωνει πουτσα στο 15" στις τουαλετες
πλυση εγκεφαλου μιλαμε

και αυτο κανει τεραστιο κακο και σε εμας τους φυσιολογικους

γιατι αν πεις στη γκομενα παμε για μπαφο και πιπα στα πουρναρια θα σου πει για καμια πουτανα με περασες;

ενω με τον τουριστα τον ψηλο που λεει το ιδιο πηγαινει το ωραιο της ραντεβου :pipa1:

Επισκέπτης
Η Ελληνιδες βλεπουν τους τουριστες οπως βλεπουμε εμεις τις πουτανες
Σου λεει θα κανω οτι κανω και μετα θα φυγει και ησυχαζει το κεφαλι μου

Πηγαιναν μαζι τους γιατι δε θα το μαθαινε κανεις. Πανε αυτα! Αφου βγαινουν μαζι τους στην Αθηνα δεν τις νοιαζει.

Τωρα τους εχουν συνδεσει με το ουαν ναιτ σταντ, το καλοκαιρινο σεξ, τo ραντεβου.

Ενω τον Ελληνα τον εχουν για μονιμο γκομενο-πιροφορο και αυριανο θυμα γαμπρο.

Here for a good time not a long time.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36

Εξαρτάται τι τουρίστρια. Αν θες 5αρι, 6αρι μια χαρά βρίσκεις διαθέσιμη αν την βολταρεις και την ξεναγησεις. Παραπάνω είναι το δύσκολο τυπε. Εκεί αν σε συμπαθήσει, ανάλογα και την προέλευσή της, πχ Ασιατισσα, Πολωνέζα, Λατίνα μπορεί να είναι σχετικά εύκολη, αν είναι ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στην Ελλάδα και θαυμάζει τους Έλληνες.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Για ελατε.

Ειμαι σε καβατζα ορεινη που συχναζουν ζευγαρια για φικι φικι. Σκαει ελλεινιδα ψηλολιγνη με τουριστα αγκαζε. Ποιοτικο κομματι η δικη μας αν και δεν διακρινω πολλα στο σκοταδι. Αραζουν σε κατι δεντρα και αναβουν τσιγαριλικι. Μυριζει ωραια σαν μπασμας Ξανθης. Πιανουν την κουβεντα (στα αγγλικα) . Περισσοτερο μιλαει εκεινη. Του λεει κατι για την αρχαια δημοκρατια. Μετα του λεει κατι φιλοσοφικο για το δημοσιο αυνανισμο. Καλα παμε λεω, θα πεσει πουτσα. Πραγματι μετα απο λιγο παρνει τσιμπουκι του τουριστα πισω απ τα δεντρα, στα μουγγα. Ουτε μαλακια δεν τραβηξα αλλα πρεπει να τα καταπιε. Αν δεν ειχαν περασει κατι καγκουρες με μηχανακια μπορει να ειχαν ξεσκιστει κανονικα. Μετα φυγαν, προφανως για ξεκωλιασμα στο ξενοδοχειο.

Ρωταω τα εξης:

Η συγκεκριμενη ελλεινιδα παιρνει το ελληνοπουλο για βολτα και τσιμπουκι στα δεντρα; Προφανως οχι. Του ριχνει χυλοπιτα ή το βαζει να την πεισει οτι περναει τα χιλια στανταρ της για γκομενος και μελλοντικος συζυγος, μεσα απο μια μακροπνοη διαδικασια φλερτ, παρακαλητου και ραντεβου.

Ο τουριστας ομως δε χρειαστηκε να παρακαλεσει. Απο την πρωτη μερα τσιγαριλικι και σεξακι.

Το ελληνοπουλο ειχε παρεα αποψε; Οχι, το ελληνοπουλα εμεινε μονο του γιατι η ελλεινιδα δεν το θελει. Ο τουριστας ομως που ταξιδευει σε ξενη χωρα μονος του και θα κατσει δυο μερες Αθηνα, αμεσως βρηκε και παρεα και να γαμησει.

Αχυστος τραβηξα για μια βολτα στο κεντρο της Αθηνας οπου ειδα μια ομαδα απο μικρες ελληνιδες γυρω στα 20 να καθονται με μια παρεα απο συνομιληκους τουριστες. Tον ενα τον φωναζαν Ελιοτ.

Αυτο δεν θα το βλεπαμε παλια. Σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ΦΕΤΟΣ για πρωτη φορα οι ελληνιδες εφτιαξαν λογαριασμους στο τιντερ με προφιλ στα αγγλικα (μεχρι περσι το συμπληρωναν στα ελληνικα ή καθολου), οδηγουμαστε στο γεγονος οτι η Ελληνιδα πλεον αναζητα και τρωει τουριστικη πουτσα οσο τα ελληνοπουλα μενουν με το πιυλι στο χερι.

Θα μου πειτε εχεις δικιο θα γραψουμε τις ελλεινιδες στα παπαρια μας. Ξερετε ομως οτι αν αυτη που ξεναγει τους τουριστες στην Αθηνα και στο μουνι της, σας σηκωσει λιγο το φρυδι, αμεσως θα πεσετε στα ποδια της και θα ορκιστειτε αιωνια αφοσιωση.

Ο Ελιοτ ομως δεν ορκιστηκε αφοσιωση για να γαμησει αποψε. Απλα εγραψε στο προφιλ του οτι θα ειναι 2 μερες Αθηνα και θελει γυναικα.

Δυστυχως ο σημερινος Ελληνας μεγαλωσε με την ιδεα οτι ειναι φαλοκρατικο γουρουνι και οτι πρεπει να ντρεπεται να ζηταει ευθεως σεξ απο τις γυναικες, ενω οι Ελληνιδες μεγαλωνουν με την ιδεα οτι ειναι κοροιδα και οπισθοδρομικες αν δεν ξεσκιστουν.

Αοοτελεσμα τωρα τις σκιζουν στα πουρναρια οι ξενοι.

εθνικογαμισμος μονο

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96

για αυτο μονη λυση η βορειοκορεατοποιηση και ο εθνικογαμισμος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για αυτο μονη λυση η βορειοκορεατοποιηση και ο εθνικογαμισμος

Όντως βόρεια Κορέα κόβουν αμέσως τον πουτσο του ξένου που τολμά να αγγίξει ντοπιες κομμουνιστριες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Καλά,υπάρχουν κι αυτές που μένουν αγάμητες.Όπως κι αυτές που έχουν σχέση 10 χρόνια και δεν γαμιούνται με άλλον.

Όσες μένουν μόνες τους Αθήνα που έρχονται μιλιούνια τουρίστες,όντως μπορεί να μαζέψουν πολύ πούτσα από κάθε φυλή.Στην υπόλοιπη Ελλάδα όμως πλην Αθήνας και νησιών που δεν έχει τόσο τουρισμό και είναι πιο κλειστές κοινωνίες,δύσκολα γαμιούνται με τον ένα και τον άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom