You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.130
- Πόντοι
- 22.785
Ρε πούστη μου, έχασα Λάκης1833 για χάρη του Ομπάμα![]()
Ωραίο άβαταρ Spy!![]()
![]()
Χιονια βλεπω.......... δεν εχεις σημα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
[move]
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Black Out λεμεεεεεΧιονια βλεπω.......... δεν εχεις σημα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
[move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Μου κάνει παρεμβολές το Λακης1633...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.130
- Πόντοι
- 22.785
Black Out λεμεεεεε
Μου κάνει παρεμβολές το Λακης1633...![]()
Γινε στελθ.............
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
τυχαιες ελ-ε-ηνιδες
Έλαααααα....ήρθε η σκουπιδιάρα για τα ΜΠΑΖΑ. Μα το Δία ρε...Είστε γραφικοί. Αυτές είναι μουνάρες Ελεηνίδες?? Άντε αυτοκτονήστε, ρε.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
Εξετάζουμε κυρίως τη σεξουλικότητα που αποπνέουν.. ;)
Ελα, ΞΕΡΝΑΩΩΩΩΩ!!!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
Εντάξει κυκλοφορούν και καλύτερες...
αυτή χαραμίζεται...αλλού έπρεπε να δουλεύει...![]()
They are proud for their cellulite, που θάλεγε κι η Bite. Ρωσία και ξερό ψωμί, ρε.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.130
- Πόντοι
- 22.785
Ελα, ΞΕΡΝΑΩΩΩΩΩ!!!
Να φερω λεκανακι ;;;;;;;;;;;;;;;
[move]
Επισκέπτης
λακη παραδεξου οτι γκομενες με αποψη δεν ειχες ποτε.
παντα πληρωνες η εδειχνες τα πτυχια σου για να τις μειωσεις
Σε πληροφορω οτι μπορει να βγαζω περισσοτερα απο εσενα (ισως) και να φερομαι χειροτερα στους αντρες.
Δεν εκρυψα πως ειμαι σκυλα του κερατα.
Εγω ομως επενδυσα στην εμφανιση μου και οταν οι μπαζολες που πηδας ετρωγαν πιτογυρα,ετρεχα στα γυμναστηρια και επινα χυμο καροτο.αιντε σε καμια αλλη αυτα.
ιιιιιιιιισααααααααααα λεμεεεεε
ναι ειναι αποδεδειγμενο οτι ο χυμος καροτο εξαφανιζει τις πατσες
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
αν περιεχει κανα στακακι εφεδρινης καφεινης η λιγο κλενμπουτερολ ισως...
επισης απο μετριοφροσυνη κ χαρακτηρα σκιζεις.Μακαρι να ειχα γνωρισει γκομενες με την ποιοτητα που αποπνεεις :'(
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επειδή δεν έχεις πιάσει το νόημα της ζωής, επίτρεψέ μου να σε διαφωτίσω σε κάτι.λακη παραδεξου οτι γκομενες με αποψη δεν ειχες ποτε.
παντα πληρωνες η εδειχνες τα πτυχια σου για να τις μειωσεις
Σε πληροφορω οτι μπορει να βγαζω περισσοτερα απο εσενα (ισως) και να φερομαι χειροτερα στους αντρες.
Δεν εκρυψα πως ειμαι σκυλα του κερατα.
Εγω ομως επενδυσα στην εμφανιση μου και οταν οι μπαζολες που πηδας ετρωγαν πιτογυρα,ετρεχα στα γυμναστηρια και επινα χυμο καροτο.
αιντε σε καμια αλλη αυτα.
ιιιιιιιιισααααααααααα λεμεεεεε
θα φτάσεις σε σημείο που τα καρότα δεν θα σου κάνουν τίποτα όταν θα τα πίνεις... μονάχα όταν θα τα [glow=red,5,300]τρως[/glow](δεν υπάρχουν ιπότιτλοι)
They are proud for their cellulite, που θάλεγε κι η Bite. Ρωσία και ξερό ψωμί, ρε.
Ψωμί και ελιά και κότσο Ρωσιδάκια τρελά............
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ξερεις τι μου θυμίζει αυτή?ναι ειναι αποδεδειγμενο οτι ο χυμος καροτο εξαφανιζει τις πατσες
αν περιεχει κανα στακακι εφεδρινης καφεινης η λιγο κλενμπουτερολ ισως...
επισης απο μετριοφροσυνη κ χαρακτηρα σκιζεις.Μακαρι να ειχα γνωρισει γκομενες με την ποιοτητα που αποπνεεις :'(![]()
κάτι μλκες που μπαίνουν σε περίεργα για το κατεστημένο φόρουμ και το παίζουν εξπέρ...
σαν την μύγα στο γάλα...
δηλαδή σαν έναν γαμιά στο κοσμοπόλιταν ένα πράμα.
όσο για τα ροφήματα... μόνο σουμάδα με εκχύλισμα λιποτροπικού πρέπει να δίνουν.... κάνει θαύματα...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μου επιτρέπεις εμένα να ασχοληθώ με τις κοκκινομούνες τις ιρλανδέζες?Ψωμί και ελιά και κότσο Ρωσιδάκια τρελά............![]()
![]()
![]()
οι ρωσίδες όλες δικές σας
θα φτάσεις σε σημείο που τα καρότα δεν θα σου κάνουν τίποτα όταν θα τα πίνεις... μονάχα όταν θα τα [glow=red,5,300]τρως[/glow](δεν υπάρχουν ιπότιτλοι)
Ελααααα, μην το πειράζεις το κορίτσι!
καλά εσύ δεν είπες ότι δε θα ξανά γράψεις στο φόρουμ?μου επιτρέπεις εμένα να ασχοληθώ με τις κοκκινομούνες τις ιρλανδέζες?
οι ρωσίδες όλες δικές σας![]()
άλλαξες γνώμη?
μου επιτρέπεις εμένα να ασχοληθώ με τις κοκκινομούνες τις ιρλανδέζες?
οι ρωσίδες όλες δικές σας![]()
βουρρρρρρρ.....στο ψαχνό.....
Ετσι να φουσκώσει το ρώσικο και το ιρλανδέζικο ποτάμι μπας και ξεβρωμίσει ο τόπος
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
με είχες ξαναρωτήσει και σου απάντησακαλά εσύ δεν είπες ότι δε θα ξανά γράψεις στο φόρουμ?
άλλαξες γνώμη?
...
Μακαρι να ειχα γνωρισει γκομενες με την ποιοτητα που αποπνεεις :'(![]()
Με τέτοια ποιότητα φίλε gandy μετά δεν αναπνέεις.....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.130
- Πόντοι
- 22.785
Ελααααα, μην το πειράζεις το κορίτσι!![]()
Εσυ γιατι ανακατευεσαι ;;; μου λες ;;
Δεν μας αφορα το θεμα το συγκεκριμενοοοοοοοοοοοο