You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
...
ασε τις πλακες με τα γυμναστηρια ετσι κι αλλιος δεν μας ενοχλουν οι κοιλιες,το γκρεμλιν προσωπο δεν αντεχουμε και απο αυτο εχεις.....
Γιατί το λές αυτό; Τα γκρέμλιν στην ταινία ήταν συμπαθητικά πλάσματα και όλη την ώρα γελάγανε και κάνανε πλάκες...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
μονο οτι μερικοι ειναι καφροι![]()
περα απο καφρος εγω πρεπει να ειμαι μακραν ο πιο ασχημος στο φορουμ
ειμαι πιο ασχημος κ απο γκρεμλιν που τρω μετα τις 12 το βραδυ ομως ;) ;) ;)
οταν εκανα εγγραφη ηθελα να βαλω νικναμε kakasximos mpazoklas η κατι παρεμφερες
Ειμαι αφραγκος κ βλαξ επισης.Αλλα δεν ειμαι καμπριος.Αυτο ειναι προνομιο του βοθρου
ισε πολι σοστοσ κιριε λακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αποτι βλεπο σιγουρα ισε και πολι επιφανισ χριστιανοσ οποσ ολι η επαναστατεσ τισ 21 Απριλι ,και αγαπασ ολουσ τουσ αθροπουσ αλα και τα ζοα,ιδικα επιδι αγαπασ τα ζοα σα και μενα σε σεβομε διπλα!!!!!!!!!!!
Πανο απο ολα η χριστιανικι ιθικι,ακολουθουμε το δρομο του Χριστου!!!!!!!!!!!!!!!
Σα αγαπο πολι!!!!!!!!!!!!
Ζιτο ο στρατοσ!!!!!!!!!!
[size=14pt]εχις φενετε στο πουλι σου εθνομετρο,
αμα ινε φενοτιπικα ασπρι τι γαμασ????[/size]
Γεια σου Βόθρε!εσι πρεπι να ισε σοστοσ στα παντα σου,μι γραφισ ανακριβιεσ!!!!!!!!!!
εσι γαμασ φενοτιπικα λεφκεσ????
Σε θαυμάζω απεριόριστα!!
Πάντα ετοιμόλογος!
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
[size=8pt](Βρε μπαγάσα, δεν σου'χω πει να κρυβεις λόγια??
Το φαινοτυπική τι το ήθελες?
Γιατί πας και καρφώνεσαι?
Αν σε ρωτήσουν από που ξέρεις αυτή τη λέξη, τι θα απαντήσεις?
Ότι την άκουσες σε νοκυμαντέρ?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
Η μαγκιά δεν έιναι να βρίζεις τις Ελληνίδες στα σάιτ.
Η μαγκιά είναι να γαμάς όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες αφιερόνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο, φαιά ουσία, χρήματα και αποθέματα προσωπικής ισοροπίας. Εδώ είναι η τέχνη.
Το να ξημερώνεσαι (είδα απαντήσεις στο θρεντ 4 το πρώί) στο πι σι και να αντιπαρατίθεσαι με ένα άλλο νικ μάλλον λυπηρό είναι.
Η μαγκιά είναι να αποφεύγεις τις Ελεηνίδες και να γαμάς Ρωσάκια, Ουκρανάκια, Πολωνάκια κτλ.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
εγω το λεω αυτο ασχετε.......οπως και για τους αραβες εγω το χα πει......ντιπ δε με προσεχεις πια? καταραμενη αγαμια........
Εσύ το λες, γιατί εσύ έχεις. Ποιους Άραβες είχες πει μωρή?? Πριν 20 χρόνια ήμουν Αγγλία κι όλες οι Ελεηνίδες γαμιόταν μ' αυτούς (ευτυχώς, γιατί έτσι δε μας ενοχλούσαν κιόλας). Πού ήσουν πριν 20 χρόνια??
Μπορεί και να μην είχε γεννηθεί!!Εσύ το λες, γιατί εσύ έχεις. Ποιους Άραβες είχες πει μωρή?? Πριν 20 χρόνια ήμουν Αγγλία κι όλες οι Ελεηνίδες γαμιόταν μ' αυτούς (ευτυχώς, γιατί έτσι δε μας ενοχλούσαν κιόλας). Πού ήσουν πριν 20 χρόνια??
καμπριοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!περα απο καφρος εγω πρεπει να ειμαι μακραν ο πιο ασχημος στο φορουμ
ειμαι πιο ασχημος κ απο γκρεμλιν που τρω μετα τις 12 το βραδυ ομως ;) ;) ;)
οταν εκανα εγγραφη ηθελα να βαλω νικναμε kakasximos mpazoklas η κατι παρεμφερες
Ειμαι αφραγκος κ βλαξ επισης.Αλλα δεν ειμαι καμπριος.Αυτο ειναι προνομιο του βοθρου![]()
και αμα θελο σκεπεζο το καθρετι με τιν τουφα απο το πλαι!!!!!!!!!!!!1
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
τα αλλα μωρα εφυγαν ο γαμει ερχεται
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν παιζεσαι λεμε.....Κρατα ψηλα το χιουμορ κι εμειs κραταμε κατι αλλο χιχιχιχιχιχιχιχ
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τι είδους ''γαμει'' είναι; γαμεί και δέρνει, αερογαμεί, γαμείτε με κι ας κλαίω, γάμει κι εσύ θα σ' αρέσει, γαμείλια τελετή; διευκρίνισέ μας να ξέρουμε
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
τι είδους ''γαμει'' είναι; γαμεί και δέρνει, αερογαμεί, γαμείτε με κι ας κλαίω, γάμει κι εσύ θα σ' αρέσει, γαμείλια τελετή; διευκρίνισέ μας να ξέρουμε
ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ. ΦΥΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
γαμει μωρο ηρθες
Δε μας είπες εσύ τι πουτανοειδές είσαι. Θηλυκό, αρσενικό ή αρσενικοθήλυκο.
Δε μας είπες εσύ τι πουτανοειδές είσαι. Θηλυκό, αρσενικό ή αρσενικοθήλυκο.
γεματο αγαπη για σενα
ο γαμει ειναι ιδεα
εχι πολι ορεα επιπλα το ικεα αλα πουθενα δε βρι καναπε που να τονε λενε γαμιο γαμει ειναι ιδεα
σε πιον οροφο ιταν???
εχι πολι ορεα επιπλα το ικεα αλα πουθενα δε βρι καναπε που να τονε λενε γαμι
σε πιον οροφο ιταν???
εχεις τον καταλογο μπροστά σου; Πάρτον και στείλε πμ βγήκε νέα σειρά γαμει εγώ πήρα την καρέκλα και κάθησα μηπως με γαμει αλλα δεν είδα χαιρι
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
γεματο αγαπη για σενα
Πάλι πελάτες ψαρεύεις?? Ουτε τζάμπα δε γαμάω Ελεηνίδα....