Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ρε ΤΡΥΠΙΕ οταν ημουν Λονδινο σου ειπα να στειλεις τον αδερφο σου να με βρει

μην φοβασαι, δεν θα του πω οτι εισαι ΤΡΥΠΙΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΛΟΥΓΚΡΑ
ναι ξερω οπως θα συναντιοσουνα με τον βαλκανιο φουκαρα στο μοναχο ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ και οπως θα συναντιοσουνα και με τον δημητρακη στην αγια πετρουπολη ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΤΥΧΕ
και τι να τον συναντησεις βρε μαλακιστηρι τον αδερφο μου;
που ετσι οπως εισαι αμα σε φτυσει θα πνιγεις

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
η σχεση χωρις συγκατοικηση εχει πολλα οφελη ρε κονιορδε
οχι η σχεση που θες διαβατηριο και 500 ευρω αεροπορικα πηγαινε ελα
μαλακα
που αν ισχυει οτι εχεις γκομενα στη γερμανια (πιθανοτητα 0,000000000000001%) εχεις λυσσαξει στη μαλακια μπροστα στο σκαιπ

Τι διαβατηριο ρε μαλακα?

οποτε ειμαι Ελλαδα ερχεται εκεινη με τα χιλια συν οτι βρισκομαστε αν καπου μεινω 2-3 μερες. Παρισι που εμενα συχνα σε 3 ώρες εφτανε με το τρενο. Οι μετακινησεις στην Ευρωπη ειναι πιο ευκολες και πιο οικονομικες αναμεσα σε τοπους της Ελλαδας

αλλα που να ξερεις..
απο το αιγαλεω αντε να πας μεχρι κορυδαλλο

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ναι ξερω οπως θα συναντιοσουνα με τον βαλκανιο φουκαρα στο μοναχο ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ και οπως θα συναντιοσουνα και με τον δημητρακη στην αγια πετρουπολη ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΤΥΧΕ
και τι να τον συναντησεις βρε μαλακιστηρι τον αδερφο μου;
που ετσι οπως εισαι αμα σε φτυσει θα πνιγεις

Με τον Β.Π. δεν εκατσε γιατι εμεινα μερικες ωρες στο αεροδρομιο και αυτες τις ωρες δουλευε
Με τον Δημητρακη δεν συναντηθηκα γιατι ημουν Μοσχα και εκεινος Αγ. Πετρουπολη

Μετα τις 15 Απριλιου θα ειμαι αρκετα συχνα Λονδινο, και οπως σου υποχεθηκα δεν θα πω στον αδερφο σου οτι στον φερμαρουν αραβοπακια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τι διαβατηριο ρε μαλακα?

οποτε ειμαι Ελλαδα ερχεται εκεινη με τα χιλια συν οτι βρισκομαστε αν καπου μεινω 2-3 μερες. Παρισι που εμενα συχνα σε 3 ώρες εφτανε με το τρενο. Οι μετακινησεις στην Ευρωπη ειναι πιο ευκολες και πιο οικονομικες αναμεσα σε τοπους της Ελλαδας

αλλα που να ξερεις..
απο το αιγαλεω αντε να πας μεχρι κορυδαλλο
οποτε για οσους εχετε τη γκομενα σας απλως σε αλλο προαστιο της ιδιας πολης να ξερετε οτι οι μετακινησεις στην ευρωπη εχουν γινει πιο ευκολες
μην ειστε μαλακες πιαστε μια γκομενα στο κιελο με 3-4 αλλαγες τραινων και σε καμια 10αρια ωρες θα γαματε καθε μερα

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
ο αριστοτελης στο εργο του "ρητορικη τεχνη" διδασκε οτι ο καλος ρητωρ πρεπει να πιανει 2-3 δηλωσεις του συνομιλητη του και να τις ελεγχει ΛΟΓΙΚΑ
εαν βγαινει νοημα λεει αληθεια, εαν δεν βγαινει νοημα κατα πασα πιθανοτητα λεει ψεματα

ΔΗΛΩΣΗ Α' ακαποβλακα: τα 9αρια φοιτητριες ειναι για μενα προσιτος στοχος
ΔΗΛΩΣΗ Β' ακαποβλακα: η βασικη μου γκομενα μενει μονιμα στη γερμανια

γιατι καποιος που εχει τοση ευχερεια με τις γυναικες ωστε τα 9αρια φοιτητριες να ειναι προσιτος στοχος γι αυτον (οποτε π.χ. οι μετριες 30αρες ειναι piece of cake) εχει τη βασικη του γκομενα στη γερμανια και οχι στον τοπο της συνηθους διαμονης του;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.047
Πόντοι
5.506
οποτε για οσους εχετε τη γκομενα σας απλως σε αλλο προαστιο της ιδιας πολης να ξερετε οτι οι μετακινησεις στην ευρωπη εχουν γινει πιο ευκολες
μην ειστε μαλακες πιαστε μια γκομενα στο κιελο με 3-4 αλλαγες τραινων και σε καμια 10αρια ωρες θα γαματε καθε μερα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.047
Πόντοι
5.506
ο αριστοτελης στο εργο του "ρητορικη τεχνη" διδασκε οτι ο καλος ρητωρ πρεπει να πιανει 2-3 δηλωσεις του συνομιλητη του και να τις ελεγχει ΛΟΓΙΚΑ
εαν βγαινει νοημα λεει αληθεια, εαν δεν βγαινει νοημα κατα πασα πιθανοτητα λεει ψεματα

γιατι καποιος που εχει τοση ευχερεια με τις γυναικες ωστε τα 9αρια φοιτητριες να ειναι προσιτος στοχος γι αυτον (οποτε π.χ. οι μετριες 30αρες ειναι piece of cake) εχει τη βασικη του γκομενα στη γερμανια και οχι στον τοπο της συνηθους διαμονης του;

Λες να ελέγχονται για την ακρίβειά τους και οι δυο δηλώσεις;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Ρε ασχετε ΑΝ ειχες ποτε γκομενα :2funny: θα ηξερες οτι η βασικη γκομενα εχει καποια ξεχωριστα χαραχτηριστικα οπως ειναι το να μην σου σπαει τα αρχιδια, να τον παιρνει απο τον κωλο να μην ζηταει να γνωρισεις τους δικους της, να ειναι βολικη να μην εχει ξεσπασματα κλπ
Να πηγαινεις διακοπες μαζι της και να μην μετανοιωνεις την ωρα και την στιγμη
αυτες στο τελος μενουν οσες και αν γαμας στο ενδιαμεσο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ρε ασχετε ΑΝ ειχες ποτε γκομενα :2funny: θα ηξερες οτι η βασικη γκομενα εχει καποια ξεχωριστα χαραχτηριστικα οπως ειναι το να μην σου σπαει τα αρχιδια, να τον παιρνει απο τον κωλο να μην ζηταει να γνωρισεις τους δικους της, να ειναι βολικη να μην εχει ξεσπασματα κλπ
Να πηγαινεις διακοπες μαζι της και να μην μετανοιωνεις την ωρα και την στιγμη
αυτες στο τελος μενουν οσες και αν γαμας στο ενδιαμεσο
εχεις δικιο
οποτε τις 2-3 φορες το χρονο που θα τη βλεπεις δε θα σε πρηζει κι ολας
εξαλλου τα 19χρονα πιπινια δεν μπορουν να γινουν ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΚΟΜΕΝΕΣ γιατι απο τη δευτερη βδομαδα ζητανε παντρειες κλπ

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Και κάπως έτσι δίνεις ενδιαφέρον σε ένα κατά τ’ άλλα ηλιθιο νήμα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ναι το ξερουμε

ειναι σαν τα 9αρια που εβγαζες με manuals αεροπλανων στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ

Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τύπε;

Εγώ όταν ήμουν στο ΑΠΘ γαμούσα στην Βιβλιοθήκη με αυτό:

Haynes-H5787-cover_0.jpg

Αλλά μόνον μέχρι 7αράκια έφθανα.

Ένας φίλος γιατρός δε γαμούσε μόνον από κώλο με αυτό:

513dSSKldvL._SX384_BO1,204,203,200_.jpg

Κατάλαβες τώρα;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε τύπε;

Εγώ όταν ήμουν στο ΑΠΘ γαμούσα στην Βιβλιοθήκη με αυτό:

Haynes-H5787-cover_0.jpg

Αλλά μόνον μέχρι 7αράκια έφθανα.

Ένας φίλος γιατρός δε γαμούσε μόνον από κώλο με αυτό:

513dSSKldvL._SX384_BO1,204,203,200_.jpg

Κατάλαβες τώρα;
κλαιω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Και κάπως έτσι δίνεις ενδιαφέρον σε ένα κατά τ’ άλλα ηλιθιο νήμα.
τυπε ασε τις παπαριες και πηγαινε γρηγορα στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ, παρε ενα καζαμια η τσελεντε, βαλε απ εξω αυτο το εξωφυλλο και να εχεις μαζι σου καμια κουτα προφυλακτικα

51-BFPRZhYL._SX385_BO1,204,203,200_.jpg

Toni_M_A_P

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
281
Θα σας πω την ιστορία μου. Από το 2018 και μετά η ζωή μου άλλαξε. Τρία χρόνια πριν, είχα κάνει αγορά νομισματικών μονάδων κρυπτο με σκοπό να αγοράσω κάτι στην πρώην μου. Η φάση δεν έκατσε ποτέ, μαλώσαμε και εγώ απλά τα ξέχασα μέσα στο ιντερνετικό πορτοφόλι. Το 2018, έχοντας χωρίσει, έπαιζα ένα ηλιθιο παιχνίδι στο Ίντερνετ και προσπαθούσα να βρω δουλειά. Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο ότι οι τάδε νομισματικές μονάδες άρχιζαν να ανεβαίνουν σε τιμή και γρήγορα. Ως κλασικός αμπαλος πήγα αμέσως να τα βγάλω σε ευρώ αλλά με σταμάτησε ένας καλός μου φίλος από Λονδίνο και μου είπε «περίμενε». Εν τελεί, και κάπου στο τέλος του έτους έκανα την μετατροπή και έβγαλα πιο πολλά λεφτά από τους γονείς μου, τα οποία έστειλα Λονδίνο και μετά Λουξεμβούργο σε τράπεζα. Και από τότε τρώω από αυτά. Μπορώ να τρώω για δεκαετίες ολόκληρες.

Παρόλα αυτά, θέλω να βγάλω πιο πολλά. Σήμερα λοιπόν το δελτίο μου μπορεί να έχει κέρδος 27,000 ευρώ. Δεν έχω ιδέα από στοίχημα και ποντάρω με βάση το προαίσθημα.

Αν σήμερα κερδίσω, έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα για πάντα, διότι με τα χρήματα αυτά θα ξεκινήσω κινήσεις σε ακίνητη περιουσία και ιατρικά προϊόντα που θα με οδηγήσουν - εν τέλει - σε ένα μόνιμο παθητικό εισόδημα, διόλου ευκαταφρόνητο. Και την ίδια στιγμή, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως σωσίβιο σε τράπεζα του εξωτερικού (και φυσικά αδήλωτα).

Δεν έχω τελειώσει τίποτα. Αλλά έχω... στενή σχέση με τα πανεπιστήμια (και τα ΤΕΙ Σίνδου).

Απόψε, αν κερδίσω, όσα μέλη του μπου μένουν Θεσσαλονίκη και είναι free μπορούν να μου στείλουν μνμ (μέσα σε τρεις ωρες από την λήξη του ματς) για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι Λευκό τη Δευτέρα και μετά θα κανονίσω freebies από γραφείο / independent / τρανς της επιλογης τους για όλους απ’ την τσέπη μου για το ίδιο βράδυ (Δευτέρας).

:hi:

EDIT: για να μην το ξεχάσω, εξαιρούνται όσοι έχουν σχέση (δε θα γίνω εγώ αιτία χωρισμού)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.047
Πόντοι
5.506
Θα σας πω την ιστορία μου. Από το 2018 και μετά η ζωή μου άλλαξε. Τρία χρόνια πριν, είχα κάνει αγορά νομισματικών μονάδων κρυπτο με σκοπό να αγοράσω κάτι στην πρώην μου. Η φάση δεν έκατσε ποτέ, μαλώσαμε και εγώ απλά τα ξέχασα μέσα στο ιντερνετικό πορτοφόλι. Το 2018, έχοντας χωρίσει, έπαιζα ένα ηλιθιο παιχνίδι στο Ίντερνετ και προσπαθούσα να βρω δουλειά. Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο ότι οι τάδε νομισματικές μονάδες άρχιζαν να ανεβαίνουν σε τιμή και γρήγορα. Ως κλασικός αμπαλος πήγα αμέσως να τα βγάλω σε ευρώ αλλά με σταμάτησε ένας καλός μου φίλος από Λονδίνο και μου είπε «περίμενε». Εν τελεί, και κάπου στο τέλος του έτους έκανα την μετατροπή και έβγαλα πιο πολλά λεφτά από τους γονείς μου, τα οποία έστειλα Λονδίνο και μετά Λουξεμβούργο σε τράπεζα. Και από τότε τρώω από αυτά. Μπορώ να τρώω για δεκαετίες ολόκληρες.

Παρόλα αυτά, θέλω να βγάλω πιο πολλά. Σήμερα λοιπόν το δελτίο μου μπορεί να έχει κέρδος 27,000 ευρώ. Δεν έχω ιδέα από στοίχημα και ποντάρω με βάση το προαίσθημα.

Αν σήμερα κερδίσω, έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα για πάντα, διότι με τα χρήματα αυτά θα ξεκινήσω κινήσεις σε ακίνητη περιουσία και ιατρικά προϊόντα που θα με οδηγήσουν - εν τέλει - σε ένα μόνιμο παθητικό εισόδημα, διόλου ευκαταφρόνητο. Και την ίδια στιγμή, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως σωσίβιο σε τράπεζα του εξωτερικού (και φυσικά αδήλωτα).

Δεν έχω τελειώσει τίποτα. Αλλά έχω... στενή σχέση με τα πανεπιστήμια (και τα ΤΕΙ Σίνδου).

Απόψε, αν κερδίσω, όσα μέλη του μπου μένουν Θεσσαλονίκη και είναι free μπορούν να μου στείλουν μνμ (μέσα σε τρεις ωρες από την λήξη του ματς) για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι Λευκό τη Δευτέρα και μετά θα κανονίσω freebies από γραφείο / independent / τρανς της επιλογης τους για όλους απ’ την τσέπη μου για το ίδιο βράδυ (Δευτέρας).

:hi:

EDIT: για να μην το ξεχάσω, εξαιρούνται όσοι έχουν σχέση (δε θα γίνω εγώ αιτία χωρισμού)

Τυπε ωραια ολα αυτα αλλα εδω δεν ειναι βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου. Παρε ατοφιο το ποστ σου, τυπωσε τρικακια και πηγαινε μοιραζε τα εξω απο το κυλικειο, εκει στα τραπεζοκαθισματα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.740
Πόντοι
2.356
Τυπε ωραια ολα αυτα αλλα εδω δεν ειναι βιβλιοθηκη του πανεπιστημιου. Παρε ατοφιο το ποστ σου, τυπωσε τρικακια και πηγαινε μοιραζε τα εξω απο το κυλικειο, εκει στα τραπεζοκαθισματα.
+1
αυτα να τα λες στις ελλεηνιδες

αλλιως θα καταληξεις σαν αυτον

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οσο και να κλαις δεν φτανει
ακομα δεν γευτηκες ακαποτα μουνι και ουτε προκειται
ειναι μια καλη μερα για να ανεβεις στην ταρατσα

original.gif
πειραματα σε χιμπατζηδες εδειξαν οτι οταν τους γαμουσαν 3 φορες, την 4η δεν κοντραριζαν
συγχαρητηρια
ξεπερασες και τους χιμπατζηδες
συμπληρωσες 2ψηφιο αριθμο φορων που γελαει το σαη μαζι σου

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
πειραματα σε χιμπατζηδες εδειξαν οτι οταν τους γαμουσαν 3 φορες, την 4η δεν κοντραριζαν
συγχαρητηρια
ξεπερασες και τους χιμπατζηδες
συμπληρωσες 2ψηφιο αριθμο φορων που γελαει το σαη μαζι σου

το σαητ σε εχει βγαλει ψηφισμενο μαλακα
εχεις αναρωτηθει γιατι :rolleyes:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
το σαητ σε εχει βγαλει ψηφισμενο μαλακα
εχεις αναρωτηθει γιατι :rolleyes:
γιατι εχουμε πολλους ΑΜΕΑ σαν κι εσενα και κωλογαυρους
αυτοι που ξερουν ομως γελανε καθε φορα με την παρτη σου σε ολα τα νηματα και σε παιρνουν στο ψιλο με τις μαλακιες που λες
αλλα θελει στοιχειωδες μυαλο για να καταλαβεις οτι σε ειρωνευονται και σε κοροιδευουν
εσυ εισαι χαζος αρα χαρουμενος ανθρωπος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom