mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δε θέλω να προσβάλω κανέναν. Με Ελεηνίδες ΔΕΝ πάω.
βασικα αυτες δεν πανε μαζι σου....οποτε στην αναγκη τι να κανεις
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δε θέλω να προσβάλω κανέναν. Με Ελεηνίδες ΔΕΝ πάω.
εσις κιρια ισαστε φενοτιπικα λεφκι???
τι ινε τα ποστ,εγο μετα τι δουλια μαρεσι να τροο τοσταπλα κατηγορεις συνεχεια την ευα για τους αραβες και οφειλω να σου υπενθυμισω οτι εγω ειχα γραψει οτι εχω αδυναμια στους μουσουλμανικους λαους.....τωρα τον υπολοιπο παροξυσμο ομολογω οτι δεν τον καταλαβαινω.....μαλλον δεν σου κατσε η βαλερια αποψε ε?
να σαι καλα παντως.......ειναι απολαυστικο να γυρναω απο τη δουλεια και να διαβαζω τα ποστ σου...αμεσως νιωθω ευτυχισμενη που δεν ειμαι σαν εσενα και μου φευγει ολη η κουραση
πριν 20 χρονια πηγαινα 3η δημοτικου![]()
![]()
δε ενοο στα ρουχα,ενοο αν ισε λεφκι καταλεφκι σα το ΡΟΛεγω ειμαι εμπριμε!
με αυτα που διαβαζω
δε ενοο στα ρουχα,ενοο αν ισε λεφκι καταλεφκι σα το ΡΟΛ
ενα αδειανο πουκαμισο? μια ελενη?
κριμα ρε μωρο και με κοψες πανω στην καβλα
απλα κατηγορεις συνεχεια την ευα για τους αραβες και οφειλω να σου υπενθυμισω οτι εγω ειχα γραψει οτι εχω αδυναμια στους μουσουλμανικους λαους.....
βασικα αυτες δεν πανε μαζι σου....οποτε στην αναγκη τι να κανεις![]()
εγο δε ξερο πολα και η ιρονικι σου διαθεσι ινε σοστι,εμαθα και γο κατι και το λεγο σινεχιαΒόθρε, λύσε μου μια απορία εσύ που ξέρεις τα πολλά.
Φαινοτυπικές Βαλέριες υπάρχουν???![]()
![]()
σαβουρο ναι αλα οχι γαμισ!!!!!!!!!!!!το μονοποντε επεσε ιπαμε σα οριμο σικο ινε η σιρα να φιτροσι ο σεκογιασΞέρεις πόσοι Ελεηνοσαβουρογάμηδες κυκλοφορουν στο site??
Δεν σας κατηγορώ. Μέχρι εκεί φτάνετε. Τόσα μπορείτε τόσα κάνετε...Οι υπόλοιποι απλώς σας φτύνουν...
τι ινε τα ποστ,εγο μετα τι δουλια μαρεσι να τροο τοστ
η ποκα βλαπτι εν ορα φαγιτουδιπλο τυρι ή μονό με κουκο?
η ποκα βλαπτι εν ορα φαγιτου
αυτο ελειπε να τους κατηγορουσες.....ουτε στο δαχτυλακι δεν τους φτανεις μικρε κοντε καραφλα κοιλαρα ελληναρα ;)
καπικια με ραδικια δε πανεη πρεφα? μαρεσειιιιιιιι μπορω να παιζω κυριε???????