Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ρε μάγκες,δεν έχω θέμα με κανέναν από τους 2 σας,αλλά δεν έχετε βαρεθεί και εσείς οι ίδιοι αυτήν την έριδα?
μεχρι να ζητησει συγνωμη στο θρεντ του πικερ θα του γαμαω την πσυχουλα
αιωνιως
για παντα
μεχρι να πεσει το παγκοσμιο ιντερνετ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
μεχρι να ζητησει συγνωμη στο θρεντ του πικερ θα του γαμαω την πσυχουλα
αιωνιως
για παντα
μεχρι να πεσει το παγκοσμιο ιντερνετ

Δεν πλακώνεστε καλύτερα ιδιωτικώς λέω εγώ?

Και από ότι κατάλαβα,τον μισείς με λίγα λόγια?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν πλακώνεστε καλύτερα ιδιωτικώς λέω εγώ?
αν πλακωθουμε ιδιωτικως θα κανετε μηνες να τον ξανακουσετε

23B299B100000578-0-image-80_1417608093581.jpg

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
αν πλακωθουμε ιδιωτικως θα κανετε μηνες να τον ξανακουσετε

23B299B100000578-0-image-80_1417608093581.jpg

Ε τότε ανοίξτε ένα θέμα δημοσίως με τίτλο τύπου ''Το πουλί vs αcapoeira'' και τσακωθείτε αβέρτα.Ή ας το κάνει ένας ''ουδέτερος''.
Τέσπα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τοσο ψηλα με εχεις ρε μαν που απλως αν ειμαι διπλα στον βοθρατζη και τον σκουπιδιαρη θα του προσδωσω τοση σοβαροτητα που θα του κατσουνε 19χρονα φοιτητριακια;
ειπαμε σε γαμαω αλλα εσυ με εχεις για θεο
Το έχεις καταλάβει πως έχεις υποπέσει στη κατηγορία βοθρατζή και σκουπιδιάρη?
Τελικά απο τα γραφόμενά σου μέχρι τώρα ξέρουμε πως σου παίρνουν πίπες άντρες και πως δεν έχεις πρόβλημα με τα σκατά και τα σκουπίδια!!
Καλά πας τύπε!
Σε  συνδυασμό  με την απουσία του βανάκια πας για κορυφή!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το έχεις καταλάβει πως έχεις υποπέσει στη κατηγορία βοθρατζή και σκουπιδιάρη?
Τελικά απο τα γραφόμενά σου μέχρι τώρα ξέρουμε πως σου παίρνουν πίπες άντρες και πως δεν έχεις πρόβλημα με τα σκατά και τα σκουπίδια!!
Καλά πας τύπε!
Σε  συνδυασμό  με την απουσία του βανάκια πας για κορυφή!
ηρθε προς βοηθεια του χρυσαυγιτικου μογγολου Νο1 το χρυσαυγιτικο μογγολο Νο2

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ρε βλακα ποιος θα ποσταρε φωτο βιζιτας για γκομενα στο σαιτ των μπουρδελιαρηδων?
εδω εσυ εχεις ποσταρει κουλουρακια απο business class αεροπλανου ως αποδειξη οτι εισαι ο ωνασης
εκει θα κολλαγες;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εδω εσυ εχεις ποσταρει κουλουρακια απο business class αεροπλανου ως αποδειξη οτι εισαι ο ωνασης
εκει θα κολλαγες;

το χωριο σου ειναι η business class να προσφερουν γουρουνοπούλα και γιδα βραστη ρε ζώον?

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
ηρθε προς βοηθεια του χρυσαυγιτικου μογγολου Νο1 το χρυσαυγιτικο μογγολο Νο2
Ξέχασα να αναφέρω πως το επάγγελμα της εκκένωσης βόθρων και της αποκομιδής σκουπιδιών είναι αξιέπαινα επαγγέλματα και έχω συναντήσει πολύ καλούς ανθρωπους που τα κάνουν!
Αλλά με το δικό σου υποτιμητικό στυλάκι, είσαι ακριβώς ότι υπονοεί η απαξία που τα χρησιμοποιείς!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
το χωριο σου ειναι η business class να προσφερουν γουρουνοπούλα και γιδα βραστη ρε ζώον?
ο,τι και να προσφερει η business class μια φωτογραφια απο τα κουλουρακια της δεν ειναι αποδειξη οτι ο εμφανιζομενος ειναι ο ωνασσης

ειδικα εαν ο εικονιζομενος ποσταρει αδιακριτως ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ φωτογραφιες του στο ιντερνετ ΑΛΛΑ επειδη ειναι φτωχομπινες και ματζιρογυφτας αρνειται πεισματικα να ποσταρει φωτο της αδειας κυκλοφοριας του ιδιοκτητου οχηματος του στο ιντερνετ (επειδη δεν εχει) και της μισθοδοσιας των 4000 ευρω τον μηνα (επειδη δεν τα παιρνει)

αυτο που μενει ειναι ενας κομπλεξικος μυθομανης που ειναι ολο λογια αλλα στα στοιχηματα εχει ξεφτιλιστει σαν την χειροτερη πουτανα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ξέχασα να αναφέρω πως το επάγγελμα της εκκένωσης βόθρων και της αποκομιδής σκουπιδιών είναι αξιέπαινα επαγγέλματα και έχω συναντήσει πολύ καλούς ανθρωπους που τα κάνουν!
Αλλά με το δικό σου υποτιμητικό στυλάκι, είσαι ακριβώς ότι υπονοεί η απαξία που τα χρησιμοποιείς!
χρυσαυγιτικο μογγολο Νο2 εγω δεν χρησιμοποιησα με καμια απαξια τα συγκεκριμενα 2 επαγγελματα
το χρυσαυγιτικο μογγολο Νο1 ειπε σαν συμβουλη να φερει ο καθενας κατι απο υο επαγγελμα που κανει στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ και τον ρωτησα τα συγκεκριμενα 2 επαγγελματα τι πρεπει να φερουν κατα τη γνωμη του;
αντιθετως εσυ εγραψες προηγουμενως οτι "εχεις υποπεσει σε βοθρατζη" προφανως εννοωντας οτι ειναι κατι υποδεεστερο για να "υποπεσεις"
απλως εισαι λιγοτερο μογγολος απο τον αλλον και πας να το μαζεψεις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ο,τι και να προσφερει η business class μια φωτογραφια απο τα κουλουρακια της δεν ειναι αποδειξη οτι ο εμφανιζομενος ειναι ο ωνασσης

ειδικα εαν ο εικονιζομενος ποσταρει αδιακριτως ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ φωτογραφιες του στο ιντερνετ ΑΛΛΑ επειδη ειναι φτωχομπινες και ματζιρογυφτας αρνειται πεισματικα να ποσταρει φωτο της αδειας κυκλοφοριας του ιδιοκτητου οχηματος του στο ιντερνετ (επειδη δεν εχει) και της μισθοδοσιας των 4000 ευρω τον μηνα (επειδη δεν τα παιρνει)

αυτο που μενει ειναι ενας κομπλεξικος μυθομανης που ειναι ολο λογια αλλα στα στοιχηματα εχει ξεφτιλιστει σαν την χειροτερη πουτανα

μετα το κατουρημα που εφαγες στο λουξεμβουργο ολοι νομιζαν πως θα εξαφανιστεις

αλλα για το κατουρημα ξυνεσαι συνεχεια, ετσι δεν ειναι μωρη λούγκρα?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.241
Πόντοι
5.506
ρε βλακα ποιος θα ποσταρε φωτο βιζιτας για γκομενα στο σαιτ των μπουρδελιαρηδων?

επαξια χριστικες ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορουσες και ΧΡΥΣΟΣ

Γιατί κατεβάζεις τα ποστ σε 20 δευτερόλεπτα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
μετα το κατουρημα που εφαγες στο λουξεμβουργο ολοι νομιζαν πως θα εξαφανιστεις

αλλα για το κατουρημα ξυνεσαι συνεχεια, ετσι δεν ειναι μωρη λούγκρα?
στο λουξεμβουργο εβαλες ο ιδιος τους ορους του στοιχηματος δηλ. οτι θα φωτογραφηθεις σε ενα γνωστο μερος που θα υποδειξει ο τραμουντανας και οτι θα εισαι ΕΣΥ
οπως φαινεσαι (υποτιθεται) σε αλλες φωτος που ποσταρεις με τον εαυτο σου , πραγμα που σημαινει οτι δεν εχεις προβλημα να φανεις
ε εισαι τοσο μογγολος που δεν καταφερες να κερδισεις ουτε το στοιχημα ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ αντ αυτου μας ποστατες μια πινακιδα που ελεγε αεροδρομιο λουξεμβουργου

αντιθετως εκει που εβαλα εγω τους ορους για αδεια κυκλοφοριας οχηματος και μισθοδοσια (και το παμε το στοιχημα και τωρα αν θελεις) εκανες τον κινεζο και σταματησες να γραφεις

σε κραζανε ολοι οτι εισαι κοταρα αλλα επειδη δεν εχεις τσιπα πανω σου νομιζεις οτι θα ξεχαστει και θα επανελθεις χωρις προβλημα

ΠΟΥΤΑΝΑ εγινες, σε ξεμπροστιασα

ενα ενα βγαινουν τα ψεματα σου
ενας αφραγκος και αγαμητος εισαι που το παιζεις φραγκατος και πιπινογαμιας

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281

επαξια χριστικες ΑΡΓΥΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ μπορουσες και ΧΡΥΣΟΣ

Το ότι ποστάρεις την κοπέλα σου σε τέτοιο φόρουμ για να γειωσεις άλλο μελος ή για να δειχτείς είναι εκατό φορές χειρότερο όμως. Επομένως μακάρι να είναι όντως βίζιτα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το ότι ποστάρεις την κοπέλα σου σε τέτοιο φόρουμ για να γειωσεις άλλο μελος ή για να δειχτείς είναι εκατό φορές χειρότερο όμως. Επομένως μακάρι να είναι όντως βίζιτα.
βιζιτα ειναι
ευτυχως δηλαδη, σε σχεση με το να ηταν οντως κοπελα του

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στο λουξεμβουργο εβαλες ο ιδιος τους ορους του στοιχηματος δηλ. οτι θα φωτογραφηθεις σε ενα γνωστο μερος που θα υποδειξει ο τραμουντανας και οτι θα εισαι ΕΣΥ
οπως φαινεσαι (υποτιθεται) σε αλλες φωτος που ποσταρεις με τον εαυτο σου , πραγμα που σημαινει οτι δεν εχεις προβλημα να φανεις
ε εισαι τοσο μογγολος που δεν καταφερες να κερδισεις ουτε το στοιχημα ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ αντ αυτου μας ποστατες μια πινακιδα που ελεγε αεροδρομιο λουξεμβουργου

αντιθετως εκει που εβαλα εγω τους ορους για αδεια κυκλοφοριας οχηματος και μισθοδοσια (και το παμε το στοιχημα καο τωρα αν θελεις) εκανες τον κινεζο και σταματησες να γραφεις

σε κραζανε ολοι οτι εισαι κοταρα αλλα επειδη δεν εχεις τσιπα πανω σου νομιζεις οτι θα ξεχαστει και θα επανελθεις χωρις προβλημα

ΠΟΥΤΑΝΑ εγινες, σε ξεμπροστιασα

ενα ενα βγαινουν τα ψεματα σου
ενας αφραγος και αγαμητος εισαι που το παιζεις φραγκατος και πιπινογαμιας

υπεδειξε μερος ο τραμυ και δεν πηγα ρε ΤΡΥΠΙΕ?

εγω ποτε δεν εβαλα στοιχημα για μισθοδοσιες και αδειες ρε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ μονος σου τα λες μονος σου τα ακους

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
χρυσαυγιτικο μογγολο Νο2 εγω δεν χρησιμοποιησα με καμια απαξια τα συγκεκριμενα 2 επαγγελματα
το χρυσαυγιτικο μογγολο Νο1 ειπε σαν συμβουλη να φερει ο καθενας κατι απο υο επαγγελμα που κανει στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ και τον ρωτησα τα συγκεκριμενα 2 επαγγελματα τι πρεπει να φερουν κατα τη γνωμη του;
αντιθετως εσυ εγραψες προηγουμενως οτι "εχεις υποπεσει σε βοθρατζη" προφανως εννοωντας οτι ειναι κατι υποδεεστερο για να "υποπεσεις"
απλως εισαι λιγοτερο μογγολος απο τον αλλον και πας να το μαζεψεις
Τύπε με τις λέξεις θα παίζουμε? Γιατί δεν ρώτησες για έναν δάσκαλο ή έναν αστυνομικό? Για βλάλκες μας περνάς?
Θα σου απαντήσω τι να έχουν στη βιβλιοθήκη---> Μια φωτογραφία σου με βρωμερά ρούχα και να λένε στα γκομενάκια , ορίστε ο υπάλληλος μου που τα κάνει όλα κι εγω εχω χρόνο για διάβασμα!  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom