Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Η μαγκιά δεν έιναι να βρίζεις τις Ελληνίδες στα σάιτ.

Η μαγκιά είναι να γαμάς όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες αφιερόνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο, φαιά ουσία, χρήματα και αποθέματα προσωπικής ισοροπίας. Εδώ είναι η τέχνη.

Το να ξημερώνεσαι (είδα απαντήσεις στο θρεντ 4 το πρώί) στο πι σι και να αντιπαρατίθεσαι με ένα άλλο νικ μάλλον λυπηρό είναι.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Η μαγκιά είναι να γαμάς όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες αφιερόνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο, φαιά ουσία, χρήματα και αποθέματα προσωπικής ισοροπίας. Εδώ είναι η τέχνη.

Το να ξημερώνεσαι (είδα απαντήσεις στο θρεντ 4 το πρώί) στο πι σι και να αντιπαρατίθεσαι με ένα άλλο νικ μάλλον λυπηρό είναι.
λιπιρο κολιτε ινε να μπορισ να γαμισις και να μι γαμας!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πηγαινε στα ιατρεία και όπου δείς πολλές μαζί να μαζεύονται και να κάνουν ουρά μπές και σύ μέσα, όπως στο μετρό που μαζεύονται όλες στην πόρτα μπροστά απο τις σκάλες.... :2funny:
δε μπορο να ανεβο σκαλεσ με μποδιζι ο σκεμπεσ,ασασερ δε εχις???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.130
Πόντοι
22.785
εχι το μετρο κιλιομενι

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Δε κατάλαβα σε μένα μιλάς;;;
για ποιές 4 το πρωί μιλάς;;; ποιο θρεντ;;;
Για κοίτα καλύτερα τα σχόλια μου τι ώρες έχουν γραφτεί και μετά μιλάς...
Και δεν βρίζω κανέναν, άλλο αν έχω πεί κάποιες προσωπικές απόψεις-παρατηρήσεις-διαπιστώσεις στο πλαίσιο της ανταλλαγής και αντιπαράθεσης απόψεων και πάντα το κάνω χειριζόμενος καλά το γραπτό λόγο.....
Εκτός απ' αυτό υπάρχουν και τα αστεία και τα πειράγματα που γίνονται στο φόρουμ και το κάνουν όλοι...
Σε πειράζει και αυτό;;;
Τέτοιου είδους υποδείξεις κάνε τις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους άλλους...
Ζήσε πρώτα να αποκτήσεις εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα και μετά μίλα για μένα

Με ετίμηση

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οχι, γενική παρατήρηση ήταν.

Τσάμπα εκτέθηκες.

Δεν νοιώθω να εκτέθηκα, απλά δεν διευκρίνιζες για ποιόν/ποιούς το έγραψες αλλά και επίσης η παράθεση σου ήταν ακριβώς μετά την δική μου. Λογικό ήταν να αναρωτηθώ.

Οκ, δεκτόν το γενικόν του θέματος....no hard feelings 

Επισκέπτης

Φυσικά. Αυτή είναι μαγκιά.
Θα προσέθετα μια λεπτομέρεια:

Ανεξαρτήτως εθνικότητος
για μένα τουλάχιστον όλες οι λευκές μουνάρες μετράνε το ίδιο
(κατσίκες , ασιάτισες και μάυρες  δεν γαμάω)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φυσικά. Αυτή είναι μαγκιά.
Θα προσέθετα μια λεπτομέρεια:

Ανεξαρτήτως εθνικότητος
για μένα τουλάχιστον όλες οι λευκές μουνάρες μετράνε το ίδιο
(κατσίκες , ασιάτισες και μάυρες  δεν γαμάω)
εχις φενετε στο πουλι σου εθνομετρο,
αμα ινε φενοτιπικα ασπρι τι γαμασ????

Επισκέπτης
Δεν νοιώθω να εκτέθηκα, απλά δεν διευκρίνιζες για ποιόν/ποιούς το έγραψες αλλά και επίσης η παράθεση σου ήταν ακριβώς μετά την δική μου. Λογικό ήταν να αναρωτηθώ.

Όχι ρε τι λές.
Μπορεί να στην πούνε που βρέθηκες μια φορά χαράματα στο φόρουμ , όταν τα γύναια του φόρουμ ειναι κάθε μέρα , όλο το 24ωρο τον τελευταίο χρόνο , από τότε που γράφτηκαν.

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Όχι ρε τι λές.
Μπορεί να στην πούνε που βρέθηκες μια φορά χαράματα στο φόρουμ , όταν τα γύναια του φόρουμ ειναι κάθε μέρα , όλο το 24ωρο τον τελευταίο χρόνο , από τότε που γράφτηκαν.

γυναιο να πεις την γυναικα σου που σε ανεχετε,εμας δεν μας ταιζεις και δεν μας ποτιζεις.

Επισκέπτης
γυναιο να πεις την γυναικα σου που σε ανεχετε

Δεν τη γαμάνε, δεν κυκλοφορεί έξω αφού όλο το 24ωρο είναι στο φόρουμ , δεν τη γαμάει κανένας από το φόρουμ ...

και δεν ξέρει και να γράφει ρε πούστη μου;

Έχω αλλάξει τελείως την αντίληψη που είχα για τον πάτο του υποκόσμου των Ελληνίδων.
Αυτές που θεωρουσα τελευταίες , είναι μάλλον μέτριες προς καλές , σε σχέση με αυτα που βλέπω εδώ μέσα ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Δεν τη γαμάνε, δεν κυκλοφορεί έξω αφού όλο το 24ωρο είναι στο φόρουμ , δεν τη γαμάει κανένας από το φόρουμ ...

και δεν ξέρει και να γράφει ρε πούστη μου;

Έχω αλλάξει τελείως την αντίληψη που είχα για τον πάτο του υποκόσμου των Ελληνίδων.
Αυτές που θεωρουσα τελευταίες , είναι μάλλον μέτριες προς καλές , σε σχέση με αυτα που βλέπω εδώ μέσα ...
κιριε Λακι θα μου απαντισις για αν γαμασ φενοτιπικα λεφκεσ???

Επισκέπτης
Το δυστύχημα είναι οτι προφανώς υπάρχει ένας ηλίθιος που το κάνει.

Αποκλείεται φίλε.
Πόσοι είναι οι τυφλοί;
Αυτοί που βλέπουν , άμα δουν τις φώκιες που μπαίνουν στα φόρουμ , κάνουν ρεκόρ ταχύτητας στο χιλιόμετρο.
Άσε που και οι τυφλοί μπορούν δια της αφής να διαπιστώσουν ότι οι αναλογίες είναι 90-200-280 (στήθος-μέση-περιφερεια σε cm).

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αποκλείεται φίλε.
Πόσοι είναι οι τυφλοί;
Αυτοί που βλέπουν , άμα δουν τις φώκιες που μπαίνουν στα φόρουμ , κάνουν ρεκόρ ταχύτητας στο χιλιόμετρο.
Άσε που και οι τυφλοί μπορούν δια της αφής να διαπιστώσουν ότι οι αναλογίες είναι 90-200-280 (στήθος-μέση-περιφερεια σε cm).
απαντισι περιμενο κολιτε παρακαλο

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το δυστύχημα είναι οτι προφανώς υπάρχει ένας ηλίθιος που το κάνει.

Τι σε νοιαζει?
Ετσι κι αλλιος ΕΣΥ και να ηθελες δεν μπορεις να το κανεις.
Γιατι απλα αν σας γυρισω αναποδα εδω μεσα το 80% εχετε ισα για τα μεταφορικα μου.

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Τι σε νοιαζει?
Ετσι κι αλλιος ΕΣΥ και να ηθελες δεν μπορεις να το κανεις.
Γιατι απλα αν σας γυρισω αναποδα εδω μεσα το 80% εχετε ισα για τα μεταφορικα μου.
Αφού παρακρατηθούν πρώτα τα αναγκαία για  CT/ studios/μασαζ/μπουρδέλα βέβαια :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom