Επισκέπτης
ποσο αδερφηειπε ο ανθρωπος που πριν 2 σελιδες δηλωσε οτι πηγε με εγχειριδιο αεροπλανου σε αναγνωστηριο πανεπιστημιου για να γαμησει και περιμενε καμαρωτος το χειροκροτημα
ποσο αδερφηειπε ο ανθρωπος που πριν 2 σελιδες δηλωσε οτι πηγε με εγχειριδιο αεροπλανου σε αναγνωστηριο πανεπιστημιου για να γαμησει και περιμενε καμαρωτος το χειροκροτημα
τυπε για βοθρατζηδες και σκουπιδιαρηδες τι προτεινεις να παρουν μαζι τους ωστε να φαινονται σοβαροι επαγγελματιες;
Εξαιρούνται και οι αδερφές. Είσαι εκτός λοιπόν. Οποιοδήποτε άλλο ειρωνικό σχόλιο περιττεύει.
τοσο ψηλα με εχεις ρε μαν που απλως αν ειμαι διπλα στον βοθρατζη και τον σκουπιδιαρη θα του προσδωσω τοση σοβαροτητα που θα του κατσουνε 19χρονα φοιτητριακια;
τοσο ψηλα με εχεις ρε μαν που απλως αν ειμαι διπλα στον βοθρατζη και τον σκουπιδιαρη θα του προσδωσω τοση σοβαροτητα που θα του κατσουνε 19χρονα φοιτητριακια;
ειπαμε σε γαμαω αλλα εσυ με εχεις για θεο
δεν καταλαβες
ακομα και ο βοθρατζης θα φαινεται αξιος απεναντι σε ενα σαπακι σαν εσενα
Αρα εσυ εξαιρεισαι .. με τοσα Τραβεστονια στο ενεργητικο σου.Εξαιρούνται και οι αδερφές. Είσαι εκτός λοιπόν.
ναι αλλα εδω συζηταμε τι πρεπει να παιρνει ο καθενας μαζι του στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ για να γαμαει 19χροναδεν καταλαβες
ακομα και ο βοθρατζης θα φαινεται αξιος απεναντι σε ενα σαπακι σαν εσενα
Αρα εσυ εξαιρεισαι .. με τοσα Τραβεστονια στο ενεργητικο σου.
Ναι αγοριτσι το βλεπω.. μεινε ησυχηΕγώ τα γαμάω δε με γαμάνε.
με τις δικες σου γελανε.. που εχεις το 99% των κριτικων σου με ΤραβεστονιαΚάτσε να διαβάσω τις κριτικες σου να πεθάνω στο γέλιο.
ναι αλλα εδω συζηταμε τι πρεπει να παιρνει ο καθενας μαζι του στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ για να γαμαει 19χρονα
π.χ. εσυ το εγχειριδιο του αεροπλανου το παιρνεις για να σε βοηθησει και να εντυπωσιασει τα πιπινια
οχι επειδη ειναι σκατοπραμα κι εσυ φαινεσαι ωραιος διπλα του
με την ιδια λογικη και ο βοθρατζης θα παρει εμενα για να τον βοηθησω
συμφωνα παντα με την ακαποβλακειο λογικη
μπερδευτηκες τωρα;
το επεξεργαζεσαι με ολους τους πυρηνες η θα βαρεσεις καμια μπλε οθονη;
Απειλεις κιολας μωρη λουκριτια ???????????????Και μη με κολλάς για τις προτιμησεις μου γιατί μετα όταν θα σε βρω, θα κρύβεσαι στο σπίτι σου όπως οι άλλοι δυο και θα σε ρωτάει η φουκαριάρα η μάνα σου «πάνε μια βόλτα παιδί μου σ’ έφαγε το σκοτάδι» και θα λες «άσε ρε μάνα, τόσα και τόσα γίνονται καλά είμαι δω»
Μη μου κολλας ειναι.. Μαθε πρωτα σωστα ελληνικαΚαι μη με κολλάς
ειπε ο ανθρωπος ενα μετρο κι ενα μιλκο, με τα καχεκτικα χερακια, τα κοτοποδαρακια, το αλβανοκεφαλο και τα μαλλια καρφακιατι συγκρινεσαι με εμενα ρε βλακα?
για να φανεις καπως αρεστος πρεπει να βρισκεσαι διπλα σε τζανκια η βΡομα
ειπε ο ανθρωπος ενα μετρο κι ενα μιλκο, με τα καχεκτικα χερακια, τα κοτοποδαρακια, το αλβανοκεφαλο και τα μαλλια καρφακια
ο βλαχογοης απο τα λιντλ
ο εμετος με ποδια
το κινουμενο σκιαχτρο
Ρε συ... πώς θα την πέσω στο εννιάρι όταν είμαι άσχημος; Και μόνος μου; Εγώ σου είπα να πάμε μαζί γιατί έχεις πείρα και θα μάθω δυο πράγματα, είσαι και μεγαλύτερος και τσιμπάνε. Μοντέλα ακούω μοντέλα δε βλέπω... δε μου τα λες καλά ακαποειρα και γω ήλπιζα... πάλι με καμία Σαγιουρι με βλέπω να γαμαω κομοδίνο :/
Τελικά δε τρέχει τίποτα με τις Ελληνίδες, εμείς είμαστε κότες.
δεν σου καθονται μουνεταγια να ειμαι ετσι και να μου καθονται μουνετα, εσυ πως εισαι και δεν σου καθεται καμια ΠΟΤΕ???
για να ειμαι ετσι και να μου καθονται μουνετα, εσυ πως εισαι και δεν σου καθεται καμια ΠΟΤΕ???
δεν σου καθονται μουνετα
ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ εδω μεσα οτι σου καθονται μουνετα
στην πραγματικη ζωη δινω ενα 50% να εισαι ακομα παρθενος και ενα 50% να εχεις γαμησει 2-3 φορες στη ζωη σου σε μπουρδελο