Εσυ γιατι ανακατευεσαι ;;; μου λες ;;
Δεν μας αφορα το θεμα το συγκεκριμενοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
Κάνε δουλειά σουυυυυυυ!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εσυ γιατι ανακατευεσαι ;;; μου λες ;;
Δεν μας αφορα το θεμα το συγκεκριμενοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
Κάνε δουλειά σουυυυυυυ!!!![]()
Παρασύρθηκα πάλι και ααχολούμαι με τις καργιόλες του φόρουμ.
Τη γυναίκα μου και τη γκόμενά μου τις πηδάω τσάμπα.
Όταν βγάζεις λεφτά και το δείχνεις , οι γκόμενες μπορεί να έρχονται για να φάνε.
Τα λεφτά λειτουργούν σαν δόλωμα δηλαδή .
Ο σωστός παίχτης , μπορεί να τις πηδήξει και να τις στείλει , χωρίς να του φάνε το δόλωμα. Είναι ζήτημα τακτικής.
Αναλύω θεωρητικά το ζήτημα , επειδή έχω κέφια και επειδή μου αρέσει το φόρουμ.
λακη μωρο βαλε και μια φωτογραφια το γκομενακι σου και το γυναικακι σου να δουμε.να συγκρινουμε μπαζο με πατσολα και τοτε πουλα μαγκια
η βαλε να τις πηδαει κανενας αλλος ο γαμει για παραδειγμα
ετσι θα πεισεις γιατι ο γαμει γαμαει μονο ρωσιδια
Αυτό για το οποίο έχουν πεισθεί όλοι , είναι ότι όσες μπαίνουν στο φόρουμ είναι ανω των 85 κιλών και ψωλή είδαν για πρώτη φορά στις φωτογραφίες τουο φόρουμ.
Όπως όλες οι γυναίκες όλων των ελληνικών φόρουμ ,είναι όλες αγάμητα ζωα.
Φαίνεται από όσα γράφουν ...
ισε πολι σοστοσ κιριε λακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτό για το οποίο έχουν πεισθεί όλοι , είναι ότι όσες μπαίνουν στο φόρουμ είναι ανω των 85 κιλών και ψωλή είδαν για πρώτη φορά στις φωτογραφίες τουο φόρουμ.
Ρε παίδες οι ξένες μουνάρες φταίνε για όλα καθώς και το ότι έχουν ξενιτευτεί πολλοί Έλληνες και γαμάνε κι αυτοί ξένες εκτός Ελλάδος.
Αν δεν γαμούσαν τόσοι Έλληνες ξένες , θα γαμούσαν και κανα μπάζο από τον τόπο μας.
Κι αν ειχαν δει τα μπάζα ψωλή στα σκέλια τους , δεν θα έμπαιναν να μας γαμάνε τα ανδρικά φόρουμ ...
Αυτό για το οποίο έχουν πεισθεί όλοι , είναι ότι όσες μπαίνουν στο φόρουμ είναι ανω των 85 κιλών και ψωλή είδαν για πρώτη φορά στις φωτογραφίες τουο φόρουμ.
ξερισ να μου προτινισ κανα γιατριο μεγαλον ζοον,πρεπι να γιατρεφτο,θα με παι ο Λαλακισ θα μου βαλι και το κενουργιο μου λουρακι,μαγορασε ενα δερματινο με πουλιεσερε τους ερμους τους ασθενεις σε τι χερια πεσαν!!!!
ξερισ να μου προτινισ κανα γιατριο μεγαλον ζοον,πρεπι να γιατρεφτο,θα με παι ο Λαλακισ θα μου βαλι και το κενουργιο μου λουρακι,μαγορασε ενα δερματινο με πουλιεσ
πολι μεγαλοσ σιθετισ ο σβαροφσκι,πιο κονσερβετο εχι γραψιτο Φρισκισ!!!!!!!!θα σου δωσει το δικο του ρε μωρο του εχει η γυναικα του πεντε εξι να τον βγαζει για βολτα με σβαροφσκι
το σβαροσκι ρε σι ειναι γιαλιπολι μεγαλοσ σιθετισ ο σβαροφσκι,πιο κονσερβετο εχι γραψιτο Φρισκισ!!!!!!!!
και γο καραφλοσ ιμε,αλα δε γραφο κονσερβετατο σβαροσκι ρε σι ειναι γιαλι
πολι μεγαλοσ σιθετισ ο σβαροφσκι,πιο κονσερβετο εχι γραψιτο Φρισκισ!!!!!!!!
ξερισ να μου προτινισ κανα γιατριο μεγαλον ζοον,πρεπι να γιατρεφτο,θα με παι ο Λαλακισ θα μου βαλι και το κενουργιο μου λουρακι,μαγορασε ενα δερματινο με πουλιεσ