Φίλος αδελφικός, αγνός όσο το παρθένο μαλλί, έπαθε ακριβώς τα ίδια φίλε.Η μόνη του όρεξη και κίνητρο στη ζωή του πια είναι να βλέπει το παιδί του όποτε του χει ορίσει το δικαστήριο, αλλά ακόμη και έτσι το παιδί η κυρία δεν του το δίνει όπως ορίστηκε για να μην πάθει τίποτα κατά την μετακίνηση λόγω υψηλών θερμοκρασιών.
Το παιδί το μεγαλώνουν οι παππούδες γιατί αυτή τρώει πουτσες και δουλεύει μετά.
Λόγω του ότι είναι χακερας, έψαξε εκ των υστέρων να βρει συνομιλίες της στο ίντερνετ.Ετρωγε πουτσες μαζεμένες, δεν το πίστευε, δυστυχώς γι αυτόν δεν μπορεί να πιαστεί τίποτα απ αυτά στο δικαστήριο, αλλιώς όπως λέει θα της παίρναν το παιδί στο δευτερόλεπτο.
Μην σ τύχει λέμε, αλλά μέσα μας όλοι ξέρουμε ότι το να τύχει είναι 50-50
Ετσι ακριβως οπως τα λες, και χειροτερα.
Δεν θελω να πω πιο πολλα εδω μεσα, δεν εχει νοημα να ενεργοποιουμε συνεχως τα τρολ και τους μπετοβλακες.
Εν συντομια θα αναφερω οτι ουτε στα πιο τρελα σεναρια απο ταινιες δεν υπαρχουν αυτα τα οποια κανουν οι χωρισμενες με παιδι. Ειναι αυστηρα προσχεδιασμενο απο τη αρχη με τη καθε λεπτομερεια.
Για οσα παιδακια δεν το γνωριζουν, δεν το πιστευουν, δεν το φανταζονται, ελα μωρε μαλακα τι μας λες, που τα ξερεις εσυ ρε μαλακα σου τα εχουν πει, κτλπ κτλπ κτλπ....ναι παιδακια μου. Ετσι ακριβως ειναι. Ειναι προσχεδιασμενα ολα απο την αρχη. Η επιλογη του θυματος, η πορεια εως το γαμο, μεσα στο γαμο, και προς την εξοδο απο το γαμο. Ολα ειναι σχεδιασμενα με αριστοτεχνικο τροπο.
Αρκετες φορες (40% και οσο περνανε τα χρονια ανεβαινει) η κυρια κρυφομιλαει-γαμιεται με τον χ μαλακα που τον εχει ερωτευτει αλλα που δεν ειναι ο χαζος που θα τη κανει μανα-χωρισμενη με διατροφη για να το παιξει αξια στις φιλες της και στο περιγυρο της οτι τα καταφερε και βρηκε τον μαλακα (για αυτο κανουν το γαμο και το παιδι) και που απο κοινου συμφωνουν ναι παρε το μαλακα να σε κανει μανα και εδω ειμαι εγω να σε γαμαω και να καυλωνεις ωστε να αντεξεις εως να τον χωρισεις και να συνεχισω να σε γαμαω.
Τωρα, οποιος εχει αλλη γνωμη γυρω απο το θεμα, λυπαμαι πολυ αλλα δεν εχω προθεση να τον πεισω-ξυπνησω. Δικαιωμα του, ας πιστευει οτι θελει, ας κανει οτι θελει. Ζωη του ειναι, κεφαλι του ειναι.
Ο πιο μαγκας να εισαι, ο χ λεφτας, ο ψ γαμαω δερνω στη πιατσα, τη στιγμη που θα πας για γαμο, ολες τους στη μεταξυ τους κουβεντα (οι "κολλητες") μαλακα σε ανεβαζουν ξενερα σε κατεβαζουν. Γνωριζουν οτι εν ετη 2019 πρεπει να εισαι γνησιος μαλακας για να πας για γαμο και επομενο ειναι να ειναι και ξενερα το σεξ μαζι σου...ασχετα με τα θεατρα που σου πουλαει για να σε τυλιγει καθημερινα.
Ο πηδιας που της γαμαει ολες τις τρυπες, ουτε τυροπιτα δεν την εχει κερασει. Οχι σε γαμο να τη παει...για αυτο καυλωνει με αυτον και χυνει και μονο που γραφει μηνυματα μαζι του, επειδη την εχει μονο για πουτσα, επειδη την αντιμετωπιζει οπως αρμοζει ως αντρας...επειδη γνωριζει την αληθεια και δεν ειναι μαλακας και μολις παει να σηκωσει κεφαλι η κυρια (ναι ακομα και σε αυτον θα κανει τα τεστακια της επιβεβαιωσης οτι ειναι αντρας) θα της λεει αφου την εχει χυσει και ριξει καμια μπατσα στα μουτρα "τραβα στον αντρα σου μωρη πουτανα που θα μου πεις και....".
Θα βγουν παγανια παλι με τις μαλακιες τους ολοι...αρξατε πυρ. Στα αρχιδια μου.
Τραβατε σε τιποτα δικηγορους και ρωτηστε για διαζυγια, ρωτηστε σε κανα προεδρο δικαστηριου, κανα αστυνομικο που εχει βγαλει χρονια υπηρεσια σε τμημα, σε κανα αλανι που δουλευει στους γαμιστρωνες, σε κανα ουρολογο-αφροδισιολογο να σας πει τι εχει δει, παρτε γενικα γνωμες-γνωση γυρω απο το θεμα, καντε την ερευνα σας πρωτα καλα και μετα ελατε να πειτε τη μαλακια σας ή τη γνωμη σας που θα πηγαζει μεσα απο την ερευνα και οχι μεσα απο το κλουβιο και γεματο εγωισμο μυαλο σας.
Ερευνα, ψαχτε, δειτε απλα αν αυτο που θα πειτε στεκει.