Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (9 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
γιατι εχουμε πολλους ΑΜΕΑ σαν κι εσενα και κωλογαυρους
αυτοι που ξερουν ομως γελανε καθε φορα με την παρτη σου σε ολα τα νηματα και σε παιρνουν στο ψιλο με τις μαλακιες που λες
αλλα θελει στοιχειωδες μυαλο για να καταλαβεις οτι σε ειρωνευονται και σε κοροιδευουν
εσυ εισαι χαζος αρα χαρουμενος ανθρωπος

δεν βρεχει
σε κατουρανε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
δεν βρεχει
σε κατουρανε
ειπε ο ανθρωπος που πριν 2 σελιδες δηλωσε οτι πηγε με εγχειριδιο αεροπλανου σε αναγνωστηριο πανεπιστημιου για να γαμησει και περιμενε καμαρωτος το χειροκροτημα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ειπε ο ανθρωπος που πριν 2 σελιδες δηλωσε οτι πηγε με εγχειριδιο αεροπλανου σε αναγνωστηριο πανεπιστημιου για να γαμησει και περιμενε καμαρωτος το χειροκροτημα

το θρεντ αναφερεται στις ελληνιδες κατα συνεπεια πως θα τις γαμησεις τι θελουν κλπ
χρησιμο το ποστ μου
εκτος απο συνεχες σπαμ τι αλλο κανεις εδω?

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Τυπε ωραια ολα αυτα αλλα εδω δεν ειναι βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου. Παρε ατοφιο το ποστ σου, τυπωσε τρικακια και πηγαινε μοιραζε τα εξω απο το κυλικειο, εκει στα τραπεζοκαθισματα.

Εξαιρούνται και οι αδερφές. Είσαι εκτός λοιπόν. Οποιοδήποτε άλλο ειρωνικό σχόλιο περιττεύει.

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
το θρεντ αναφερεται στις ελληνιδες κατα συνεπεια πως θα τις γαμησεις τι θελουν κλπ
χρησιμο το ποστ μου
εκτος απο συνεχες σπαμ τι αλλο κανεις εδω?

Δε μπορώ να ψάχνω αεροπλανικά εγχειρίδια κυριακάτικα. Ρώτησα τον περιπτερά αν έχει και μ’ έκανε χάζι. Δώσε μου κάποια άλλη ιδέα. Θέλω να μπορώ να τις κατακτήσω χωρίς εγχειρίδιο. Και δεν αναφέρθηκες ποτέ στο «πώς θα τις γαμησεις». Άλλο πονεμένο κεφάλαιο αυτό... εκεί να δεις δράμα... δε ξέρω τίποτα. Τουλάχιστον στις κριτικες μου έχω μάθει να λέω «ήταν πολύ υγρή», « έτρεμε από ηδονή», «τελείωσε με σπασμούς», όπως άλλα μέλη εδώ με πολλά λαικσσς.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δε μπορώ να ψάχνω αεροπλανικά εγχειρίδια κυριακάτικα. Ρώτησα τον περιπτερά αν έχει και μ’ έκανε χάζι. Δώσε μου κάποια άλλη ιδέα. Θέλω να μπορώ να τις κατακτήσω χωρίς εγχειρίδιο. Και δεν αναφέρθηκες ποτέ στο «πώς θα τις γαμησεις». Άλλο πονεμένο κεφάλαιο αυτό... εκεί να δεις δράμα... δε ξέρω τίποτα. Τουλάχιστον στις κριτικες μου έχω μάθει να λέω «ήταν πολύ υγρή», « έτρεμε από ηδονή», «τελείωσε με σπασμούς», όπως άλλα μέλη εδώ με πολλά λαικσσς.

ρε τυπε παρε κατι σχετικα με την δουλεια σου ωστε να φαινεσαι σοβαρος επαγγελματιας που προετοιμαζεται..
πες της να πατε για καφε στο κυλικειο απο κατω στο διαλειμα, αλλαξε τηλεφωνο και οταν βγητε πηγαινε σπιτι της, οι περισσοτερες ειναι απο επαρχια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ρε τυπε παρε κατι σχετικα με την δουλεια σου ωστε να φαινεσαι σοβαρος επαγγελματιας που προετοιμαζεται..
πες της να πατε για καφε στο κυλικειο απο κατω στο διαλειμα, αλλαξε τηλεφωνο και οταν βγητε πηγαινε σπιτι της, οι περισσοτερες ειναι απο επαρχια
Τύπε εγω ας πουμε τι να παρω, κανεναν Αστικο Κωδικα?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ναι τυπε την γυναικα μου

επικινδυνες οι βιβλιοθηκες :priest: :priest:
ειχα μεινει αρκετα χρονια με γκομενα που γνωρισα σε βιβλιοθηκη απο αποσταση ομως γιατι μολις τελειωσε την πηραν ωρομισθια καθηγητρια σε νησια

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Εχεις κανα καλο σημειο να παιξουμε τυπε;

1-0 ημίχρονο 2-2 τελικό, απόδοση μόνο για τελικό σκορ είχε 41 :)

Δεν παίζω ποτέ στοίχημα, αλλά αυτό το ματς το περίμενα. Κάποιοι άμπαλοι έλεγαν για το προηγούμενο αλλά δε ξέρουν ;)

Και το ινφο στανταρισμένο από Βραζιλιάνα τρανς, μη ρωτήσεις ποια.

Αν κερδίσω, κλείνω λογαριασμό, κάνω κέρασμα σε παιδιά από Θεσσαλονίκη όπως υποσχέθηκα και μετά Ντόλτσε Βίτα σε αεί.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε για βοθρατζηδες και σκουπιδιαρηδες τι προτεινεις να παρουν μαζι τους ωστε να φαινονται σοβαροι επαγγελματιες;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 13

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Λες να πήγε με κανένα τέτοιο τύπε;

Ergasthrio-Mhxanikhs-Aeroplana-kai-Elikoptera.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom