Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
:huh:
το χεις φιλοσοφησει βλεπω! ρωτα μπουρδελιαρηδες π με εχουν γνωρισει να δω μηπως αλλαξεις γνωμη :)

Μάγκες,εγώ έχω γαμήσει μία καυλάρα από Βενεζουέλα σε στούντιο,η οποία είναι σχετικά παχουλή.Έχει βυζάρες όνομα και πράγμα,κωλάρα λατινική (ξέρετε εσείς) και γενικά δεν μπορείς να αντισταθείς..

Και οι εύσωμες δίνουν πόνο αδέρφια..

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνω πώς σκέφτεστε όλοι εδώ μέσα,αλλά πώς προέκυψε να λέτε όλες τις Ελληνίδες <<Ελλεεινίδες>> τόσα χρόνια τώρα ;; Γιατί τις τσουβαλιάζετε όλες μαζί ;;

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Ο λόγος για τον οποίο αρκετοί από εσάς δεν μπορείτε να σταυρώσετε γκόμενα είναι αυτός..Τις τσουβαλιάζετε όλες μαζί λέγοντας και καλά ότι όλες θέλουν τον πλούσιο γαμπρό,τον αλήτη,τον μπάρμαν,τον τραπεζίτη,τον νταβατζή,κλπ..

Εάν ήταν έτσι όπως τα λέτε,σχεδόν κανείς δε θα είχε γκόμενα ή σύζυγο.Ούτε αυτός που βγάζει 3.000 ευρώ το μήνα (που δεν το λες και πλούσιο),ούτε ένας απλός καθημερινός φοιτητής,ούτε ο ταξιτζής,ούτε ο νταλικέρης,αλλά μόνο οι μπάρμεν,οι φραγκάτοι και ο κάθε <<ξεχωριστός>> ή δήθεν..Δείτε εκεί έξω τα ζευγάρια,ειδάλλως καθίστε σε ένα φόρουμ να βρίζετε όλη την ώρα τις <<Ελλεεινίδες>>..

Σκεφτείτε το..Ίσως σας βοηθήσει στο να καταλάβετε καλύτερα την πραγματικότητα..

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Τόσα μουνιά υπάρχουν εκεί έξω που θέλουν τις ψωλές σας.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Τρολάρεις; Θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα και σε μερικές χώρες έτσι είναι. Εδώ όταν θα αρχίσεις να έχεις εμπειρίες με κοπέλες ελληνίδες θα καταλάβεις όμως τη διαφορά.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Εάν ήταν έτσι όπως τα λέτε,σχεδόν κανείς δε θα είχε γκόμενα ή σύζυγο.Ούτε αυτός που βγάζει 3.000 ευρώ το μήνα (που δεν το λες και πλούσιο),ούτε ένας απλός καθημερινός φοιτητής,ούτε ο ταξιτζής,ούτε ο νταλικέρης,αλλά μόνο οι μπάρμεν,οι φραγκάτοι και ο κάθε <<ξεχωριστός>> ή δήθεν..Δείτε εκεί έξω τα ζευγάρια,ειδάλλως καθίστε σε ένα φόρουμ να βρίζετε όλη την ώρα τις <<Ελλεεινίδες>>..
Εσύ έχεις κάνει ποτέ σχέση; Άσε τι βλέπεις έξω στο δρόμο. Τι συμπεράσματα έβγαλες από τις εμπειρίες σου; Που ήρθες να μας δώσεις συμβουλές και για το πως θα αποκατασταθούμε τρομάρα σου  :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλα ο Σαββιδης καμπαμαρου τον ξερουμε ποσο μισογυνης κομπλέξας ειναι δεν θα τον μαθουμε τωρα.
Εντάξει άρρωστος είναι ο άνθρωπος, με συγκατάβαση πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Έχει και δύο τρεις ιδρυματοποιημενους που τον αποθεώνουν και γεμίζουν οι σελίδες. Κουβέντα να γίνεται....

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Τρολάρεις; Θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα και σε μερικές χώρες έτσι είναι. Εδώ όταν θα αρχίσεις να έχεις εμπειρίες με κοπέλες ελληνίδες θα καταλάβεις όμως τη διαφορά.

Ντάξει,δεν είναι όλες έτσι..

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Τα ίδια στερεότυπα για τις γυναίκες υπάρχουν και στις ΗΠΑ.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.750
Πόντοι
506
Εσύ έχεις κάνει ποτέ σχέση; Άσε τι βλέπεις έξω στο δρόμο. Τι συμπεράσματα έβγαλες από τις εμπειρίες σου; Που ήρθες να μας δώσεις συμβουλές και για το πως θα αποκατασταθούμε τρομάρα σου  :2funny:
Τυπε αμα θες να βρεις μία για να κάνεις παιδιά και καλα, αυτο ειναι πανεύκολο. Τραβα σ ενα χωριό, χτύπα κανα leftover και ζητα τη απ τον πατέρα της, χαρη θα του κάνεις

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
υπαρχει αντρας που θα ασχολουνταν με γυναικες αν δεν επαιζε το σεξουαλικο?

εχεις φιλες γυναικες?

τι κανεις μαζι τους?
μιλατε για ποδοσφαιρο?
παιζετε ταβλι?

δε πιστευω στη φιλια γυναικας  ανδρα ...
παμε παρακατω τωρα !
καλα ρε  κεφτε  παντρευτηκες  μονο και μονο επειδη σε εκβιαζε ;  ; δηλαδη εκανες τοσα εξοδα  ... τοσες μαλακιες για να κανεις ενα γαμο  .. και ολα αυτα για να  γαμησεις  μια τρυπα που δεν καθοταν πριν το γαμο ;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μερικές απορίες για τον savidis ...

Υποστηρίζεις φίλε , ότι οι ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ υπερέχουν σε κάτι στα γκομενικά τους ;;;;
Γιατί από αυτά που έχω δει εγώ , οι διαφορές από τους υπόλοιπους στην ελλάδα είναι

1)Νταραβερίζονται αποκλειστικά με γκόμενες της κοινότητας. Από πρώην ΕΣΣΔ δηλαδή.
2)Οι γκόμενες αυτές, ουδεμία σχέση έχουν με άλογα ψηλές , ξανθιές ρωσίδες. Κάτι μαυροτσούκαλα πινέζες είναι .
3)Αρραβωνιάζονται από τα 19, μετά το στρατό έχουν ήδη παιδιά. 4)
4)Με τις γκόμενες με τις οποίες σχετίζονται , για να περπατήσει το πράμα , έχουν πάρει πρώτα έγκριση από την οικογένεια. Συχνά παίζει προξενιό από γονείς.
5)Τις λούζονται για μια ζωή , σπανιότατα χωρίζουν .

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ , με διορθώνεις.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
317
Πόντοι
26

Υποστηρίζεις φίλε , ότι οι ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ υπερέχουν σε κάτι στα γκομενικά τους ;;;;
Γιατί από αυτά που έχω δει εγώ , οι διαφορές από τους υπόλοιπους στην ελλάδα είναι

1)Νταραβερίζονται αποκλειστικά με γκόμενες της κοινότητας. Από πρώην ΕΣΣΔ δηλαδή.
2)Οι γκόμενες αυτές, ουδεμία σχέση έχουν με άλογα ψηλές , ξανθιές ρωσίδες. Κάτι μαυροτσούκαλα πινέζες είναι .
4)Με τις γκόμενες με τις οποίες σχετίζονται , για να περπατήσει το πράμα , έχουν πάρει πρώτα έγκριση από την οικογένεια. Συχνά παίζει προξενιό από γονείς.

Όπως τα λες ακριβώς είναι κατά μεγάλο ποσοστό. Είμαι απο μέρος που έχουμε πολλούς ομογενείς και τα ξέρω απο πρώτο χέρι.

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Ντάξει, και;  Υπάρχουν τότε και καλές περιπτώσεις.

Άρα δεν είναι όλες έτσι..

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Δε φτάνουν για όλους αγαπητέ, είναι πολύ μικρό το ποσοστό. Καλή τύχη πάντως σε όσους συνεχίζουν και ασχολούνται.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Σε ολα εχεις λαθος. Αυτα που εχεις δει δεν αποτελουν το 100% της πραγματικοτητας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε ολα εχεις λαθος. Αυτα που εχεις δει δεν αποτελουν το 100% της πραγματικοτητας.

Οκ , αποτελούν το 99% .

Με προξενιά παντρεύονται όλοι.
Από τα 18-20. Στην ίδια ηλικία έχουν παιδιά.
Οι κυράδες είναι πιο κοντές από αλβανίδες και μαυροτσούκαλα ΟΛΕΣ. Και κάτι μύτες σαν λαβή από γκλίτσα.

Ισχύουν για όλους όσους βλέπει κανείς στην αττική , που είναι χιλιάδες.

Οπότε που είναι η μαγκιά τους ;;;
Ποιά ανωτερότητα σε σχέση με τους μαλάκες της υπόλοιπης ελλάδας ;;;;;

Παρακάτω είναι , όχι παραπάνω.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όπως τα λες ακριβώς είναι κατά μεγάλο ποσοστό. Είμαι απο μέρος που έχουμε πολλούς ομογενείς και τα ξέρω απο πρώτο χέρι.

Ε μα να μη λέμε μαλακίες.
Και όλοι κολλητηλίκια με τις πεθερές, που μπορεί να μένουν απέναντι !
Ούτε καν σε άλλη περιοχή !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom