Θα σας πω την ιστορία μου. Από το 2018 και μετά η ζωή μου άλλαξε. Τρία χρόνια πριν, είχα κάνει αγορά νομισματικών μονάδων κρυπτο με σκοπό να αγοράσω κάτι στην πρώην μου. Η φάση δεν έκατσε ποτέ, μαλώσαμε και εγώ απλά τα ξέχασα μέσα στο ιντερνετικό πορτοφόλι. Το 2018, έχοντας χωρίσει, έπαιζα ένα ηλιθιο παιχνίδι στο Ίντερνετ και προσπαθούσα να βρω δουλειά. Έπεσα πάνω σε ένα άρθρο ότι οι τάδε νομισματικές μονάδες άρχιζαν να ανεβαίνουν σε τιμή και γρήγορα. Ως κλασικός αμπαλος πήγα αμέσως να τα βγάλω σε ευρώ αλλά με σταμάτησε ένας καλός μου φίλος από Λονδίνο και μου είπε «περίμενε». Εν τελεί, και κάπου στο τέλος του έτους έκανα την μετατροπή και έβγαλα πιο πολλά λεφτά από τους γονείς μου, τα οποία έστειλα Λονδίνο και μετά Λουξεμβούργο σε τράπεζα. Και από τότε τρώω από αυτά. Μπορώ να τρώω για δεκαετίες ολόκληρες.
Παρόλα αυτά, θέλω να βγάλω πιο πολλά. Σήμερα λοιπόν το δελτίο μου μπορεί να έχει κέρδος 27,000 ευρώ. Δεν έχω ιδέα από στοίχημα και ποντάρω με βάση το προαίσθημα.
Αν σήμερα κερδίσω, έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα για πάντα, διότι με τα χρήματα αυτά θα ξεκινήσω κινήσεις σε ακίνητη περιουσία και ιατρικά προϊόντα που θα με οδηγήσουν - εν τέλει - σε ένα μόνιμο παθητικό εισόδημα, διόλου ευκαταφρόνητο. Και την ίδια στιγμή, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως σωσίβιο σε τράπεζα του εξωτερικού (και φυσικά αδήλωτα).
Δεν έχω τελειώσει τίποτα. Αλλά έχω... στενή σχέση με τα πανεπιστήμια (και τα ΤΕΙ Σίνδου).
Απόψε, αν κερδίσω, όσα μέλη του μπου μένουν Θεσσαλονίκη και είναι free μπορούν να μου στείλουν μνμ (μέσα σε τρεις ωρες από την λήξη του ματς) για να βρεθούμε όλοι για καφεδάκι Λευκό τη Δευτέρα και μετά θα κανονίσω freebies από γραφείο / independent / τρανς της επιλογης τους για όλους απ’ την τσέπη μου για το ίδιο βράδυ (Δευτέρας).
EDIT: για να μην το ξεχάσω, εξαιρούνται όσοι έχουν σχέση (δε θα γίνω εγώ αιτία χωρισμού)